NK Široki Brijeg

mma_hz
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2011, 11:04

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pucaju tebe kompleksi bolan ako se ti moras usporedjivati sa minimalno 16 puta manjom sredinom pa opet unatoc grandioznim najavama i sami se pojavili jednom, za vikend, al to je vec tvoj problem. Tu se samo pokazuje sta je Široki Brijeg u ovoj drzavi. A ti se okani trollanja, ne ide ti.
debil je napisao/la:Kadeti: FKS - NKL 2 komada
Juniori: FKS - NKL 5 komada
Seniori: FKS - NKL 3 komada

Ocetel jos ?

Široki je svakako ''izrotirao'' selekcije, bio je i deficit igraca kod jednih na momente zbog igraca povucenih u starije kategorije, a vecina momaka iz generacije koji su osvajali prvenstvo, kao i kup, su danas dio momcadi i nema kluba koji ima vise profesionalnih ugovora sa igracima iz svoje omladinske skole, iz svog grada, od Širokog, pa ti vidi.
A na rezultatima cestitke.
ma ja kad vam ne odg i kad se obrukate onda ide prica..mali smo gradic ovo ono ,vi ste veci itd itd ...ne kurcite se onda zivotati...i jos mi niko od vas "pametnih" nije odg na pitanje sto niste dosli???
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 maj 2011, 11:04

Strah nas internet huligana. Sanjamo mmz-ove i takve. Haj bolan naporan si.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 11:06

:lol: :lol: :lol:

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 20 maj 2011, 11:07

A hajd' nakon 4 godine su vas uzeli na svom stadionu.......
Svakoj tradiciji dodje kraj, pa i toj vasoj na Kosevu ;)

dosta ste ih mlatili :D a da ste i juce uzeli, opet bi vivicita bila :D
:)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2011, 11:09

ŠB_Fidelis je napisao/la:Strah nas internet huligana. Sanjamo mmz-ove i takve. Haj bolan naporan si.
tako brate fino priznaj i pola ti je oprosteno :D ..da si odmah tako odg postedio bi me ovih peglanja s vama ...
imate mahanje!!do sljedeceg trpanja bok... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 11:10

Just do it.TM je napisao/la:A hajd' nakon 4 godine su vas uzeli na svom stadionu.......

Tako je dosta smo ih mlatili,ne bi više bilo zanimljivo,da smo dobili,nije to to,nek se i oni malo napale,pa ćemo ih onda opet prizemljiti... :lol: :lol: :lol:

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 20 maj 2011, 11:14

Dabar je napisao/la:
Just do it.TM je napisao/la:A hajd' nakon 4 godine su vas uzeli na svom stadionu.......

Tako je dosta smo ih mlatili,ne bi više bilo zanimljivo,da smo dobili,nije to to,nek se i oni malo napale,pa ćemo ih onda opet prizemljiti... :lol: :lol: :lol:
a napalit ce se opet sigurno, takvi su inace :D :D :D :D
to im je furka neka, losa :lol: :lol: :lol:

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 20 maj 2011, 11:26

Just do it.TM je napisao/la:
Dabar je napisao/la:

a napalit ce se opet sigurno, takvi su inace :D :D :D :D
to im je furka neka, losa :lol: :lol: :lol:

Izadji mu iz PAKASA! :lol:

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 11:49

Tema je nk široki brijeg gdje ovaj administrator , moderator ili ko već. :evil:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 maj 2011, 13:17

Ovaj sto spominje da je receno da škripari moraju bit cuvani kao polarni medvjedi hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ,cekaj jos malo hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah :lol:
Prosli put decki jedva zivu glavu izvukli ali mi smo dosli u sarajevo iako su se neki bogom zakleli da necemo nikad doc
MI smo dosli na vaznu utakmicu s zeljom bez ikakve pratnje policije bez najave ,a HZ je znamo vec na koji nacin dosao u Široki i znamo sve sta je tata Kebo sve uradio da kamencic ne bude bacen na njih 3 auta ispred 3 iza isla citav dan policija operirala po gradu
Mozda nas ima malo dolazili smo uvijek i u skenderiju i na kosevo i na grbavicu i dolazit cemo ,a ti se raspitaj zasto jucer nismo dosli ja to po forumima pricat necu
Ako bude na bht 1 prijenos sutrasnje utakmice s Igokeom,upalite TV i vidite kako se to navija u dvorani
evo ti proslogodisnjeg izdanja Pozdrav

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 20 maj 2011, 14:53

felix123 je napisao/la:Ovaj sto spominje da je receno da škripari moraju bit cuvani kao polarni medvjedi hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ,cekaj jos malo hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah :lol:
Prosli put decki jedva zivu glavu izvukli ali mi smo dosli u sarajevo iako su se neki bogom zakleli da necemo nikad doc
MI smo dosli na vaznu utakmicu s zeljom bez ikakve pratnje policije bez najave ,a HZ je znamo vec na koji nacin dosao u Široki i znamo sve sta je tata Kebo sve uradio da kamencic ne bude bacen na njih 3 auta ispred 3 iza isla citav dan policija operirala po gradu
Mozda nas ima malo dolazili smo uvijek i u skenderiju i na kosevo i na grbavicu i dolazit cemo ,a ti se raspitaj zasto jucer nismo dosli ja to po forumima pricat necu
Ako bude na bht 1 prijenos sutrasnje utakmice s Igokeom,upalite TV i vidite kako se to navija u dvorani

Da te sunce nije opalilo ti uporedujes Horde zla i Skripare,pa F.K.Sarajevo vise ima igraca u svim selekcijama nego Listica stanovnika. :lol: :lol: :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 maj 2011, 15:11

sarajevo zasluzeno slavilo..utakmica mlitava s obe strane, nekako bezze bila skroz..losa predstava sirokog, za neprepoznat..obrana ko i do sada kriminalna..

a mora i sarajevo nekad dobit..samo da kazem ovima koji su nesto kao stavljali kadeti juniori ..pronađite prošlu sezonu ili pretprošlu kada je siroki - sarajevo bilo 7:1 pa se dičite..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 maj 2011, 15:13

Da necete Marsija otjerati nakon onog juce ? 8-)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 maj 2011, 15:17

Samo F.K.S !! je napisao/la:Da necete Marsija otjerati nakon onog juce ? 8-)
dabogda otisao..moze odmah i u sarajevo

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 maj 2011, 15:17

Kevin je napisao/la:sarajevo zasluzeno slavilo..utakmica mlitava s obe strane, nekako bezze bila skroz..losa predstava sirokog, za neprepoznat..obrana ko i do sada kriminalna..

a mora i sarajevo nekad dobit..samo da kazem ovima koji su nesto kao stavljali kadeti juniori ..pronađite prošlu sezonu ili pretprošlu kada je siroki - sarajevo bilo 7:1 pa se dičite..
jaro ja ne znam koju si ti tekmu gledao,ali ono sto sam je gledao juce je jedna od boljih utakmica u ovom prvenstvu...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 maj 2011, 15:19

padobranac1978 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:sarajevo zasluzeno slavilo..utakmica mlitava s obe strane, nekako bezze bila skroz..losa predstava sirokog, za neprepoznat..obrana ko i do sada kriminalna..

jaro ja ne znam koju si ti tekmu gledao,ali ono sto sam je gledao juce je jedna od boljih utakmica u ovom prvenstvu...
nisam gledao bas komplet al nije mi nesto dojmljiva bila

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 15:41

Što se tiče Marciana,neznam kakav je bio dok je igrao za Sarajevo,ali ovo što je igrao u nas je katastrofa,neznam ni što je igrao jučer za 1. sastav,dosad je uvijek ulazio sa klupe..a tada smo i pobjeđivali :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 maj 2011, 15:47

ekii je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Ovaj sto spominje da je receno da škripari moraju bit cuvani kao polarni medvjedi hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ,cekaj jos malo hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah :lol:

Da te sunce nije opalilo ti uporedujes Horde zla i Skripare,pa F.K.Sarajevo vise ima igraca u svim selekcijama nego Listica stanovnika. :lol: :lol: :lol:
hahahaha pa to mi iz ŠB citavo vrijeme i govorimo ,pa opet dobijete po p..i u nogometu a da ne govorim u košarci
KOMPLEKSI.
utakmica jedna od boljih ovog prvenstva ,Sarajevo nas potpuno nadigralo ,zasluzena Europa nema šta
AJMO ŽELJO! KUP JE NAŠ :D

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 20 maj 2011, 15:56

@ ekii

eeee sine moj..... JADE 8-)

Priznaj da su ljudi godinama u vrhu, htio ti priznat il ne..... a do tada navijaj za celik pa slavi i ti nesto ove godine, ionako ne volis sarajevo, koliko mrzis Zelju......a to je ocito stvar kompleksa ;)

I kakve veze ima velicina grada :!: :?: :!: :?:
:roll: :roll:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 15:58

Ekii jel ti gledaš ko je bolji ili ko ima više stanovnika,šta si se dovezao geografije,odmori malo vikend je,valja u ponedjeljak u školu :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 8 gostiju.