Svakoj tradiciji dodje kraj, pa i toj vasoj na Kosevu
dosta ste ih mlatili
tako brate fino priznaj i pola ti je oprostenoŠB_Fidelis je napisao/la:Strah nas internet huligana. Sanjamo mmz-ove i takve. Haj bolan naporan si.
Tako je dosta smo ih mlatili,ne bi više bilo zanimljivo,da smo dobili,nije to to,nek se i oni malo napale,pa ćemo ih onda opet prizemljiti...Just do it.TM je napisao/la:A hajd' nakon 4 godine su vas uzeli na svom stadionu.......
Svakoj tradiciji dodje kraj, pa i toj vasoj na Kosevu![]()
dosta ste ih mlatilia da ste i juce uzeli, opet bi vivicita bila
a napalit ce se opet sigurno, takvi su inaceDabar je napisao/la:Tako je dosta smo ih mlatili,ne bi više bilo zanimljivo,da smo dobili,nije to to,nek se i oni malo napale,pa ćemo ih onda opet prizemljiti...Just do it.TM je napisao/la:A hajd' nakon 4 godine su vas uzeli na svom stadionu.......
![]()
![]()
Just do it.TM je napisao/la:a napalit ce se opet sigurno, takvi su inace :DDabar je napisao/la:Tako je dosta smo ih mlatili,ne bi više bilo zanimljivo,da smo dobili,nije to to,nek se i oni malo napale,pa ćemo ih onda opet prizemljiti...Just do it.TM je napisao/la:A hajd' nakon 4 godine su vas uzeli na svom stadionu.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to im je furka neka, losa![]()
![]()
felix123 je napisao/la:Ovaj sto spominje da je receno da škripari moraju bit cuvani kao polarni medvjedi hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ,cekaj jos malo hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah![]()
Prosli put decki jedva zivu glavu izvukli ali mi smo dosli u sarajevo iako su se neki bogom zakleli da necemo nikad doc
MI smo dosli na vaznu utakmicu s zeljom bez ikakve pratnje policije bez najave ,a HZ je znamo vec na koji nacin dosao u Široki i znamo sve sta je tata Kebo sve uradio da kamencic ne bude bacen na njih 3 auta ispred 3 iza isla citav dan policija operirala po gradu
Mozda nas ima malo dolazili smo uvijek i u skenderiju i na kosevo i na grbavicu i dolazit cemo ,a ti se raspitaj zasto jucer nismo dosli ja to po forumima pricat necu
Ako bude na bht 1 prijenos sutrasnje utakmice s Igokeom,upalite TV i vidite kako se to navija u dvorani
evo ti proslogodisnjeg izdanja Pozdrav
dabogda otisao..moze odmah i u sarajevoSamo F.K.S !! je napisao/la:Da necete Marsija otjerati nakon onog juce ?
jaro ja ne znam koju si ti tekmu gledao,ali ono sto sam je gledao juce je jedna od boljih utakmica u ovom prvenstvu...Kevin je napisao/la:sarajevo zasluzeno slavilo..utakmica mlitava s obe strane, nekako bezze bila skroz..losa predstava sirokog, za neprepoznat..obrana ko i do sada kriminalna..
a mora i sarajevo nekad dobit..samo da kazem ovima koji su nesto kao stavljali kadeti juniori ..pronađite prošlu sezonu ili pretprošlu kada je siroki - sarajevo bilo 7:1 pa se dičite..
nisam gledao bas komplet al nije mi nesto dojmljiva bilapadobranac1978 je napisao/la:jaro ja ne znam koju si ti tekmu gledao,ali ono sto sam je gledao juce je jedna od boljih utakmica u ovom prvenstvu...Kevin je napisao/la:sarajevo zasluzeno slavilo..utakmica mlitava s obe strane, nekako bezze bila skroz..losa predstava sirokog, za neprepoznat..obrana ko i do sada kriminalna..
a mora i sarajevo nekad dobit..samo da kazem ovima koji su nesto kao stavljali kadeti juniori ..pronađite prošlu sezonu ili pretprošlu kada je siroki - sarajevo bilo 7:1 pa se dičite..
hahahaha pa to mi iz ŠB citavo vrijeme i govorimo ,pa opet dobijete po p..i u nogometu a da ne govorim u košarciekii je napisao/la:felix123 je napisao/la:Ovaj sto spominje da je receno da škripari moraju bit cuvani kao polarni medvjedi hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ,cekaj jos malo hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah![]()
Prosli put decki jedva zivu glavu izvukli ali mi smo dosli u sarajevo iako su se neki bogom zakleli da necemo nikad doc
MI smo dosli na vaznu utakmicu s zeljom bez ikakve pratnje policije bez najave ,a HZ je znamo vec na koji nacin dosao u Široki i znamo sve sta je tata Kebo sve uradio da kamencic ne bude bacen na njih 3 auta ispred 3 iza isla citav dan policija operirala po gradu
Mozda nas ima malo dolazili smo uvijek i u skenderiju i na kosevo i na grbavicu i dolazit cemo ,a ti se raspitaj zasto jucer nismo dosli ja to po forumima pricat necu
Ako bude na bht 1 prijenos sutrasnje utakmice s Igokeom,upalite TV i vidite kako se to navija u dvorani
Da te sunce nije opalilo ti uporedujes Horde zla i Skripare,pa F.K.Sarajevo vise ima igraca u svim selekcijama nego Listica stanovnika.![]()
![]()
vidim neki su zaboravili da je preimenovanje gradova u BiH na ovom forumu zabranjeno?ekii je napisao/la:felix123 je napisao/la:Ovaj sto spominje da je receno da škripari moraju bit cuvani kao polarni medvjedi hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ,cekaj jos malo hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah![]()
Da te sunce nije opalilo ti uporedujes Horde zla i Skripare,pa F.K.Sarajevo vise ima igraca u svim selekcijama nego Listica stanovnika.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.