quälix je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Djesi ba decko, kako ti ide sa nebulozama?
hihihhiiii grohotom se smijem, grohotom.
o tebi imam lijepo misljenje tako da se ovaj put necu osvrtati na uvrede upucene na moj racun.
jedino bih se osvrnuo na ovaj dio i postavio ti par pitanja.
zasto ti smeta to sto sam te nazvao djeckom?
negdje si napisao da studiras, pa ako je to tacno onda sam te stariji nekih 10-ak godina sto mi daje puno pravo da te nazivam djeckom. pazi, nisam rekao da si dijete niti sam te nazvao balavcem. ok, takodjer sam rekao da pises nebuloze i tu sam pretjerao. dobro, pokusacu to preformulisati pa cu kazati da nije tacno to sto govoris, tj. nije tacno da je medunjanin ´bolji´ od salihovica bez obzira u cemu ih poredio, naprotiv.
Ok za redom: Grohotom se i ja smijem. Sada.

No jucer sam bio malo cijeli dan naheban, dosao umoran kasno sa uni&sporta, pa si mi ti jos stao na nogu. I nekad mi pukne krv u mozak. Desi se, iz afekta i emocija i emotivnog stanja. Lijepo da trpis uvredu, uvreda za uvredu, nema veze, nismo curice, uostalom nisam znao da si to ti, kad mjenjas profile kao gace. Od tebe sam na taj "rauhen Sprachstil" navikao, pa nebih tako reagirao.

A to za decka, sto se mene tice zovi me dalje, mozda mi je draze, da se jos osjecam mladjim, 30ta se blizi. Kako god, evo ti lula za mir i evo ruza. Ok?
poznajuci papeta najvjerovatnije da ce sejo u liniju sa lulicem sto je, barem po meni, jos jedna greska.
Sad da ne ulazimo u detaljno poredjenje Medunjanina i Salihovica. Ja sam jednostavno misljenja, da je Mudonja jos uvjek podcjenut i da radi vise nego samo solidan posao. Kada preuzme loptu, smiruje stanje i ne gubi je, to mnogo znaci za nasu defenzivu. Sto se tice te linije Salihovic/Lulic, mislim da nije greska, ako cemo igrati sa jednim napadacem, jer time cemo izvuci maksimum. Medo u sredini, Sejo/Lulic se mijenjaju.
Ako Sejo ide na DM, Medo leti automatski van, Lulic pozadi, po meni ne valja.
Onda Ibricic ili neko drugi mora u vezni red ili dva napadaca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.