Hahahhha jada i posta,a jesi smjesan al stvarno,ne treba ti nista odgovarati!!!Colorado je napisao/la:Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Isto se pise i pisem kako su mi pradjedovi pisali , tako bi i ti trebao da pises i trebao bih da znas ko te napraviomalo licne kulture ti nebi skodilo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozes li mi reci gdje NK ŠIROKI BRIJEG igrao u bivsoj jugi???ŠB.TRN je napisao/la:Hahahhha jada i posta,a jesi smjesan al stvarno,ne treba ti nista odgovarati!!!Colorado je napisao/la:Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
Valjda se isto pise i u Bosni i u Hercegovini,pisi kako ti je tata pisao prije rata!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Isto se pise i pisem kako su mi pradjedovi pisali , tako bi i ti trebao da pises i trebao bih da znas ko te napraviomalo licne kulture ti nebi skodilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zubizareta
- Kontakt:
Siroki Brijeg zvani listica ili ti ga kanta,nije igrao nigdje,stanovnici odnosno navijaci tog tima mega popularni skripci nebi vidjeli stadiona da nije bilo rata i da se profiteri nisu nakrali haha i on doso nama da soli pamet ovdje,vrati se korjenima pa radi poslove koje ti je dedo i otac prije rata radili a to je cuvaj ovce! P.S ocete li opet preko zelenog stola u evropu
to vam je bila druga godina bez evrope nazalost Sarajevo svake godine igra u evropi a vi ganjajte mozda uspijete opet da vam se sredi nesto
I na virslama a opet bolji od njih,jos kad pocnu da jedu sljedecu sezonu bice petarda,mada ste i danas blizu bili
Naprijed Celik osvojite kup pa da svi zajedno pozdravimo listicu
Fina Gradska sarajevska raja
Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAColorado je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo pisali jer su nam to nametnuli Srbi i Hrvati ali sada pisemo mozes ti pricati sta hoces ali nas jezik je postojao i prije i ne postoji samo poslije rata ! Necu sada da ti objasnjavam te cinjenice i sam ih znas i da ti mogu reci i ovo je tvoj jezik jer ti ne zivis u Hrvatskoj ! Ti nisi Hrvat nije ti bio ni tata , ni djed ni pradjed osim ako nisi iz Hrvatske doselio u ŠB ! To znas , znate svi i znate sami da vas ni Hrvati a kao ni one Srbi ne prihvataju jer i kad odes u Hrvatsku koliko god se dicio i govorio da si Hrvatina onaj u Hrvatskoj ce ti reci ovo je došljo , Bošnjo kontaš
Ja te prihvatam kao svog gradzana i volim te kao i onog muslimana ako prihvatas nasu drzavu jer ovo je i moja i tvoja i svih nas drzava samo je problem sto je neko unio tu glupost tu mrznju i nepravilno nas ucio da bi doslo do ovog , zato procitaj malo vise o BiH i vidjet ces kad je BiH nastala i koji su narodi zivjeli u BiH da to nisu samo Srbi i Hrvati !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Mozes li mi reci gdje NK ŠIROKI BRIJEG igrao u bivsoj jugi???[/quote]
Bivša je........... nema je vise, ne zivi se od istorije ili historije drug moj.....
Bivša je........... nema je vise, ne zivi se od istorije ili historije drug moj.....
:)
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
pa sto se onda vi hvalite sa starim uspjesimaJust do it.TM je napisao/la:Mozes li mi reci gdje NK ŠIROKI BRIJEG igrao u bivsoj jugi???[/quote]
- molotovljev
@EnglezCapital City je napisao/la:Penal smiješan ni u trebinju nisam vidio ovakav a odlučio utakmicu.
Učini nam uslugu..predstavljaš se kao navijač Sarajeva???
EDIT:Haris Benzema
F.K.SARAJEVO
Stipu njega. Lažno se predstavlja , zakleo bih se svim i svačim. Divi mu samo postova. Timmy 100 %, glavu bih dao.molotovljev je napisao/la:@EnglezCapital City je napisao/la:Penal smiješan ni u trebinju nisam vidio ovakav a odlučio utakmicu.
Učini nam uslugu..predstavljaš se kao navijač Sarajeva???
EDIT:Haris Benzema
-
Capital City
- Kontakt:
Ideš ulizuješ se zeničanima , zaboravio si našu prošlost s njima a pljuješ po komšijama zbog takvih je predsjednik saveza 10 godina iz zenice. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
A da svoju današnju kvotu postova napišeš na temi svog kluba?Capital City je napisao/la:Ideš ulizuješ se zeničanima , zaboravio si našu prošlost s njima a pljuješ po komšijama zbog takvih je predsjednik saveza 10 godina iz zenice.
Pa je nigdje ovdje ne pljujem ni one koje bi trebalo pljuvati, a kamoli naše drage komšije
-
Capital City
- Kontakt:
Šta je onda sa lijepim željama za kup što su oni nama draži od želje. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Uh, težak si ti slučajCapital City je napisao/la:Šta je onda sa lijepim željama za kup što su oni nama draži od želje.
-
padobranac1978
- Kontakt:
...ovo juce je bilo da se zacepe usta mnogima koji su prizeljkivali poraz,pa da onda ovisimo o zelji i da mogu bacati ublehe kako su nam oni izborili Evropu u slucaju da osvoje Kup...a sad igramo laganini do kraja,pa onda opet slijedi bljesak u Evropi onako kako mi to znamo.
kako mi uvijek uđemo u pravu formu na kraju ili polusezone ili sezone....
kako mi uvijek uđemo u pravu formu na kraju ili polusezone ili sezone....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Dupovac i Keno dobili pozive za U-21 repku. Moralo je tu biti mjesta i za Čomora, čak i prije Kene .
Odavno nije bilo bolje na Hasetu, nego jučer. Na vrijeme dati golovi i nije bilo strepnje po gol do 90 min. Hare bio ponajbolji juče i mora igrati prije Avdića. Alene hvala ti za 200 nastupa u bordo dresu, ali vrijeme ti je da se oprostiš i prepustiš mjesto mlađim momcima . Dupovac prejjak igrač i sa Torlakom sigurno najbolji štoperski tandem PL, samo što je stručnjak to kasno shvatio. Vučina također odličan na novoj poziciji za njega (zadnji vezni) kao i Čoma. Kojašević bezveze dobio crveni, do tada bio solidan , ono njegovo klasično peglanje lopte. Bane i Beli (pogotovo ovaj drugi) napokon par dobrih ubačaja.
Navijanje odlično, pogotovo kad je pjevao cijeli stadion
Posjeta je bilo i više nego dobra, jer je par minuta prije utakmice bilo svega 1000-1500 ljudi , ali se polako punilo i na kraju je bilo oko 4500.
I za kraj MIRZA ODLAZI !
Odavno nije bilo bolje na Hasetu, nego jučer. Na vrijeme dati golovi i nije bilo strepnje po gol do 90 min. Hare bio ponajbolji juče i mora igrati prije Avdića. Alene hvala ti za 200 nastupa u bordo dresu, ali vrijeme ti je da se oprostiš i prepustiš mjesto mlađim momcima . Dupovac prejjak igrač i sa Torlakom sigurno najbolji štoperski tandem PL, samo što je stručnjak to kasno shvatio. Vučina također odličan na novoj poziciji za njega (zadnji vezni) kao i Čoma. Kojašević bezveze dobio crveni, do tada bio solidan , ono njegovo klasično peglanje lopte. Bane i Beli (pogotovo ovaj drugi) napokon par dobrih ubačaja.
Navijanje odlično, pogotovo kad je pjevao cijeli stadion
Posjeta je bilo i više nego dobra, jer je par minuta prije utakmice bilo svega 1000-1500 ljudi , ali se polako punilo i na kraju je bilo oko 4500.
I za kraj MIRZA ODLAZI !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Od 20.5.1949.god., FK Sarajevo djeluje kao samostalna sportska organizacija.
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU....
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jado jadni izofiran si sa svih strana , zato sad pogni glavu i voz u kamenjar odakle ti je i mjestoŠB.TRN je napisao/la:Hahahhha jada i posta,a jesi smjesan al stvarno,ne treba ti nista odgovarati!!!Colorado je napisao/la:Marcijano je igracina za sve igrace i sirokog i SARAJEVAŠB.TRN je napisao/la:Ja bi zelio da Marcijano igra za vas a ne za nas jer smatram da covjek nema blage veze s nogometom,i onda sam dodao da ga mozete hraniti hrenovkama,malo sale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Capital City
- Kontakt:
Šta bi sa najavljenim remontom omladiskog pogona , Ređepagić ono ovo. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Pa ne može ništa preko noći, mislim da će to sačekati kraj sezone. Mada treba biti oprezan i ne zanositi se obećanjima, dosad nam je obećano mnogo štošta te an kraju ispade šaka magle.Capital City je napisao/la:Šta bi sa najavljenim remontom omladiskog pogona , Ređepagić ono ovo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
Capital City
- Kontakt:
Nekontam šta je mislio mijenjat trenere ili nešto drugo nije bio konkretan ali valjda nešto dobro bude. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
- sarajlija89
- Kontakt:
Dynamo Dresden-Osnabruck...
Prenos na ES2, koga interesuje...
Meni je vazda ovaj Dresden bio zanimljiv i pratio sam ih i prije ovoga sa nasim navijacima. Doduse, sad ih uopce ne pratim.
Prije jesam...
Ali, eto..klub sa tradicijom i iz istocne Njemacke, odmah su mi paznju privukli navijaci, tamo oko 2005-06..kada su prije ovoga igrali cvajtu....
Prenos na ES2, koga interesuje...
Meni je vazda ovaj Dresden bio zanimljiv i pratio sam ih i prije ovoga sa nasim navijacima. Doduse, sad ih uopce ne pratim.
Ali, eto..klub sa tradicijom i iz istocne Njemacke, odmah su mi paznju privukli navijaci, tamo oko 2005-06..kada su prije ovoga igrali cvajtu....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.