FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sutra dosta teska tekma ali se nadam pobjedi i nerjesenom rezultatu pita i listice...no,vidjet ce se 
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Veliko postovanje FK SLOBODA ali FK OLIMPIC dobija ovu utakmicu vjerovatno sa dva gola razlike,,,,,,slani grad je napisao/la:sutra dosta teska tekma ali se nadam pobjedi i nerjesenom rezultatu pita i listice...no,vidjet ce se
Po čemu si to zaključio ?pabizo je napisao/la:Veliko postovanje FK SLOBODA ali FK OLIMPIC dobija ovu utakmicu vjerovatno sa dva gola razlike,,,,,,slani grad je napisao/la:sutra dosta teska tekma ali se nadam pobjedi i nerjesenom rezultatu pita i listice...no,vidjet ce se
Still learning...
@pabizo
Vidjecemo na kraju ko ce dobit mec.
Ocekujem 1:0 ili 2:1 za nas..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa od njega se odbila ebo te on

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- slani grad
- Kontakt:
Ja sm pogresio za jedan gol-----misleo da ce biti 2-0 za OLIMPIC,,,,,,,harry_90 je napisao/la:@pabizo
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve dok je pickaste igre. Mozda su igraci imali menstruaciju?slani grad je napisao/la:jos jedna sezona za zaborav...dokle vise
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pabizo je napisao/la:Ja sm pogresio za jedan gol-----misleo da ce biti 2-0 za OLIMPIC,,,,,,,harry_90 je napisao/la:@pabizo
Daj sredi se malo. Pokušavaš na sve načine da pišeš ekavicu pa ti svaki post malo ekavski, malo ijekavski. Na ekavskom je "mislio", a ne "misleo" .
Pročitaj ovo http://****/ekavica/168293
Nebitno pasa,vazna je pobeda,,,,,,,,,,,,SamoTZ je napisao/la:pabizo je napisao/la:Ja sm pogresio za jedan gol-----misleo da ce biti 2-0 za OLIMPIC,,,,,,,harry_90 je napisao/la:@pabizo
Ocekujem 1:0 ili 2:1 za nas..![]()
Daj sredi se malo. Pokušavaš na sve načine da pišeš ekavicu pa ti svaki post malo ekavski, malo ijekavski. Na ekavskom je "mislio", a ne "misleo" .
Pročitaj ovo http://****/ekavica/168293
Sreca pa ja kraj sezone,tako da ovaj poraz nije tesko pao,ovo je uspjeh igraca sto su napravili,kasnili im sa platama,uprava koje nema,nemaju idealnih uslova za trenirat,na kraju kad saberemo sve,ja sam prezadovoljan ovom sezonom..
Dana 16.04.2011 godine navrsava se 2 godine od smrti mladog fudbalera FK SLOBODE TUZLA Ervina Cejvanovica koji je nastradao na utakmici i izgubio bitku za zivot,pa stoga pozivamo rodbinu i prijatelje da dana 16.04 u 12:00 odaju pocast na gradskom groblju TRNOVAC (Gradina) u Tuzli. RIP
Svaka vam cast ni da se sjetite
Eto sta reci za jednog ovako kretenski nastrojenog mladog covjeka,molio bi da se ovaj post izbrise a ti momcino prvo se informisi prije nego nesto napises...nime_tm87 je napisao/la:Dana 16.04.2011 godine navrsava se 2 godine od smrti mladog fudbalera FK SLOBODE TUZLA Ervina Cejvanovica koji je nastradao na utakmici i izgubio bitku za zivot,pa stoga pozivamo rodbinu i prijatelje da dana 16.04 u 12:00 odaju pocast na gradskom groblju TRNOVAC (Gradina) u Tuzli. RIP
stvarno za nepovjerovat kakvog sve svijeta medju nama ima
Amar Osim i Rusmir Cviko odali počast žrtvama na Kapiji

Ja moram reci da im ide VELIKI respekt od mene obojici, jer posebno ovo cijenim sto su dosli, tako reci, maksuz, prije utakmice u Banovicima i odali pocast svim poginulim. Veliki respekt jos jednom i nadam se da ce i nasa uprava, trener, pa i igraci, nekada se sjetiti uraditi ovako fino djelo.

Ja moram reci da im ide VELIKI respekt od mene obojici, jer posebno ovo cijenim sto su dosli, tako reci, maksuz, prije utakmice u Banovicima i odali pocast svim poginulim. Veliki respekt jos jednom i nadam se da ce i nasa uprava, trener, pa i igraci, nekada se sjetiti uraditi ovako fino djelo.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Hvala Cviki i Osimu na ovom potezu.
- slani grad
- Kontakt:
Osima nesto ne gotivim u zadnje vrijeme zbog vazda nekog mudrovanja u izjavama al za ovo mu ide naklon do zemlje...SVAKA CAST....I NJEMU I OVOM CVIKI....pokazali su da su veliki ljudi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Osima poštujem zbog autoriteta, podjebavanja i arogancije a sad i kos jedan + 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Maksuz sam se logovao samo da bi napisao da sam se bas iznenadio kad sam vidio ove slike i mogu reci SVAKA CAST na ovome i ako bas ne volim ovog covjeka ali dokazao je da je najbolji trener u BIH ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- marseille_unique
- Kontakt:
sta je ba vama ljudi to je dokazani Bosanac i Hercegovac i ovo nema nista da radi sa tim ko je kakav covjek, patriotizam je sasvim druga stvar
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Dana 16.04.2011 godine navrsava se 2 godine od smrti mladog fudbalera FK SLOBODE TUZLA Ervina Cejvanovica koji je nastradao na utakmici i izgubio bitku za zivot,pa stoga pozivamo rodbinu i prijatelje da dana 16.04 u 12:00 odaju pocast na gradskom groblju TRNOVAC (Gradina) u Tuzli. RIP
pisali smo mi o ovome neki dan prijatelju...Respekt Osimu i Cviki na ovakvom gestu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.