FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sigurno je da Dresden ima najbolje i najorganizovanije navijace ne racunajuci milionere iz Dortmunda 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jel igraju samo jednu tekmu na neutralnom ili dvije tekmesarajlija89 je napisao/la:Dynamo Dresden-Osnabruck...
Prenos na ES2, koga interesuje...
Meni je vazda ovaj Dresden bio zanimljiv i pratio sam ih i prije ovoga sa nasim navijacima. Doduse, sad ih uopce ne pratim.Prije jesam...
Ali, eto..klub sa tradicijom i iz istocne Njemacke, odmah su mi paznju privukli navijaci, tamo oko 2005-06..kada su prije ovoga igrali cvajtu....
- sarajlija89
- Kontakt:
Nezz Bgm..vjerovatno dvije, ko i Bochum i Gladbach...
Vi to vise pratite
Uglavnom, prenos je na ES2...sretno Dynamo, bice i nasih tamo.
Vi to vise pratite
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- molotovljev
...2 ili 3 nosioca manje..padobranac1978 je napisao/la:...ovo juce je bilo da se zacepe usta mnogima koji su prizeljkivali poraz,pa da onda ovisimo o zelji i da mogu bacati ublehe kako su nam oni izborili Evropu u slucaju da osvoje Kup...a sad igramo laganini do kraja,pa onda opet slijedi bljesak u Evropi onako kako mi to znamo.
kako mi uvijek uđemo u pravu formu na kraju ili polusezone ili sezone....
Minimum;20.000
Benzema sa Koševa
F.K.SARAJEVO
ahaasarajlija89 je napisao/la:Nezz Bgm..vjerovatno dvije, ko i Bochum i Gladbach...
Vi to vise pratite![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretno u Evropi! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dvije tekme se igraju. Veceras prva u utorak druga.
Sretno Dinamu,sretno drugovima UD i nasoj braci koja je gore iz Hz.
Hajmo Dinamooooooooooooooooo
Sretno Dinamu,sretno drugovima UD i nasoj braci koja je gore iz Hz.
Hajmo Dinamooooooooooooooooo
- molotovljev
eee..gdje si legendo..dolazis na Kosevo gledati evropske tekme?Probisvjet je napisao/la:Sretno u Evropi!
F.K.SARAJEVO
- Alen Škoro
- Kontakt:
Batistuta Gabrijele za tebe je Škoro Pele,Škoro Alenee,Škoro Aleneee..
Što se jučerašnje tekme tiče,odavno nije bilo bolje na tekmi,tribini,stadionu..Rekao bih čak od Helsinborga/Cluja.
Što se igre tiče,mislim da je MV nadmudrio "vječnog boema".Igrače je dosta dobro postavio,htjeli to navijači priznati ili ne.. Što se tiče odbrane,dovesti nekog lijevog beka umjesto istrošenog Beloševića.Onda dovesti 1-2 napadača.Dva napadača podhitno.Na sredini terena smo poprilično dobri,mada bi ja i tu doveo neko pojačanje,čisto zbog osvježenja.
Golmana također podhitno dovesti.. Avdića penzionisati, riješiti se višak igrača i mislim da bi s ovim mojim planom dosta dobro igrali u Evropi.
P.S Nek smo lišticu pobijedili.
Ne bih da vodim nikakve rasprave,samo ću neke činjenice reći koje svi znaju,ali se neki prave da ne znaju.NK lištica se ne može ni u kom smislu porediti sa gigantom zvanim FK Sarajevo,to svi dobro upamtite!!! Svi znamo zašto, htjeli to navijači željezničara prihvatiti ili ne, FK Sarajevo je najveći klub u BiH.
To pokazuju brojne statistike, vječne tabele SFRJ,ali i vječna tabela PLBiH.Takodjer FKS je uspjesniji od bilo kog drugog kluba iz BiH u Evropi..O broju navijača da ne govorim
Tako da.. navijači NK lištice, ja,ali i većina navijača FKS nema šta pričati sa vama, vi se NE MOŽETE porediti ni u kom smislu sa FKS,a o navijačima da ne govorim.Vi ste obični brežuljak,koji pokušava da bude neko i nešto u nama dragoj BiH.Teško dečki,teškooo.
Večeras smo uz Dynamo Dresden. DY-NA-MO, Dynamo,Dynamo,Dynamo!
ISTINA ZA VEDRANA,PRAVDA ZA HORDE ZLA!
Što se jučerašnje tekme tiče,odavno nije bilo bolje na tekmi,tribini,stadionu..Rekao bih čak od Helsinborga/Cluja.
Što se igre tiče,mislim da je MV nadmudrio "vječnog boema".Igrače je dosta dobro postavio,htjeli to navijači priznati ili ne.. Što se tiče odbrane,dovesti nekog lijevog beka umjesto istrošenog Beloševića.Onda dovesti 1-2 napadača.Dva napadača podhitno.Na sredini terena smo poprilično dobri,mada bi ja i tu doveo neko pojačanje,čisto zbog osvježenja.
Golmana također podhitno dovesti.. Avdića penzionisati, riješiti se višak igrača i mislim da bi s ovim mojim planom dosta dobro igrali u Evropi.
P.S Nek smo lišticu pobijedili.
Ne bih da vodim nikakve rasprave,samo ću neke činjenice reći koje svi znaju,ali se neki prave da ne znaju.NK lištica se ne može ni u kom smislu porediti sa gigantom zvanim FK Sarajevo,to svi dobro upamtite!!! Svi znamo zašto, htjeli to navijači željezničara prihvatiti ili ne, FK Sarajevo je najveći klub u BiH.
To pokazuju brojne statistike, vječne tabele SFRJ,ali i vječna tabela PLBiH.Takodjer FKS je uspjesniji od bilo kog drugog kluba iz BiH u Evropi..O broju navijača da ne govorim
Tako da.. navijači NK lištice, ja,ali i većina navijača FKS nema šta pričati sa vama, vi se NE MOŽETE porediti ni u kom smislu sa FKS,a o navijačima da ne govorim.Vi ste obični brežuljak,koji pokušava da bude neko i nešto u nama dragoj BiH.Teško dečki,teškooo.
Večeras smo uz Dynamo Dresden. DY-NA-MO, Dynamo,Dynamo,Dynamo!
ISTINA ZA VEDRANA,PRAVDA ZA HORDE ZLA!
NON MOLLARE MAI
Ma boli me neka stvar koce i hoce li uzeti kup.Nek ga uzme ko god hoce.Mene samo zanima FCS i nasa situacija,ovo juce je jos jednom za veliku pohvalu svim igracima.I da ne zaboravim a zelim da podvucem mladog DUPOVCA,Strasan kapacitet,za velikih dometa.Na kraju sretno veceras DINAMU i nasoj braci gore.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.Capital City je napisao/la:Šta je onda sa lijepim željama za kup što su oni nama draži od želje.
- Megamon
- Kontakt:

Bordo lavovi hvala vam jos jednom
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sta je ono pola raje s tekme na koncertu
A sad malo o tekmi sta reci svak casst momcima nisam odavno ihvidio da onako "grizu" teren onako se bori za bordo dres i jos bi rekao nakon onog skandiranja poslije derbija igracima ipak se vidi da su najmanje krivi oni za sva desavanja u klubu njima samo treba podrska i nista vise kao sto je uvijek do sad bilo,sjever fenomenalan kao i uvijek,rodjak koji je gledao na tv kaze da smo grmili ko da nas je 20 milja bilo
,ja nisam neki sad analiticar za svakog igraca naravano bilo je i nekih mana al sve u svemu kad ovako direktnog konkurenta otreses ne smije se nista lose reci jos jednom svaka cast momcima,za iducu sezonu volio bi da mozemo zadrzat vucinu,arsenijevica,avdica na klupu za nekih 20-30minuta na iskustvo
,2-3 kvalitetna pojacanja a kojasevica prodat da se sta zaradi ako moze i nastavit sa forsiranjem nasih mladih momaka ,Dupovac me je iz tekme u tekmu odusevljava ,i jel moguce da MV konacno "ubo" s taktikom
Mirza ostani 
A sad malo o tekmi sta reci svak casst momcima nisam odavno ihvidio da onako "grizu" teren onako se bori za bordo dres i jos bi rekao nakon onog skandiranja poslije derbija igracima ipak se vidi da su najmanje krivi oni za sva desavanja u klubu njima samo treba podrska i nista vise kao sto je uvijek do sad bilo,sjever fenomenalan kao i uvijek,rodjak koji je gledao na tv kaze da smo grmili ko da nas je 20 milja bilo
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
svaka cast momci na izborenom mjestu koje vodi u europuMegamon je napisao/la:
Bordo lavovi hvala vam jos jednom
HZ daleko ispred svih zato i cestitke
pozzzz iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
Capital City
- Kontakt:
Ako bog da dresden u bundes ligu , kakva bi to reklama bila hordama u inat komšijama . 
Zadnja izmjena: Capital City, dana/u 20 maj 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Capital City je napisao/la:Ako bog da dresden u bundes ligu , kakva vi to reklama bila hordama u inat komšijama .
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
-
Capital City
- Kontakt:
evo spomenuse i nas na eurosportu 
Osnabruk oleeeeeee 
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arma00, Dadox, Fudo, gh0stHZ, Imamkarbarum, Krajina1999, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, Vanja8 i 137 gostiju.