Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bas tako. Danas: Termoli – Teramo, ravna etapa.MElloo je napisao/la:kako bi Paja rekao Dominacija Contadorajedino ako Nibali il Kreutziger ne polude na Zoncolanu,ali sve vodi tome da ce Contador donjet majicu u Milano
Iskreno, nisam ljubitelj Contadora (sva tri Tour-a koja je uzeo imala su odredjenih kontraverzi), ali mu skidam kapu za voznju na zadnje dvije etape. Majstorski je pokazao da je dominantan. Interesantno mi je da je Niballi izgledao dosta svjeze i odmorno, ali nije odgovorio na napad blagovremeno (ili nije mogao). Scarponi je pukao. Iskreno se nadam da je jos rano za pobjednika u generalnom poretku. Ima jos da se vozi. Taman da se jos malo zakuha.MElloo je napisao/la:kako bi Paja rekao Dominacija Contadorajedino ako Nibali il Kreutziger ne polude na Zoncolanu,ali sve vodi tome da ce Contador donjet majicu u Milano
Nisam ni ja njegov ljubitelj al stvarno zadnje 2 etape je odvozio maestralno.Meni i Kreutziger izgleda dobro jak i cudi me kako on i Nibali nisu odgovorili napadu Contadora.Ovo je tek pocelo ima jos da se vozi,Contador nema ekipu za branjenje roze majice ali vidjet cemo jos su pune 2 sedmice ostaleeso je napisao/la:Iskreno, nisam ljubitelj Contadora (sva tri Tour-a koja je uzeo imala su odredjenih kontraverzi), ali mu skidam kapu za voznju na zadnje dvije etape. Majstorski je pokazao da je dominantan. Interesantno mi je da je Niballi izgledao dosta svjeze i odmorno, ali nije odgovorio na napad blagovremeno (ili nije mogao). Scarponi je pukao. Iskreno se nadam da je jos rano za pobjednika u generalnom poretku. Ima jos da se vozi. Taman da se jos malo zakuha.MElloo je napisao/la:kako bi Paja rekao Dominacija Contadorajedino ako Nibali il Kreutziger ne polude na Zoncolanu,ali sve vodi tome da ce Contador donjet majicu u Milano
Danas ravnica. Imate li favorite za danasnju etapu?
Ja nesto tipujem da ce Pettachi biti jak ali evo cisto da se malo zakuha kazem da bi danas Cavendish mogao uzeti etapu.
MElloo je napisao/la:Nisam ni ja njegov ljubitelj al stvarno zadnje 2 etape je odvozio maestralno.Meni i Kreutziger izgleda dobro jak i cudi me kako on i Nibali nisu odgovorili napadu Contadora.Ovo je tek pocelo ima jos da se vozi,Contador nema ekipu za branjenje roze majice ali vidjet cemo jos su pune 2 sedmice ostaleeso je napisao/la:Iskreno, nisam ljubitelj Contadora (sva tri Tour-a koja je uzeo imala su odredjenih kontraverzi), ali mu skidam kapu za voznju na zadnje dvije etape. Majstorski je pokazao da je dominantan. Interesantno mi je da je Niballi izgledao dosta svjeze i odmorno, ali nije odgovorio na napad blagovremeno (ili nije mogao). Scarponi je pukao. Iskreno se nadam da je jos rano za pobjednika u generalnom poretku. Ima jos da se vozi. Taman da se jos malo zakuha.MElloo je napisao/la:kako bi Paja rekao Dominacija Contadorajedino ako Nibali il Kreutziger ne polude na Zoncolanu,ali sve vodi tome da ce Contador donjet majicu u Milano
Danas ravnica. Imate li favorite za danasnju etapu?
Ja nesto tipujem da ce Pettachi biti jak ali evo cisto da se malo zakuha kazem da bi danas Cavendish mogao uzeti etapu.DAnas na kraju kako sam ja vidio po profili etape prema cilju je blagi uspon a to Cavu ne odgovara nikako,Pettachi je danas logican izbor
Pa znas kako je. Cim neko tamo zakuhava, mozes biti skoro siguran da je Kyirienka tu.MElloo je napisao/la:DAnas etapa kao neki poluklasik,ocekuje se da ce saxo bank pustiti bijeg u kojem ce biti 10-20 vozaca,Ja mislim da bi Popovich ili Kyrienka mogli ovo uzeti
Favoriti se cuvaju u petak i subotu su paklene etape,po meni etapa u subotu ce odluciti cijeli Giro iako zadnjih dana ima isto tako paklenih etapa.Sastre bi mogao pokusati jer je za njega generalni plasman izgubljen jos od 6. etape.Sve je moguce,Visconti bi mogao opet probati on se nece proc dok ne pobjedi etapu.Moj pobjednik za danas :Joaqim Rodrgiuez ipak njemu odgovaraju ova kratka brda s veliim nagibom kao sto je ovo na kraju danasnje etape u Castelfidardueso je napisao/la:Pa znas kako je. Cim neko tamo zakuhava, mozes biti skoro siguran da je Kyirienka tu.MElloo je napisao/la:DAnas etapa kao neki poluklasik,ocekuje se da ce saxo bank pustiti bijeg u kojem ce biti 10-20 vozaca,Ja mislim da bi Popovich ili Kyrienka mogli ovo uzeti
A i Popo se pokazao na ovom Giru kao slican profil. Iskreno bih volio da se sad malo aktiviraju pretendenti na generalni plasman (Nibali, Scarponi, Sastre?) pa da se malo zakuha. Jos sto kazete ako kisa padne
. Kad je u Kaliforniji pao snijeg, sto u Italiji ne bi mogla pasti kisa... hehehe
Evo ja cu danas ici sa jednim od meni drazih vozaca - Igor Anton (iako je on rekao da nece ici na pobjedu na Giru nego da mu je ovo priprema za Vueltu. Mozda ga nesto isprovocira pa napravi bijeg).MElloo je napisao/la:Favoriti se cuvaju u petak i subotu su paklene etape,po meni etapa u subotu ce odluciti cijeli Giro iako zadnjih dana ima isto tako paklenih etapa.Sastre bi mogao pokusati jer je za njega generalni plasman izgubljen jos od 6. etape.Sve je moguce,Visconti bi mogao opet probati on se nece proc dok ne pobjedi etapu.Moj pobjednik za danas :Joaqim Rodrgiuez ipak njemu odgovaraju ova kratka brda s veliim nagibom kao sto je ovo na kraju danasnje etape u Castelfidardueso je napisao/la:Pa znas kako je. Cim neko tamo zakuhava, mozes biti skoro siguran da je Kyirienka tu.MElloo je napisao/la:DAnas etapa kao neki poluklasik,ocekuje se da ce saxo bank pustiti bijeg u kojem ce biti 10-20 vozaca,Ja mislim da bi Popovich ili Kyrienka mogli ovo uzeti
A i Popo se pokazao na ovom Giru kao slican profil. Iskreno bih volio da se sad malo aktiviraju pretendenti na generalni plasman (Nibali, Scarponi, Sastre?) pa da se malo zakuha. Jos sto kazete ako kisa padne
. Kad je u Kaliforniji pao snijeg, sto u Italiji ne bi mogla pasti kisa... hehehe
Pa dobro ali ipak Anton je minut i pol iza Contadora i sigurno ga nece pustiti u bijeg,jedino ako grupa na kraju dostigne bjegunce mozda nesto moze uraditi na zadnjem usponu,on je i moj favorit na ovom Giru ali ...eso je napisao/la:
Evo ja cu danas ici sa jednim od meni drazih vozaca - Igor Anton (iako je on rekao da nece ici na pobjedu na Giru nego da mu je ovo priprema za Vueltu. Mozda ga nesto isprovocira pa napravi bijeg).
Evo dok ne pocne prenos na Eurosportu gledam na cyclingnews.com liveMElloo je napisao/la:Pa dobro ali ipak Anton je minut i pol iza Contadora i sigurno ga nece pustiti u bijeg,jedino ako grupa na kraju dostigne bjegunce mozda nesto moze uraditi na zadnjem usponu,on je i moj favorit na ovom Giru ali ...eso je napisao/la:
Evo ja cu danas ici sa jednim od meni drazih vozaca - Igor Anton (iako je on rekao da nece ici na pobjedu na Giru nego da mu je ovo priprema za Vueltu. Mozda ga nesto isprovocira pa napravi bijeg).
Nisu mu dopustili da ode mislim da je i on blizu u generalnom plasmanu,ali nece on na tome stati..eso je napisao/la:Evo dok ne pocne prenos na Eurosportu gledam na cyclingnews.com liveMElloo je napisao/la:Pa dobro ali ipak Anton je minut i pol iza Contadora i sigurno ga nece pustiti u bijeg,jedino ako grupa na kraju dostigne bjegunce mozda nesto moze uraditi na zadnjem usponu,on je i moj favorit na ovom Giru ali ...eso je napisao/la:
U bijegu bio Kyrienka, ali su ga izgleda uhvatili... hihihihihi... pocelo se kuhati
Contador In a league of his ownMaGiCa je napisao/la:Contador se pokazao superiornim. Strasno je u kakvoj je formi. Ako mu dozvole da vozi TdF, pitanje je da li moze da ponovo podigne formu u tako kratkom periodu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.