U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
damir sovsic pozvan u u21 hrvatske.ostvarili mu se snovi
Promijenite anketu, zastarila je. 
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Šta reci- Željina škola!
Misljenja sam da je rano otisao, al eto.
Ne svidja mi se sto Jagodic ignorise dragulje iz dijaspore. Oba Hajrovica treba vezat.
Misljenja sam da je rano otisao, al eto.
Ne svidja mi se sto Jagodic ignorise dragulje iz dijaspore. Oba Hajrovica treba vezat.
Ako je ovo sastav samo za utakmicu protiv San Marina Ok njih bi trebali pobjediti sa bilo kakvim igracima(postop nema Tulica).
Ukoliko za naredne utakmice pozive ne dobiju igraci koji to zasluju igrom a ne necim drugim onda nas treba ponovo suspendovat
Ukoliko za naredne utakmice pozive ne dobiju igraci koji to zasluju igrom a ne necim drugim onda nas treba ponovo suspendovat
RIP SALE VILENJAK
Eto.Diino_10 je napisao/la:Promijenite anketu, zastarila je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa kako znas da nema pojma ako ne znas ko je?SRETO je napisao/la:Mile Pehar????? Ko je to???? Pa taj pojma nema!!!
Inace igrac Zrinjskog.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ocekivao sam neke druge igrace da dobiju poziv,ali ni Vlado nije imao dovoljno vremena za procenu situacije pa je valjda dao pozive onima koje je najvise gledao,neki drugi razlog trenutno ne vidim.Mislim da ce vec od sledeceg meca da se nadju tu i oni jos bolji i da ce Vlado uspeti da uigra ovu ekipu.Mislim da je trenutno tesko ocekivati da se dodje ne do EP vec do baraza ali treba se nadati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
Koje npr.? Znam da pratiš sve, pa me zanima koji su ti zapeli za oko?Devil je napisao/la:Ocekivao sam neke druge igrace da dobiju poziv
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kako Osim ''opra''Tulica.
Kao u zargonu zna Tulic teoriju ali je u praxi nula.Ili kako rece isto kao da zna na pamet pjesmu Dine Merlina,ali ga yebe pjevanje.
Kao u zargonu zna Tulic teoriju ali je u praxi nula.Ili kako rece isto kao da zna na pamet pjesmu Dine Merlina,ali ga yebe pjevanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa npr.Bokic,Scuk,Oglecevac,pa i Haurdic ali tek sada citam da je bio povredjen,Besic(mislim da mu je bolje da igra za U21 nego za A tim),koliko vidim nema ni Pintola...spielführer_21 je napisao/la:Koje npr.? Znam da pratiš sve, pa me zanima koji su ti zapeli za oko?Devil je napisao/la:Ocekivao sam neke druge igrace da dobiju poziv
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Golmani: Borković, Bukvić, Mašić,
Odbrana: Bešić, Bičakčić, Sudić, Brekalo, Dupovac, Čolić, Dumić, Markić, Kvesić
Sredina: Haurdić, Višća, Stevanović, K. Handžić, Čomor, Durak, Mujić, Čajić, Zakarić, Zahirović, I. Hajrović
Napad: Bilbija, H. Handžić, Đurić, Oglečevac
Ovoje odprilike najnolje što imamo + Pjanić
Odbrana: Bešić, Bičakčić, Sudić, Brekalo, Dupovac, Čolić, Dumić, Markić, Kvesić
Sredina: Haurdić, Višća, Stevanović, K. Handžić, Čomor, Durak, Mujić, Čajić, Zakarić, Zahirović, I. Hajrović
Napad: Bilbija, H. Handžić, Đurić, Oglečevac
Ovoje odprilike najnolje što imamo + Pjanić
Zadnja izmjena: dado83, dana/u 21 maj 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- spielführer_21
- Kontakt:
Oglečevac je bio na test utakmici, izgleda da nije trenutno najbolji.Na utakmici su nastupili mladi igrači koji su u konkurenciji za U-21 selekciju, koju odnedavno vodi Vlado Jagodić, trener banjalučkog Borca.Tako su napravljene dvije ekipe, u plavim i bijelim dresovima. Za Plave su nastupali Tomović, Nezić. Sesar, Markić, Dupovac, Grahovac, Višća, Handžić, Pehar, Durak, Zakarić, Rodić i Šmigalović, dok su u bijelom dresu igrali Bukvić, Čolić, Husić, Jazvin, Nuhić, Pirić, Duraković, Efendić, Mujić, Šišić, Bekić, Rodić i Oglečevac.
Na prvo okupljanje je pozvan Mateo Sušić, ali izgleda da nije došao
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Besic je definitivno trebao u U21 repku. U A reprezentaciji svakako nece igrat, a nije ni na tom nivou trenutno. A ovoj bi ekipi bio zlatan.
Hoce li neko prenosit tekmu protiv San Marina? Pretpostavljam da nece, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Možda BHT1.Cartman je napisao/la:Besic je definitivno trebao u U21 repku. U A reprezentaciji svakako nece igrat, a nije ni na tom nivou trenutno. A ovoj bi ekipi bio zlatan.
BOSNA ♥
evo seferovic debitovao u serie a,pape rece,kada debituje,moze ocekivati. trebalo bi sto skorije pokrenuti proceduru bpromjene drzavljanstva,ako to on hoce........
Sent from my Commodore 64
Pokretanje procedure mora sam igrac to uciniti.kao sto je bio slucaj Pjanic,Mujdza itd.nihco je napisao/la:evo seferovic debitovao u serie a,pape rece,kada debituje,moze ocekivati. trebalo bi sto skorije pokrenuti proceduru bpromjene drzavljanstva,ako to on hoce........
A ne pricati o pozivu i onda da nas Svajcarci klepe po usima.Naravno da zavisi od malog.
Lako ce ga onda biti pozvat,jer su nam spicevi donekle ''sustali''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bez ljutnje ali opet tumacis pogresno odnosno obrnuto od ispravne procedure...harishp je napisao/la:Pokretanje procedure mora sam igrac to uciniti.kao sto je bio slucaj Pjanic,Mujdza itd.nihco je napisao/la:evo seferovic debitovao u serie a,pape rece,kada debituje,moze ocekivati. trebalo bi sto skorije pokrenuti proceduru bpromjene drzavljanstva,ako to on hoce........
A ne pricati o pozivu i onda da nas Svajcarci klepe po usima.Naravno da zavisi od malog.
Lako ce ga onda biti pozvat,jer su nam spicevi donekle ''sustali''
Znaci bez poziva u nasu repku Seferovic bi trebao zatraziti promjenu sportskog drzavljanstava?
To bi bilo isto kad bih ja otisao na biro i zatrazio da me skinu sa njega i uzeo samovoljno papire jer sam ubjedjen da ce me primiti za komercijalistu u CocaColi mada oni nisu za mene nikada ni culi a niti im treba komercijalista...
Znaci poslije tog bih ja izgubio pravo na lijecenje i pravo na ponovo prijavljivanje na biro dokle god me nebi neka firma zaposlila na odredjeno vrijeme pa me otpustila...ITD
A taj bi fudbaler snosio neke druge poslijedice kao recimo krah reprezentaivne karijere i mnoge druge pogodnosti koje sad uziva...
Znaci prvo treba nas selektor da nazove momka i kaze "sine bili ti igrao za nas" e ako dobije pozitivan odgovor on daje sekretaru zeleno svijetlo za pokretanje procedure paralelno sa datom izjavom navedenog igraca o zelji za promjenom sportskog drzavljanstva i to onda u koverti ide do sekretara pri FIFI i UEFI i dalje oni utvrdjuju dali to moze ili nemoze biti realizirano...ITD
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
To ti prenio menadjer Mravca,pardon Lulica?
Nagadjanje kao i obicno.Pa Pjanica je ''strucnjak''Nikola Nikic je ''odmah'' sa vrata maltene otjerao i iz U-21 rjecima.Nek prvo ide u kadete ili tu mladjariju.Ili ne moze on na fakultet ako ni osnovnu nije zavrsio.
Naravno sve dok se Pjanic nije pojavio i objasnio neke stvari.
To ide obostrano,posto je proces ponekad isuvise dug.Sto znaci mora dignuti guzicu,da bi se i za njega dignula guzica.
Uostalom Seferovic je vec davnih dana upoznat sta i kako,jos od one nominacija.
Ali ni on sam nikad nije direktno iskazao zelju.vec uvijek okolo kere.A pozivati u repku igraca koji odigrao par minuta u cjelom prvenstvu je izvan svake pameti.Pa valjda tu ima neki red.Jedino da ga Kupinic,malinic ili jagodic pozove ali da malom ''ne bude ispodcasti''
A i zvati igraca nazor da zaigra za repku.Desit ce se kao sto se desava sa Begsonom ili takvim.
Nagadjanje kao i obicno.Pa Pjanica je ''strucnjak''Nikola Nikic je ''odmah'' sa vrata maltene otjerao i iz U-21 rjecima.Nek prvo ide u kadete ili tu mladjariju.Ili ne moze on na fakultet ako ni osnovnu nije zavrsio.
Naravno sve dok se Pjanic nije pojavio i objasnio neke stvari.
To ide obostrano,posto je proces ponekad isuvise dug.Sto znaci mora dignuti guzicu,da bi se i za njega dignula guzica.
Uostalom Seferovic je vec davnih dana upoznat sta i kako,jos od one nominacija.
Ali ni on sam nikad nije direktno iskazao zelju.vec uvijek okolo kere.A pozivati u repku igraca koji odigrao par minuta u cjelom prvenstvu je izvan svake pameti.Pa valjda tu ima neki red.Jedino da ga Kupinic,malinic ili jagodic pozove ali da malom ''ne bude ispodcasti''
A i zvati igraca nazor da zaigra za repku.Desit ce se kao sto se desava sa Begsonom ili takvim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Vaya i 36 gostiju.