PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

muhovic
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 10:07

Emir_ZENICA je napisao/la:Kad pocinje play off ?

Kad pocne onda cu na napisati sta i kako za sljedecu ligu.Vi oslucite da li hocete ili ne (mislim na sekretare) 8-)
..jos 6 kola ;) ..trenutno je 24. ;) :)

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 maj 2011, 10:08

muhovic je napisao/la:..dajte ba ljudi,smirite se,pa ovo je samo igra :) ..umjesto da se malo zabavimo i takmicimo,vi se opterecujete bezveze :? :)

To je to..Zar je stvarno bitno ko ce uzeti tri boda i kad,ali i po meni nije fer da se pise 3:0 za SYLARA.Ja nekad ovo procitam i znam da nemam pravo da nesto pametujem(izasao iz lige),ali mislim da bi se nekada moglo odstupiti od pravila i nekim momcima dozvoliti da odigraju nakon sto prodje termin..Npr. sada,jer i Dziza i SYLAR zele odigrati,ali se nisu mogli uskladiti,pa ja mislim da im treba pustiti jos dan-dva,nece niko poginuti ako se pusti to..K'o i u gramatici,nekada staviti odstupanje od pravila u specificnim situacijama.Uredu je ako jedan igrac ganja drugog,a drugog ni na mapi nema..Pozdrav ljepotice moje :* :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 maj 2011, 10:08

muhovic je napisao/la:..dajte ba ljudi,smirite se,pa ovo je samo igra :) ..umjesto da se malo zabavimo i takmicimo,vi se opterecujete bezveze :? :)

..najbolje da se oni ne bi svadjali,ti njima utefteri 0-0,a ta 3 boda pisi meni :lol: :lol: ..ionako se grcevito borim za PO :lol: :lol: :D
ma pravednije je da ta 3 boda podijele na 3 dijela , po bod prvoj trojici koji se jave :lol: :lol: :lol:
eto me ja sam drugi , ostalo jos samo jedno mjesto
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 maj 2011, 10:09

ovo se samo tucom moze rijesit..

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 10:11

dr.van nostrand je napisao/la:

..najbolje da se oni ne bi svadjali,ti njima utefteri 0-0,a ta 3 boda pisi meni :lol: :lol: ..ionako se grcevito borim za PO :lol: :lol: :D
ma pravednije je da ta 3 boda podijele na 3 dijela , po bod prvoj trojici koji se jave :lol: :lol: :lol:
eto me ja sam drugi , ostalo jos samo jedno mjesto
..meni onda samo bod ?! :cry: :lol: :lol: ..kako se god dogovorite :lol: :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 10:15

steta sto ne odigra protiv Funjai,dobio bi me i bio bi mi prvi poraz,al et ne da mi se..hajd ba ljudi pobijedite me pa da malo ozbiljnije igram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 10:55

Emir_ZENICA je napisao/la:Kad pocinje play off ?

Kad pocne onda cu na napisati sta i kako za sljedecu ligu.Vi oslucite da li hocete ili ne (mislim na sekretare) 8-)
Posalji mi preko PP. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 11:03

samir_tm87 je napisao/la:ovo se samo tucom moze rijesit..
Izgleda da mora. Nisam bio juce online, al nemam komentara za ovo :roll: .

dziza_23 imas PP za odigravanje 24. kola ;)

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 maj 2011, 11:16

Sylar, isprico si svoju stranu price, izvuko si jedan post od 10 kojih sam ti piso, nije zbog bodova, nego stvarno sam bio razocaran kad sam vidio da si upisao 3:0 za sebe, kao mene nema, ti si me cekao, a ja tebe 2 dana cekao prije toga. A savez nam je mogao jednostavno produzit rok, kao sto moj dragi kolega ever kaze, jer ipak forum nije radio skoro cijeli jedan dan i nije se moglo igrat. Al ajde kraj price, goalgetteru ne vjerujem da cu danas moc odigrat, javit cu ti se sutra.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 11:23

Ako si jos tu, mozemo sad odigrati dziza_23 ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 maj 2011, 11:44

Ne mogu vjerovati sta se s mnom desava..Ajd dobro nisam igrao 3 mjeseca,poceo tek prije cca 3 dana (da se utjesim) al jednostavno nemam ideju za igru.Dodjem ispred golmana ne znam sta cu i samo kruzim oko sesnesterca,gubim loptu,pokusavam nesto sto nikad ne bi uradio.Realizacija ravna 0 .Rehabilitacija u Fojnici 10 dana !
A C A B !

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 maj 2011, 11:47

Emir_ZENICA je napisao/la:Ne mogu vjerovati sta se s mnom desava..Ajd dobro nisam igrao 3 mjeseca,poceo tek prije cca 3 dana (da se utjesim) al jednostavno nemam ideju za igru.Dodjem ispred golmana ne znam sta cu i samo kruzim oko sesnesterca,gubim loptu,pokusavam nesto sto nikad ne bi uradio.Realizacija ravna 0 .Rehabilitacija u Fojnici 10 dana !
Hehe al smo se izigrali :D ..... Na kraju mi s**ba Winning streak, ali piše mi 6/6 ne kontam.... Možda ti se nešto nije verifikovalo.....

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 21 maj 2011, 12:12

Hocel neko jednu ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 21 maj 2011, 12:21

robovi88 je napisao/la:Hocel neko jednu ?
hocu ja. al pivu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Funjai
Kontakt:

Post Postao/la Funjai » 21 maj 2011, 12:41

znaci 0-0 nam upisano.. pa dobro, ja necu srkletiti po savezu, al stvarno smo se trudili da se nadjemo i odigramo tu tekmu, cak smo i broj moba razmijenili :) al hajd ok, nije belaj. pozz jasku sa zeljama da sto prije ozdravi :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 13:01

ever je napisao/la:To je to..Zar je stvarno bitno ko ce uzeti tri boda i kad,ali i po meni nije fer da se pise 3:0 za SYLARA.Ja nekad ovo procitam i znam da nemam pravo da nesto pametujem(izasao iz lige),ali mislim da bi se nekada moglo odstupiti od pravila i nekim momcima dozvoliti da odigraju nakon sto prodje termin..Npr. sada,jer i Dziza i SYLAR zele odigrati,ali se nisu mogli uskladiti,pa ja mislim da im treba pustiti jos dan-dva,nece niko poginuti ako se pusti to..K'o i u gramatici,nekada staviti odstupanje od pravila u specificnim situacijama.Uredu je ako jedan igrac ganja drugog,a drugog ni na mapi nema..Pozdrav ljepotice moje :* :mrgreen:
Sve je to uredu, ne igraš sad pa vjerovatno nisi u toku, bilo je odstupanja kada se fino objasni situacija i onda može, ali na ovakav način, e pa brate ne može! Za prave i poštene igrače ću uvijek izaći u susret, a sa ostalim samo što sam obavezan!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 13:04

juventus 0244 je napisao/la:
ever je napisao/la:To je to..Zar je stvarno bitno ko ce uzeti tri boda i kad,ali i po meni nije fer da se pise 3:0 za SYLARA.Ja nekad ovo procitam i znam da nemam pravo da nesto pametujem(izasao iz lige),ali mislim da bi se nekada moglo odstupiti od pravila i nekim momcima dozvoliti da odigraju nakon sto prodje termin..Npr. sada,jer i Dziza i SYLAR zele odigrati,ali se nisu mogli uskladiti,pa ja mislim da im treba pustiti jos dan-dva,nece niko poginuti ako se pusti to..K'o i u gramatici,nekada staviti odstupanje od pravila u specificnim situacijama.Uredu je ako jedan igrac ganja drugog,a drugog ni na mapi nema..Pozdrav ljepotice moje :* :mrgreen:
Sve je to uredu, ne igraš sad pa vjerovatno nisi u toku, bilo je odstupanja kada se fino objasni situacija i onda može, ali na ovakav način, e pa brate ne može! Za prave i poštene igrače ću uvijek izaći u susret, a sa ostalim samo što sam obavezan!
sta smo funjai i ja???

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 13:08

hocel ko friendly?

Funjai
Kontakt:

Post Postao/la Funjai » 21 maj 2011, 13:10

ma pusti ih jasko, to je zato sto smo crnci !!! :)

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 maj 2011, 13:11

juventus 0244 je napisao/la:

Postujem,postujem..Sve stoji,ali ja onako malo vidim,pa mi zao bude nesto :D Isto kao da je u pitanju neka jako bitna zivotna stvar,sav se ja rastuzim :lol: ..Samo vi vodite kao i do sada,ovo je desetka cista..Nije ni vama lako,niko vas ne placa za ovo,a ima toliko posla.. <3

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []