Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
LEGENDA...
R.I.P. Kralj je bio

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
RIP! 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Silma_liverpool
- Kontakt:
R.I.P.
Evo gledam na cnn-u,i ono bas me iznenadilo.
Sad malo citala o njemu,sta mu je bilo,sta je uzrok smrti..i procitam da je nedavno presao na islam,te da mu je novo ime MIKAEEL
Evo gledam na cnn-u,i ono bas me iznenadilo.
Sad malo citala o njemu,sta mu je bilo,sta je uzrok smrti..i procitam da je nedavno presao na islam,te da mu je novo ime MIKAEEL
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Pa i nisam bas iznenadjen s obzirom u kakvom je stanju bio...Ma mogao je lik imati super zivot ali ko mu je kriv kad je bio budala... 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cijeli zivot je bi posvetio promjeni boje kozhe.Zar nije malo debilana to.Sto se tice karijere,kapa dolje.
BosnaE
Ja ipak mislim da su ga pratile razne bolesti koje nemaju veze sa 'promjenom kože'. Početkom 80'ih je obolio od bolesti koja se zove Vitiligo, bolest koja mijenja pigment kože, a mediji to upotrebljavaju protiv njega i šire priču da želi promijeniti boju kože. Pored navedene bolesti, obolio je i od neke vrste raka, tako da je imao probleme sa sunčevom svjetlosti, u glavnom, imao je *eben život. Zbog raznih dijeta kojima se morao podvrgnuti, dosta je izgubio na težini što je dodatno slabilo organizam, tako da više nije mogao izvoditi čarobne plesove i slične vratolomije. Najveći dio novca je potrošio na liječenje, ali izgleda bez uspjeha.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Umro Majkl Džekson
Inna ilahi wa inna radziun
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- reds_forever
- Kontakt:
R.I.P
pricali su o njemu i o njegovom zdravlju i zivotu vise nego o kraijeri,puno su govorili kako se ziv raspada,tako da je sve moguce...najvise se govorkalo da ima rak koze a umro od srcanog udara
pricali su o njemu i o njegovom zdravlju i zivotu vise nego o kraijeri,puno su govorili kako se ziv raspada,tako da je sve moguce...najvise se govorkalo da ima rak koze a umro od srcanog udara
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz iako si navijač FKS-a znaš kako bi ti sad zdrmo ban, pa jebote nekoga može srce strefiti. Za one koji su radoznali bolje im je da neotvaraju ovu stranicu ili bar da kliknu i da se odmaknu 5-6 metara iako i to nebih preporučiom, uhh... 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
miky_hz: hahahaha prejako
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Čudo, ali i ona će se kad tad skinuti. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Kod mene odmah potegla ljevica da mu iscupam one ruzne zube.miky_hz je napisao/la:
http://bluebus112.com/images/jessica-alba-naked.jpeg
Cuj Zagor se prepapao, hiljadu mu bubnjeva darkwoodske sume moga dede apotekara
Haug...duh sa sikerom, sjekirom ili kako je vec k'o zove.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.