katanec odbiodubrava je napisao/la:Izgleda da nam ni drugo mjesto više nije tako sigurno. Mi opet gostujemo (kod Zagreba) s kojim nemamo neki pozitivan skor u zadnjih par godina u Kranjčevićevoj, a crveni opet igraju kući sa crnim dragovoljcima. I onda u zadnjem kolu nam dolazi Lokomotiva kojima gori pod nogama, a crveni idu na noge Dinamovcima kojima su trenutno preče neke druge stvari..
Trenutni poredak dva kola prije kraja;
2. Bili - 51 bod
3. Crveni - 49
Inače, pocelo se spekulirati oko imena novog trenera, i izmedu ostalog, vrti se ime Srečka Kataneca. Mislim da bi on bio dobar izbor, puno bolji nego dosadašnji isfurani treneri koji su vec 2-3 puta sjedali na stolicu.
Dajem ruku u vatru da Miše neće doživjeti pripreme. Novi predsjednik, novi ljudi, novi trener.
p.s. na današnji dan, slavni (i davni) Ivićev sastav razbucao je crno bele u begešu sa 6:1Those were the days my friends, we thought they'd never end....
Katalinić, Boljat, Rožić, Luketin, Peruzović, Buljan, Žungul, Mužinić, Đorđević, Jerković, Šurjak.
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Hajduk i Dinamo žele Vladu Petkovića! Nema menadžere, šaptače... Samo uspjehe

Novo lice na uvijek istim listama mogućih. “Švicarac” zna posao i forsira ofenzivan nogomet. A to Zdravko voli, zar ne?
Hrvatski stručnjak rođen je u Sarajevu, čovjeka kilometrima udaljenog od našeg miljea, uživa ugled u Švicarskoj, gdje je s Luganom Young Boysima napravio velike stvari
Na oglasnoj ploči nogometne burze rada svijetli primamljiv oglas: “ Dinamo i Hajduk traže trenera. Očekuje Vas dinamičan, turbulentan i stresan posao. Ako ste mazohist, ako ste voljni na suradnju, prijavite se. Posao je stalan, ali nestabilan...”
Iako, primamljiv je možda bio prije nekoga vremena. Danas je on pojam u smislu zarade, sve drugo prilično je odbojno. Dokazuje to i “košarica” Kužeu, Kranjčaru, Ivankoviću itd., koji vrlo dobro znaju u što bi se upecali. Mreža slatkorječivosti ubrzo postaje smrtonosni ugriz crne udovice, koja tijekom ili nakon vođenja ljubavi ritualno pojede svoga “zaručnika”.
- Oni koji nemaju nikakvo zaleđe ili poguranac... - objasnio je jednom zgodom Branko Karačić.
I stoga, ponovno će se zavrtjeti isti krug, a samo je pitanje na kojem će imenu letvica stati. Osim, ako se Dinamo ili Hajduk ne okrenu inozemstvu. Sigurni smo da bi Marcello Lippi, koji je slobodan trener, napravio revoluciju, no njegovo dovođenje je 'science fiction’, koliko god sanjarili. A i da dođe, pitanje je samo koliko bi trebalo vremena da mu veliki gazda iščupa cigaru iz usta i zgazi...
Ako, dakle, ostanemo u granicama realnosti, izuzev već svih prokušanih rješenja, na radaru izvire ime Vladimira Petkovića. Hrvatskog stručnjaka rođenog prije 47 godina u Sarajevu, čovjeka kilometrima udaljenog od našeg miljea, trenera koji uživa ugled u Švicarskoj, gdje je jednog mališana (Lugano) doveo do finala Kupa, gdje je u Young Boysima revolucionarno promijenio sustav u 3-4-3 i prošle jeseni u jednoj utakmici s momčadi manje teškom od Dinama i Hajduka odvalio šamarčinu i Tottenhamu (3:2) u pretkolu Lige prvaka. Pa ako je Hajduk pod Edoardom Rejom smirio kaos i donio promjene nabolje, možda je i za jedan od hrvatskih giganata rješenje - Vladimir Petković. Iza sebe nema menadžere, šaptače, medije, nikakvu mašineriju. Tek rad i uspjehe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petkovi%C4%87

Novo lice na uvijek istim listama mogućih. “Švicarac” zna posao i forsira ofenzivan nogomet. A to Zdravko voli, zar ne?
Hrvatski stručnjak rođen je u Sarajevu, čovjeka kilometrima udaljenog od našeg miljea, uživa ugled u Švicarskoj, gdje je s Luganom Young Boysima napravio velike stvari
Na oglasnoj ploči nogometne burze rada svijetli primamljiv oglas: “ Dinamo i Hajduk traže trenera. Očekuje Vas dinamičan, turbulentan i stresan posao. Ako ste mazohist, ako ste voljni na suradnju, prijavite se. Posao je stalan, ali nestabilan...”
Iako, primamljiv je možda bio prije nekoga vremena. Danas je on pojam u smislu zarade, sve drugo prilično je odbojno. Dokazuje to i “košarica” Kužeu, Kranjčaru, Ivankoviću itd., koji vrlo dobro znaju u što bi se upecali. Mreža slatkorječivosti ubrzo postaje smrtonosni ugriz crne udovice, koja tijekom ili nakon vođenja ljubavi ritualno pojede svoga “zaručnika”.
- Oni koji nemaju nikakvo zaleđe ili poguranac... - objasnio je jednom zgodom Branko Karačić.
I stoga, ponovno će se zavrtjeti isti krug, a samo je pitanje na kojem će imenu letvica stati. Osim, ako se Dinamo ili Hajduk ne okrenu inozemstvu. Sigurni smo da bi Marcello Lippi, koji je slobodan trener, napravio revoluciju, no njegovo dovođenje je 'science fiction’, koliko god sanjarili. A i da dođe, pitanje je samo koliko bi trebalo vremena da mu veliki gazda iščupa cigaru iz usta i zgazi...
Ako, dakle, ostanemo u granicama realnosti, izuzev već svih prokušanih rješenja, na radaru izvire ime Vladimira Petkovića. Hrvatskog stručnjaka rođenog prije 47 godina u Sarajevu, čovjeka kilometrima udaljenog od našeg miljea, trenera koji uživa ugled u Švicarskoj, gdje je jednog mališana (Lugano) doveo do finala Kupa, gdje je u Young Boysima revolucionarno promijenio sustav u 3-4-3 i prošle jeseni u jednoj utakmici s momčadi manje teškom od Dinama i Hajduka odvalio šamarčinu i Tottenhamu (3:2) u pretkolu Lige prvaka. Pa ako je Hajduk pod Edoardom Rejom smirio kaos i donio promjene nabolje, možda je i za jedan od hrvatskih giganata rješenje - Vladimir Petković. Iza sebe nema menadžere, šaptače, medije, nikakvu mašineriju. Tek rad i uspjehe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petkovi%C4%87
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Predsjednik Maleš poslao poruku svlačionici: 'Budete li treći, bit će kazni! I to velikih'

'Aktualni stožer vodi ekipu do kraja sezone. Ali, tko zna, ako izgubi u Zagrebu, možda i neće' - nasmijao se Maleš i dodao: - ' Šalim se. Očekujemo osvjetljenje obraza u subotu'
Hrvoje Maleš stigao je na svečanost u trofejni salon, ali umjesto osmijeha i protokolarnih izjava dočekalo ga je mnoštvo neugodnih novinarskih pitanja. Ne može se do prvog čovjeka Hajduka redovnim putom, zauzet je malo više i od samog Keruma, pa se svaka prigoda kada izađe iz kancelarije korsisti za medijsko preslušavanja. Torcida je pred novog predsjednika postavila snažan izazov. U jučer objavljenom pismu zatražila je odlazak trojice zaposlenika kluba (Grbić, Kalinić, Fiorentini), poručivši Malešu 'ako se ne riješite nesposobnih, nismo na istom putu’. Kako je predsjednik reagirao na svojevrsni ultimatum?
- S ove pozicije nije lako odlučivati o mnogo manjim stvarima, a kamo li o ljudskim sudbinama. Neki ljudi su doživjeli i srčane udare (Grbić i Kalinić, op.a) iz ljubavi prema Hajduku. Nisu to doživjeli na nekom drugom mjestu, nego baš u Hajduku. Znate, najlakše se šutati s ljudima, ali svoje znanje i ovlasti neću pretočiti u iživljavanje na nekome ili prozivanje preko medija. Mi moramo gledati uspjeh ŠDD-a i štititi vlasnika. Ja nisam mađioničar koji će odluke rješavati za jedan dan - kazao je Maleš i dodao:
- Otvoren sam za sve razgovore, tako i s navijačima. Jasno mi je da sam i ja pridonio ovoj situaciji. U medijskim razgovorima stavljao sam se na stranu Torcide, poručio da smo na istom putu, i stigao je njihov logičan odgovor. Ali, ako i nismo na istom putu, onda idemo u istom smjeru. Oni su uvijek u pravu, jer su neovisni.
U početnih mjesec dana najvažnije pitanje je pronalazak trenera za sljedeću sezonu.
- Dajte nam malo vremena. Čekat ćemo da završi prvenstvo i onda javnosti pružiti objavu. Ali, ta objava može biti i potvrda postojećeg stanja - lukavo je kazao Maleš pruživši tako i Miši priliku da se nada ostanku.
Dvije posljednje utakmice sigurno vodi Miše?
- Da, aktualni stožer vodi ekipu do kraja sezone. Ali, tko zna, ako izgubi u Zagrebu, možda i neće - nasmijao se Maleš i brzo dodao: - Šalim se. Očekujemo osvjetljenje obraza u subotu u Kranjčevićevoj. Drugo mjesto nije upitno.
Padne li Hajduk na treće mjesto, što je također moguća opcija, Maleš je pripremio paket oštrih kazni.
- Budemo li treći, onda ćemo poduzeti sve disciplinske mjere. Čak i iznad naših mogućnosti. Neće nam sezona početi 1. srpnja, ne bojte se.
Zaposlenicima Hajduka jučer ujutro T-com je isključio mobilne aparate koji su registrirani na klub s Poljuda.
- Predsjednik je zatražio da se pregledaju svi računi mobitela za prošli mjesec pa će tek onda ići uplata - objašnjeno je na Poljudu.

'Aktualni stožer vodi ekipu do kraja sezone. Ali, tko zna, ako izgubi u Zagrebu, možda i neće' - nasmijao se Maleš i dodao: - ' Šalim se. Očekujemo osvjetljenje obraza u subotu'
Hrvoje Maleš stigao je na svečanost u trofejni salon, ali umjesto osmijeha i protokolarnih izjava dočekalo ga je mnoštvo neugodnih novinarskih pitanja. Ne može se do prvog čovjeka Hajduka redovnim putom, zauzet je malo više i od samog Keruma, pa se svaka prigoda kada izađe iz kancelarije korsisti za medijsko preslušavanja. Torcida je pred novog predsjednika postavila snažan izazov. U jučer objavljenom pismu zatražila je odlazak trojice zaposlenika kluba (Grbić, Kalinić, Fiorentini), poručivši Malešu 'ako se ne riješite nesposobnih, nismo na istom putu’. Kako je predsjednik reagirao na svojevrsni ultimatum?
- S ove pozicije nije lako odlučivati o mnogo manjim stvarima, a kamo li o ljudskim sudbinama. Neki ljudi su doživjeli i srčane udare (Grbić i Kalinić, op.a) iz ljubavi prema Hajduku. Nisu to doživjeli na nekom drugom mjestu, nego baš u Hajduku. Znate, najlakše se šutati s ljudima, ali svoje znanje i ovlasti neću pretočiti u iživljavanje na nekome ili prozivanje preko medija. Mi moramo gledati uspjeh ŠDD-a i štititi vlasnika. Ja nisam mađioničar koji će odluke rješavati za jedan dan - kazao je Maleš i dodao:
- Otvoren sam za sve razgovore, tako i s navijačima. Jasno mi je da sam i ja pridonio ovoj situaciji. U medijskim razgovorima stavljao sam se na stranu Torcide, poručio da smo na istom putu, i stigao je njihov logičan odgovor. Ali, ako i nismo na istom putu, onda idemo u istom smjeru. Oni su uvijek u pravu, jer su neovisni.
U početnih mjesec dana najvažnije pitanje je pronalazak trenera za sljedeću sezonu.
- Dajte nam malo vremena. Čekat ćemo da završi prvenstvo i onda javnosti pružiti objavu. Ali, ta objava može biti i potvrda postojećeg stanja - lukavo je kazao Maleš pruživši tako i Miši priliku da se nada ostanku.
Dvije posljednje utakmice sigurno vodi Miše?
- Da, aktualni stožer vodi ekipu do kraja sezone. Ali, tko zna, ako izgubi u Zagrebu, možda i neće - nasmijao se Maleš i brzo dodao: - Šalim se. Očekujemo osvjetljenje obraza u subotu u Kranjčevićevoj. Drugo mjesto nije upitno.
Padne li Hajduk na treće mjesto, što je također moguća opcija, Maleš je pripremio paket oštrih kazni.
- Budemo li treći, onda ćemo poduzeti sve disciplinske mjere. Čak i iznad naših mogućnosti. Neće nam sezona početi 1. srpnja, ne bojte se.
Zaposlenicima Hajduka jučer ujutro T-com je isključio mobilne aparate koji su registrirani na klub s Poljuda.
- Predsjednik je zatražio da se pregledaju svi računi mobitela za prošli mjesec pa će tek onda ići uplata - objašnjeno je na Poljudu.
Hajduku se nudi Vajushi, Oremuš na meti Basela

PREMA informacijama koje stižu iz Albanije mladi veznjak Vlaznije Armando Vajushi interesantan je splitskim Bijelima. 19-godišnji Vajushi mladi je reprezentativac, a ove sezone jedan je od najboljih igrača tamošnje lige. Spominje se kako za Vajushija vlada veliko zanimanje, a između ostalih interesenti HSV, Stuttgart, Maribor te grčki AEK.
Menadžer mladog veznjaka Adrian Alijaj potvrdio je ovu informaciju, ističući kako je razgovor s Hajdukom odgođen dok se uprava ne stabilizira...
"U Hajduku je situacija još nejasna i nesređena. Tek je došla nova uprava i sigurno da još nisu donijeli zaključke kako i kojim putem u novu sezonu. Pričekat ćemo neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto prije no što obavimo razgovore s čelnicima splitskog kluba. U svakom slučaju radi se o interesantnom igraču, ofenzivnom veznjaku, koji će vrlo vjerojatno imati svijetlu budućnost", rekao je Aliaj u razgovoru za Index.
Dodajmo još kako postoje informacije o interesu švicarskog Basela za veznjaka Hajduka Mirka Oremuša. Basel bi rado Mirka vidio na St. Jacobs Parku sljedeće sezone, a ostaje pitanje što će na to reći Maleš i ostali članovi novooformljene uprave Hajduk. Prema Transfermarktu Oremuš vrijedi milijun i pol eura, a ove sezone je upisao 30 utakmica za Hajduk, dodavši dva gola i asistenciju.

PREMA informacijama koje stižu iz Albanije mladi veznjak Vlaznije Armando Vajushi interesantan je splitskim Bijelima. 19-godišnji Vajushi mladi je reprezentativac, a ove sezone jedan je od najboljih igrača tamošnje lige. Spominje se kako za Vajushija vlada veliko zanimanje, a između ostalih interesenti HSV, Stuttgart, Maribor te grčki AEK.
Menadžer mladog veznjaka Adrian Alijaj potvrdio je ovu informaciju, ističući kako je razgovor s Hajdukom odgođen dok se uprava ne stabilizira...
"U Hajduku je situacija još nejasna i nesređena. Tek je došla nova uprava i sigurno da još nisu donijeli zaključke kako i kojim putem u novu sezonu. Pričekat ćemo neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto prije no što obavimo razgovore s čelnicima splitskog kluba. U svakom slučaju radi se o interesantnom igraču, ofenzivnom veznjaku, koji će vrlo vjerojatno imati svijetlu budućnost", rekao je Aliaj u razgovoru za Index.
Dodajmo još kako postoje informacije o interesu švicarskog Basela za veznjaka Hajduka Mirka Oremuša. Basel bi rado Mirka vidio na St. Jacobs Parku sljedeće sezone, a ostaje pitanje što će na to reći Maleš i ostali članovi novooformljene uprave Hajduk. Prema Transfermarktu Oremuš vrijedi milijun i pol eura, a ove sezone je upisao 30 utakmica za Hajduk, dodavši dva gola i asistenciju.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Predsjedik antifašističkog Hajduka:

Taj Split, koja je to šprdancija od grada, baš kao i klub Jajduk.

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Chelsea_CBH je napisao/la:Predsjedik antifašističkog Hajduka:
Zaboravio sam kako se zbrajaju i oduzimaju bodovi za određivanje koeficijenata, ali čitajući na stranici Hajduka, postoji mogucnost da ove godine Hajduk bude nositelj u 3.pretkolu Europa Lige. Prošle sezone je koeficijent bio 3,466, a nagađa se da će ove biti 6,244.
Pesimist sam sto se tice plasmana u skupine, ali bar trece pretkolo proci bi bilo solidno (s obzirom na ekipu i stanje u klubu). Osim ako opet dobijemo Rumunje
Pesimist sam sto se tice plasmana u skupine, ali bar trece pretkolo proci bi bilo solidno (s obzirom na ekipu i stanje u klubu). Osim ako opet dobijemo Rumunje
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
samo hrabro sada renovirat ekipu i mozemo sve
lendric se vraca,ako dovedu ista od najavljenog dobro je
lendric se vraca,ako dovedu ista od najavljenog dobro je
hajduk je nastao puno prije fasizma i antifasizmaChelsea_CBH je napisao/la:Predsjedik antifašističkog Hajduka:
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
- Barney Stinson
- Kontakt:
Znas koga ce dovesti, evo ja da ti kazem NIKOGA.. Daj Bože da se varam jedino ako ovaj Maleš nesto poduzme inače mučno.. Čitam Benfica hoće Maloču.. Dajte cenera i nek ide nek se ne vraća vise nikad.. 
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ja bi njima platio samo da ga odveduBarney Stinson je napisao/la:Znas koga ce dovesti, evo ja da ti kazem NIKOGA.. Daj Bože da se varam jedino ako ovaj Maleš nesto poduzme inače mučno.. Čitam Benfica hoće Maloču.. Dajte cenera i nek ide nek se ne vraća vise nikad..
Maloča je profesor za panja Buljata. Ako Maloča ode, onda će biti veseli tandem Jonjić - Buljat. 
...što je više lome to je volim jače...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Haha.. Sta ti je, Buljat je barem srčan i borben.. Iako su oba za Solina, barem kad vidiš Buljata netko ce se prepasti ali Maloča je Bože sačuvaj.. Dobro tu je Jonjić kako sam to zaboraviojacky09 je napisao/la:Maloča je profesor za panja Buljata. Ako Maloča ode, onda će biti veseli tandem Jonjić - Buljat.
19 - ђ - 11
Buljat je panjina u rangu Pandže. Ta dvojica bi bila strašan tandem u Solinu, Junaku i sl.Barney Stinson je napisao/la:Haha.. Sta ti je, Buljat je barem srčan i borben.. Iako su oba za Solina, barem kad vidiš Buljata netko ce se prepasti ali Maloča je Bože sačuvaj.. Dobro tu je Jonjić kako sam to zaboraviojacky09 je napisao/la:Maloča je profesor za panja Buljata. Ako Maloča ode, onda će biti veseli tandem Jonjić - Buljat...
Buljata se može prepast samo da mu ne slomi nogu, čovjek koji je svojim kiksevima sjebao Hajduk bezbroj puta.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Istina nego ja više volim Buljata nego Maloču pa sam to napisao.. A inače Maloča nije grijesio nikad..
Sve ti je to isto.. Zato Benfica cenera izvali i nosi..
19 - ђ - 11
Naravno da je, ali u puno manjoj mjeri. I za mladu reprezentaciju nije imao velikih kikseva. A Buljata nemogu opisati što se toga tiče.Barney Stinson je napisao/la:Istina nego ja više volim Buljata nego Maloču pa sam to napisao.. A inače Maloča nije grijesio nikad..![]()
Sve ti je to isto.. Zato Benfica cenera izvali i nosi..
Ako je za vjerovati ovoj stranici; http://www.fudbalske-lige.com/Uefa_Rang ... ubovi.aspx Hajduk će u kvalifikacije Europa Lige ući sa koeficijentom od 6,224. Ako me dobro pamćenje služi, prošle je godine taj koeficijent bio na samoj granici za nositelja u 3.pretkolu, tako da bi se moglo očekivati da će Hajduk biti nositelj u tom dijelu natjecanja.
I Dinamu je povećan koeficijent, na 20,224, sto je jako jako dobro.
I Dinamu je povećan koeficijent, na 20,224, sto je jako jako dobro.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ma dovest kaju rogulja i gotovo

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Drago Gabrić stradao u prometnoj nesreći na A1 pokraj Biskog
Danas poslijepodne oko 18.20 sati na autocesti A1 u smjeru juga, na potezu Dugopolje - Bisko došlo je do izlijetanja automobila BMW.
Automobilom je upravljao nogometni reprezentativac i bivši igrač Hajduka Drago Gabrić.
U besvjesnom stanju vozilom Hitne pomoći prevezen je na Jedinicu intenzivnog liječenja u KBC Split, a suvozač, inače bliski Gabrićev prijatelj Ante Đuzel zadobio je lakše ozljede te je nakon obrade pušten kući.
Drago Gabrić zadobio je po život opasne ozljede. Neslužbeno doznajemo da je zadobio teške ozljede glave, ima frakturu lubanje i nagnječenje mozga te se nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja.
Obitelji je rečeno kako je na JIL na Firulama dovezen u 19,05 sati te kako je osoblje učinilo sve što je u njihovim mogućnostima, a Gabrić je zbrinut promptno i profesionalno.
Zbog težine ozljede mozga liječnici su ga stavili u induciranu komu. Sada treba pričekati do 48 sati kako bi se vidjelo kako tijelo reagira.
Voditelj Odjela za anesteziju i intenzivno liječenje, dr. Ante Ujević, sutra ujutro će izići sa službenim priopćenjem za javnost, kada će, nadamo se, biti poznato još detalja o zdravstvenom stanju našeg nogometnog reprezentativca.
Još se ne zna uzrok
Splitska policija i nakon završenog očevida, oko 21 sat, nije utvrdila točan razlog zbog kojeg je mladi nogometaš Drago Gabrić svojim BMW-om sletio s kolnika. Za to će biti potrebna dodatna vještačenja automobila.
- Za sada možemo reći da se nesreća dogodila pod još neutvrđenim okolnostima. Utvrđeno je da je vozilo sletjelo s ceste u blago lijevom zavoju, „preletjelo“ zaštitnu ogradu i sletjelo van kolnika nekih osam metara ispod razine kolnika. Vozač je i dalje životno ugrožen – kazala nam je Sanja Nazlić iz odnosa s javnošću splitske policije.
Tijekom poslijepodneva je na širem splitskom području palo dosta kiše pa su skliski kolnik u kombinaciji s prevelikom brzinom najvjerojatniji razlozi nesreće.
Hajdučko srce
Ubrzo su u bolnicu pristigli Goran Vučević, Aljoša Asanović, Nenad Pralija, dr. Jurica Rakić, Tomislav Erceg, Ante Miše, Vlatko Đolonga, direktor Hajduka Josip Grbić, Dean Računica, kondicijski trener Hajduka Marin Fradelić te Gabrićevi bliski prijatelji i suigrači Goran Sablić, Kaja Rogulj, Andrija Vuković, Nikola Kalinić, Mirko Žaja... Došli su, naravno, i Dragini roditelji Tonči i Milena. Svi im pružaju podršku, potreseni poslijepodnevnim događajima.
Gabrić (rođen 27. rujna 1986.) je, podsjetimo, u kolovozu 2009. iz Hajduka prešao u turski Trabzonspor, a godinu dana kasnije otišao je na posudbu u Ankaragücü. Od Torcide je prije odlaska u Tursku dobio nagradu Hajdučko srce
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.