Tea draga u kojem ti svijetu bajki i postenja zivis..a neke stvari cu ti,ako dozvoljavas objasniti nakon sutrasnje utakmice..!!TeaM87 je napisao/la:Decko, ne provaljuj se. Borac je zasluzeno osvojio kup i to svi znamo. Za Siroki i Slobodu znamo da smo bili u krizi, uzmi primjer i Barca nekad zijani na kuci i sta, nije kraj svijeta i ne znaci da je namjesteno. Sad ti nema sta smrditi, ne bi me iznenadilo da nam borac sutra otkine koji bod, jer su zasluzili svojom igrom.Alipasino je napisao/la:Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ma ja sam znao od proslog kola sta i kako ce se desit do kraja prema nekoj svojoj teoriji i eto zasad pogodio a mogu reci sa sigurnoscu ako maleni dobiju sutra u zvorniku da je nas kup 1000000% jer takva nam je drzava da svi mora na kraju zadovoljni biti i ovi sto govore da nema namjestanja iskreno svi mi bi to voljeli ali bolje prihvatit realnost nego zivjeti u zabludama....legenda79 je napisao/la:Tea draga u kojem ti svijetu bajki i postenja zivis..a neke stvari cu ti,ako dozvoljavas objasniti nakon sutrasnje utakmice..!!TeaM87 je napisao/la:Decko, ne provaljuj se. Borac je zasluzeno osvojio kup i to svi znamo. Za Siroki i Slobodu znamo da smo bili u krizi, uzmi primjer i Barca nekad zijani na kuci i sta, nije kraj svijeta i ne znaci da je namjesteno. Sad ti nema sta smrditi, ne bi me iznenadilo da nam borac sutra otkine koji bod, jer su zasluzili svojom igrom.Alipasino je napisao/la:Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.
Samo sam reko' sta mislim, sta se lozis.legenda79 je napisao/la:Tea draga u kojem ti svijetu bajki i postenja zivis..a neke stvari cu ti,ako dozvoljavas objasniti nakon sutrasnje utakmice..!!TeaM87 je napisao/la:Decko, ne provaljuj se. Borac je zasluzeno osvojio kup i to svi znamo. Za Siroki i Slobodu znamo da smo bili u krizi, uzmi primjer i Barca nekad zijani na kuci i sta, nije kraj svijeta i ne znaci da je namjesteno. Sad ti nema sta smrditi, ne bi me iznenadilo da nam borac sutra otkine koji bod, jer su zasluzili svojom igrom.Alipasino je napisao/la:Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.
FKŽ !
valjda rekla @tea ...hahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Capital City
- Kontakt:
Alipašino kakve ti teorije zavjere kuješ po svojoj glavi imaš li još nešto što niko nezna. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Ma nemoze da se odluci jos uvijek u koji rod da se svrsta..pomozi nam i selektuj se,usput ne lozim se,volio bih i ja mogu tako da razmisljam kao ti al jednostavno vise relevantnih cinjenica i osoba mi je dokazalo suprotno..!!mma_hz je napisao/la:valjda rekla @tea ...hahaha
Momci, srednji sam rodlegenda79 je napisao/la:Ma nemoze da se odluci jos uvijek u koji rod da se svrsta..pomozi nam i selektuj se,usput ne lozim se,volio bih i ja mogu tako da razmisljam kao ti al jednostavno vise relevantnih cinjenica i osoba mi je dokazalo suprotno..!!mma_hz je napisao/la:valjda rekla @tea ...hahaha
FKŽ !
ahhahah ma odmah smo i posumnjali na to ahahhahaTeaM87 je napisao/la:Momci, srednji sam rodlegenda79 je napisao/la:Ma nemoze da se odluci jos uvijek u koji rod da se svrsta..pomozi nam i selektuj se,usput ne lozim se,volio bih i ja mogu tako da razmisljam kao ti al jednostavno vise relevantnih cinjenica i osoba mi je dokazalo suprotno..!!mma_hz je napisao/la:valjda rekla @tea ...hahaha
eto sad ko voli nek izvoli hahahaha
FK SARAJEVO.
-
Capital City
- Kontakt:
E zahvaljujem na pomoci..vrlo je hrabar potez s tvoje strane odabrat sredinu kad su rodovi u pitanju i izaci s tim u javnostTeaM87 je napisao/la:Momci, srednji sam rodlegenda79 je napisao/la:Ma nemoze da se odluci jos uvijek u koji rod da se svrsta..pomozi nam i selektuj se,usput ne lozim se,volio bih i ja mogu tako da razmisljam kao ti al jednostavno vise relevantnih cinjenica i osoba mi je dokazalo suprotno..!!mma_hz je napisao/la:valjda rekla @tea ...hahaha
- Željo 1921
- Kontakt:
Sve kako idu nove generacije,manje i manje će biti talenata i ozbiljnih igrača jer danas 90 % što treniraju
puše,piju i drogiraju se
puše,piju i drogiraju se
veceras stadionska groznica na ftv u 20.10h 
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Slušaj 'vamo!!!

Slušaj 'vamo!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel' istina ovo za Hodzica? Ako jeste bice mi veoma drago, jer ce u buducnosti Ara sigurno biti glavni napadac nase repke.
Od prošlog si kola znao? Znao si da će Borac dobiti Travnika, Željo Budućnost, a Sarajevo Široki? Čovječe, pa to niko nije očekivao, ti si fenomen.twisttm87 je napisao/la:ma ja sam znao od proslog kola sta i kako ce se desit do kraja prema nekoj svojoj teoriji i eto zasad pogodio a mogu reci sa sigurnoscu ako maleni dobiju sutra u zvorniku da je nas kup 1000000% jer takva nam je drzava da svi mora na kraju zadovoljni biti i ovi sto govore da nema namjestanja iskreno svi mi bi to voljeli ali bolje prihvatit realnost nego zivjeti u zabludama....
Ljudi, Borac je zaslužio titulu, ako je osvoje, treba im čestitati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma Borac jest zasluzio ali i ti sam moras priznat da je dosta utakmica namjestenogollum je napisao/la:Od prošlog si kola znao? Znao si da će Borac dobiti Travnika, Željo Budućnost, a Sarajevo Široki? Čovječe, pa to niko nije očekivao, ti si fenomen.twisttm87 je napisao/la:ma ja sam znao od proslog kola sta i kako ce se desit do kraja prema nekoj svojoj teoriji i eto zasad pogodio a mogu reci sa sigurnoscu ako maleni dobiju sutra u zvorniku da je nas kup 1000000% jer takva nam je drzava da svi mora na kraju zadovoljni biti i ovi sto govore da nema namjestanja iskreno svi mi bi to voljeli ali bolje prihvatit realnost nego zivjeti u zabludama....
Ljudi, Borac je zaslužio titulu, ako je osvoje, treba im čestitati.
Koliko si ti jadan,i smijesan covjeculjak,pa to je strasno.Sve u svemu,post ti je u najmanju ruku idiotski,a onda je jos gore sto kroz svoje nebuloze,priznajes da tvoj klub "namjesta" utakmice.Onda je namjesteno finale Kupa,ali samo na Grbavici,a u Banjaluci je sve bilo posteno,kad je 1:1,zavrsilo.Alipasino je napisao/la:Kako je kraj prvenstva i ova sad tekma sa Borcem nemoze me niko ubjedit da smo mogli zijanit kuci one 2 tekme za redom a da nije namjestaljka.Ona u finalu kupa je garant namjestena mislim na grbavicu i rezultat 2-2 a evo i sad mi nesto dismr skroz.pa zar mi moramo spasavat BiH fudbal.E hajmo sad i Sirokom namjestit pa opalit Celika po usima,kad je bal nek je maskembal.
Ono sto mi je bas zanimljivo,je da nema vise na forumu,ili bar ne pisu,ljudi koji su pravili neke prognoze.
Sutra ocekujem dobar mec,korektno sudjenje,finu atmosferu,bez incidenata,i neka bolji pobjedi.Mada,meni bi super bio remi.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Pustite se ba prepirki. Danas je sudnji dan po onom nekom proroku. Evo po prognozi nebo se zacrnilo, sad ce zemlja da nas sve pojede, jadna li joj majka koliko ce se go..na najesti hehehe.
[youtube][/youtube]
Hajde jedna prigodna
[youtube][/youtube]
Hajde jedna prigodna
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 21 maj 2011, 12:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.