SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la defender » 21 maj 2011, 15:05

muhovic je napisao/la:..hvala :D ..da vas pobjedimo dva razlike aBd :D :D :D
haha imate sanse, treba vam pobjeda protiv nas od 3 gola razlike i poraz ili remi Bildera ;)
ipak mislim da smo mi bili bolja ekipa ove sezone i da zasluzujemo ovu pobjedu i plasman u drugi ligu :)

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 16:25

defender je napisao/la:
haha imate sanse, treba vam pobjeda protiv nas od 3 gola razlike i poraz ili remi Bildera ;)
ipak mislim da smo mi bili bolja ekipa ove sezone i da zasluzujemo ovu pobjedu i plasman u drugi ligu :)
..dovoljna nam je pobjeda od 2 razlike,ne moramo 3,i naravno remi ili poraz Bildera :) ..sve je otvoreno,vidjecemo :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 maj 2011, 16:27

Pa što me onaj admin nije banovao barem 5 sati ranije da stignem prognozirat. Ovako najvažniju utakmicu u historiji Zmajeva moram posmatrat sa tribina. :(

Nadam se da će legenda i naš prijatelj psiholog slaviti pobjedu protiv gostiju iz Formule. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2011, 17:31

muhovic je napisao/la:
defender je napisao/la:
..dovoljna nam je pobjeda od 2 razlike,ne moramo 3,i naravno remi ili poraz Bildera :) ..sve je otvoreno,vidjecemo :D
a ako mi pobjedimo ,onda nemate ni jedni šanse jel tako :mrgreen: ,ali nažalost mi ćemo teško do pobjede ,jer su rezultati zaista teški ,a gosti su tipovali predobro ,imaju 4 potencijalna gola ,Udinese 2:1 ,Sochaux 1:0,Monaco 1:2 ,Wolwes 2:1 ,bar će dva doći ,tako da smo u problemu velikom ,Edine i Stefane ovo vam nikad neću halaliti :( :mrgreen:

Nek pobjedi najbolji ,ja se nadam da ćemo mi jer očekujem kiks Grizlija i pobjeda bi nam donjela prvo mjesto ,ali teško ,bože pomozi

Idemooooooo Dragonsiiiiiiiiiiiiiiiii sreća prati hrabre ,valjda smo mi dovoljno hrabri ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 17:37

legenda reala je napisao/la: a ako mi pobjedimo ,onda nemate ni jedni šanse jel tako :mrgreen: ,ali nažalost mi ćemo teško do pobjede ,jer su rezultati zaista teški ,a gosti su tipovali predobro ,imaju 4 potencijalna gola ,Udinese 2:1 ,Sochaux 1:0,Monaco 1:2 ,Wolwes 2:1 ,bar će dva doći ,tako da smo u problemu velikom ,Edine i Stefane ovo vam nikad neću halaliti :( :mrgreen:

Nek pobjedi najbolji ,ja se nadam da ćemo mi jer očekujem kiks Grizlija i pobjeda bi nam donjela prvo mjesto ,ali teško ,bože pomozi

Idemooooooo Dragonsiiiiiiiiiiiiiiiii sreća prati hrabre ,valjda smo mi dovoljno hrabri ;)
..ne,pa nama je svejedno kako vi budete igrali,jer Pivopije mogu eventualno samo do baraza ;) ..a to mozemo samo ako dobijemo sa 2 ili vise razlike Premiera u gostima,te ako Bilder ne dobije ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2011, 17:43

muhovic je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: a ako mi pobjedimo ,onda nemate ni jedni šanse jel tako :mrgreen: ,ali nažalost mi ćemo teško do pobjede ,jer su rezultati zaista teški ,a gosti su tipovali predobro ,imaju 4 potencijalna gola ,Udinese 2:1 ,Sochaux 1:0,Monaco 1:2 ,Wolwes 2:1 ,bar će dva doći ,tako da smo u problemu velikom ,Edine i Stefane ovo vam nikad neću halaliti :( :mrgreen:

..ne,pa nama je svejedno kako vi budete igrali,jer Pivopije mogu eventualno samo do baraza ;) ..a to mozemo samo ako dobijemo sa 2 ili vise razlike Premiera u gostima,te ako Bilder ne dobije ;)
pa ako dobijete Premiera sa 3:0 ,Bilder izgubi ,Dragonsi izgube 0:3 ,vi možete biti i drugi ,teoretske šanse postoje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 17:45

legenda reala je napisao/la: pa ako dobijete Premiera sa 3:0 ,Bilder izgubi ,Dragonsi izgube 0:3 ,vi možete biti i drugi ,teoretske šanse postoje ;)
..pa da,imamo neke teoretske sanse,ali svejedno,ako izborimo i baraz dobro je :D :D

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 maj 2011, 17:46

ma djabe vama to sve kad mi dobivamo 8-)

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 17:48

defender je napisao/la:ma djabe vama to sve kad mi dobivamo 8-)
..dobro,domacini su uvijek u blagoj prednosti :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2011, 17:50

muhovic je napisao/la:
defender je napisao/la:ma djabe vama to sve kad mi dobivamo 8-)
..dobro,domacini su uvijek u blagoj prednosti :)
da je nama danas povesti bar 1:0 , u zadnjim kolima niko nema prednosta ,jer znamo kakvi ludi rezultati dolaze ,ja mislim da će ovo kolo najviše biti X -ova ,mi prošlo kola u gostima dobili iako je kolo bilo domaćinsko samo dva puna plijena odnjeli gosti ,nek danas bude gostujuće a mi nek dobijemo kao domaćini :lol: ,ma kad bi konkurenti remizirali ;)

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 maj 2011, 18:07

ma nek najbolji pobjedi ! ;)

evo napravio sam novu temu 18. kolo LIVE http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=4853
pa cu pokusati pratiti live ovo 18. kolo i stavit cu tabele veceras, sutra poslijepodne i finalne sutra navecer :)

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 18:09

defender je napisao/la:ma nek najbolji pobjedi ! ;)

evo napravio sam novu temu 18. kolo LIVE http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=4853
pa cu pokusati pratiti live ovo 18. kolo i stavit cu tabele veceras, sutra poslijepodne i finalne sutra navecer :)
..svaka cast,ekstra ideja ;) :)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 maj 2011, 18:10

Odlicno svaka cast.Ima da bude bolje pracena od derbija na Kosevu :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 maj 2011, 18:14

Bravo defender, sad čekamo 21h i počinje ludilo, a sutra vrhunac.. Nadam se da ćemo sljedeće sezone igrati protiv vas i u "cvajti" ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 maj 2011, 18:19

123456 je napisao/la:
Odlicno svaka cast.Ima da bude bolje pracena od derbija na Kosevu :D
hahah ma imat cemo najbolji live prenos na ovim prostorima :lol: ako kliknete na bilo koji utakmicu imate uzivo komentare, statistiku sa utakmice, postave... uz to poslije svake pauze izmedju utakmica trebali bi biti i rezultati i live tabele 8-)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 maj 2011, 18:25

Svaka cast na ideji,bit ce zanimljivo. :)

Kljusinari ce da slave za kraj.Iako ce mi biti zao ako Delfini izgube titulu jer su mi dragi,ali jbg takav je zivot. :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 maj 2011, 18:35

Za rakiju za votku,za pivu sada pjevam ja daje gol faraon nama vise ne treba...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 maj 2011, 18:38

Megamon je napisao/la:Za rakiju za votku,za pivu sada pjevam ja daje gol faraon nama vise ne treba...
:lol: :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 maj 2011, 20:43

Haj da i ja napisem koju (vezano za drajtu :mrgreen: ). Moj tim se bori za opstanak u istoj, al' nas primarni cilj je da Dragonsi tj Bosco, legenda reala i OTYNS_YNWA ne udju u cvajtu 8-) Veoma smo blizu da taj cilj ispunimo, uz pomoc brata admina, koji je Bosca banov'o bas kad je trebalo :mrgreen: Sada Dragonsi igraju 2 na 3 i moraju pobjediti, sto je vrlo vrlo tesko, jer imaju igraca manje, ali uz to, FK Bilder mora dobiti ove Juventine da bi Dragonsi bili 4., ako ne dobiju, onda ce Dragonsi bit 3. i idu u baraz (naravno nadamo se da se to nece desiti :mrgreen: )

Sto se tice ovog meca Pivopija i Premiera, Pivopije trebaju pobjedu od JEDNOG gola razlike i da Bilder ne pobijedi Staru Damu... Zato sto bi imali istu gol razliku, a Pivopije bi imale bolji medjusobni omjer ;)
(nadamo se da se i to nece desiti zato sto bi Dragonsi isli direktno u cvajtu, nedo Bog) :mrgreen:

Eto tako, mi cemo ispunit svoj cilj, a dogodine osvajamo kup i trecu ligu! 8-)

ps da pozdravim svog prijatelja Bosca, koji se vratio iz Banovica...
Bosco je napisao/la:Pa što me onaj admin nije banovao barem 5 sati ranije da stignem prognozirat. Ovako najvažniju utakmicu u historiji Zmajeva moram posmatrat sa tribina. :(

Nadam se da će legenda i naš prijatelj psiholog slaviti pobjedu protiv gostiju iz Formule. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 maj 2011, 20:49

Naravno da cemo slaviti dragi moj Bosco, samo za tebe!

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.