Lahko je to reći... Aj ti u Bosni u ovaj vakat izgradi takvo nešto...Pasodzigera je napisao/la:Bilino Polje je svakako bez konkurencije,samo ima jednu manu,a to je da je premalen,mali je stadion od 17000-18000 kapaciteta. Zenica mora uloziti novac za prosirenje istog. Bar na 30 000,posto Zenica i pripada u sportski grad u BIH,imaju najljepsi atletski stadion,jedan od ljepsih na Balkanu,na Kamberovica polju,pa jednu od najmodernijih arena,ne samo u BIH,pa Bilino Polje. Bilino Polje mora imati veci kapacitet!neutralan__ je napisao/la:Uz svo duzno postovanje prema ostalim stadionima,reprezentacija BiH treba da igra na Bilinom Polju,jos kad se travnjak popravi...Nigdje nema te atmosfere kao u Zenici.
Prema tome admine sad zakljucaj temu.
Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Uopste nije neostvarivo,pa upravo Zenica ima jednu od najmodernijih arena u regionu,za prosirenje BP,ne treba viso od 10 miliona maraka,to je dovoljno za jos 10 000 sjedecih mjesta.Nimla_RZ je napisao/la: Lahko je to reći... Aj ti u Bosni u ovaj vakat izgradi takvo nešto...
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sve se to može odraditi, prostora ima dovoljno, jedino bi onu zgradicu iza juga morali rušitPasodzigera je napisao/la:Uopste nije neostvarivo,pa upravo Zenica ima jednu od najmodernijih arena u regionu,za prosirenje BP,ne treba viso od 10 miliona maraka,to je dovoljno za jos 10 000 sjedecih mjesta.Nimla_RZ je napisao/la: Lahko je to reći... Aj ti u Bosni u ovaj vakat izgradi takvo nešto...

Al' Zenici i Čeliku toliki stadion uopšte ne treba, tako da Opština ni ne razmišlja o tome. Jedino kad bi Savez nešto pokrenuo, al kakav je

Čelik Zenica 1945
Ocekujem da reprezentacije vec u ovim kvalifikacijama zaigra u Banja Luci, Zapadnom Mostaru....
http://www.frontal.ba/cyrl/?page=2&kat=1&vijest=54096
Inace sam po prvi put u zadnjih nekoliko godina ostao bez teksta...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Zasto?Saban je napisao/la:Ocekujem da reprezentacije vec u ovim kvalifikacijama zaigra u Banja Luci, Zapadnom Mostaru....
Procitaj intervju Ivice Osima za Slobodnu Bosnu. Postavio je Stole iz Bora na temi o suspenziji naseg saveza.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Zasto? Zasto sto sam duboko vjerovao da Osim ne moze ovako daleko otici. **** yugoslovensko. O ovome sam ja pricao kada sam pomonjo "glupe Bosance" i njihovu naivnost. Dobri ti Dodik i Covic, koji udruzeno rasturaju BiH...koji javno izjavljuju da nikada nece navijati za reprezentaciju Bih. A zivis u Sarajevu. Yebli te oni u mozak invalidski, sto ne odes kod njih. Pun mi je k... onih koji o superlativima govore o tzv. rs i tzv. hb, a zive i rade "kod nas" sto Osim rece. Koji nas, Svabo? Yebem ja vas, ako cete hvaliti to sto hvalite a demagogiju o jednakosti, revnopravnosti...prodavati SAMO tamo gdje su lude Bosnje, na kikih 25%, a onda ce se naci neka budale da dijeli i to. Pa dokle, m.v.v. Odvedi reprezentaciju u Banja Luku majmune, pa ces vidjeti...Dzukela invalidska.tanzla je napisao/la:Zasto?Saban je napisao/la:Ocekujem da reprezentacije vec u ovim kvalifikacijama zaigra u Banja Luci, Zapadnom Mostaru....
Procitaj intervju Ivice Osima za Slobodnu Bosnu. Postavio je Stole iz Bora na temi o suspenziji naseg saveza.
@sabane ovo sto cini Osim se zove krmku niz dlaku.Napoji ga nahrani a svinjokolj je svejedno u svom terminu.
Nije ni vrijeme,ni mjesto da se sa ovnom guras na po debla.Oba upasti u provaliju i onda nema ko ovce vise da kara ili da ih posalje makar u tor.
Da je bi bilo ko drugi,suspenzija bi bila zacementirana godinama a nas sport definitivno otisao u onu stvar.
Nije ni vrijeme,ni mjesto da se sa ovnom guras na po debla.Oba upasti u provaliju i onda nema ko ovce vise da kara ili da ih posalje makar u tor.
Da je bi bilo ko drugi,suspenzija bi bila zacementirana godinama a nas sport definitivno otisao u onu stvar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma u prvi mah sam i sam tako pomislio (ono u fazonu - daj da proguramo ovaj ustav a posle ko ti y. m. ) i naj vise zbog toga rekao da sam ostao bez komentara ali razmatrajuci malo pozljivije sve ove kao i podsjecajuci se nekih stvari iz proslosti ipak mislim da ovo nije to...Iso kod njega...hajde eto da progutamo, ali ne mislim da je bilo potrebno davati ovakve izjave...Bilo kako bili, nek se noti u t pm.harishp je napisao/la:@sabane ovo sto cini Osim se zove krmku niz dlaku.Napoji ga nahrani a svinjokolj je svejedno u svom terminu.
Nije ni vrijeme,ni mjesto da se sa ovnom guras na po debla.Oba upasti u provaliju i onda nema ko ovce vise da kara.
Kome vise nije jasno gdje da igra reprezentacija.
Zenica ima najljepsi stadion, nalazi se u centru same drzave, ima najvjerniju publiku..itd itd.
Nadam se da ce uskoro izaci neka pjesma da je mogu navijaci pjevati na stadionu.
Na krac mi ide ono bosna sapmion, behar probeharo.itd.
Evo jedne zarazne melodije..napomena..radi se o englezima..nemoze niko sa njima
[youtube][/youtube]
Zenica ima najljepsi stadion, nalazi se u centru same drzave, ima najvjerniju publiku..itd itd.
Nadam se da ce uskoro izaci neka pjesma da je mogu navijaci pjevati na stadionu.
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
tanzla je napisao/la:Zasto?Saban je napisao/la:Ocekujem da reprezentacije vec u ovim kvalifikacijama zaigra u Banja Luci, Zapadnom Mostaru....
Ovo sam pokusao staviti pod temu o suspenziji ali je nisam nasao na podforumu reprezentacija, jedini koji posjecujem. Tek posle ovoga sto tanzla rece za intervju potrazih i vidjeh da je ta tema na podforumu aktuelne tema...pa ako neko od odgovornih misli da treba tamo biti neka prebaci.tanzla je napisao/la:
Saban je napisao/la:Ocekujem da reprezentacije vec u ovim kvalifikacijama zaigra u Banja Luci, Zapadnom Mostaru....
Zasto?
Zasto? Zasto sto sam duboko vjerovao da Osim ne moze ovako daleko otici. **** yugoslovensko. O ovome sam ja pricao kada sam pomonjo "glupe Bosance" i njihovu naivnost. Dobri ti Dodik i Covic, koji udruzeno rasturaju BiH...koji javno izjavljuju da nikada nece navijati za reprezentaciju Bih. A zivis u Sarajevu. Yebli te oni u mozak invalidski, sto ne odes kod njih. Pun mi je k... onih koji o superlativima govore o tzv. rs i tzv. hb, a zive i rade "kod nas" sto Osim rece. Koji nas, Svabo? Yebem ja vas, ako cete hvaliti to sto hvalite a demagogiju o jednakosti, revnopravnosti...prodavati SAMO tamo gdje su lude Bosnje, na kikih 25%, a onda ce se naci neka budale da dijeli i to. Pa dokle, m.v.v. Odvedi reprezentaciju u Banja Luku majmune, pa ces vidjeti...Dzukela invalidska.
samo Zenica dolazi u obzir! Stadion bi se trebao prosiriti za nekih 6-7 hiljada sjedecih mjesta,tacniej nadograditi jug i sjever,tada bi imali fantatsican stadion,gdje se reprezentacija osjeca najbolje,i gdje postizemo najbolje rezultate!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bosnom behar moze cak i proci i najezi se covjek na nju.MOZAK je napisao/la:Kome vise nije jasno gdje da igra reprezentacija.
[youtube][/youtube]
Al ono sranje od onoga "Bosna je sampion, pa ono "oooo".... :S

Veoma ruzno za usi, i ja se nadam da ce biti novih strofica...
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 21 maj 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ova tema treba pod lock, ne trebate polemisati. Bilino Polje je hram BH fudbala i ne može se protiv toga.
Kad svi u jedan glas "Bosnom behar probeharao", svaki čovjek se naježi!
[youtube][/youtube]
Kad svi u jedan glas "Bosnom behar probeharao", svaki čovjek se naježi!

[youtube][/youtube]
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
-
- Kontakt:
ko iz zenice daje pare da reprezentacija igra samo tamo, zašto reprezentacija ne igra u banja luci, sarajevu, mostaru, tuzli, bugojnu, laktašima?????????????
Šta ce igrati u tim gradovima kad nemaju kapaciteta nemaju stadiona ? Zenica je najbolje mjesto realno ali je mali stadion .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
kako nema pa veći su stadioni u mostaru,sarajevu,banja luci, a i manje reprezentacije mogu u bugojno, travnik, vrapčićeCoDe je napisao/la:Šta ce igrati u tim gradovima kad nemaju kapaciteta nemaju stadiona ? Zenica je najbolje mjesto realno ali je mali stadion .
ja kazem da reprezentacija treba da igra u Hrasnici na stadionu Famosa.. Mislim ako ce mo realno tu im je najbolje

Samo je Koševo veće od Bilinog polja, Gradski u Banjoj Luci prima 12, a ako Stadion pod Bijelim brijegom prima 25 hiljada ja ću sebi ku*ac odsjeć'...bogicevic2 je napisao/la:kako nema pa veći su stadioni u mostaru,sarajevu,banja luci, a i manje reprezentacije mogu u bugojno, travnik, vrapčićeCoDe je napisao/la:Šta ce igrati u tim gradovima kad nemaju kapaciteta nemaju stadiona ? Zenica je najbolje mjesto realno ali je mali stadion .
Čelik Zenica 1945
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
bogicevic2 je napisao/la:kako nema pa veći su stadioni u mostaru,sarajevu,banja luci, a i manje reprezentacije mogu u bugojno, travnik, vrapčićeCoDe je napisao/la:Šta ce igrati u tim gradovima kad nemaju kapaciteta nemaju stadiona ? Zenica je najbolje mjesto realno ali je mali stadion .
Mostar ima 6000 sjedalica, Banja Luka 8000.
Kosevo je jeidni stadion veci od Bilinog Polja, a igrali smo protiv Francuske na Kosevu.
Nema smisla ni spominjat igranje u ovim drugim gradovima osim Sarajeva ili Zenice, jer nijedan ne zadovoljava sve potrebne uslove...grad-na-rijeci-sani je napisao/la:bogicevic2 je napisao/la:kako nema pa veći su stadioni u mostaru,sarajevu,banja luci, a i manje reprezentacije mogu u bugojno, travnik, vrapčićeCoDe je napisao/la:Šta ce igrati u tim gradovima kad nemaju kapaciteta nemaju stadiona ? Zenica je najbolje mjesto realno ali je mali stadion .
Mostar ima 6000 sjedalica, Banja Luka 8000.
Kosevo je jeidni stadion veci od Bilinog Polja, a igrali smo protiv Francuske na Kosevu.
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.