Prvi dan se nije javio(nisam ni ja),o drugi dan se dogovorili za termin, a treći dan se nije pojavio...
Odg. samo na jednu od 3 poruke.

Moderator/ica: Padovan

evo mene !S-Y-L-A-R je napisao/la:Ima li nekoga za prijateljsku
Veceras,mogu,eto ako tebi odgovaraFunjai je napisao/la:villa, vidim da vec dva puta danas ulazis na forum, a s obzirom da sam ti jos jutros poslao poruku, bilo bi fino da mi odgovoris...
jos sam na poslu, veceras cu van.. sutra po danu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Veceras,mogu,eto ako tebi odgovaraFunjai je napisao/la:villa, vidim da vec dva puta danas ulazis na forum, a s obzirom da sam ti jos jutros poslao poruku, bilo bi fino da mi odgovoris...
cisto sumnjam,imam sutra da radim 3 graficka,tako da cu tesko do vremena dociFunjai je napisao/la:jos sam na poslu, veceras cu van.. sutra po danu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Veceras,mogu,eto ako tebi odgovaraFunjai je napisao/la:villa, vidim da vec dva puta danas ulazis na forum, a s obzirom da sam ti jos jutros poslao poruku, bilo bi fino da mi odgovoris...
NK/RK Krivaja je napisao/la:Hoce li ko humanitarnu?
eu 2
krivaja
321
eu 2Funjai je napisao/la:villa jesi tu, da sad odigramo?
haj kasnim u grad zbog ove tekme hehehe
ajd pravi, ti si domacin
okFunjai je napisao/la:eto me, minuta.. jel mozes ti uzeti ss, fakat zurim.. pls
Nisi jediniFunjai je napisao/la:bgm ja u ovoj ligi postade kanta za nabijanje xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.