jacky09 je napisao/la:Dinamo doveo Gorana Zakarića iz Širokog Brijega.
extra talent,biti ce igracina mali
jacky09 je napisao/la:Dinamo doveo Gorana Zakarića iz Širokog Brijega.
Plzen je novi prvak Češke!!! Još samo da Sturm uzme u Austriji i na konju smo.jacky09 je napisao/la:Ukoliko Plzen i Sturm budu prvaci Češke, odnosno Austrije, Dinamo je nositelj u zadnjem pretkolu Lige Prvaka !!
Za sada obe momčadi su prve, Plzen 4 boda više od Sparte 2 kola prije kraja, a Sturm bod više od Salzburga.![]()
mala je bila posjeta zbog bojkota(z.mamic)Diino_10 je napisao/la:Jao sramota za sinoćnju proslavu, samo 3.000 gledalaca.![]()
Nadao sam se većoj posjeti, ipak je titula u pitanju, ali možda je posjeta bila mala zbog ružnog vremena...
ako se dodje do play offajacky09 je napisao/la:Dinamo je nositelj u 4. pretkolu.
Moguć je i sudar sa Partizanom, jer ovi nisu nositelji.
Devil je napisao/la:Zakaric potpisao ugovor na 7 godina.![]()
![]()
Kakva budala.
Ja se stvarno nekada brinem za tvoje razumevanje recenice.jacky09 je napisao/la:Devil je napisao/la:Zakaric potpisao ugovor na 7 godina.![]()
![]()
Kakva budala.Kakva budala, biti će tu max. 3 godine, ako se pokaže ne gine mu transfer u jednu od liga petice.
Eto, trebao je ispast "pametan" pa odbit Dinamo i ostati u Širokom.
Kome je u interesu takvog igrača držati na klupi ?! Pa nije Dinamo amaterski klub, tu ili jesi ili nisi.Devil je napisao/la: Ja se stvarno nekada brinem za tvoje razumevanje recenice.![]()
Ko je napisao da je trebao ostati u Sirokom,ja?![]()
![]()
Napravio je odlican potez dolaskom u Dinamo,ako si citao moje komentare i ja sam bio fasciniran njegovim talentom i igrom ali zasto 7 godina.Mnogo glup potez.Eto ti rece prodace se za 3 godine,daj boze.Ali hajde da gledamo u drugom pravcu,sta ako dodje do nekih problema i slucajno ne pokaze ono zbog cega je doveden,sta ako se slucajno sukobi sa nekim,sta da se nesta iskomplikuje,a Mamic ga ne zeli bud zasto prodati,hoce li onda 6 godina da sedi na klupi i da govori kako je napravio dobar potez potpisom na 7 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.