Dobar post, i samo mi jos nesto pade napamet sto me je odusevilo juce u Boriku, na pocetku utakmice spiker je na razglasu objavio kako u dvorani prisustvuju i gradonacelnik i premijer vlade za sta su nagradjeni velikim zvizdukom publike,mene zanima zasto nisu bili u dvorani protiv Sloge iz Doboja kad je na tribinama bilo 300 ljudi,sad su dosli da se slikaju a vjerujem da i ne znaju pravila rukometa...Iskrene cestitke Upravama Bosne i Borca, koji usprkos svim negativnim cinjenicama nase danasnjice, klupski rukomet u BiH odzavaju u zivotu..cestitke trenerima i igracima, kojima bi se i puno profesionalnije ekipe obradovale..!!! Zelim da se cesce sastaju na terenu..
Aaa.. simpatizerima klubova politicke pozadine, amaterski losim novinarima, raznim pristrasnim "portalcicima", neukoj publici i forumasima, koji misle da znaju...i da znaju gdje su treneri, igraci, gledaoci... osjetljivi, pa ih tu pokusavaju "udariti".. zelim da konacno otvore oci, srce, dusu sportu, i pocnu sportski razmisljati..!
ako uopce znaju kako to izgleda i sta znaci..??
Sportski pozdrav!
RK Borac
Re: RK Borac
а " опет $ $ & " & " $ & ? $ је " % " & & $ црва '.Denis Ispušlić je napisao/la:Je.baše nam znanje! Jedino mi nije jasno zašto mi nismo dozvolili prenos ove utakmice!!! Bosna,ja mislim nijedno isključenje a mi najmanje 10![]()
![]()
![]()
Mršavi sudija pokušavao realno suditi,ali zato je debeli sigurno zaradio stan od RK Bosna za ovu utakmicu!
Ne bi me iznenadilo ni da stan dobije naš Fahrudin Melić kome je lopta bar 5 puta ispala u čistoj kontri!
Је ?' " $ ? $ је % & " " " "?
" " на $, ? % " пуно " $ & ? то " ? $ "
"" ПУТ ""
ipak je kvaliteta i vise jakih utakmica dosla do izrazaja, cestitke bosni na tiuli.
dok je sabljica, prskala... ne mora se bosna bojati borca... sansa je bila na 3 razlike...
nije mi jasno da je ilic otpusten, a doveden sabljic
... pa da je valjao zar ga ne bi bosna zadrzala...
sretno slijedece godine...
navijaci, sta reci ... uvijek ima neka budala...danas je bilo cetvrtfinale LP kil-barcelona, lijepo je bilo gledati kako cijela hala dvorana aplaudira na kraju utakmice iako je kil izgubio...
dok je sabljica, prskala... ne mora se bosna bojati borca... sansa je bila na 3 razlike...
nije mi jasno da je ilic otpusten, a doveden sabljic

sretno slijedece godine...
navijaci, sta reci ... uvijek ima neka budala...danas je bilo cetvrtfinale LP kil-barcelona, lijepo je bilo gledati kako cijela hala dvorana aplaudira na kraju utakmice iako je kil izgubio...
imperator, prodavac magle
ne pisem na tem rk bosna, ali smatram da mogu odgovoriti i na ovoj. stvarno ne vidim nikakav pomak u odnosu na proslu sezonu kod rk borca... da li je to period privikavanja na novog trenera ili nesto drugo...
a ni kod pipetovih igraca ne vidim nikakav napredak vec dve godine... sem da su sve bolje fizicki pripremljeni i tu je najveca njihova prednost u odnosu na druge ekipe u BIH...
nije tesko biti prvi sa najboljom ekipom...
a ni kod pipetovih igraca ne vidim nikakav napredak vec dve godine... sem da su sve bolje fizicki pripremljeni i tu je najveca njihova prednost u odnosu na druge ekipe u BIH...
nije tesko biti prvi sa najboljom ekipom...
ne znam sto si ti napalio toliko? gradacac mi je jedna od omiljenih ekipa...AdiBiH je napisao/la:ja vjerujem da nisu dali iz istih razloga kao i bosan jesenas...
mislim da je u visockoj carsiji tesko rasulo, sinoc opet blamaza u gradaccu... ekipa i nije toliko losa koliko ne mogu pogoditi sa trenerom...
Blamaza u Gradaccu? Gradacac ti je ekipa upravo bolja za onoliko koliko su i pobijedili Bosnu, a pobijedili su i u Banja Luci, i jesenjas izgubili 1 razlike, ono sto se desilo protiv Borca u prvoj utakmici kupa samo je bila losa forma...
samo nemoj mi puno o njihovoj kvaliteti, ove godine tablica lijepo izgleda za razliku od prosle... dobiti slogu kuci, svi znamo kako, izvidjaca isto tako

" је ? $ " & " & " на страну " %, то не " $ се у $ """ - " ? ". С " на $ ? &, " " & m:tel-а у " " у ? ", " савез " ' је $ " $ & & $ (EHF) $ $ сезоне " " $ $ у ? ". ? & РС " ' " " $ је " $ $ EHF - & " $ " се & $ ' " $ за ' $.
- - ' ? " " ?, ? $ ? & је & $ $ " се $ % $ ' у ? " јер " " не постоје. На $ " ¥, % ? " & & & / % ', $ ' на основу % & $ " ? у " " " ?, а " " ? за ", & повјерење " - % $ '. ", " у ? $ ' ту - $, ' ' $ " тај ", а у ' ? је ? вјероватно $ се $ о ? &, ' " ? '. " је $ је та " & " $ - $ $ у $ 30 $, а у ? " $ не & " ? " ? % - - & је ".
% & ? $ " свјестан је $ то - " ? ?.
- - $ $ & &, & - " $ ? & $ " & се $ ? у ? ", & & $ " ? првенства $ $ " тог " " ". ", та - " је $ првог $ ?. У ? $, " $ то ?, па " " & " по " ? " $. " је ? " & у ? " у $ - & је ".
$ ? " $ ? " Ђого " $ " у ? ? у ? " & у ? $ ? ".
- " је " о ' % " &, ? " ? & $ у ? ? у ¥ ". " " се $ о ? " & на ' простору, а " " то " ? " $ се ? " ' " " Европе, $ " се &, & " ? " 15 $. ? " у ' ? поново ? за овај спорт. - ", а $ ? - " на " " она " ? остаје $ $ - & је Ђого.
(&)
Zna li iko išta o ovome. Bilo bi sjajno!
- - ' ? " " ?, ? $ ? & је & $ $ " се $ % $ ' у ? " јер " " не постоје. На $ " ¥, % ? " & & & / % ', $ ' на основу % & $ " ? у " " " ?, а " " ? за ", & повјерење " - % $ '. ", " у ? $ ' ту - $, ' ' $ " тај ", а у ' ? је ? вјероватно $ се $ о ? &, ' " ? '. " је $ је та " & " $ - $ $ у $ 30 $, а у ? " $ не & " ? " ? % - - & је ".
% & ? $ " свјестан је $ то - " ? ?.
- - $ $ & &, & - " $ ? & $ " & се $ ? у ? ", & & $ " ? првенства $ $ " тог " " ". ", та - " је $ првог $ ?. У ? $, " $ то ?, па " " & " по " ? " $. " је ? " & у ? " у $ - & је ".
$ ? " $ ? " Ђого " $ " у ? ? у ? " & у ? $ ? ".
- " је " о ' % " &, ? " ? & $ у ? ? у ¥ ". " " се $ о ? " & на ' простору, а " " то " ? " $ се ? " ' " " Европе, $ " се &, & " ? " 15 $. ? " у ' ? поново ? за овај спорт. - ", а $ ? - " на " " она " ? остаје $ $ - & је Ђого.
(&)
Zna li iko išta o ovome. Bilo bi sjajno!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
To bi bilo fantastično, a ne mislim da je toliko nerealno, jer ja sam mišljenja da je naša liga opet jača od hrvatske (gdje je Zagreb skroz iznad sviju, a ovi ostali prosjek), tako da se nadam sa ovo može ostvariti. Evo, dobili smo organizaciju juniorskog prvenstva, zašto ne i ovo 

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ne lozi Borac lude nego gen. sek. RSBIH. 

- Бањалучанин
- Kontakt:
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ ' 33-25 " ? у ? &!!!
Сутра " на ?...
$ $ " за ? -: ? " $ на ?... $ сутра " у $, " &!!!
$ " ' за &!

Сутра " на ?...
$ $ " за ? -: ? " $ на ?... $ сутра " у $, " &!!!
$ " ' за &!

Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
`' $ , " $, $ & $ трофеј ', $ су ' ? ? " " се $ & $ су $!
$ " ' за -!
% % & " у ?, ту освету су " ?. " " се " $ ".
`Ај &!!!!
$ " ' за -!
% % & " у ?, ту освету су " ?. " " се " $ ".

`Ај &!!!!
Let's go, Fighter!
"!
"!
najbolje je, kad oni sto nikad nisu uzeli rukometnu loptu daju izjave o kradjama i postenju...
Gledao sam malo na prekide utakmicu,i zelim da cestitam Borcu na osvajanju Kupa BIH veoma dobru utakmicu su odigrali pogotovo neki period od 15-45 minute kada je i stvorena ova prednost koja je odrzana do kraja.
Zelim i da pohvalim Lesinare na odlicnoj podrsci Borcevim igracima citavim tokom meca,i da je lepo videti onoliki broj navijaca na jednoj rukometnoj utakmici u BIH.
Zelim i da pohvalim Lesinare na odlicnoj podrsci Borcevim igracima citavim tokom meca,i da je lepo videti onoliki broj navijaca na jednoj rukometnoj utakmici u BIH.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Бањалучанин
- Kontakt:
' - " $.
$ је % & ? у ?, ? " $...
?, " $, $ " " $ " је $.
? $ прво ?, а " ?. $ "...
"!!!!
$ је % & ? у ?, ? " $...

?, " $, $ " " $ " је $.
? $ прво ?, а " ?. $ "...
"!!!!

Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Pored osvojenog kupa najvaznija stvar, pa mozda i vaznija od samog kupa, je povratak Lesinara ispod semafora... To je velika stvar, mozda i prevaga za sledecu sezonu... 

Izgleda da Bosna uzima starijeg Karačića-oslabi pa vladaj
Izgleda da Ivan Karačić ostaje u Borcu što će plaho oslabiti RK Bosnabrzi je napisao/la:Izgleda da Bosna uzima starijeg Karačića-oslabi pa vladaj

Borac pregovara sa svojim bivšim igračima: Obradovićem, Trivundžom, Ljubišićem I Rađenovićem!
Kamo puste sreće da se barem jedan od ovih igrača vrati u svoj Borac, ali šanse su realno male - looovaaaa!
Borac je u prilično velikim problemima sa igračkim kadrom i 100% su jedino sigurni juniori:
Radulović, Šubara, F.Vranješ, Bezbradica, Ćelić i 'posuđeni' Mandić.
Uprava tvrdi da "sigurno" ostaju i Blažević, Sabljić, Iv.Karačić, Melić, te Panić i 'vjerovatno' Mikić!
Odlazak najavljuju Halilbegović i V.Vranješ, a Kulenović se neće vraćati u Borac, to je, kažu, sigurno.
Situacija sa:
Garićem, Pucarevićem, Trkuljom, Dejanovićem, Međedovićem i kapitenom Maliće nikom nije, izgleda, "jasna" !??
Odlaze ili ostaju?
Klub je definitivno napusti D.Prskalo.
S kojom će ekipom Marković započeti pripreme a s kojom će početi zvanična takmičenja ne bi, trenutno. mogao znati ni neki "vidovnjak/vidovnjakinja".....
Ove, zvanične, informacije me pravo zbunjuju i nešto se u sportskoj BL dešava, jer pored ove konfuzije u RK Borac čitam i događanja (ostavke čelnika) u FK Borac....Sve je to nekako bez logike ili ima neka posebna bl-logika...kad klubovi naprave svoje najveće uspjehe nastaje haos u administraciji, klubu...i na kraju - ekipi?

Bosno moja poharana....
Hvala glasnogovorniku RK Bosna na iscrpnim vijestima iz RK Borac,a nek samo zamjeni ova prezimena sa onima iz njegova kluba i vidjet će da je situacija identična,a mislim da su o tome već pisale novine iz njegova grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.