BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
prije par dana sam ga postavljao i mislim da ce ovako bit 99%...nisam stavio papca i begovica u tim jer sam znao sta ce bit s njima
evo moj neki sastav
.............................hasagic................................
...mujdza...........mravac.........spahic........salihovic...
...................rahimic.......medunjanin.....................
....pjanic................misimovic..................lulic.........
.............................dzeko....................................
evo moj neki sastav
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Joj Hare ja to sad htio napisati.harishp je napisao/la:A OSIM PORUCIO DA SE SVI ''DUSEBRIZNICI'' MANE CORAVOG POSLA.
JAHIC JE POVRIJEDJEN VEC DUGO VREMENA
Yebiga kad je neko nagluh,mora se i podviknuti.
Da li pratis Rusku ligu i gledas tekme Vranjesa sa njegovim klubom.PIRKE33 je napisao/la:Cema jarane , forum nije tvoj privatni, malo si se zanio sa tim da se ne iznose misljenja pa kakva god bila.
Sto se tice Vranjesa po meni za sad nije pokazao vise od prosjeka.
Jeste borben i to je OK, al da smo ga vidjeli u nekom izdanju, ne sjecam se.
Mozda njegovo vrijeme dolazi i sto kazes cinjenica je da je trenutno prva alternativa za Mujdzu.
Ono sto sam zelio reci je da treba sto vise igraca isprobati, a ne vracati se na igrace sa kojima reprezentacija ne moze vise.
Ako da(u sta sumnjam jer,sigurno neces tako ni pisati.A ako ne ,onda nije fer da izjavljujes nesto u sto nisi siguran.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovako bi to trebalo biti, samo Sejo je mozda joj uvijek povrijedjen.ĆeMa je napisao/la:prije par dana sam ga postavljao i mislim da ce ovako bit 99%...nisam stavio papca i begovica u tim jer sam znao sta ce bit s njima
evo moj neki sastav
Znam da se je vratio malo i onda ga opet nije bilo ni na klupi.
A mogao bio i Vedo unutra a Lula na beka.
Donekle me sva ova epika podsjeća na Italiju 90', tada su Osimu gotovo cjeli tim osporavali; Ivković, Hadžibegić, Brnović, Sušić, Baždarević...ako se još neko sjeća nekog imena zbog kojeg je Ivica bio na tapetu nek doda.
Jednostavno čovjek je pozvao fudbalere kojima on, selektor, vjeruje. Možda je bilo igrača koji su dali više golova od Sušića u toj sezoni, ili neki stoper koji je imao bolju sezonu od Hadžibegića, ali selektor je taj koji bira. I to treba prihvatiti, i dati čo'eku priliku da radi.
Neće nikad doći selektor čiji će izbor igrača, postavke igre, prve postave, zadovoljiti sviju. To možete zaboraviti.
Jednostavno čovjek je pozvao fudbalere kojima on, selektor, vjeruje. Možda je bilo igrača koji su dali više golova od Sušića u toj sezoni, ili neki stoper koji je imao bolju sezonu od Hadžibegića, ali selektor je taj koji bira. I to treba prihvatiti, i dati čo'eku priliku da radi.
Neće nikad doći selektor čiji će izbor igrača, postavke igre, prve postave, zadovoljiti sviju. To možete zaboraviti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
Potpis, pogotovo ovo boldirano.VanBasten je napisao/la:Donekle me sva ova epika podsjeća na Italiju 90', tada su Osimu gotovo cjeli tim osporavali; Ivković, Hadžibegić, Brnović, Sušić, Baždarević...ako se još neko sjeća nekog imena zbog kojeg je Ivica bio na tapetu.
ĆeMa je napisao/la:prije par dana sam ga postavljao i mislim da ce ovako bit 99%...nisam stavio papca i begovica u tim jer sam znao sta ce bit s njima
evo moj neki sastav
Biće tako vrlo vjerovatno, ali malo modifikovano, mislim ovako:
--------------------------------Hasagic-----------------------------------
-----------------Mravac-------------------------Spahic------------------
Mujdza---------------------------------------------------------------Lulic
-------------------------------Rahimic-------------------------------------
-------Medunjanin-----------------------------------Salihovic------------
---------------------Pjanic----------------Msimovic----------------------
----------------------------------Dzeko--------------------------------------
Nesto kao ofanzivna 4-3-3 s prelaskom u defanzivnu transformaciju 4-5-1
-----------------------------Hasagic--------------------------------------
Mujdza---------Mravac------------------Spahic-------------------Lulic
-------Medunjanin------------Rahimic-------------Salihovic----------
---------------------Pjanic--------------Misimovic---------------------
---------------------------------Dzeko-----------------------------------
Da li pratis Rusku ligu i gledas tekme Vranjesa sa njegovim klubom.harishp je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la:Cema jarane , forum nije tvoj privatni, malo si se zanio sa tim da se ne iznose misljenja pa kakva god bila.
Sto se tice Vranjesa po meni za sad nije pokazao vise od prosjeka.
Jeste borben i to je OK, al da smo ga vidjeli u nekom izdanju, ne sjecam se.
Mozda njegovo vrijeme dolazi i sto kazes cinjenica je da je trenutno prva alternativa za Mujdzu.
Ono sto sam zelio reci je da treba sto vise igraca isprobati, a ne vracati se na igrace sa kojima reprezentacija ne moze vise.
Ako da(u sta sumnjam jer,sigurno neces tako ni pisati.A ako ne ,onda nije fer da izjavljujes nesto u sto nisi siguran.[/quote
haj sad...Vranjes OK
Gdje ces??? 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibišević će igrati u svakoj mogućoj kombinaciji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vjerovatno ne,barem u Bukurestu i sto se tice pocetne postave..Virtu4l je napisao/la:Ibišević će igrati u svakoj mogućoj kombinaciji.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 maj 2011, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne.....igracemo sa jednim napadacem....icemo na pobjedu, mada nam nije neophodna kao sto je bilo u zenici protiv rum. tako da cemo igrati sa jednim napadacem, dzekom...protiv slovacke je igrao samo dzeko, pa smo sjajno igraliVirtu4l je napisao/la:Ibišević će igrati u svakoj mogućoj kombinaciji.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Igrao je Vedad sjajno protiv Rumunije, prije toga je imao odličnu utakmicu protiv Meksika. Samo lud čovjek ga može staviti na klupu... njegovi golovi nas drže u ovim kvalifikacijama...
ma Vedo ce igrati samo zbog pritiska koji pravi na zadnju liniju...tako protivnik ne moze razviti akciju...golovi stoje, al je meni drazi sto nako pritisce nego sto daje golove..Virtu4l je napisao/la:Igrao je Vedad sjajno protiv Rumunije, prije toga je imao odličnu utakmicu protiv Meksika. Samo lud čovjek ga može staviti na klupu... njegovi golovi nas drže u ovim kvalifikacijama...
Ovo potpisujem i to pogotovo jer me upravo nervira Dzekina nezinteresovanost da vrsi pritisak na zadnju liniju kako to radi Vedo. Nemoze reci da nema snage ili da se stedi da za kad zatreba.PIRKE33 je napisao/la:ma Vedo ce igrati samo zbog pritiska koji pravi na zadnju liniju...tako protivnik ne moze razviti akciju...golovi stoje, al je meni drazi sto nako pritisce nego sto daje golove..Virtu4l je napisao/la:Igrao je Vedad sjajno protiv Rumunije, prije toga je imao odličnu utakmicu protiv Meksika. Samo lud čovjek ga može staviti na klupu... njegovi golovi nas drže u ovim kvalifikacijama...
Znači složili smo se da nam je Vedad itekako potreban 
Neznam zasto ali imam osjecaj da ovu tekmu glat uzimamo. Ima vise razloga a ponajveci je to sto skoro pola tima planira preci u neki drugi klub u ovom prelaznom roku i ovo je mozda zadnja prlika da se dokazu skautima. Drugo, dolaskom Osima i ukidanjem suspenzije mislim da ce zalaganje za ovu reprezentaciju dobiti jednu novu dimenziju. Uz to Rumunija ce biti pomalo oslabljena sa odlaskom Chivu a i djelomicno i sto su nas podcjenjivali i ocekivali da ove utakmice nece ni biti zbog suspenzije.
Odlicno sto Chivua nece bit. Mislim da moramo ic na pobjedu. Bod nije los, ali ako pobjedimo u Rumuniji i uzmemo tri ocekivana boda protiv Albanije na svom, mozemo realno pocet razmisljat o prvom mjestu. Imamo utakmicu manje i 5 bodova manje, tako da im mozemo doc na 2 boda. Samo mislim da ce Pape opet igrat na bod, kao u Tirani. A Rumunija sigurno ne zasluzuje takav respekt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo tako, Pape sigurno igra na bod, no puno smo bolji od Rumunai cak sa takvom bojazljivom igrom mozemo izvuci puni plijen, gadi mi se ovaj baraz, mozda bi trebali krenuti na 1. mjesto, ali tesko, gostujemo Francuzima, no eto, jos uvijek se nije skinula suspenzija, tako da idemo iz utakmice u utakmicu (prvo suspenzija)Cartman je napisao/la:Odlicno sto Chivua nece bit. Mislim da moramo ic na pobjedu. Bod nije los, ali ako pobjedimo u Rumuniji i uzmemo tri ocekivana boda protiv Albanije na svom, mozemo realno pocet razmisljat o prvom mjestu. Imamo utakmicu manje i 5 bodova manje, tako da im mozemo doc na 2 boda. Samo mislim da ce Pape opet igrat na bod, kao u Tirani. A Rumunija sigurno ne zasluzuje takav respekt.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Slazem se da cemo tesko sa francuzima, ali mislim da su u stanju oni kiksat u nekim utakmicama. Nisu nedodirljivi kao Spanija u proslim kvalifikacijama. Kad bi usli u tu zadnju utakmicu, a da nam bod odgovara za prvo mjesto...Edin TM87 je napisao/la:Upravo tako, Pape sigurno igra na bod, no puno smo bolji od Rumunai cak sa takvom bojazljivom igrom mozemo izvuci puni plijen, gadi mi se ovaj baraz, mozda bi trebali krenuti na 1. mjesto, ali tesko, gostujemo Francuzima, no eto, jos uvijek se nije skinula suspenzija, tako da idemo iz utakmice u utakmicu (prvo suspenzija)Cartman je napisao/la:Odlicno sto Chivua nece bit. Mislim da moramo ic na pobjedu. Bod nije los, ali ako pobjedimo u Rumuniji i uzmemo tri ocekivana boda protiv Albanije na svom, mozemo realno pocet razmisljat o prvom mjestu. Imamo utakmicu manje i 5 bodova manje, tako da im mozemo doc na 2 boda. Samo mislim da ce Pape opet igrat na bod, kao u Tirani. A Rumunija sigurno ne zasluzuje takav respekt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.