JesuHARIS XXL je napisao/la:jesu li ono amaru brkovi ?![]()

Sutra prozivka u 17h

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
JesuHARIS XXL je napisao/la:jesu li ono amaru brkovi ?![]()
gdje si to procitao, il cuo?!Virtu4l je napisao/la:Da ne navijam za Željezničar, zabrinuo bih se. Da li se oni brinu?![]()
EDIT:
Evo Semjon Milošević kaže da nema šanse da pređe u Želju. Fer od njega.
ja mislim da je prozivka u 17:30bistrikboy je napisao/la:JesuHARIS XXL je napisao/la:jesu li ono amaru brkovi ?![]()
![]()
Sutra prozivka u 17h
Od njega lično, na Facebook.neOX je napisao/la:gdje si to procitao, il cuo?!
jbg onda...Virtu4l je napisao/la:Od njega lično, na Facebook.neOX je napisao/la:gdje si to procitao, il cuo?!
Milosevic Semjon - vidim da vam nije jasno-BEZ RAZLOGA SE BRINETE (status na fb)Har3 je napisao/la:Hahhaha, pogledajte semjonov profil na fejsbuku, kako udbasi placu i mole ga da ne predje u veliki klub:D
http://www.facebook.com/semjonmilosevic ... 1308484630
tu si u pravualan ford 26 je napisao/la:Ma j... vise Semjona il kako se vec zove, ima li kakvih novosti kod nas, nesto na vidiku. Licno mi se ne svidja sto ce olimpik igrati na Grbavici, al et, tako je kako je. Bar je 6 boba tu sigurno i nesto love vjerovatno
Je l' vam ovo Keba novi trener?Amicko je napisao/la:
![]()
![]()
nece besplatno igrat 100%...dobice zeljo para, al bgm olimpik ih ima!!!alan ford 26 je napisao/la:Ma j... vise Semjona il kako se vec zove, ima li kakvih novosti kod nas, nesto na vidiku. Licno mi se ne svidja sto ce olimpik igrati na Grbavici, al et, tako je kako je. Bar je 6 boba tu sigurno i nesto love vjerovatno
Gostovanje na Grbavicialan ford 26 je napisao/la:Ma j... vise Semjona il kako se vec zove, ima li kakvih novosti kod nas, nesto na vidiku. Licno mi se ne svidja sto ce olimpik igrati na Grbavici, al et, tako je kako je. Bar je 6 boba tu sigurno i nesto love vjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], rimljanin90, sebalos i 53 gosta.