Akobogda prijatelju moj.OTNYS_YNWA je napisao/la:Naravno da cemo slaviti dragi moj Bosco, samo za tebe!
poluEdine hvala na dobrodošlici.

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Akobogda prijatelju moj.OTNYS_YNWA je napisao/la:Naravno da cemo slaviti dragi moj Bosco, samo za tebe!

nije ti ovo tacno jer se poslije gol razlike gleda ko je vise golova postigao a ne medjusobni duelEdin TM87 je napisao/la:Sto se tice ovog meca Pivopija i Premiera, Pivopije trebaju pobjedu od JEDNOG gola razlike i da Bilder ne pobijedi Staru Damu... Zato sto bi imali istu gol razliku, a Pivopije bi imale bolji medjusobni omjer
(nadamo se da se i to nece desiti zato sto bi Dragonsi isli direktno u cvajtu, nedo Bog)![]()
Ih to je glupodefender je napisao/la:nije ti ovo tacno jer se poslije gol razlike gleda ko je vise golova postigao a ne medjusobni duelEdin TM87 je napisao/la:Sto se tice ovog meca Pivopija i Premiera, Pivopije trebaju pobjedu od JEDNOG gola razlike i da Bilder ne pobijedi Staru Damu... Zato sto bi imali istu gol razliku, a Pivopije bi imale bolji medjusobni omjer
(nadamo se da se i to nece desiti zato sto bi Dragonsi isli direktno u cvajtu, nedo Bog)![]()
Jesi li ti ono policajac?OTNYS_YNWA je napisao/la:Prvo se gleda zbroj golova pa tek onda medjusobni omjeri, sto znaci da ako dva tima imaju istu gol razliku, onda medjusobni duel odlucuje. Barem sam ja tako shvatio.
Ma gleda se poslije gol razlike i ko da vise golova, moj policajceOTNYS_YNWA je napisao/la:Prvo se gleda zbroj golova pa tek onda medjusobni omjeri, sto znaci da ako dva tima imaju istu gol razliku, onda medjusobni duel odlucuje. Barem sam ja tako shvatio.
PSG u zadnjoj sekundi zabija i mi padamo taj par..legenda reala je napisao/la:večeras ako iko da gola ja ga poljubim u guzicu ,pa đećeš ti ove glupe francuzr pogoditi Lil 1 šut i gol ,Valenciene 1 šut i gol
nedo Bog, prijavit cu ovaj post! Sram te bilo bestidnice, jel prpa a?legenda reala je napisao/la:e jbg večeras nije naša noć evo i Atletiko smo pali za samo 20 minuta ,
Edine dabogda dobio trajni ban
Edin TM87 je napisao/la:nedo Bog, prijavit cu ovaj post! Sram te bilo bestidnice, jel prpa a?legenda reala je napisao/la:e jbg večeras nije naša noć evo i Atletiko smo pali za samo 20 minuta ,
Edine dabogda dobio trajni ban![]()
![]()
![]()
nema cvajte, znam kako se osjecas
![]()
mada drzite ovaj marsej na 2:1 i 3:1, to bi moglo bit opasno, sve ostalo mi drzimo
ps: HAJMO BILDERIIIIIIIIII![]()
ma jesam ja tebi odma reko da mi ne možemo ovo kolo ništa jer su parovi da bog sačuva i to se odma i vidiEdin TM87 je napisao/la:Oj majko moja, kako su oni bilderi lose tipovali![]()
zadnje kolo i oni nako, izgleda da ce mali legenda ipak u baraz
![]()
Nije nego ne znate, kako ja ubadam Francuze? a? samo da soso ostanelegenda reala je napisao/la:ma jesam ja tebi odma reko da mi ne možemo ovo kolo ništa jer su parovi da bog sačuva i to se odma i vidiEdin TM87 je napisao/la:Oj majko moja, kako su oni bilderi lose tipovali![]()
zadnje kolo i oni nako, izgleda da ce mali legenda ipak u baraz
![]()
Svaka čast !Johnyx95 je napisao/la:Joj al me hoce ovi Francuzi,svaka im dala.![]()
Nadam se da necemo prosuti prednost.Baraz je sada jako blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.