BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 21:32

Bila bi to historijska pobjeda u Parizu :D . Nije nemoguce pobjediti u Parizu, to su uspjeli Bjelorusi.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 maj 2011, 21:33

mislim da te spekulacije o tome da cemo ic na bod nemaju nikakvog smisla, prvenstveno sto mi nismo reprezentacija koja zna ici na bod.Momci idu uvjek da pobjede, a ako uzmemo bod poslije su utisci selektora da li nam je bod dobar ili ne...tako da ne treba brkati pojmove da li se ide na bod ili si poslije utakmice zadovoljan bodom.

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 21 maj 2011, 21:33

Šta bih dao da se sve odlučuje na Stade de Franceu i da Francuze pobijedimo i izborimo 1.mjesto, ali nažalost neostvarena želja. Nema im Henrya, ko će sada rukom? :)
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 maj 2011, 21:35

Diino_10 je napisao/la:Šta bih dao da se sve odlučuje na Stade de Franceu i da Francuze pobijedimo i izborimo 1.mjesto, ali nažalost neostvarena želja. Nema im Henrya, ko će sada rukom? :)
Nema Henry-a al zato sad Platini skida suspenziju :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 maj 2011, 21:36

PIRKE33 je napisao/la:
Diino_10 je napisao/la:Šta bih dao da se sve odlučuje na Stade de Franceu i da Francuze pobijedimo i izborimo 1.mjesto, ali nažalost neostvarena želja. Nema im Henrya, ko će sada rukom? :)

Skinut ce suspenziju ako im mi damo 3 boda u paraizu :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 21 maj 2011, 21:38

SoloJuve26 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:

Skinut ce suspenziju ako im mi damo 3 boda u paraizu :mrgreen:
Haha, baš tako ^^ :)
BOSNA ♥

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2011, 21:42

Goalgetter je napisao/la:Bila bi to historijska pobjeda u Parizu :D . Nije nemoguce pobjediti u Parizu, to su uspjeli Bjelorusi.
Jednom u hiljadu.Sad kad bi hiljadu puta ponovili to nebi vise napravili.
Bingo nista drugo,a mi smo kurate srece sa kockom.Haram :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 maj 2011, 22:47

PIRKE33 je napisao/la:mislim da te spekulacije o tome da cemo ic na bod nemaju nikakvog smisla, prvenstveno sto mi nismo reprezentacija koja zna ici na bod.Momci idu uvjek da pobjede, a ako uzmemo bod poslije su utisci selektora da li nam je bod dobar ili ne...tako da ne treba brkati pojmove da li se ide na bod ili si poslije utakmice zadovoljan bodom.
Nema tu sta biti pametan mi maltene ne znamo igrati na taj bod mi smo ti ili gore ili dole nema sredine,po meni mi treba da igramo strogu ofanzivu,jer sam ih gledao protiv Luxemburga kako jedva odoljevaju napadima pekara,policajaca,kuhara na svom terenu itd :)
Mravac :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 maj 2011, 22:52

Za_raju je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 22 maj 2011, 02:44

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2011, 02:50

Ja bi bio zadovoljan bodom ipak nije lahko pobijediti u gostima . Ali opet ako bi poveli 1-0 onda ih treba dotuci i ne dati da se vrata na remi ili nedo bog preokrenu kao mi .
Jer prokockali smo 2 boda s kojim bi dijelili 1 Mjesto s francuzima u slucaju pobjede u ove 2 utakmice tako da ako povedemo to treba momacki odigrati onda do kraja .
Ako dobijemo Rumune to ce biti prevelika euforija i onda sam siguran da ce Albanci primiti , najmanje 3 komada mada su i oni zakavgali ali eto .
Onda idu dueli s Bjelorusima koji su po meni najopasnija selekcija izuzev Francuza po nas nismo nikad igrali s njima , slabo poznajemo igrace ali ...
Siguran sam da ce i Francuzi napraviti bar jos 1 Kiks u gostima jer svi se napale na Francuze to je normalno a ovi misle da su favoriti i da ce lagano proci ;) Neko im okine 2 boda i tu je nasa sansa i ne bi bilo iskljucivo da pobijedimo u Parizu mi to mozemo , nasi momci to mogu sigurno samo vise tad bi me bilo vise strah sudija nego Francuza kao selekcije :)

Ali zato prvo treba rijesiti ovu suspenziju a rijesit ce se akobogda , misliti o mecu s Rumunima lupit ih tamo akobogda i onda se okrenuti mecu koji ce vjerovatno odluciti 2 Mjesto ako dobijemo Rumune :)
Dalje ne treba misliti nego samo raditi i nasi akobogda cuvati se od povreda ako sad nije vrijeme onda stvarno , stvarno nije nikad !

Idemoo Zmajeviiiiiiiiiiiii ! :D :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 22 maj 2011, 07:52

BegAx je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
nije za smijeha, jer je mravac ućer'o svojim i dotukao ih u finalu kupa.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 maj 2011, 08:44

Ma sta se prepirete,samo nek Dzeko igra ba stavam je...nece ga niko moci cuvat smao molite boga da nam dzekson bude zdrav,a ovo ostalo nek igra ko hoce...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 22 maj 2011, 12:30

Ljudi, dajte, spustite se malo na zemlju. Mi smo protiv Albanije najavljivali visoku pobjedu, a na kraju izvukosmo remi. Protiv Francuza smo bili sigurni bar u bod, a oni najoptimističniji su govorili i da možemo do pobjede. Epilog ovog susreta znamo svi. Protiv Rumuna smo u zadnjih 20 minuta došli do pobjede, a imali smo dosta prilika. Znači, realizacija nam je vrlo slaba. Zato u Rumuniji moramo realizovati najmanje 50% naših šansi, ako mislimo donijeti neke bodove iz Rumunije. Znate kako kažu, ko visoko leti, nisko pada. Naši Zmajevi nisu baš aktivni po pitanju golova, Džeko maltene nije ni u prvoj, Ibiševića isto ne ide, vezni igrači isto nisu baš standardni, odbrana, dovoljno je reći Mravac :? , Spaha nije baš u formi, nije dugo igrao, Lulić je doduše solidan, a na golu, Hasagić je kikser, Avdukić truba, a nije ni Šehić nešto posebno. Ali mi imamo naš ponos, nećemo mi zvati jednog od najboljih golmana Premiershipa, imamo mi puno boljih golmana, šta će nama on, niti jednog od najboljih defanzivaca škotske lige.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 maj 2011, 12:47

Umrijecu a nece mi biti jasno ko je na vecem gubitku Rumuni sto im ode Chivu ili mi koji dobismo Mravca???? :|
Siguran sam da nije Sead braco od selektora Mravac nebi imao sta traziti u jeseni svoje jadne karijere u dresu jedne repke ...
Neznam koji ga djavo nama donese? Izgleda slican onom koji je doveo Lovrena Lyonu ... :lol:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 maj 2011, 13:44

Poslije povlačenja Chivua i Lupescu okrenuo leđa reprezentaciji

Naime, Lupescu je uzeo jednomjesečni odmor i to nakon sukoba sa Mircea Sanduom, predsjednikom Saveza ove zemlje

Rumuni se raspadaju! Nešto manje od dvije sedmice uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koju će naš državni tim u Bukureštu odigrati protiv Rumunije, čini se da su naši protivnici u totalnom rasulu!

Christian Chivu, dugogodišnji kapiten Rumuna juče je objavio kraj reprezentativne karijere, a uoči meča sa Zmajevima reprezentaciji je leđa okrenuo i generalni direktor Ionut Lupescu!

Prema pisanju rumunskih medija, svijet je preživio jučerašnji najavljeni smak svijeta, ali je „jak zemljotres“ potresao rumunski fudbal. Naime, Lupescu je uzeo jednomjesečni odmor i to nakon sukoba sa Mircea Sanduom, predsjednikom Saveza ove zemlje.

Navodno, njihova „veza je pukla“ sredinom mjeseca kada je rumunski Savez posjetila delegacija UEFA, na čelu sa predsjednikom Michelom Platinijem.

Aktuelnu situaciju u reprezentaciji Rumunije trebali bi iskoristiti naši reprezentativci koji bi eventualnom pobjedom u Bukureštu napravili veliki korak ka osvajanju jednog od prva dva mjesta u našoj kvalifikacionoj grupi.

Vakat je da se sad mi malo radujemo njihovoj muci..
Rumuni pucaju po šavovima... :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 22 maj 2011, 13:52

Odlične vijesti za naš tim, odnosi su veoma loši u njihovom timu i to je plus za nas, ali ne trebamo ih uzeti kao lagan plijen. ;)
BOSNA ♥

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 maj 2011, 13:58

Diino_10 je napisao/la:Odlične vijesti za naš tim, odnosi su veoma loši u njihovom timu i to je plus za nas, ali ne trebamo ih uzeti kao lagan plijen. ;)
Ova reprezantacija siguno neće, Pape nije Ćiro.

Pored ovog skandala, biće frke oko kapitenske trake, u Zenici su najmanje dvojica bila plaho ljuta an selektora što ih je zaobišla traka.
Mislim čak, ni da stadion neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Malo sam čitao ove njihove portale, jest google translete :mrgreen: , vlada poprilično apatija u Rumuniji.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 maj 2011, 14:27

Pape da krene sa 2 napadaca? :lol: :lol: Pa nije on Ciro, uglavnom igrat ce samo Dzeko...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 maj 2011, 14:35

Edin TM87 je napisao/la:
Pape da krene sa 2 napadaca? :lol: :lol: Pa nije on Ciro, uglavnom igrat ce samo Dzeko...
Možda i krene, ali Ibišević se sigurno u tom slučaju igrati malo povučenije, ko neka "lutajuća" polušpica. Nešto kao ko protiv Francuske.
I ako bi ja volio vidjeti Lulića na toj poziciji, brži je, ima bolju kontrolu lopte, dribling...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []