FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- molotovljev
@administracija
Molim da:u ime FK Sarajevo i navijaca FKS,a i ozbiljnosti foruma,ugasite nick-Capital City.
Razumijemo,da individua ima pravo na svoje misljenje,ali isto tako smatramo da "ubaceni element"
nema pravo,predstavljajuci se kao navijac FK Sarajevo da narusava ugled kluba i navijaca!!!
Hvala
Molim da:u ime FK Sarajevo i navijaca FKS,a i ozbiljnosti foruma,ugasite nick-Capital City.
Razumijemo,da individua ima pravo na svoje misljenje,ali isto tako smatramo da "ubaceni element"
nema pravo,predstavljajuci se kao navijac FK Sarajevo da narusava ugled kluba i navijaca!!!
Hvala
F.K.SARAJEVO
nemam ja pravo, ni želju, da određujem ko će sebe predstavljati kao navijač kojeg kluba, niti sam ovdje da provodim zaštitu ugleda ili stavove nekih grupa. to bi dovelo do toga da sam ja taj koji određuje šta će se predstavljati kao zvanični stav neke navijačke grupe, a to nikako ne bi bilo dobro i ispravno.
s druge strane, Capital City je svakako blizu bana zbog spamanja na svim temama i plbih.
s druge strane, Capital City je svakako blizu bana zbog spamanja na svim temama i plbih.
- sarajlija89
- Kontakt:
Bice zajebano sutra sa Drinom....
Pogotovo sto ce Travnik najvjerovatnije biti sankcionisan, sto bi moglo znaciti da pretposljednje mjesto moze osigurati opstanak Drini, ukoliko Travnik bude izbacen
Znaci, trebaju im bodovi.
I bez toga, ono sto sam ranije govorio, ovo njima nije samo sportski mec...sutra njima dolazi Sarajevo i HZ, idealna prilika za raznorazne propagande i sta vec
...tako da zelim svu srecu momcima koji idu gore i nadam se da ce sve proci u najboljem redu.
Svejedno, ocekujem pobjedu...
Pogotovo sto ce Travnik najvjerovatnije biti sankcionisan, sto bi moglo znaciti da pretposljednje mjesto moze osigurati opstanak Drini, ukoliko Travnik bude izbacen
Znaci, trebaju im bodovi.
I bez toga, ono sto sam ranije govorio, ovo njima nije samo sportski mec...sutra njima dolazi Sarajevo i HZ, idealna prilika za raznorazne propagande i sta vec
Svejedno, ocekujem pobjedu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Capital City
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
A da, ti si svakako sumnjiv...bio je jedan sa slicnim nickom sto je za Zelju navijo. Nezz jesi li taj i sta eventualno pokusavas (vjerovatno jesiCapital City je napisao/la:Molotovljev hvala na povjerenju.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:
Necemo pustit
Niste losiji od Leotara i mogli ste ostat, ali...jbg.
Ovo drugo ne bih previse komentarisao sada, jer ce to privuci i neke druge i odvesti diskusiju u pogresnom smjeru. Samo sam zelio ukazati da nece biti lako igrati dole...
Sjecam se ja i kupa...
Nadam se da ce sve biti korektno...za dobrobit sviju.
Niste losiji od Leotara i mogli ste ostat, ali...jbg.
Ovo drugo ne bih previse komentarisao sada, jer ce to privuci i neke druge i odvesti diskusiju u pogresnom smjeru. Samo sam zelio ukazati da nece biti lako igrati dole...
Sjecam se ja i kupa...
Nadam se da ce sve biti korektno...za dobrobit sviju.
-
Capital City
- Kontakt:
-
Capital City
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Pratio sam Drinu i pohvalio je par puta...
Uzeli su bod na Kosevu, sa Zeljom dobro igrali na Grbavici, imali solidne rezultate sa Vojvodicem, ali dosta turbulencija u i oko kluba, vise se nije moglo....Mada, ako Travnika izbace, bice da je moguc vas opstanak u tome slucaju...
U svakom slucaju, nek bar bude dobra tekma, sa dosta golova, jer momentalno, ni jednima ni drugima nije imperativ neki rezultat, sto bi opet i moglo biti, ako se ispostave tacnim neke stvari. Pogotovo vrijedi za vas...mi svakako pobjedom nad Velezom uzimamo 3. mjesto, tako da nismo pod nekim moranjem. Svejedno, ocekujem pobjedu...
Uzeli su bod na Kosevu, sa Zeljom dobro igrali na Grbavici, imali solidne rezultate sa Vojvodicem, ali dosta turbulencija u i oko kluba, vise se nije moglo....Mada, ako Travnika izbace, bice da je moguc vas opstanak u tome slucaju...
U svakom slucaju, nek bar bude dobra tekma, sa dosta golova, jer momentalno, ni jednima ni drugima nije imperativ neki rezultat, sto bi opet i moglo biti, ako se ispostave tacnim neke stvari. Pogotovo vrijedi za vas...mi svakako pobjedom nad Velezom uzimamo 3. mjesto, tako da nismo pod nekim moranjem. Svejedno, ocekujem pobjedu...
-
Capital City
- Kontakt:
Iskreno mislim da je budućnost stabilniji klub ali vratimo se mi bordo boji , juniori nam ove sezone nisu kao prije čini se ništa od pley offa.
A MAN WHO SPREADS WISDOM
- Megamon
- Kontakt:
Sve to odaje,spikas engleski ko Baka u najboljim godinama.Samo mi reci zasto ti je zanimljivoCapital City je napisao/la:Iskreno mislim da je budućnost stabilniji klub ali vratimo se mi bordo boji , juniori nam ove sezone nisu kao prije čini se ništa od pley offa.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ljudi sta je ba ovo gdje nam je DIRK ??? Odavno ga ni na mapi??? Kako je Hare poceo zabijati dirk se izgleda postidio sam sebe jer znamo da Handzica nemoze organski..
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
-
Capital City
- Kontakt:
Megamon ništa te ne kontam , a nisam siguran ni da ti sam sebe kontaš . Misli šta hočeš ovo je bar na papiru slobodna država. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
- Megamon
- Kontakt:
Ma gubimo sutra tamo,al bitno je da dignemo Velez u zadnjem kolu.I molim vas da ne panicite odmah ako(vjerovatno) ostvarimo nepovoljan rezultat.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Giallorossi
- Kontakt:
Muharemovic i Belosevic ne igraju sutra zbog lakse povrede koljena pored iskljucenog Kojasevica...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ma pusti to ba, najvaznije je da igra golgeter Avdic!Giallorossi je napisao/la:Muharemovic i Belosevic ne igraju sutra zbog lakse povrede koljena pored iskljucenog Kojasevica...
sa jednog foruma a vezano za sinosnju tekmu Dinama
Bio sam sinoc na stadionu u Drezdenu, ali na gostujucoj tribini
Znao sam da su se Horde (i sam od malih nogu navijam za FCS) sprijateljili sa Dinamovim navijacima (Ultrasima, s kim vec...), ali sam mislio da je to prolazna stvar...
Kad sinoc: na sred Dinamove tribine ogroman trans HZ, a negdje oko 20. minute je neko pored njega izvjesio i zastavu sa Ljiljanima! Srce ko Trebevic! Tesko mi nekako pade za ove "svoje" navijati
A za dodatnu reklamu medju gostujucim Ultrasima sam se licno pobrinuo.

Bio sam sinoc na stadionu u Drezdenu, ali na gostujucoj tribini
Znao sam da su se Horde (i sam od malih nogu navijam za FCS) sprijateljili sa Dinamovim navijacima (Ultrasima, s kim vec...), ali sam mislio da je to prolazna stvar...
Kad sinoc: na sred Dinamove tribine ogroman trans HZ, a negdje oko 20. minute je neko pored njega izvjesio i zastavu sa Ljiljanima! Srce ko Trebevic! Tesko mi nekako pade za ove "svoje" navijati
A za dodatnu reklamu medju gostujucim Ultrasima sam se licno pobrinuo.
- Giallorossi
- Kontakt:
Valjda Obuca pocneBegAx je napisao/la:Ma pusti to ba, najvaznije je da igra golgeter Avdic!Giallorossi je napisao/la:Muharemovic i Belosevic ne igraju sutra zbog lakse povrede koljena pored iskljucenog Kojasevica...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ma gdje gubimo 0-3 za nas 2x Hare i 1 Obuca .....Lagano kao u Trebinju samo koji gol vise...Megamon je napisao/la:Ma gubimo sutra tamo,al bitno je da dignemo Velez u zadnjem kolu.I molim vas da ne panicite odmah ako(vjerovatno) ostvarimo nepovoljan rezultat.
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.