Oklahoma City Thunder

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Oklahoma City Thunder

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 feb 2011, 22:31

Donnie Darko je napisao/la:dok oni nekog kvalitetnog teskasa pod kosem ne nabave, mogu samo sanjati naslov.
da donnie,fali im jedan solidan centar sa prosekom od 15 poena i 10 skokova da malo rasterete duranta i westbrooka pre svega... Ovaj Ibaka me bas iznenadio, na nekoliko tekmi koje sam pogledao ove sezone,lik se ne predaje daje sve od sebe...ima oseceaj za skok i pogotovo za blokadu, ako razvije i napadacki arsenal bice zaista dobar PF sa klupe koji ce odrzavati igru dok je Jeff Green izvan... Moze napredovati, a i ne sumnjam da ce nece napredovati,momak je veliki radnik,pravi dragulj sa drafta,a bio je ne znam bas koji ali negde oko 25 pick

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 17 mar 2011, 04:03

Ovaj Thunder je jak... Vrlo jak..
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 20 apr 2011, 13:46

Poslije Phile najdraža mi je Oklahoma City Thunder 8-)Sretno momcima protiv Denvera teška utakmica ali očekujem pobjedu ;) :D 8-)
King Kevin Durant

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 22 apr 2011, 10:57

Sada slijede dva teška gostovanja protiv Denvera no nadam se da ćemo iz ta dva gostovanja izvući barem jednu pobjedu ;)
King Kevin Durant

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 29 apr 2011, 19:02

Bilo bi odlično da Spursi izgube pa da nam bude lakše jer je Memphis slabiji od Spursa te bi nam s time olakšali posao 8-)
King Kevin Durant

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 30 apr 2011, 10:46

Idemo protiv Memphisa igramo to moramo da dobimo ali su momci pokazali kvalitet pošto su izbacili Spurse ali opet se nadam prolasku bilo kako bilo glavno da prođemo u što sam uvjeren i da hoćemo :D 8-)
King Kevin Durant

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 21 maj 2011, 00:09

Bravo Thunderi.Uz 2 pobjede kod kuce finalisti ste,sto nije nemoguce.Harden je odlucio mec svaka cast momku.Sve mi se sviđa kod njega osim sto i sada ima onu bradurinu,kao sto rekose komentatori sa SportKluba.Colison,Maynor,Cook su svakako pomogli njemu i Durantu za bitnu pobjedu.Westbrook po meni los iako je imao 18 poena.Momak previse srlja.Evo slika onog strasnog zakucavanja Duranta:

slika

Uff,najezim se!
Chelsea F.C.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 21 maj 2011, 22:59

Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Thunderi.Uz 2 pobjede kod kuce finalisti ste,sto nije nemoguce.Harden je odlucio mec svaka cast momku.Sve mi se sviđa kod njega osim sto i sada ima onu bradurinu,kao sto rekose komentatori sa SportKluba.Colison,Maynor,Cook su svakako pomogli njemu i Durantu za bitnu pobjedu.Westbrook po meni los iako je imao 18 poena.Momak previse srlja.Evo slika onog strasnog zakucavanja Duranta:

slika

Uff,najezim se!

mnogo dobar dank, ma hardena je odigrao sjajno...Jel znas kako su ga nazvali dok je bio rookie na utakmici izmedju sophmora i rookiea Charles barkley? Nazvali ga Mojsije zbog brade :lol: :lol:
Ma maynor je odigrao patiju sezone 8-)

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 21 maj 2011, 23:17

alfarouqaminu je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Thunderi.Uz 2 pobjede kod kuce finalisti ste,sto nije nemoguce.Harden je odlucio mec svaka cast momku.Sve mi se sviđa kod njega osim sto i sada ima onu bradurinu,kao sto rekose komentatori sa SportKluba.Colison,Maynor,Cook su svakako pomogli njemu i Durantu za bitnu pobjedu.Westbrook po meni los iako je imao 18 poena.Momak previse srlja.Evo slika onog strasnog zakucavanja Duranta:

slika

Uff,najezim se!

mnogo dobar dank, ma hardena je odigrao sjajno...Jel znas kako su ga nazvali dok je bio rookie na utakmici izmedju sophmora i rookiea Charles barkley? Nazvali ga Mojsije zbog brade :lol: :lol:

Mojsije je mila majka za njega.Veceras Oklahoma ide po vodstvo u seriji 8-)
Chelsea F.C.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 21 maj 2011, 23:22

Blue_He4rt je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:

slika

Uff,najezim se!

Mojsije je mila majka za njega.Veceras Oklahoma ide po vodstvo u seriji 8-)
nadam se i zaista bih voleo da izbace dallas,mada bice tesko....
Jel ces gledati tekmu? :?

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 21 maj 2011, 23:29

Naravno da cu gledat kao i sve utakmice do kraja sezone ABd.Jedino ako ponovo kakav smak svijeta ne bude :mrgreen: Veceras Gromovi pobjeđuju uvjeren sam u to.Durant over 40.Inace volio bih da se sastanu Chicago-Oklahoma u finalu,tacnije Ruza-Durantula.Nije nemoguce.
Chelsea F.C.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 21 maj 2011, 23:33

Blue_He4rt je napisao/la:Naravno da cu gledat kao i sve utakmice do kraja sezone ABd.Jedino ako ponovo kakav smak svijeta ne bude :mrgreen: Veceras Gromovi pobjeđuju uvjeren sam u to.Durant over 40.Inace volio bih da se sastanu Chicago-Oklahoma u finalu,tacnije Ruza-Durantula.Nije nemoguce.
haha,smak sveta....a joj sta sve necu cuti :lol: :lol:

ja bi iskreno voleo da gledam Oklahoma i miami u finalu, i da im durant objasni neke stvari,mislim da objasni jamesu kako se sutira,cisto da mu demonstrira suterske sposobnosti...Ako odigra Harden onako kao pre neki dan pobeda ne bi bila upitna...Nadam se da ce Collison ponoviti dobru odbranu...Ali mali maynor me odusevio proslu tekmu samo neka nastavi u tom ritmu 8-)

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 maj 2011, 00:09

Donnie Darko je napisao/la:dok oni nekog kvalitetnog teskasa pod kosem ne nabave, mogu samo sanjati naslov.
AHH;pa nemoj tako jarane,ovdje pola foruma kaze da je boston kanta za nabijanje bez perkinsa a ti kazes oklahoma nema centra!!!Da budem precizniji navijaci bikova to misle,sada su malo mirniji kad su se uvjerili u snagu miamia!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 maj 2011, 00:19

jesi ti svjestan da je taj post napisan u februaru?

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 maj 2011, 00:36

Donnie Darko je napisao/la:jesi ti svjestan da je taj post napisan u februaru?

to hoces da kazes da su sada jaci?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 00:36

doe78 je napisao/la:
AHH;pa nemoj tako jarane,ovdje pola foruma kaze da je boston kanta za nabijanje bez perkinsa a ti kazes oklahoma nema centra!!!Da budem precizniji navijaci bikova to misle,sada su malo mirniji kad su se uvjerili u snagu miamia!!
kakav kralj donnie :lol: :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2011, 05:15

sta se desava s doe 78,odgovara na postove iz februara,onda nama hoce da objasni neke stvari

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 maj 2011, 10:00

dema je napisao/la:
sta se desava s doe 78,odgovara na postove iz februara,onda nama hoce da objasni neke stvari

Bukvalnost je jedna stvar a realnost druga:)....Nekad se iza posta treba i dalje prokontatii upitati da li je doe78 pomislio unazad kada sam se prepirao sa strucnjacima koji kazu da je perkins klasa:)...ali tesko da mogu sa tobom u razgovor malo dublje jer ,ne kontas postove....Znaci ,da li i dalje mislite da je boston slabiji bez perkinsa covjeka koji ima oko 5 skokova i dali je okolahoma jaca sa covjekom koji ima oko 5 skokova:)....Pozz

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2011, 13:17

odbrane se ne mjeri statistikom,hoces mi rec da je Bowen ubijao statistikom a redovno bio clan defanzivne petorke i titule bile u spursima,nesto njegovim odlaskom i nemaju titula,da i rivers rece citaj sad

---Doc Rivers, trener Boston Celticsa, se nakon ispadanja svoje momčadi iz doigravanja osvrnuo i na ključnu točku njegove momčadi u ovoj sezoni. A to je odlazak Kendricka Perkinsa.

Pogriješili smo što smo poslali Perkinsa u Oklahomu”, rekao je Rivers i dodao: “Da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno ne bih napravio takvu razmjenu.” Perkins je naime u zadnjim minutama ovogodišnjeg prijelaznog roka šokantno, iznenađujuće napustio redove Bostona koji je do tada igrao vjerojatno i najbolju košarku u ligi. Drugim smjerom su došli Jeff Green i Nenad Krstić.

“Jeff Green je dobar košarkaš i može postati prvak, dok Nenad Krstić može biti od veliki pomoći. Međutim uvjeren sam kako smo pogriješili odrekavši se usluge Perkinsa, i sve to u krivo vrijeme”, zaključio je Doc Rivers.

Isto tako dodajmo kako je srpski košarkaš Nenad Krstić nedavno izjavio kako bi volio ostati u keltskom ponosu i dalje, ali sudeći prema toj izjavi Rivers ne nudi previše poštovanja i vjere u njegove mogućnosti.

evo malo za box score strucnjake i nisam ja rekao vec Rivers ma da ni on nema pojma a to sto vi ne citate ni ESPN ni NBA vasa stvar,tu noc na trade svi su novinari na espn rekli da je ovo glup trade i da su s njim otvorli vrata Heatu za finale.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 maj 2011, 14:07

doe78 je napisao/la:
dema je napisao/la:

Bukvalnost je jedna stvar a realnost druga:)....Nekad se iza posta treba i dalje prokontatii upitati da li je doe78 pomislio unazad kada sam se prepirao sa strucnjacima koji kazu da je perkins klasa:)...ali tesko da mogu sa tobom u razgovor malo dublje jer ,ne kontas postove....Znaci ,da li i dalje mislite da je boston slabiji bez perkinsa covjeka koji ima oko 5 skokova i dali je okolahoma jaca sa covjekom koji ima oko 5 skokova:)....Pozz
da i da ;) sad, to sto ti ne vidis dalje od tih 5 skokova, to je tvoj problem.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 7 gostiju.