Higuaina i Benza da se riješimo a jbt svako misli da se razumije u fudbal.Benz se ove sezone odlično adaptirao u Mourinhov sistem,a ni on ni Higuain nemaju preveliki problem da sjede na klupi jer znaju da se kod Mourinha za prvu ekipu može na treningu i na terenu izborit u zavisnosti od forme.Higuain se vratio poslije teške povrede tako što je zabio 3 i to 3 Valenciji.Tu je i Adebayor ipak klasa ispod njih,ali odličan za trećeg napadača.
Bilo bi lijepo da T.Silvu dovedemo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
....................Casillas....................
Ramos...Carvalho......T.Silva.....Marcelo
.................................................
............Sahin............Xabi..............
Di Maria............Ozil.............Ronaldo
....................Higuain....................
Ovako u prvenstvu i manjim utakmicama-izrazito napadački
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Nemojte se smijati ili shvatiti ovo kao provokaciju, ali Liverpool ima jednog novog Piquea. Zove se Ayala, 20 godina, reprezentativac Španije do 21 godine, visok i ubio se za vas. Ako budete pametni da ga dovedete vidjećete da je to za špansku ligu novi Piquea.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Rizah je napisao/la:Nemojte se smijati ili shvatiti ovo kao provokaciju, ali Liverpool ima jednog novog Piquea. Zove se Ayala, 20 godina, reprezentativac Španije do 21 godine, visok i ubio se za vas. Ako budete pametni da ga dovedete vidjećete da je to za špansku ligu novi Piquea.
Gledao sam ga malo, solidan . Mada bih ja vise volio da probamo sa Garayem.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne shvatate ocito sisitem Barce.Dok Puyol bude otanjio doci ce novi Pique pod imenom Fontas iliBartra ko vec ili pak neko koga ce dovesti.Za to vrijeme Pique ce biti sigurno daleko najbolji stoper svijeta iako je i sada u samom svjetskom vrhu.Dok Xavi bude otanjio a nevjerujem jer on je cudo i igrat ce minimum jos 3 sezone na ovom nivou ,stasat ce mali Thiago koji vec sada igra fenomenalno,.Ne znam koliko vas prati njegove igre ali decko je extremno dobar.Tu je i Fabregas koji ce doci ,samo je pitanje vremena.Nace se jos koje djete koje ce biti novi Thiago i tako dalje i tako dalje.Napad je najmanji problem Barci uvjek bio.Dok je god Messi ziv i zdrav ova Barca ce biti najmocniji klub.On je taj koji cini klub najboljim.On drzi citavu ekipu.On je kljuc i igrac koji pravi najvecu razliku na terenu.Ja ne omalovazavam ostale igrace ali to je tako jednostavno.Messi odkako je stasao a stasao je jako mlad Barca je najdominantniji klub.
Real ima veliki problem mozda ne sad ali za 3 -4 godina DA.UEFA ce sproovesti pravilo o kolicini transfera u jednoj godini i o mogucnosti potrosnje i limitiranju transfera.Real nece biti u stanju dovoditi iz godine u godinu najbolje igrace svijeta i tako drzati korak sa Barcom.Njihova skola je fantasticna ali uprava je cini ocajnom.Takva ce i ostati jos mnogo mnogo jer Real je takav klub koji sve hoce na brzinu.Previse je tu kapitala u pitanju.Otici ce i Murinho za koju godinu a vjerujte on ne cini Real jakim.On nije nasao recept za Barcu jer on ima fantasticne igrace.On je taj koji se ne smije nadigravati sa njima.A igraci Reala to mogu jer su vrsan kvalitet.U Realu svake godine previse igraca se promjeni.Dodje ih mnogo kao i sto ih ode sto je jako los podatak.Medjutim sve to oni rade jer zele biti nivo Barcelone.
Ronaldu svaka cast na rekordu ali rekord moze staviti u isti djep sa svojim suigracima.Oni su ti koji su javno rekli da idu da on obori rekord.Sama cinjenica da je dao u 4 utakmice 13 golova je taj dokaz.Te utakmice nit su od vaznosti protivnicima Reala niti Realu , vaznost su Ronaldu koji je veliki narcis.Dati 13 golova u 4 utakmice recimo od 20 tog do 24 kola je velika stvar a ovako je samo dokaz njegove narcisoidnosti.Znam da se necete sloziti medjutim sa distance gledano tako je.Dati 13 govoa kada to nikome nije bitno jer totalno je to nebitan faktor Realu gdje su mogli uvoditi svoje mlade igrace koji ce se kaliti i stasati , mejdutim igrali su gotovo sa najjacim sastavom i pitali loptama izrcito Ronalda da bi on bio smatran kao nerealnim igracem.Ekipe sa kojima je Real igrao bukvalno su mu to i omogucile.Ekipe kojima i poraz od 15 : 0 nebi bnista znacio..Neki su vec bili otpisani a neki nisu mogli ni vamo ni tamo.
Osvoji Raul skoro kao i Real ove sezone Kup,polufinale Lige Šampiona,samo što je u prvenstvu mnogo mnogo lošiji-da ne uzimamo u obzir koliko je Primera bolja od Bundeslige Drago mi je zbog njega,a i ostalih Schalkeovih igrača koji su igrali u Realu:Metzelder,Huntelaar,Jurado
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Rizah je napisao/la:Nemojte se smijati ili shvatiti ovo kao provokaciju, ali Liverpool ima jednog novog Piquea. Zove se Ayala, 20 godina, reprezentativac Španije do 21 godine, visok i ubio se za vas. Ako budete pametni da ga dovedete vidjećete da je to za špansku ligu novi Piquea.
Možda si i upravu.Gledao sam ga,2010. je mijenjao Škrtela kad je bio povrijeđen.Po meni nije nešto,ali sa toliko godina,mogao bi on uspjeti.
Andres je napisao/la:Ne shvatate ocito sisitem Barce.Dok Puyol bude otanjio doci ce novi Pique pod imenom Fontas iliBartra ko vec ili pak neko koga ce dovesti.Za to vrijeme Pique ce biti sigurno daleko najbolji stoper svijeta iako je i sada u samom svjetskom vrhu.Dok Xavi bude otanjio a nevjerujem jer on je cudo i igrat ce minimum jos 3 sezone na ovom nivou ,stasat ce mali Thiago koji vec sada igra fenomenalno,.Ne znam koliko vas prati njegove igre ali decko je extremno dobar.Tu je i Fabregas koji ce doci ,samo je pitanje vremena.Nace se jos koje djete koje ce biti novi Thiago i tako dalje i tako dalje.Napad je najmanji problem Barci uvjek bio.Dok je god Messi ziv i zdrav ova Barca ce biti najmocniji klub.On je taj koji cini klub najboljim.On drzi citavu ekipu.On je kljuc i igrac koji pravi najvecu razliku na terenu.Ja ne omalovazavam ostale igrace ali to je tako jednostavno.Messi odkako je stasao a stasao je jako mlad Barca je najdominantniji klub.
Real ima veliki problem mozda ne sad ali za 3 -4 godina DA.UEFA ce sproovesti pravilo o kolicini transfera u jednoj godini i o mogucnosti potrosnje i limitiranju transfera.Real nece biti u stanju dovoditi iz godine u godinu najbolje igrace svijeta i tako drzati korak sa Barcom.Njihova skola je fantasticna ali uprava je cini ocajnom.Takva ce i ostati jos mnogo mnogo jer Real je takav klub koji sve hoce na brzinu.Previse je tu kapitala u pitanju.Otici ce i Murinho za koju godinu a vjerujte on ne cini Real jakim.On nije nasao recept za Barcu jer on ima fantasticne igrace.On je taj koji se ne smije nadigravati sa njima.A igraci Reala to mogu jer su vrsan kvalitet.U Realu svake godine previse igraca se promjeni.Dodje ih mnogo kao i sto ih ode sto je jako los podatak.Medjutim sve to oni rade jer zele biti nivo Barcelone.
Ronaldu svaka cast na rekordu ali rekord moze staviti u isti djep sa svojim suigracima.Oni su ti koji su javno rekli da idu da on obori rekord.Sama cinjenica da je dao u 4 utakmice 13 golova je taj dokaz.Te utakmice nit su od vaznosti protivnicima Reala niti Realu , vaznost su Ronaldu koji je veliki narcis.Dati 13 golova u 4 utakmice recimo od 20 tog do 24 kola je velika stvar a ovako je samo dokaz njegove narcisoidnosti.Znam da se necete sloziti medjutim sa distance gledano tako je.Dati 13 govoa kada to nikome nije bitno jer totalno je to nebitan faktor Realu gdje su mogli uvoditi svoje mlade igrace koji ce se kaliti i stasati , mejdutim igrali su gotovo sa najjacim sastavom i pitali loptama izrcito Ronalda da bi on bio smatran kao nerealnim igracem.Ekipe sa kojima je Real igrao bukvalno su mu to i omogucile.Ekipe kojima i poraz od 15 : 0 nebi bnista znacio..Neki su vec bili otpisani a neki nisu mogli ni vamo ni tamo.
Ovako to rade"navijači"Barcelone.A da je kojim slučajem Messi oborio rekord,onda nebi bio sporan.Ali to je manje bitno sada.Pokazali smo da možemo,a sad na pijacu.Kupiti igrače koji su nam potrebni,prodati one koji nisu i u pohod na trofeje
Andres je napisao/la:Ne shvatate ocito sisitem Barce.Dok Puyol bude otanjio doci ce novi Pique pod imenom Fontas iliBartra ko vec ili pak neko koga ce dovesti.Za to vrijeme Pique ce biti sigurno daleko najbolji stoper svijeta iako je i sada u samom svjetskom vrhu.Dok Xavi bude otanjio a nevjerujem jer on je cudo i igrat ce minimum jos 3 sezone na ovom nivou ,stasat ce mali Thiago koji vec sada igra fenomenalno,.Ne znam koliko vas prati njegove igre ali decko je extremno dobar.Tu je i Fabregas koji ce doci ,samo je pitanje vremena.Nace se jos koje djete koje ce biti novi Thiago i tako dalje i tako dalje.Napad je najmanji problem Barci uvjek bio.Dok je god Messi ziv i zdrav ova Barca ce biti najmocniji klub.On je taj koji cini klub najboljim.On drzi citavu ekipu.On je kljuc i igrac koji pravi najvecu razliku na terenu.Ja ne omalovazavam ostale igrace ali to je tako jednostavno.Messi odkako je stasao a stasao je jako mlad Barca je najdominantniji klub.
Real ima veliki problem mozda ne sad ali za 3 -4 godina DA.UEFA ce sproovesti pravilo o kolicini transfera u jednoj godini i o mogucnosti potrosnje i limitiranju transfera.Real nece biti u stanju dovoditi iz godine u godinu najbolje igrace svijeta i tako drzati korak sa Barcom.Njihova skola je fantasticna ali uprava je cini ocajnom.Takva ce i ostati jos mnogo mnogo jer Real je takav klub koji sve hoce na brzinu.Previse je tu kapitala u pitanju.Otici ce i Murinho za koju godinu a vjerujte on ne cini Real jakim.On nije nasao recept za Barcu jer on ima fantasticne igrace.On je taj koji se ne smije nadigravati sa njima.A igraci Reala to mogu jer su vrsan kvalitet.U Realu svake godine previse igraca se promjeni.Dodje ih mnogo kao i sto ih ode sto je jako los podatak.Medjutim sve to oni rade jer zele biti nivo Barcelone. Ronaldu svaka cast na rekordu ali rekord moze staviti u isti djep sa svojim suigracima.Oni su ti koji su javno rekli da idu da on obori rekord.Sama cinjenica da je dao u 4 utakmice 13 golova je taj dokaz.Te utakmice nit su od vaznosti protivnicima Reala niti Realu , vaznost su Ronaldu koji je veliki narcis.Dati 13 golova u 4 utakmice recimo od 20 tog do 24 kola je velika stvar a ovako je samo dokaz njegove narcisoidnosti.Znam da se necete sloziti medjutim sa distance gledano tako je.Dati 13 govoa kada to nikome nije bitno jer totalno je to nebitan faktor Realu gdje su mogli uvoditi svoje mlade igrace koji ce se kaliti i stasati , mejdutim igrali su gotovo sa najjacim sastavom i pitali loptama izrcito Ronalda da bi on bio smatran kao nerealnim igracem.Ekipe sa kojima je Real igrao bukvalno su mu to i omogucile.Ekipe kojima i poraz od 15 : 0 nebi bnista znacio..Neki su vec bili otpisani a neki nisu mogli ni vamo ni tamo.
+1
Na drugim mestima cesto flopujes, ali ovo si tacno rekao. Ronaldov rekord je usiljen do bola, ali za 10-15 godina se toga niko nece secati. Ostace samo cifra 40. Sem ako je u medjuvremenu neko ne pretekne, sto je jako tesko.
napisite mi dovoljno dobar argument ja cu otici.Sto nije od 20 do 24 kola dao 13 golova nego recimo 2 ???? Sto kad je odlucena sezona i kad je bila gotova i za Villareal, Almeriju i koga jos daje golove ???Nek ih daje.Al ih je trebao davati ranije ili pak nije mogao.Prije ovo drugo.Boli mene qrac za njegov rekord i da je dao 200 u sezoni.Javno su igraci Reala rekli da zele da dadne sto vise golova dace dati od sebe sve da mu pomognu.Dovoljno da se protumaci da igraju za NJEGA.do prije 4 kola je imao 29 golova.Dok su mogli ostati u trci sa barcom.Dao je 13 golova kad bukvalno nikome u Realu ne treba nego samom njemu jer on ce sebe kako stvari stje proglasiti vecim i od samog Reala.Jos on mora meda jesti da bi u isti sesir sa carobnjakom.Zasto u tim utakmicama je on kao i vecina prvotimaca morala igrati a ne mladi igraci zeljni dokazivanja ???zasto oni od pocetka nisu mogli igrati da se dokazu da i oni vrijede a ovako ce dobiti nogu cim prije!bitno je da Murinjo svog brata cigana gura i naostri ekipu da igraju za njega.
Ne znam čemu osporavanje ovog Ronaldovog učinka?! Ok, Real nije opet osvojio Primeru, morali su se zadovoljiti Kupom Kralja, al' to ne znači da je svaki igrač u mogućnosti ovo napraviti, taman da cijela ekipa samo njemu dodaje loptu, te da niko drugi nema pravo opucati na gol protivnika. Ronaldo je imao sjajnu sezonu iza sebe, a ono što će ga sigurno syebati je Messi (koji je u CL bio dominantniji i koji ima šansu da i ove sezone osvoji trofej više od Ronalda). Navijači Barcelone će se truditi da omalovaže ovaj Ronaldov rekord (a šta im drugo preostaje), al' i navijači Reala na sva usta nipodaštavaju Messijeve (trebam li napisati Lessijeve?) kvalitete, tako da ste isti po tom pitanju. I jedni i drugi se vode onom bosanskom (ma koliko se vi trudite da se predstavite Špancima): "više volim da ti nemaš, negoli da ja imam", umjesto da uživate u tome što imate čast gledati 2 najveća individualca u isto vrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam čemu osporavanje ovog Ronaldovog učinka?! Ok, Real nije opet osvojio Primeru, morali su se zadovoljiti Kupom Kralja, al' to ne znači da je svaki igrač u mogućnosti ovo napraviti, taman da cijela ekipa samo njemu dodaje loptu, te da niko drugi nema pravo opucati na gol protivnika. Ronaldo je imao sjajnu sezonu iza sebe, a ono što će ga sigurno syebati je Messi (koji je u CL bio dominantniji i koji ima šansu da i ove sezone osvoji trofej više od Ronalda). Navijači Barcelone će se truditi da omalovaže ovaj Ronaldov rekord (a šta im drugo preostaje), al' i navijači Reala na sva usta nipodaštavaju Messijeve (trebam li napisati Lessijeve?) kvalitete, tako da ste isti po tom pitanju. I jedni i drugi se vode onom bosanskom (ma koliko se vi trudite da se predstavite Špancima): "više volim da ti nemaš, negoli da ja imam", umjesto da uživate u tome što imate čast gledati 2 najveća individualca u isto vrijeme.
tacno tako, al opet dao je i Oleg Salenko 5 golova za Rusiju na jednoj utakmici i bio prvi strijelac SP 94 godine zbog toga i ko ga se sad sjeca??? niko, svi se ipak sjecaju golova Roberta Baggia i Romaria koji su sa manje golova donjeli nesto svojim reprezentacijama, trofej ili priliku da osvoje isti, dakle bitno je sta ti golovi donesu tom timu,koji trofej?, bitniji je kvalitet nego kvantitet
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.