Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chelsea_CBH
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 maj 2011, 00:29

Meni treba olovka, meni treba teka, da zapišem povijest o igraču zvanom Djeka.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 maj 2011, 00:45

Chelsea_CBH je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ne znam stvarno do kad se admin misli pisati svima nama usta , pustajuci ovog niskog provokatora i smrada da komentarise i hinjski pljuje po dzeki. ako vam je cilj da zadrzite ove provokatore na forumu recite nam odmah pa da svi mi relativno normalni napustimo forum pa nek oni kolo vode
Nikad ništa ružnog nisam rekao na Džeku, NIKAD ga nisam ni ponizio ni ništa! Za razliku od nekih koji pljuju po Papcu. Uostalom Djeka kako ga ja od mila zovem je gigant koji se ne ustručava našaliti i na vlastiti račun.
pa vec mjesecima se nasladjujes losim igrama i koristis to da provociras. ne vidim nikakve dodirne tacke izmedju relativno losijih igara dzeke i toga sto neki pisu lose o papcu. a i ti koristis strasne metode da im napakostis zbog toga sto neki pljuju po papcu . i papac i dzeko svi su oni nasi sa svojim vrlinama i manama najlakse je kontinuirano pljuvat po ljudima zbog svake njihove greske i mane

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 maj 2011, 00:58

pa vec mjesecima se nasladjujes losim igrama i koristis to da provociras. ne vidim nikakve dodirne tacke izmedju relativno losijih igara dzeke i toga sto neki pisu lose o papcu. a i ti koristis strasne metode da im napakostis zbog toga sto neki pljuju po papcu . i papac i dzeko svi su oni nasi sa svojim vrlinama i manama najlakse je kontinuirano pljuvat po ljudima zbog svake njihove greske i mane[/quote]
Nikad vise njih dvoicu u istu recenicu!!!!!!![/quote]

realno papac je jedino koji je stao iza svojih rijeci , to sto smo mi svi ovce kojim je lako zamazati oci , kao sto su nam zamazali oci cirom to je druga stvar , potpisao je cuveno pismo i jedini ostao dosljedan tome tako da ja o njemu imam visoko misljenje iako mnogi smatraju da je on iskoristio reprezentaciju ,ako se vrati sad pod stare dane u reprezentaciju pokazace sabanima da nisu bili upravu , al nebitno tema je dzeko

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 maj 2011, 01:09

ĆeMa je napisao/la:samo slusajte sabana i uspjet cete u zivotu :D :mrgreen:

PS: nije "dvoicu" nego "dvojicu"
Taman da Sabanu smijesnom napisem to, ti me preduhitri.. :mrgreen:

U svakom slucaju njegov nacin razmisljanja, odgovara nacinu pisanja!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 maj 2011, 11:47

izlgeda da sam bio u pravu i Tevez napsuta city,,,, to je po mom misljenu prava stvar za Edina,,sta mislite da ni Mario Mandzukic blistao da nije Edin otisao,, pa prvu polusezonu dok je Dzeko igrao taj isti Mandzukic se nije vidio na terenu,,,tako da je puno bolje sto Tevez ide,,,,evo Edinu sanse, da postane novi Tevez u man city,, sto se tice Papca,istina da je jedini od igraca koji je stao iza svojih rijeci,,i sad kad je osvojio tutulu sa Rangersima nosio je zastavu Bosne I Hercegovine,,svaka mu cast i ja ga postujem i podrzavam. Svako ko voli Bosnu i zeli joj dobro,ima moju podrsku :D

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 20 maj 2011, 12:35

hahaha, to je taj KAPITEN. Koje izjave... I sto je najsmjesnije bit ce kapiten i protiv Boltona. :lol: :lol: :lol:
Ej cirkusa kluba...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 maj 2011, 15:29

180 miliona city nudi za C.Ronalda hahahahahhahaha,,, zamislite Dzeko i Ronaldo :d

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 maj 2011, 15:41

sanji je napisao/la:180 miliona city nudi za C.Ronalda hahahahahhahaha,,, zamislite Dzeko i Ronaldo :d
Tek mu tad niko dodat lopte neće... :lol:
Čelik Zenica 1945

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 maj 2011, 16:12

Nema nitko gori od Teveza da bog kaze pa taj Tevez je cak i Messia zasjenio nedodavanjem na SP-u. Strasno pozitivna vijest za Dzeku da Tevez napusta. Sreca je ipak bitqn dio za uspjeh.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 maj 2011, 16:14

kimbo je napisao/la:Nema nitko gori od Teveza da bog kaze pa taj Tevez je cak i Messia zasjenio nedodavanjem na SP-u. Strasno pozitivna vijest za Dzeku da Tevez napusta. Sreca je ipak bitqn dio za uspjeh.
Ne ide Tevez nigdje. ;)
Čelik Zenica 1945

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 maj 2011, 17:27

Djeka je meni uz Pjanića najdraži igrač u BH repki i ja ga nikad nisam ponižavao nit išta ružno govorio na njega. Jedonstavno se šprdamo ovdje na forumu. Ali svima nam je drago kada Djeka postigne zgoditak, iako u zadnje vrijeme to radovanje je postalo rijetko.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 20 maj 2011, 17:38

Chelsea_CBH je napisao/la:Djeka je meni uz Pjanića najdraži igrač u BH repki i ja ga nikad nisam ponižavao nit išta ružno govorio na njega. Jedonstavno se šprdamo ovdje na forumu. Ali svima nam je drago kada Djeka postigne zgoditak, iako u zadnje vrijeme to radovanje je postalo rijetko.
ti si legenda ba, pusti raju nek prica ko sta hoce, niko tebe nece banovati ako kulturno izjasnis svoje misljenje pa i da je negativno u vezi djeka.

Ja te podrzavam sto posto, nemoras se ti ovde nikome pravdati u vezi djeka.

Pozz

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 maj 2011, 21:18

Anti NWO je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Djeka je meni uz Pjanića najdraži igrač u BH repki i ja ga nikad nisam ponižavao nit išta ružno govorio na njega. Jedonstavno se šprdamo ovdje na forumu. Ali svima nam je drago kada Djeka postigne zgoditak, iako u zadnje vrijeme to radovanje je postalo rijetko.
ti si legenda ba, pusti raju nek prica ko sta hoce, niko tebe nece banovati ako kulturno izjasnis svoje misljenje pa i da je negativno u vezi djeka.

Pozz
Ma nema šta, ti si pravo kompetentan da takvo nešto tvrdiš. A o vama dvojici dovoljno govori to što čovjeka ne zovete njegovim pravim imenom (prezimenom) nego izvodite gluposti, sreća je da vas niko ne šljivi ni pišljiva boba a nesreća što se na ovom forumu počelo svašta tolerisati. Ali, bilo je njih i prije vas dosta, ali se danas ne pojavljuju ovdje (mrgood, onaj invalid iz Njemačke i slično) tako da će, prije ili kasnije, isto zadesiti i vas. Do tada uživajte.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 20 maj 2011, 21:33

NoName je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:

Pozz
Ma nema šta, ti si pravo kompetentan da takvo nešto tvrdiš. A o vama dvojici dovoljno govori to što čovjeka ne zovete njegovim pravim imenom (prezimenom) nego izvodite gluposti, sreća je da vas niko ne šljivi ni pišljiva boba a nesreća što se na ovom forumu počelo svašta tolerisati. Ali, bilo je njih i prije vas dosta, ali se danas ne pojavljuju ovdje (mrgood, onaj invalid iz Njemačke i slično) tako da će, prije ili kasnije, isto zadesiti i vas. Do tada uživajte.

Moj post je bio kompletna ironija samo ti nisi bio kompetentan da to shvatis.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 maj 2011, 23:51

Anti NWO je napisao/la:Moj post je bio kompletna ironija samo ti nisi bio kompetentan da to shvatis.
Allaha ti? :lol: Ne vjerujem ti dok se ne zakuneš.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 21 maj 2011, 01:23

što se ponašate kao Informbiro? Svatko ima svoje mišljenje, dok nema internog vrijeđanja na forumu, sve je ok (po pravilima SA-x-a). Meni je Djeka sasvim ok igrač, jedan od najdražih i drago mi je da igrao u Želji. Taj plavi klub je ponos ponosa, makar navijači igrače zvali i Šljivotresima.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2011, 12:53

"On plijeni visinom, dugim korakom, ali i tehnikom. Gotovo, nemoguće ga je čuvati. Kada je u top formi obrambeni igrači nemaju šansi protiv njega. Jednom riječju, napadač je kojeg bi poželjele mnoge najjače momčadi ovdje u Engleskoj, ali i cijeloj Evropi", kazao je Modrić, naglasivši:

"Normalno je da je malo oscilira u posljednje vrijeme. Ipak, igra sve bolje u dresu Machester Cityja što je dokaz da se aklimatizirao na ovdašnje specifične uvjete igranja u najboljoj ligi svijeta. Od srca želim mu sve najbolje i bio bih sretan da, kao u Njemačkoj, i ovdje postane najbolji strijelac šampionata".
Modrić se nada i kako će sa Džekom uskoro imati duele i na reprezentativnom planu, o čemu je rekao:

"Informiran sam i o problemima u kojima je vaš nogomet. Nadam se da će vam FIFA i UEFA do kraja mjeseca skinuti suspenziju, te da će vaša reprezentacija predvođena Edinom nastaviti igrati dobro. Objektivno, imate kvalitetu da slavite u Rumunjskoj, a potom i izborite baraž za plasman na EURO 2012. Tamo, u Ukrajini i Poljskoj vjerujem da ćemo igrati i mi i vi. Zašto ne i sastati se, pa da vidimo ko je bolji..."

By: Luka Modrić ;)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 maj 2011, 13:05

sSvaka cast modri!!! Vidi se da cijeni naseg Edina, i smatra ga jednim od najboljih!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 maj 2011, 00:02

Kad i mi(stavicu i sebe tu iako ne mislim tako) balkanske ovce pocnemo cijeni jedni druge i cjeniti dobre igrace bili oni iz Srbije,BiH,Hrvatske,C.Gore,Slovenije,Makedonije bit ce nam svima ljepse i bolje.
Dzeko,Modric,Pjanic,Kolarov,Olic,Subotic,Lovren,Kranjcar,Vucinic.... postuju jedni druge prije svega a jos se i gotive i pomazu si(jer svi su nasi) i pricaju uvijek u superlativima jedni o drugima dok se mi ovde ****,mrzimo.....

Dzeko ce da pocjepa Rumune,mozda nece dati gol ali ce ga morati cuvati 2-3 rumuna sto ostavlja prostor nasim drugim igracima.
Ma da se nelazemo bezveze,jasta ce nek dat gol
RIP SALE VILENJAK

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 22 maj 2011, 10:49

Danas ce ga Edo zabiti 100%
BLUE NATION.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, greenwood, hansbosna, LondonBlues, Sheyi i 21 gost.