Pre-season 2011-2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Pre-season 2011-2012

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 11:56

McHale izgleda novi trener Houstona Rocketsa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 12:12

Bila je prica kako Enes Kanter nece ni da se pojavi na treningu Utah Jazz i Minnesote, a sada evo citam kako ce Kanter 3. juna da prvo radi sa Utah Jazz. Kruze price kako ce Kanter biti nas prvi pick a Brandon Knight ili Kemba Walker nas 4. pick, mada se to meni nikako ne svidja, ali to su samo price, nadam se da su dezinformacije i da idemo po Irvinga i bilo koga ko bude slobodan kao 4. pick. Mozda da uzmemo Irvinga i Leonarda, Irvinga i Jonasa, cak mozda Irvinga i Kembu, pa da Kemba ulazi sa klupe, stvarno ne znam, jedva cekam da krene draft, jer ovo je ludilo, stalno neke price kruze.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 12:24

adriano_leite je napisao/la:Bila je prica kako Enes Kanter nece ni da se pojavi na treningu Utah Jazz i Minnesote, a sada evo citam kako ce Kanter 3. juna da prvo radi sa Utah Jazz. Kruze price kako ce Kanter biti nas prvi pick a Brandon Knight ili Kemba Walker nas 4. pick, mada se to meni nikako ne svidja, ali to su samo price, nadam se da su dezinformacije i da idemo po Irvinga i bilo koga ko bude slobodan kao 4. pick. Mozda da uzmemo Irvinga i Leonarda, Irvinga i Jonasa, cak mozda Irvinga i Kembu, pa da Kemba ulazi sa klupe, stvarno ne znam, jedva cekam da krene draft, jer ovo je ludilo, stalno neke price kruze.
:o :o ,sta kantera prvim pikom da selektirate,pa onda su oni ludi...Propustice Irvinga ili williamsa a uzeti kantera...Mislim Kanter nije los,ali baciti prvi pik na njega pored ove dvojice je zaista suludo... Ma iskrno ja bi uzeo irvinga i nekog visokog igraca,jer ste slabi pod kosem...Ovaj Leonard je veoma dobar igrac,nema neki sut,ali je odlican skakac i veoma dobro igra odbranu,nesto poput Al Farouq Aminua iz clippersa,istina da on nije pokazao nista ove sezone ali radi se o sjajnom igracu...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 12:29

Ma tako tamo na forumu pricaju, ali ja mislim da cemo uzeti Irvinga i bilo koga ko je slobodan na 4. picku. Sljedeci draft ce biti mnogo bolji i tu se mozi naci mnogo visokih igraca, istina Kanter je dobar, bas sam gledao klipove, ali Irving je najbolji igrac na ovom draftu sigurno i nema sanse da ga se propusti. Sto se tice cetvrtog picka, ko god bude tu bice nam od pomoci, ja nesto razmisljam da nam je mozda bek suter i potrebniji od centra, npr. onog malog Burksa uzeti ili sta ja znam, tesko je sada pricati bilo sta o tome. Kruze glasine oko naseg TBE, postoji mogucnost da za to uzmemo Rudy Gaya, Maya, Nenea ili Iggya. Niti jedan od ovih igraca nije los, jedino je ugovor Gaya mnogo ruzan, cini mi se da je cak i maksimalan. On je odlican igrac, ali ruku na srce nije on zasluzio max ugovor.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 12:32

adriano_leite je napisao/la:Ma tako tamo na forumu pricaju, ali ja mislim da cemo uzeti Irvinga i bilo koga ko je slobodan na 4. picku. Sljedeci draft ce biti mnogo bolji i tu se mozi naci mnogo visokih igraca, istina Kanter je dobar, bas sam gledao klipove, ali Irving je najbolji igrac na ovom draftu sigurno i nema sanse da ga se propusti. Sto se tice cetvrtog picka, ko god bude tu bice nam od pomoci, ja nesto razmisljam da nam je mozda bek suter i potrebniji od centra, npr. onog malog Burksa uzeti ili sta ja znam, tesko je sada pricati bilo sta o tome. Kruze glasine oko naseg TBE, postoji mogucnost da za to uzmemo Rudy Gaya, Maya, Nenea ili Iggya. Niti jedan od ovih igraca nije los, jedino je ugovor Gaya mnogo ruzan, cini mi se da je cak i maksimalan. On je odlican igrac, ali ruku na srce nije on zasluzio max ugovor.
da da rudy ima veliki ugovor,ali dobro lik i nije da nije zasluzio onoliki novac...pa pogledaj koliko igraca ne zasluzuju onolike ugovore pa sta...
joj da sledeci draft ce biti strasan,mozda jedan od najboljih u poslednjoj deceniji :shock:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 12:38

alfarouqaminu je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ma tako tamo na forumu pricaju, ali ja mislim da cemo uzeti Irvinga i bilo koga ko je slobodan na 4. picku. Sljedeci draft ce biti mnogo bolji i tu se mozi naci mnogo visokih igraca, istina Kanter je dobar, bas sam gledao klipove, ali Irving je najbolji igrac na ovom draftu sigurno i nema sanse da ga se propusti. Sto se tice cetvrtog picka, ko god bude tu bice nam od pomoci, ja nesto razmisljam da nam je mozda bek suter i potrebniji od centra, npr. onog malog Burksa uzeti ili sta ja znam, tesko je sada pricati bilo sta o tome. Kruze glasine oko naseg TBE, postoji mogucnost da za to uzmemo Rudy Gaya, Maya, Nenea ili Iggya. Niti jedan od ovih igraca nije los, jedino je ugovor Gaya mnogo ruzan, cini mi se da je cak i maksimalan. On je odlican igrac, ali ruku na srce nije on zasluzio max ugovor.
da da rudy ima veliki ugovor,ali dobro lik i nije da nije zasluzio onoliki novac...pa pogledaj koliko igraca ne zasluzuju onolike ugovore pa sta...
joj da sledeci draft ce biti strasan,mozda jedan od najboljih u poslednjoj deceniji :shock:
Sullinger, Quincy, Rivers, P. Jones, H. Barnes, Terrence Jones, Drummond, Gilchrist, P. Young, oj Boze, znaci ko ima pick u prvih 10, on automatski dobija buduceg All-Star igraca, a neki od ovih ce biti i superstarovi sigurno. A mi u 2012. godini imamo 2 picka cini mi se hahaha.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 12:44

adriano_leite je napisao/la:
Sullinger, Quincy, Rivers, P. Jones, H. Barnes, Terrence Jones, Drummond, Gilchrist, P. Young, oj Boze, znaci ko ima pick u prvih 10, on automatski dobija buduceg All-Star igraca, a neki od ovih ce biti i superstarovi sigurno. A mi u 2012. godini imamo 2 picka cini mi se hahaha.
sada da uzmete Irvinga i Kantera na primer i sledece godine uzeti jos jednog supertalenta naprimer Millera...jao majko bicete uzasni uz Clipperse i Oklahomu zaricete i paliti sledecih godina.... Ovaj rivers mi je mnogo rizican,lik cini mi se da je utripovan po nekim izjavama koje sam gledao???
Nego i terrence Jones povukao prijavu sa ovog drafta,ja sam bio ubedjen da ce se pojaviti na ovom draftu al nista :(

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 12:56

Mislim da su mnogi koji su povukli prijave, to uradili zbog straha od lock-outa. Sreca da tu ima jos potencijala, inace nama bi ova 2 picka u top 5 bila nebitna. Ovako sa Irvingom i jos bilo kim, mi cemo biti bolji i mozemo gledati u buducnost. Sto se tice buduceg drafta, imamo tu nas pick koji ce vjerovatno opet biti lottery, te imamo pick Miamia i siguran sam da cemo u nekom trejdu za Jamisona, Sessionsa, Gibsona, Varejao dobiti jos neki pick prve runde.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 12:59

adriano_leite je napisao/la:Mislim da su mnogi koji su povukli prijave, to uradili zbog straha od lock-outa. Sreca da tu ima jos potencijala, inace nama bi ova 2 picka u top 5 bila nebitna. Ovako sa Irvingom i jos bilo kim, mi cemo biti bolji i mozemo gledati u buducnost. Sto se tice buduceg drafta, imamo tu nas pick koji ce vjerovatno opet biti lottery, te imamo pick Miamia i siguran sam da cemo u nekom trejdu za Jamisona, Sessionsa, Gibsona, Varejao dobiti jos neki pick prve runde.
kad bi uspeli ovim tradeo nesto bilo bi fantasticno... da dobijete na sledecem draftu jos dva pika u prvih 10 bilo bi sjajno... 8-)
ove godine dva dobra igraca i sledece jos dva i vi bi ste odma u trecoj godini a to je 2012-2013 otici u playoff,sledece godine cete tesko ali nikad se ne zna

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 13:15

adriano_leite je napisao/la:Mislim da su mnogi koji su povukli prijave, to uradili zbog straha od lock-outa. Sreca da tu ima jos potencijala, inace nama bi ova 2 picka u top 5 bila nebitna. Ovako sa Irvingom i jos bilo kim, mi cemo biti bolji i mozemo gledati u buducnost. Sto se tice buduceg drafta, imamo tu nas pick koji ce vjerovatno opet biti lottery, te imamo pick Miamia i siguran sam da cemo u nekom trejdu za Jamisona, Sessionsa, Gibsona, Varejao dobiti jos neki pick prve runde.
kad bi uspeli ovim tradeo nesto bilo bi fantasticno... da dobijete na sledecem draftu jos dva pika u prvih 10 bilo bi sjajno... 8-)
ove godine dva dobra igraca i sledece jos dva i vi bi ste odma u trecoj godini a to je 2012-2013 otici u playoff,sledece godine cete tesko ali nikad se ne zna
Ja bih iskreno volio da sljedece sezone igramo lose, samo to bi bilo mozda i problem za ova dva rookia koja nam dodju, jer bi onda "odrastali" u gubitnickom ambijentu. Bilo bi dobro kada bismo igrali tako da gledamo kako igraju najslabiji timovi, tj. da kalkulisemo malo ako je to ikako moguce. Ima sada ekipa koje su zapale sa ruznim ugovorima a mogu nam dati kvalitetne prve pikove, a mi da uzmemo njihove ruzne ugovore i tako da gradimo ekipu. Npr. Bobcats nam moze dati Jacka, koji ima jako ruzan ugovor i uz to nam dati pick prve runde, a mi da damo npr. Jamisonov isticuci ugovor, to bi bilo dobro za nas, sad da li bi oni to prihvatili ili ne, ne znam. Dali su G.W. u ,mnogo losijem trejdu po njih, jer ipak je G.W. mladji i ima ugovor za jos sljedecu sezonu. Postoji mogucnost da poslujemo i sa Golden Stateom, da nam daju pick prve runde i Biedrinsa, a mi njima nekog ko ima kratak ugovor kao npr. Jamison ili da iskoristimo TBE i samo im damo novac. Ma postoji mnogo mogucnosti sada, na pocetku prosle sezone je to bilo mucno za gledati, ostali smo bez ikakvih mogucnosti, desilo se sto se desilo, a kada krene po zlu onda bude jos gore, tako su nam se i igraci povrijedili itd. Sada to izgleda blistavo, a kako ce zavrsiti Bog samo zna. Ja sam optimista u svakom slucaju. Kako je krenulo mislim da cemo se dici brze nego OKC, jer koliko je Seattle muka namucio dok je dobio Duranta, pa onda od Duranta 2 3 godine da bi dosle do ovdje. Mislim da ce to kod nas biti mnogo brze.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 13:22

adriano_leite je napisao/la:
Ja bih iskreno volio da sljedece sezone igramo lose, samo to bi bilo mozda i problem za ova dva rookia koja nam dodju, jer bi onda "odrastali" u gubitnickom ambijentu. Bilo bi dobro kada bismo igrali tako da gledamo kako igraju najslabiji timovi, tj. da kalkulisemo malo ako je to ikako moguce. Ima sada ekipa koje su zapale sa ruznim ugovorima a mogu nam dati kvalitetne prve pikove, a mi da uzmemo njihove ruzne ugovore i tako da gradimo ekipu. Npr. Bobcats nam moze dati Jacka, koji ima jako ruzan ugovor i uz to nam dati pick prve runde, a mi da damo npr. Jamisonov isticuci ugovor, to bi bilo dobro za nas, sad da li bi oni to prihvatili ili ne, ne znam. Dali su G.W. u ,mnogo losijem trejdu po njih, jer ipak je G.W. mladji i ima ugovor za jos sljedecu sezonu. Postoji mogucnost da poslujemo i sa Golden Stateom, da nam daju pick prve runde i Biedrinsa, a mi njima nekog ko ima kratak ugovor kao npr. Jamison ili da iskoristimo TBE i samo im damo novac. Ma postoji mnogo mogucnosti sada, na pocetku prosle sezone je to bilo mucno za gledati, ostali smo bez ikakvih mogucnosti, desilo se sto se desilo, a kada krene po zlu onda bude jos gore, tako su nam se i igraci povrijedili itd. Sada to izgleda blistavo, a kako ce zavrsiti Bog samo zna. Ja sam optimista u svakom slucaju. Kako je krenulo mislim da cemo se dici brze nego OKC, jer koliko je Seattle muka namucio dok je dobio Duranta, pa onda od Duranta 2 3 godine da bi dosle do ovdje. Mislim da ce to kod nas biti mnogo brze.
ne bih rekao da ce biti brze,ali ajd to je tvoje misljenje... Sto se tice da igrate lose,ja mislim da vi i necete igrati nista bolje, mislim da cete imati opet draft lutriju,mozda opet uzmete koji pik,ako budete ostvarili 23 pobeda bice puna kapa...Pa evo washington ove sezone imali su solidnu ekipu nesto poput vas, i plus Walla pa nista nisu uradili...tako da ne mozes sagraditi ekipu za 1 godinu veruj mi...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 13:29

Iskreno jedva cekam clipperse sledece godine.... Samo kada bi promenili trenera i nadam se da ce Aminu dobiti vecu minutazu....Joj bice to sjajana ekipa Caman,Griffin,Aminu,Gordon,Williams....Klupa Jordan,Bledose,Foye,Gomes,Smith... ma i ove godine su se kasno probudili,inace playoff ne bi im ginuo... Ako se uozbilje od pocetka mislim da mogu dosta toga da urade, po igracima mogu se nositi sa svakom ekipom

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 13:29

Ma jbg. ne znam sta bih ti rekao, nama je Varejao bio povrijedjen (neki govore kako je to igrac koji nije uopste neka klasa, ali oni koji su gledali kako taj momak igra, sigurno ce potvrditi da nam je on falio), pa Mo, Boobie, mislim izvukli smo max od ove ekipe, bili smo ekipa sa najmanje talenta u NBA, da se nisu desile te povrede, mislim da bismo imali bolji skor, ali hvala Bogu da je bio los. U ovakvom draftu 4 pick je sigurno bolji nego 7 ili 8 hehe. Daj Boze da bude i sljedece lottery, e onda tesko ekipi koja dodje na nas, mladi igraci, zeljni dokazivanja, uh jedva cekam.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 13:31

adriano_leite je napisao/la:Ma jbg. ne znam sta bih ti rekao, nama je Varejao bio povrijedjen, pa Mo, Boobie, mislim izvukli smo max od ove ekipe, bili smo ekipa sa najmanje talenta u NBA, da se nisu desile te povrede, mislim da bismo imali bolji skor, ali hvala Bogu da je bio los. U ovakvom draftu 4 pick je sigurno bolji nego 7 ili 8 hehe. Daj Boze da bude i sljedece lottery, e onda tesko ekipi koja dodje na nas, mladi igraci, zeljni dokazivanja, uh jedva cekam.
ma ne sumnjam u to,ali tesko cete nesto vise uraditi za 1, ili 2 godine...ali ostaje da se vidi necemo da sudimo unapred
Sta mislis o Clippersima?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 13:34

Duke’s Irving skipping on-court tests at combine

CHICAGO (AP)—Duke point guard Kyrie Irving brushes off suggestions that he might be the Cleveland Cavaliers’ latest savior.

The consensus No. 1 prospect in next month’s NBA draft is aware of comparisons with LeBron James(notes), whose controversial departure last year for the Miami Heat sent the Cavs into a tailspin.

“The comparisons will come regardless,” said Irving, who played 11 games as a Duke freshman and then declared for the 2011 draft. “That’s something I’m prepared for. As for right now, I just want to contribute to whatever team I go to.”
FILE - In this file photo taken March 18, 2011, Duke guard Kyrie Irving (1) moves against Hampton in the second half of a West Regional NCAA tournament second round college basketball game in Charlotte, N.C. The Duke star point guard said Thursday, May 19, 2011, he is having medical tests at the NBA combine but is skipping the on-court tests and drills.

Cleveland, which had the NBA’s top record in 2010 and second-worst mark this year, gets the first shot at Irving in the June 23 draft after winning the No. 1 pick in Tuesday’s NBA lottery.

Ironically, it’s James who has served as Irving’s role model.

“He’s definitely filling like a big brother role in my life, just giving me advice,” Irving said. “When I was going through the three-month stretch when I was hurt he was talking to me every single week telling me to keep the faith. That was really special to me to have someone in the NBA already giving me advice—what things to do and what not to do.”

Irving was in Chicago on Thursday for the NBA Combine. He will have pre-draft medical evaluations but won’t participate in closed-door drills.

“I’m just going doing medical here—MRI and I did height and weight today,” Irving said. “I’m still working out around here (privately) but I’m not doing anything at the combine.”

Irving, who averaged 17.5 points in an abbreviated Blue Devils season, missed 26 games with a toe injury.

“It was a trying part of my life,” he said. “I’ve never been through something like that, never had an injury like that. It was a learning experience and I’m glad I moved on from that.”

He returned in time for the NCAA tournament and played in three games as the Blue Devils reached the Sweet 16.

“The foot’s good,” he said. “I’m 100 percent healthy. It was a more serious case of turf toe. I tore some ligaments in my toe and we cast it for three months.

“I have to wear a protective shank in my shoe at all times, but that’s the only thing. It’s not a hindrance at all. It’s just a precaution.”

Irving said he wouldn’t have entered the draft if his recovery wasn’t complete.

“I truly believe I wouldn’t have come out if I only played eight games,” he said. “I came back for the NCAA tournament (because) one, I was ready and two, I just wanted to stop all the questions whether I was healthy and whether this toe injury was going to be a lingering effect on my career.”

Irving has been working out for two hours every day and is focused on “getting in the best shape possible,” agent Jeffrey Weschler said.” He’s looking forward to visiting teams before the June 23 draft.

The two-day combine concludes on Friday.

AP Sports Writer Tom Withers in Cleveland and AP freelance writer Jack McCarthy in Chicago contributed to this report

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 13:39

Clippersi imaju odlicnu mladu ekipu, ali trener je prelos, a fransiza je cini se ukleta. Tesko da ce oni ostati u ovom sastavu dugo godina, mada bi bilo zanimljivo da hoce i da se vidi sta mogu uraditi. Imaju odlicnu ekipu.
Sto se tice ovog teksta, citao sam i ja. Gledao sam i intervju, momak je odlican, kulturan, iskren, veliki covjek. To sto mu je James bio kao brat, pa dobro, svako bi volio da jedan od najboljih igraca u ligi (po meni najbolji), bude ti nesto poput mentora. Ne vjerujem da ce to previse uticati na Irvinga, to je odlican momak i sumnjam da njegovo prijateljstvo koje je imao sa Jamesom naskoditi Cavsima.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 maj 2011, 13:44

adriano_leite je napisao/la:Clippersi imaju odlicnu mladu ekipu, ali trener je prelos, a fransiza je cini se ukleta. Tesko da ce oni ostati u ovom sastavu dugo godina, mada bi bilo zanimljivo da hoce i da se vidi sta mogu uraditi. Imaju odlicnu ekipu.
Sto se tice ovog teksta, citao sam i ja. Gledao sam i intervju, momak je odlican, kulturan, iskren, veliki covjek. To sto mu je James bio kao brat, pa dobro, svako bi volio da jedan od najboljih igraca u ligi (po meni najbolji), bude ti nesto poput mentora. Ne vjerujem da ce to previse uticati na Irvinga, to je odlican momak i sumnjam da njegovo prijateljstvo koje je imao sa Jamesom naskoditi Cavsima.
da i ja gledao oovo o njemu...gledao sam i neki workout sto se priprema za dokazivanje u kampove....
ma ne verujem da ce to uticati na Irvinga ovo msm sa Jamesom....
nego nema letnje lige u las vegasu? to je bas glupo :evil:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 19:14

Sve se vise i vise prica da ce Cleveland Cavsi dati 4 pik to jest trejdovati daj pik za Rudyija Gaya...Sa jedne strane to i nije lose jer je gay mlad igrac 25godina i ne bi im bilo lose da imaju jednog solidnog igraca pre svega iskusnijeg,mada ne bi bilo lose poceti iz pocetka sa novim igracima to jest sa mladom gardom...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 21:45

alfarouqaminu je napisao/la:Sve se vise i vise prica da ce Cleveland Cavsi dati 4 pik to jest trejdovati daj pik za Rudyija Gaya...Sa jedne strane to i nije lose jer je gay mlad igrac 25godina i ne bi im bilo lose da imaju jednog solidnog igraca pre svega iskusnijeg,mada ne bi bilo lose poceti iz pocetka sa novim igracima to jest sa mladom gardom...
samo pick i sta jos?..vjerovatno Jamison jer njemu istice ugovor ja mislim slijedecu godinu...pa bilo bi to dobro za njih ako bi mogli uraditi, ali cisto sumnjam da Mempih ovakav, sa ovakvom sezonom, zeli se tek tako rasformirati...mislim oni se nece rasformirat, jer Gay nije ni igrao u playoffu, ali je on itekako vazan igrac za njih i sa njim ce biti samo bolji i nista vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 maj 2011, 22:19

SaltCityAttack je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Sve se vise i vise prica da ce Cleveland Cavsi dati 4 pik to jest trejdovati daj pik za Rudyija Gaya...Sa jedne strane to i nije lose jer je gay mlad igrac 25godina i ne bi im bilo lose da imaju jednog solidnog igraca pre svega iskusnijeg,mada ne bi bilo lose poceti iz pocetka sa novim igracima to jest sa mladom gardom...
samo pick i sta jos?..vjerovatno Jamison jer njemu istice ugovor ja mislim slijedecu godinu...pa bilo bi to dobro za njih ako bi mogli uraditi, ali cisto sumnjam da Mempih ovakav, sa ovakvom sezonom, zeli se tek tako rasformirati...mislim oni se nece rasformirat, jer Gay nije ni igrao u playoffu, ali je on itekako vazan igrac za njih i sa njim ce biti samo bolji i nista vise
Ne znam zasto bi davali ista vise,koji je to Gay pick bio zna se sta se ocekuje od 4. picka na draftu.Sta ce ovima Jamison osim ako nece potpisivati Marca pa nekako Z-Boo na 5 a Jamison na 4 kombinacija.Ovaj trade bi Medvjedima bio odlican iz 2 razloga Gay im nije nedostajao toliko ove sezone,a ne moraju potpisati Marca jer bi uzeli Kantera na draftu a imaju prostora Gasolovim ugovorom dovesti nekoga,i naravno Rudijevim
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.