Ma jok, nije on Ciro koji na Portugal u gostima krene sa 2 spica, sjetimo se one cuvene formacije 3-5-2, sa kojom smo sve unistavali...VanBasten je napisao/la:Možda i krene, ali Ibišević se sigurno u tom slučaju igrati malo povučenije, ko neka "lutajuća" polušpica. Nešto kao ko protiv Francuske.Edin TM87 je napisao/la:Pape da krene sa 2 napadaca?M A J S T O R je napisao/la:http://www.footballuser.com/117008/Bosn ... erzegovina![]()
Pa nije on Ciro, uglavnom igrat ce samo Dzeko...
I ako bi ja volio vidjeti Lulića na toj poziciji, brži je, ima bolju kontrolu lopte, dribling...
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pape je ovu taktiku probao protiv Francuske pa su nas demolirali na Kosevu! samo sa jednim spicom treba igrati u Bukurestu,a umejsto vede u igru ubaciti Salihovica koji je nas veoma vazan igrac,istina nije u nekoj velikoj formi,ali i kao takav nam moze biti od velike vaznosti! Salihovic ce na ljeto preci u neki od Njemackih top klubova,vjerovatno B.Leverkusen ili Salke..VanBasten je napisao/la:Možda i krene, ali Ibišević se sigurno u tom slučaju igrati malo povučenije, ko neka "lutajuća" polušpica. Nešto kao ko protiv Francuske.Edin TM87 je napisao/la:Pape da krene sa 2 napadaca?M A J S T O R je napisao/la:http://www.footballuser.com/117008/Bosn ... erzegovina![]()
Pa nije on Ciro, uglavnom igrat ce samo Dzeko...
I ako bi ja volio vidjeti Lulića na toj poziciji, brži je, ima bolju kontrolu lopte, dribling...
Sve?Edin TM87 je napisao/la: Ma jok, nije on Ciro koji na Portugal u gostima krene sa 2 spica, sjetimo se one cuvene formacije 3-5-2, sa kojom smo sve unistavali...Ciro je puno bolji takticar od Papeta i to stoji, ali necu da pocne rasprava o tome opet... Nadam se najboljem protiv Rumunije...
Portugal nas je matirao u 2 poteza, za 180' ne znam jesmol izmjenili 5 pasova u cugu.
De života ti..
Ćiro je postigao dobar rezultat. No, taktika protiv Portugala mu je bez sumnje podbačaj, žestoki.
Ma, dobijamo Rumune ako Bog da.
Samo nas neki nesretni splet okolnosti može u tome spriječiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Igra reprezentacije od te utakmice do danas je mnogo napredovala. A i Rumunija nije Francuska, nipošto.bosnas_ je napisao/la: Pape je ovu taktiku probao protiv Francuske pa su nas demolirali na Kosevu! samo sa jednim spicom treba igrati u Bukurestu,a umejsto vede u igru ubaciti Salihovica koji je nas veoma vazan igrac,istina nije u nekoj velikoj formi,ali i kao takav nam moze biti od velike vaznosti! Salihovic ce na ljeto preci u neki od Njemackih top klubova,vjerovatno B.Leverkusen ili Salke..
Pa nadam se da će tako i biti, Salihović da ide na mjesto Lulića, a ovaj naprijed... Vidjećemo. Kakogod, nećemo sigurno igrati s 2 klasične špice.
Da sve, osim Spanije, pogledaj samo ove male repke, Armenija, Estonija.. Ciro ih je lahkocom razbijao, a Pape ne moze "nafurat" igrace protiv Albanije! Pa Rumunija je u rangu Belgije iz proslog ciklusa, pa sta je Ciro tamo uradio?VanBasten je napisao/la:Sve?Edin TM87 je napisao/la: Ma jok, nije on Ciro koji na Portugal u gostima krene sa 2 spica, sjetimo se one cuvene formacije 3-5-2, sa kojom smo sve unistavali...Ciro je puno bolji takticar od Papeta i to stoji, ali necu da pocne rasprava o tome opet... Nadam se najboljem protiv Rumunije...
Portugal nas je matirao u 2 poteza, za 180' ne znam jesmol izmjenili 5 pasova u cugu.
De života ti..
Ćiro je postigao dobar rezultat. No, taktika protiv Portugala mu je bez sumnje podbačaj, žestoki.
Samo nas neki nesretni splet okolnosti može u tome spriječiti.
Hajmo sad na Portugal, u prvoj tekmi, taktika fenomenalna, 3-5-2, sve sjajno, bili smo konkretniji od njih, ali fortuna... Da je bilo 1:1, to bi bilo skroz drugacije, no u 2. tekmi nije imao izbora, morao je krenuti i samo se cekalo kad ce Nani probit Pandzu... A + nije bilo Misketa, Pjanic bolestan itd...
Roger Federer the greatest of all time!
Ja, a Turska nas je dobila s 3 timom, haman.Edin TM87 je napisao/la:Da sve, osim Spanije, pogledaj samo ove male repke, Armenija, Estonija.. Ciro ih je lahkocom razbijao, a Pape ne moze "nafurat" igrace protiv Albanije! Pa Rumunija je u rangu Belgije iz proslog ciklusa, pa sta je Ciro tamo uradio?VanBasten je napisao/la:Sve?Edin TM87 je napisao/la: Ma jok, nije on Ciro koji na Portugal u gostima krene sa 2 spica, sjetimo se one cuvene formacije 3-5-2, sa kojom smo sve unistavali...Ciro je puno bolji takticar od Papeta i to stoji, ali necu da pocne rasprava o tome opet... Nadam se najboljem protiv Rumunije...
De života ti..
Samo nas neki nesretni splet okolnosti može u tome spriječiti.![]()
Hajmo sad na Portugal, u prvoj tekmi, taktika fenomenalna, 3-5-2, sve sjajno, bili smo konkretniji od njih, ali fortuna... Da je bilo 1:1, to bi bilo skroz drugacije, no u 2. tekmi nije imao izbora, morao je krenuti i samo se cekalo kad ce Nani probit Pandzu... A + nije bilo Misketa, Pjanic bolestan itd...
I u Zenici, su nas vile nosale. Da Supić nije igrao utakmicu života, napunili bi nas do vrha.
Šta si bio konkretniji, imali 2-3 polukontre, i to je to. Cjelo vrijeme Portugal držao utakmicu u nogama. Diktirao tempo. Zaboravio si da je moglo biti i 2:0, i 3:0 vrlo lahko, da nas nisu Hasagić i Spahić izvadili u psoljedni čas.
Taj isti Portugal je u 93' minuti spasio bod protiv te slabašne Albanije. Nismo dugo imali lošije rangiranu, a nezgodniju reprezentaciju u grupi od Albanije. Ustvari, ne znaš koji su gori, oni ili Bjelorusi. Al kakogod, ostaće na tabeli iz nas, sigurno
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Neutralan sam u ovoj raspravi, ali moram reći da je i Portugal imao sreće.....
[youtube][/youtube]
Još plus prečka Ibričića.....
[youtube][/youtube]
-
bavarian_bk
- Kontakt:
KAd bih vidio Ibisevica , jedni sto bih ga pitao je , da li je dirao ovu Muslimovu loptu 
Joj place mi se i dan danas kad ovo vidim, J**+ ti srecu nasu, pa ovo je nemoguce...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Neutralan sam u ovoj raspravi, ali moram reći da je i Portugal imao sreće.....
[youtube][/youtube]
pa pogledaj mal bolje pa sam procijeni mislim da nije teskobavarian_bk je napisao/la:KAd bih vidio Ibisevica , jedni sto bih ga pitao je , da li je dirao ovu Muslimovu loptu
HZ87
Ko to MI?Barca u srcu je napisao/la:Ljudi, dajte, spustite se malo na zemlju. Mi smo protiv Albanije najavljivali visoku pobjedu, a na kraju izvukosmo remi. Protiv Francuza smo bili sigurni bar u bod, a oni najoptimističniji su govorili i da možemo do pobjede. Epilog ovog susreta znamo svi. Protiv Rumuna smo u zadnjih 20 minuta došli do pobjede, a imali smo dosta prilika. Znači, realizacija nam je vrlo slaba. Zato u Rumuniji moramo realizovati najmanje 50% naših šansi, ako mislimo donijeti neke bodove iz Rumunije. Znate kako kažu, ko visoko leti, nisko pada. Naši Zmajevi nisu baš aktivni po pitanju golova, Džeko maltene nije ni u prvoj, Ibiševića isto ne ide, vezni igrači isto nisu baš standardni, odbrana, dovoljno je reći Mravac, Spaha nije baš u formi, nije dugo igrao, Lulić je doduše solidan, a na golu, Hasagić je kikser, Avdukić truba, a nije ni Šehić nešto posebno. Ali mi imamo naš ponos, nećemo mi zvati jednog od najboljih golmana Premiershipa, imamo mi puno boljih golmana, šta će nama on, niti jednog od najboljih defanzivaca škotske lige.
Koga ti treba da zoves? O cemu ti ovdje odlucujes?
Dakle NE SERI!!!
FKS❤️1946
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Neutralan sam u ovoj raspravi, ali moram reći da je i Portugal imao sreće.....
[youtube][/youtube]
**** usta, suze mi na oči ovo kad vidim
Imao je, naravno. A i ova šanse se rodila iz ničega, Pjanićev očajnički dugi pas u šesnaest na Džeku...
Al priej ove šanse, onaj "mršo", zaboravih mu ime, što im je špica igrao, fulio je 100% šanse. Jednom ga Spahić blokira, drugi put nakon što s epoigrao s našom odbranom prebacujući loptu iza sebe, Hasagić vadi vrhovima prstiju koliko s esjećam. Il je zamalo prebeacio gol.
Vidi, da me neko pogrešno ne shvati. Ne umanjujem ja uspjeh Ćire Blaževića. Mislim, iako mi je taj čovjek privatno više nego odvratan, imao je moju podršku u toku mandata, jer je imao i rezultat. I jednostavno nekad lične frustracije, aspiracija itsl, treba zaboraviti i dati podršku višem cilju, u ovom slučaju državnoj selekciji. Pojedinac nikad ne smije biti važniji od kolektiva.
- miralem444
- Kontakt:
netreba sad to olako shvatit ,da oni su u raspadu puno toga loseg se oko njihove preke desava u poslednje vrijeme,al kako se ono kaze ranjeni vuk je najopasniji..pa tako i rumuni...ubijedjen sam da ce seletor GOSPODIN SAFET SUSIC djeliti moje misljenje i da ce u utakmicu oci oprezno...pa i bod bi po meni odlican bio ,a 3 mislim da bi sa ta tri boda 2 mjesto osigurali....i naravno misljenja sam da treba pojacat vezni red a ostavit dzeku samog gore,jel jednostavno trenutno dzeko je tri puta bolje negos to je bio u wolfsburgu....dobio je ono sot mu je trebalo...znaci ovako nekako:
..........................hasagic.................................
mujdza........spahic............mravac.............salihovic
..............medunjanin...........rahimic.....................
...pjanic...............misimovic.................lulic.........
...........................dzeko...................................
znaci 4-5-1
i vjerujte da je ovo nekako formacija koja najbolje lezi nasem timu..znaci imamo vezni red za pozeljet,imamo napadaca centarfora za pozeljet..i ako momci budu igrali onako kako znaju ubjedjen sam u povoljan rezultat..SRETNO ZMAJEVI NASI ZLATNI ABD. IZ RUMUNIJE DODJITE SA PUNIM PLIJENOM...,iako ponavljam ni bod nebi bio los...
..........................hasagic.................................
mujdza........spahic............mravac.............salihovic
..............medunjanin...........rahimic.....................
...pjanic...............misimovic.................lulic.........
...........................dzeko...................................
znaci 4-5-1
i vjerujte da je ovo nekako formacija koja najbolje lezi nasem timu..znaci imamo vezni red za pozeljet,imamo napadaca centarfora za pozeljet..i ako momci budu igrali onako kako znaju ubjedjen sam u povoljan rezultat..SRETNO ZMAJEVI NASI ZLATNI ABD. IZ RUMUNIJE DODJITE SA PUNIM PLIJENOM...,iako ponavljam ni bod nebi bio los...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Uh koliko su puta samo nas nakantale reprezentacije u raspadu....kak bosnjo zaboravlja da to nije humano.Eto Francuska nedavno bila
Prijenos ce biti na TV1. Pise im na teletekstu. 
Au Baho prenosi , bice uzitak , ja mislim da mozemo pobjediti , nikad ne treba potcjenjivati nikoga !Bilal je napisao/la:Prijenos ce biti na TV1. Pise im na teletekstu.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kad si tako siguran,da nam onda usput pojasnis kako to da je Mravac pozivan i imao mjesta u repci kod jos dva ili ono bjese tri selektora.Imas neke teze,koje sto je najgore i sam znas da nisu tacne.A pokusavas posto-potom da prodas muda za bubrege.Za_raju je napisao/la:Umrijecu a nece mi biti jasno ko je na vecem gubitku Rumuni sto im ode Chivu ili mi koji dobismo Mravca????![]()
Siguran sam da nije Sead braco od selektora Mravac nebi imao sta traziti u jeseni svoje jadne karijere u dresu jedne repke ...
Neznam koji ga djavo nama donese? Izgleda slican onom koji je doveo Lovrena Lyonu ...
P.S Baho baksuz prenosi :roll:Trebao bi Mamica u studio da dovede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prosli put kad je prenosio dobili smo Luxemburg, on i Marjan su najbolji...harishp je napisao/la:Kad si tako siguran,da nam onda usput pojasnis kako to da je Mravac pozivan i imao mjesta u repci kod jos dva ili ono bjese tri selektora.Imas neke teze,koje sto je najgore i sam znas da nisu tacne.A pokusavas posto-potom da prodas muda za bubrege.Za_raju je napisao/la:Umrijecu a nece mi biti jasno ko je na vecem gubitku Rumuni sto im ode Chivu ili mi koji dobismo Mravca????![]()
Siguran sam da nije Sead braco od selektora Mravac nebi imao sta traziti u jeseni svoje jadne karijere u dresu jedne repke ...
Neznam koji ga djavo nama donese? Izgleda slican onom koji je doveo Lovrena Lyonu ...
P.S Baho baksuz prenosi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutna situacija u grupi D :
1. Francuska (5 utakmica) 12 bodova
2. Bjelorusija (5 utakmica) 8 bodova
3. Albanija (5 utakmica) 8 bodova
4. BiH (4 utakmica) 7 bodova
5. Rumunija (4 utakmica) 5 bodova
6. Luxemburg (5 utakmica) 1 bod
03. Juni 2011
20:00 h : Rumunija - BiH
20:50 h : Bjelorusija - Francuska
07. Juni 2011
19:00 h : Bjelorusija - Luxemburg
20.15 h : BiH - Albanija
03. Juni 2011
07. Juni 2011
nadam se pobjedi u obje utakmice. pa ona pobjede u obje utakmice protiv bjelorusa i pobjeda protiv luxemburga i protiv francuza za 1. mjestoGoalgetter je napisao/la:Trenutna situacija u grupi D :
03. Juni 2011
07. Juni 2011
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.