Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

sead_f1
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la sead_f1 » 16 maj 2011, 10:00

Keenan.- je napisao/la:Kad Vettel i Alonso budu 7x prvaci onda se mozete raspravljati ko je bolji,a do tada je MSC najbolji vozac F1 svih vremena.
Mjesas "najbolji" i "najuspijesniji".

Schumacher je najuspijesniji vozac, to i danas moze o sebi reci. Da je najbolji, tu ipak treba uzeti aktuelne podatke i cinjenica je da danas ima dosta mladji vozaca, medju njima i Schumacherov teamski kolega, koji se na stazi mogu sa njim uspjesno boriti.

Meni je drago da je Schumacher tu i mislim da on nema vise potreba da se dokaziva. I cijenim njegove uspijehe i ako su neki i danas pod upitnikom, covjek je fakat nakupio pobjeda i titula itd.

Ali primjeti se da je sada drugovacije vrijeme nego kada je on pobjedjivao...i nije on vise najbolji, kao sto je bio nekada.
To finish first, first you have to finish.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 maj 2011, 12:21

sead_f1 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Kad Vettel i Alonso budu 7x prvaci onda se mozete raspravljati ko je bolji,a do tada je MSC najbolji vozac F1 svih vremena.
Mjesas "najbolji" i "najuspijesniji".

Schumacher je najuspijesniji vozac, to i danas moze o sebi reci. Da je najbolji, tu ipak treba uzeti aktuelne podatke i cinjenica je da danas ima dosta mladji vozaca, medju njima i Schumacherov teamski kolega, koji se na stazi mogu sa njim uspjesno boriti.

Meni je drago da je Schumacher tu i mislim da on nema vise potreba da se dokaziva. I cijenim njegove uspijehe i ako su neki i danas pod upitnikom, covjek je fakat nakupio pobjeda i titula itd.

Ali primjeti se da je sada drugovacije vrijeme nego kada je on pobjedjivao...i nije on vise najbolji, kao sto je bio nekada.
On pored sto je najuspjesniji dok se nije vratio smatrao se najboljim.Ovako covjek kad sagleda od njegovog povratka on svome kolegi nije do koljena a kamoli najboljim voazacima.Zao mi je sto se vratio jer je reputaciju najboljeg definitivno izgubio

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 19 maj 2011, 23:35

Samo cu da najavim Sumijevu pobjedu ovog vikenda, toliko 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2011, 17:50

Red Bull i dalje vozi u nekom svom svijetu, a ovi ostali se mogu nadati da se ponovi Istanbul iz prosle godine kada su se Webber i Vettel sami izbacili iz utrke. Sutrasnji pobjednik ce biti odlucen izmedju Webbera i Vettela samo ostaje da se vidi koju su taktiku primjenili za sutrasnju utrku, no ja ipak mislim da ce na kraju Webber slaviti jer je tokom ovog vikenda bio najdominantniji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2011, 19:00

amerosm je napisao/la:Red Bull i dalje vozi u nekom svom svijetu, a ovi ostali se mogu nadati da se ponovi Istanbul iz prosle godine kada su se Webber i Vettel sami izbacili iz utrke. Sutrasnji pobjednik ce biti odlucen izmedju Webbera i Vettela samo ostaje da se vidi koju su taktiku primjenili za sutrasnju utrku, no ja ipak mislim da ce na kraju Webber slaviti jer je tokom ovog vikenda bio najdominantniji.
Ne bih se slozio. Vettel se nije bas navozao ovog vikenda, pa nije mogao ni dominirati, kao obicno. Jos znajuci kako Webber starta, Vettel ce brzo nestati ispred njega. ;)

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 22 maj 2011, 01:08

Alonso jako doabr danas :)

pohvala još maldonadu i kovalainenu
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 maj 2011, 13:34

Mislim da će danas Webber pobijediti jer će Vettelu biti važno samo da na početku ostane ispred Hamiltona, a kasnije će čuvati gume i probati čekati grešku Webbera
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 maj 2011, 14:04

Alonsooo :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2011, 14:05

Koji je onaj Webber kloc :x

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2011, 14:06

Alonso. 8-) :lol:
Kakav start.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 14:14

Devil je napisao/la:Alonso. 8-) :lol:
Kakav start.
Oj kako ih uze lik...ja igrao na vetela da uzima danas xD
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 maj 2011, 14:18

Vettel otpuha Buttona i Massu k'o da ih nije nikako ni bilo. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2011, 14:20

Kakav potez Vettela kod prestizanja Buttona :shock: :o
Kakvi refleksi 8-)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 maj 2011, 14:20

Massa , ja bi se sramio da me nako prelaze likovi :shock: :shock: :|

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2011, 14:40

E jos samo da Webber predje i babo ruco :D
EDIT: Izgleda da ce ovo i Button derat :D
EDIT2: Joooooj legende 8-)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 maj 2011, 15:43

Ovaj gori od Đokovića :D Svaka mu čast!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 15:45

pintol_TM87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Alonso. 8-) :lol:
Kakav start.
Oj kako ih uze lik...ja igrao na vetela da uzima danas xD
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 15:58

Odmah da kazem da me neko pogresno ne razumije, protiv Vettela nemam apsolutno nista, ali ova formula 1 je vec polako postala veoma dosadna. Razlog je naravno nadmocni bolid kojim doticni upravlja.
Ako neko pokusa da kaze nesto protiv Schumachera i njegove dominacije, neka se sjeti da je McLaren tada bio mnogo brzi u odnosu na Ferrari ali je Schumi bio extra kvalitetan vozac i krivo mi je da na ovaj nacin zavrsava karijeru.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 maj 2011, 16:06

Titova-Juga je napisao/la:Odmah da kazem da me neko pogresno ne razumije, protiv Vettela nemam apsolutno nista, ali ova formula 1 je vec polako postala veoma dosadna. Razlog je naravno nadmocni bolid kojim doticni upravlja.
Ako neko pokusa da kaze nesto protiv Schumachera i njegove dominacije, neka se sjeti da je McLaren tada bio mnogo brzi u odnosu na Ferrari ali je Schumi bio extra kvalitetan vozac i krivo mi je da na ovaj nacin zavrsava karijeru.
Niđe veze.

Dosadna ti radi dominacije jednog vozača, koji vozi majstorski. Pa Schumi je bio strašan, največi, niko nije kriv što u to doba Mclaren nije iskoristio brži bolid. Zato sad to Vettel iskorištava a i stvarno vozi odlično. Znači ako Vettel ima bolji bolid od ostalih on odmah ne valja, nije dobar vozač. Kakav zaključak. :o

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 16:09

anonymousHD je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Odmah da kazem da me neko pogresno ne razumije, protiv Vettela nemam apsolutno nista, ali ova formula 1 je vec polako postala veoma dosadna. Razlog je naravno nadmocni bolid kojim doticni upravlja.
Niđe veze.

Dosadna ti radi dominacije jednog vozača, koji vozi majstorski. Pa Schumi je bio strašan, največi, niko nije kriv što u to doba Mclaren nije iskoristio brži bolid. Zato sad to Vettel iskorištava a i stvarno vozi odlično. Znači ako Vettel ima bolji bolid od ostalih on odmah ne valja, nije dobar vozač. Kakav zaključak. :o

To si ti zakljucio zar ne ? S obzirom da ja to nigdje nisam spomenuo ali dobro, forum je takav da svak sebi uzima za pravo da svasta kaze i misli, i tu se slazemo ?!
A evo pomoci cu ti sa ovim zakljucivanjem.
Dakle, kazem da bas nije zanimljivo gledati ovakvu dominaciju bolida, iako sa takvom recenicom ne pokusavam da umanjujem vozacke sposobnosti Vettela, ali prvenstveno je dominacija zbog objektivnog najjaceg bolida trenutno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.