Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ce ga Rumunima zabit ostalo manje vazno.
- Centre forward
- Kontakt:
Kaže se Džeko a ne Djeko, yebemu 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Klupa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kakve su sanse da City igra nerijeseno do 75 minute i onda udje Dzeko i donese im direktan plasman u LP 
Hart, Richards, Boyata, Kompany, Lescott, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Tevez.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart, Richards, Boyata, Kompany, Lescott, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Tevez.
E' jbga Jasmine, brzi si bio
.
Ne vjerujem da ce danas Dzeko ulaziti u igru
E' jbga Jasmine, brzi si bio
Ne vjerujem da ce danas Dzeko ulaziti u igru
Tuga tuga,,, samo neka ide iz kluba,,, nece sledece sezone nista biti bolje,,, mancini ga odpisao isto kao i Adebyora.
Ušao u igru ili ne, sasvim je svejedno. Sad će malo na odmor i za mjesec dana počinje prava misija Manchester City.
Prelazni rok će biti turbulentan, kao i uvijek, ali Edin nema razloga za brigu. Nadam se da će Mancini negdje u međuvremenu shvatiti koncepciju igre i nešto slično, jer ova igra na silu mu neće donijeti mnogo naredne sezone. United, Chelsea, Arsenal, Liverpool će biti kao preporođeni, tako da su ekipe kao City ili Tottenham već u opasnosti...
@sanji
O kakvim ti otpisivanju pričaš? Kao što kaže @harishp, svi se iskreno nadamo da će ga otpisati kao Adebayora... ali samo lud čovjek može otpisati napadača kakav je Edin...
Prelazni rok će biti turbulentan, kao i uvijek, ali Edin nema razloga za brigu. Nadam se da će Mancini negdje u međuvremenu shvatiti koncepciju igre i nešto slično, jer ova igra na silu mu neće donijeti mnogo naredne sezone. United, Chelsea, Arsenal, Liverpool će biti kao preporođeni, tako da su ekipe kao City ili Tottenham već u opasnosti...
@sanji
O kakvim ti otpisivanju pričaš? Kao što kaže @harishp, svi se iskreno nadamo da će ga otpisati kao Adebayora... ali samo lud čovjek može otpisati napadača kakav je Edin...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako bude Boletolli na klubi,, Dzeko nece ni ulaziti 100%,,, ako nema Bale, Edinu se mozemo nadati oko 70 minute 
- Goalgetter
- Kontakt:
Eno Adebayor ''jadnik'' zavrsio u Real Madridu, samo sto ga je Mancini otpisao. Kakva steta za njegasanji je napisao/la:Tuga tuga,,, samo neka ide iz kluba,,, nece sledece sezone nista biti bolje,,, mancini ga odpisao isto kao i Adebyora.
neka se ti razumijes,,,, a sto je to pogresno napisano,,,, nije otpisan,, pa nije igro u prvih 11 ne pamtim. Uzivajte u utakmici strucnjaci moji,,, cekajte 70 minuti,,,a modza i dzaba budete cekali i Edi i ne udje nikako, a ja mislim da se svima ovjde jako gleda utkamice bez EdinaMegamon je napisao/la:Neki se razumiju u fudbal ko Marija u kriv k*rac
evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
- Megamon
- Kontakt:
Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavusanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
na jedno uho udje, na drugo izadje...nema se gdje zadrzatMegamon je napisao/la:Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavusanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
pa nemoj tako jeli igrao protiv Totenhama svih 90 pa nemoj hebga tisanji je napisao/la:neka se ti razumijes,,,, a sto je to pogresno napisano,,,, nije otpisan,, pa nije igro u prvih 11 ne pamtim. Uzivajte u utakmici strucnjaci moji,,, cekajte 70 minuti,,,a modza i dzaba budete cekali i Edi i ne udje nikako, a ja mislim da se svima ovjde jako gleda utkamice bez EdinaMegamon je napisao/la:Neki se razumiju u fudbal ko Marija u kriv k*rac
HZ87
slusaj balavac mali,,, sta se ba ti pravis nesto pametan,, svaka budala koja je pratila stanje oko Edina, zna da ce prije Balo uci od Edina,,, a ako ostane Tevez i Balotelli, plus neki novi napadac dodje,, naigrat ce se Edin pravo,, imat ce sledece sezone jos manju minutazu,,, a ovaj kometar ispod tvog, bravo decko bit ce nesto od tebe.Megamon je napisao/la:Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavusanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
-
jasko_juve
- Kontakt:
budite realni i recite sta je to Dzeko uradio za City u prvenstvu????ne moze meda,nista..i kako da igra??da li bi ti stavio napadaca u igru koji ne pogadja gotovo nikako a ostavio na klupi igraca koji je dao preko 20 golova u sezoni????budite realni,subjektivni ste i previse..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Sto volim kad sve sam priznassanji je napisao/la:slusaj balavac mali,,, sta se ba ti pravis nesto pametan,, svaka budala koja je pratila stanje oko Edina, zna da ce prije Balo uci od Edina,,, a ako ostane Tevez i Balotelli, plus neki novi napadac dodje,, naigrat ce se Edin pravo,, imat ce sledece sezone jos manju minutazu,,, a ovaj kometar ispod tvog, bravo decko bit ce nesto od tebe.Megamon je napisao/la:Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavusanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@hairlija
hahahahaa
e moj sanine, izgleda da moja konstatacija od maloprije nije bila uzalud
e moj sanine, izgleda da moja konstatacija od maloprije nije bila uzalud
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
priželjkujem negativan rezultat po City , a to je i neriješeno tamo do 75 minute ...e onda će morati uvesti i Džeku i Balotelija pa Džeks ako je pametan nek ga utrpa sam sebi da ga protjeraju čas prije ... 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: General505 i 33 gosta.