Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2011, 13:19

Dzeko ce ga Rumunima zabit ostalo manje vazno.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 maj 2011, 13:22

Kaže se Džeko a ne Djeko, yebemu :evil:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 maj 2011, 16:04

Klupa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 maj 2011, 16:05

Kakve su sanse da City igra nerijeseno do 75 minute i onda udje Dzeko i donese im direktan plasman u LP :D

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 22 maj 2011, 16:07

Hart, Richards, Boyata, Kompany, Lescott, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Tevez.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 16:08

Hart, Richards, Boyata, Kompany, Lescott, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Tevez.

E' jbga Jasmine, brzi si bio :lol: .
Ne vjerujem da ce danas Dzeko ulaziti u igru :roll:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:11

Tuga tuga,,, samo neka ide iz kluba,,, nece sledece sezone nista biti bolje,,, mancini ga odpisao isto kao i Adebyora.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2011, 16:14

Ušao u igru ili ne, sasvim je svejedno. Sad će malo na odmor i za mjesec dana počinje prava misija Manchester City.

Prelazni rok će biti turbulentan, kao i uvijek, ali Edin nema razloga za brigu. Nadam se da će Mancini negdje u međuvremenu shvatiti koncepciju igre i nešto slično, jer ova igra na silu mu neće donijeti mnogo naredne sezone. United, Chelsea, Arsenal, Liverpool će biti kao preporođeni, tako da su ekipe kao City ili Tottenham već u opasnosti...

@sanji

O kakvim ti otpisivanju pričaš? Kao što kaže @harishp, svi se iskreno nadamo da će ga otpisati kao Adebayora... ali samo lud čovjek može otpisati napadača kakav je Edin...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:14

ako bude Boletolli na klubi,, Dzeko nece ni ulaziti 100%,,, ako nema Bale, Edinu se mozemo nadati oko 70 minute :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 16:15

sanji je napisao/la:Tuga tuga,,, samo neka ide iz kluba,,, nece sledece sezone nista biti bolje,,, mancini ga odpisao isto kao i Adebyora.
Eno Adebayor ''jadnik'' zavrsio u Real Madridu, samo sto ga je Mancini otpisao. Kakva steta za njega :roll:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:21

Megamon je napisao/la:Neki se razumiju u fudbal ko Marija u kriv k*rac :roll:
neka se ti razumijes,,,, a sto je to pogresno napisano,,,, nije otpisan,, pa nije igro u prvih 11 ne pamtim. Uzivajte u utakmici strucnjaci moji,,, cekajte 70 minuti,,,a modza i dzaba budete cekali i Edi i ne udje nikako, a ja mislim da se svima ovjde jako gleda utkamice bez Edina :D

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:23

evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 16:24

sanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavu :cry:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:27

Megamon je napisao/la:
sanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavu :cry:
na jedno uho udje, na drugo izadje...nema se gdje zadrzat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 22 maj 2011, 16:31

sanji je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Neki se razumiju u fudbal ko Marija u kriv k*rac :roll:
neka se ti razumijes,,,, a sto je to pogresno napisano,,,, nije otpisan,, pa nije igro u prvih 11 ne pamtim. Uzivajte u utakmici strucnjaci moji,,, cekajte 70 minuti,,,a modza i dzaba budete cekali i Edi i ne udje nikako, a ja mislim da se svima ovjde jako gleda utkamice bez Edina :D
pa nemoj tako jeli igrao protiv Totenhama svih 90 pa nemoj hebga ti 8-)
HZ87

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:33

Megamon je napisao/la:
slusaj balavac mali,,, sta se ba ti pravis nesto pametan,, svaka budala koja je pratila stanje oko Edina, zna da ce prije Balo uci od Edina,,, a ako ostane Tevez i Balotelli, plus neki novi napadac dodje,, naigrat ce se Edin pravo,, imat ce sledece sezone jos manju minutazu,,, a ovaj kometar ispod tvog, bravo decko bit ce nesto od tebe.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 maj 2011, 16:35

budite realni i recite sta je to Dzeko uradio za City u prvenstvu????ne moze meda,nista..i kako da igra??da li bi ti stavio napadaca u igru koji ne pogadja gotovo nikako a ostavio na klupi igraca koji je dao preko 20 golova u sezoni????budite realni,subjektivni ste i previse..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 16:35

sanji je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
slusaj balavac mali,,, sta se ba ti pravis nesto pametan,, svaka budala koja je pratila stanje oko Edina, zna da ce prije Balo uci od Edina,,, a ako ostane Tevez i Balotelli, plus neki novi napadac dodje,, naigrat ce se Edin pravo,, imat ce sledece sezone jos manju minutazu,,, a ovaj kometar ispod tvog, bravo decko bit ce nesto od tebe.
Sto volim kad sve sam priznas :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:37

@hairlija :mrgreen: :mrgreen: :lol: hahahahaa

e moj sanine, izgleda da moja konstatacija od maloprije nije bila uzalud
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 22 maj 2011, 16:38

priželjkujem negativan rezultat po City , a to je i neriješeno tamo do 75 minute ...e onda će morati uvesti i Džeku i Balotelija pa Džeks ako je pametan nek ga utrpa sam sebi da ga protjeraju čas prije ... :mrgreen:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 33 gosta.