FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ima li igdje stream danasnjeg prenosa
Imas na ovoj ili prethodnoj stranici,covjek postavio....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Dule 078 je napisao/la:Imas na ovoj ili prethodnoj stranici,covjek postavio....
nasao hvala izvinjavam se
al su se robijasi digli ...XD hahahah ko da igraju finale LP al neka oni su ipak veliki klub kojima finale kupa dolazi svako 20 godina u odnosu na nas koji ga svako malo igraju 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
O čemu razmišljate?krivajaš je napisao/la:Ima nas danas i iz drugih gradova, nije samo danas ali et. Lijepo bi bilo večeras slaviti jednu sigurnu pobjedu i dokazati da Borac nije bolji. SVI U DOLINU!
pa gdje ste manijaci na grbavici..pa ovo je sramota zaa naviajce i za klub zeljeznicar..2000 gledalaca

kriza im je velika zadnjih 4-5 tekme sve ispod 2k gledalaca,valjda neki raskol 
Nisam gledo prvo poluvrijeme al cujem da je bio stvarno los bez ikakvih prilika. Nadam se ipak pobjedi pa bilo sta bilo iduceg vikenda! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Očajna posjeta na Grbavici, nekih 2000 ljudi a još zadnja tekma kući ekipe koja je 2. na tabeli i finalista kupa 
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Ovaj Beslija je teka seljacina...
pardon 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
ajde ajde 0:1 nije strasno, ima jos vremena da se igra mozda zadrzite drugo mjesto...
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
jos bolji je napisao/la:ajde ajde 0:1 nije strasno, ima jos vremena da se igra mozda zadrzite drugo mjesto...
Ma nista strasno samo nama da poluvrijeme traje sat vremena mi gola ne mozemo dati
Cestitke Borcu i na kraju da pozdravim Popovica koji je uspio udarit loptu glavom.Nakon ovog Celik uzima i kup i mi na 3 poziciji dakle sezona ****.Nema ovdje igraca .
Realno, da ne bude priče pljuvanje i to...Al igra Želje ove sezone je jedna velika NULA!
Ondje nema igrača da valja, možda i ima al ne može doći do izražaja. Vezni red potpuno nemoćan da napravi neku akciju, progura neku loptu...Napadač koji nije prošao na probi u Kazahsatn, ne može jednostavno. Bešlija ima snage tri šprinta, a Višću otpuše današnji vjetar na stadionu. Bekovi tromi, spori, bez trunka tehnike i fudbalskog znanja. Amar ne može više od minimuma izvlačit maximum! Posjeta ne bi bila ni onolika da je raja znala kakva će igra bit!
Sad treba PROBAT osvojit Kup, ali sa igrom kakvu igramo cijelu godinu, to je VELIKI upitnik!
Za sljedeću sezonu napravit veliku promjenu tima, od bekova, preko veznog reda, do napadača!
Ondje nema igrača da valja, možda i ima al ne može doći do izražaja. Vezni red potpuno nemoćan da napravi neku akciju, progura neku loptu...Napadač koji nije prošao na probi u Kazahsatn, ne može jednostavno. Bešlija ima snage tri šprinta, a Višću otpuše današnji vjetar na stadionu. Bekovi tromi, spori, bez trunka tehnike i fudbalskog znanja. Amar ne može više od minimuma izvlačit maximum! Posjeta ne bi bila ni onolika da je raja znala kakva će igra bit!
Sad treba PROBAT osvojit Kup, ali sa igrom kakvu igramo cijelu godinu, to je VELIKI upitnik!
Za sljedeću sezonu napravit veliku promjenu tima, od bekova, preko veznog reda, do napadača!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Cestitke Borcu i na kraju da pozdravim Popovica koji je uspio udarit loptu glavom.Nakon ovog Celik uzima i kup i mi na 3 poziciji dakle sezona ****.Nema ovdje igraca .
Amar izmislja toplu vodu ... sad ce opet sr... kako nemaju igraci kvalitetu itd pa sto onda ne kupis nekoga da valja doveo pojedince nigdje veze samo uzimaju platu Nikolic, Jamak, Perica (mora igrati), Bajro itd.
Neka uzme Celik kup ko nas j... levate!!!
Vi sa ovakvom igrom tesko i kup da uzmete a onaj vam zeba ko kod nas kojasevic kad uzme loptu nikom neda 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ma ovo danas je bilo ocajno,cak mislim da i vratnik i vrbanjusa bi bolje odigrali,Lazo cccc kad ga golman onako baci trebao je skinut dres i sam izac ionako je igrac manje :/ nekako gledam za utjehu da su razmisljali o toj utakmici sa celikom ali opet ako budu priblizno ovom igrali bit ce veoma tesko ista tamo,sad svi trebaju da pokazu karakter pred sljedecu utakmicu u srijedu!!e sad nam i 2 mjesto u pitanje dolazi,e sta uradismo sami smo krivi cccc :/ cestitke borcu na zasluzenoj tituli danas su to dokazali...
A opet je najbolji igrač!adnanhz je napisao/la:Vi sa ovakvom igrom tesko i kup da uzmete a onaj vam zeba ko kod nas kojasevic kad uzme loptu nikom neda
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ova ekipa je kratko i jasno-k.arina...nit znanja,a Boga mi ni obraza..ovako dopustiti da ti se neko po avliji sepuri i njaki sampanjac otvara

Nakon danasnje blamaze,bojim se da nas i u srijedu ceka jos jedno bolno spustanje...neka nam je Bog dragi na pomoci,jer od ovako nesrcane ekipe tesko je ocekivat povoljan rezultat.
Nakon danasnje blamaze,bojim se da nas i u srijedu ceka jos jedno bolno spustanje...neka nam je Bog dragi na pomoci,jer od ovako nesrcane ekipe tesko je ocekivat povoljan rezultat.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR