Novi sam otkako smo stali "na noge" protiv Sirokobrijezana zahvaljujuci mladom Handzicu, pa da podrzim gore navedeno i nadam se da ce upravo tako i bitiZLi je napisao/la:Ma gdje gubimo 0-3 za nas 2x Hare i 1 Obuca .....Lagano kao u Trebinju samo koji gol vise...Megamon je napisao/la:Ma gubimo sutra tamo,al bitno je da dignemo Velez u zadnjem kolu.I molim vas da ne panicite odmah ako(vjerovatno) ostvarimo nepovoljan rezultat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bordostrik
Re: FK Sarajevo
Neka frka, a?!
Nemogu da vjerujem da ovdje neki pojedinci vec upisuju poraz namaprotiv jedne drine
ljudi s juniorima igraju i da ih ne pobijedimo pa dajte ljudi e jedino ako nije sta dogovoreno od strane nase uprave i njihove te sudija zbog ovog slucaj travnika al da nas na posten nacin uzmu nema sansi
I sto su mi smijesni ovi zvornican cuj kriv im avaz i Musemic sto su ljudi odgovrili i prenijeli na njihovo ce.tnicko orgijanje po tribini koje i sutra ocekujem prema tome treba sitra samo hladno odreagovat na provokacije i lagano im uvalit 3 komada jer bi volio ako travnik ispadne da buducnost ostane jer su definitivno normalna fudbalska sredina
I sto su mi smijesni ovi zvornican cuj kriv im avaz i Musemic sto su ljudi odgovrili i prenijeli na njihovo ce.tnicko orgijanje po tribini koje i sutra ocekujem prema tome treba sitra samo hladno odreagovat na provokacije i lagano im uvalit 3 komada jer bi volio ako travnik ispadne da buducnost ostane jer su definitivno normalna fudbalska sredina
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Mi njima sutra 3 boda, oni nama sljedeće sezone 6 bodova i svi zadovoljni
P.S. Naravno da ne mislim da će biti ovako i da treba biti
P.S. Naravno da ne mislim da će biti ovako i da treba biti
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesam brate,ali mi je frka kuci drama...ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ae nek je sa srecompadobranac1978 je napisao/la:jesam brate,ali mi je frka kuci drama...ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?...ja dobio dijete,brat se danas ozenio...svega pomalo,pa ne mogu da stignem da odgovorim
Sa srecom padobranacpadobranac1978 je napisao/la:jesam brate,ali mi je frka kuci drama...ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?...ja dobio dijete,brat se danas ozenio...svega pomalo,pa ne mogu da stignem da odgovorim
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
sretno ti brate svve najbolje...i naravno sretno i tvom bratu i nadam se da ce njegov sin aBd biti pitar, a ne kao njegov otac zeljovac hehehe!!padobranac1978 je napisao/la:jesam brate,ali mi je frka kuci drama...ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?...ja dobio dijete,brat se danas ozenio...svega pomalo,pa ne mogu da stignem da odgovorim
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Esi_TM se ozeniopadobranac1978 je napisao/la:jesam brate,ali mi je frka kuci drama...ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?...ja dobio dijete,brat se danas ozenio...svega pomalo,pa ne mogu da stignem da odgovorim
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
a sada @mohikanac ja mislim hahaha...sretno mu i u neumu ehehheBaja_Zvjerka je napisao/la:Esi_TM se ozeniopadobranac1978 je napisao/la:jesam brate,ali mi je frka kuci drama...ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?...ja dobio dijete,brat se danas ozenio...svega pomalo,pa ne mogu da stignem da odgovorim
![]()
Cestitaj mu i od mene, sve najbolje..
FK SARAJEVO.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
sretno nam danas
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Pocetni sastav: Jović, Arsenijević, Trebinjac, Dupovac, Torlak, Nuhić, Ščepanović, K. Handžić. H. Handžić, Obuća i Avdić
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- ibrakadabra
- Kontakt:
0-1
- Giallorossi
- Kontakt:
0:1 vodimo 
EDIT; Emir pogodio
EDIT; Emir pogodio
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
opa
- Giallorossi
- Kontakt:
Zaboravih napisat da je asistent bio golgeter Avdic. 
EDIT; 0:2 vodimo ?
Aha. Autogol!Giallorossi je napisao/la:Zaboravih napisat da je asistent bio golgeter Avdic.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
na njihovoj temi sam prognozirao da će sarajevo poderat drinu ko jutarnje novine.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
0:2 
- sarajlija89
- Kontakt:
Rutinski
Bravo momci
Jos kad bi skretnicar kikso, mozda bi i 2. mjesto mogli ganjat, ali nema veze i ovako je dobro.
Bravo momci
Jos kad bi skretnicar kikso, mozda bi i 2. mjesto mogli ganjat, ali nema veze i ovako je dobro.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
0:3 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 40 gostiju.