polako, ali sigurno moja očekivanja idu kako trebazvornicki klan je napisao/la:" је $ " %," су ? $ /,па & ? " знат " $ те "," ' ? се ? $ " & " срат се ?.pacovi_tu_ima je napisao/la:Očekujem da će vas Sarajevo poderat ko jutarnje novine.![]()
FK Drina Zvornik
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Oprosti nam Drino !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!

5-ica u pola somuna sa vise luka.

5-ica u pola somuna sa vise luka.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
al su se bili nafurali ovi vučići maleni. kao što rekoh, poderani ste ko novine 
Moze i s kajmakomBegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
5-ica u pola somuna sa vise luka.![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
masAllah vidi sto su rumeni hahah...BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letommma_hz je napisao/la:masAllah vidi sto su rumeni hahah...BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
![]()
ja sam pitar ..na tvom levelu internet huligana nikada nisam bio...Dabar je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letommma_hz je napisao/la:masAllah vidi sto su rumeni hahah...BegAx je napisao/la:Evo, samo za raju iz Zvornika. Drito iz cevabdzinice Hodzic!
![]()
![]()
![]()
,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
![]()
FK SARAJEVO.
Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()

¥ ' " ? :Р
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
stani sada malo...sve grupe imaju pravo da postavljaju i masu s tim zastavama naroda kojima pripadaju ...vi isto slabo masete zastavom BIH ..mislim na onu sa zvijezdama al hajde nbt sada to...hrvatski klubovi psotavljaju zastave Hrvatske i Herceg-bosne..i to je njihovo pravo,isto kao sto je vase pravo da postavljate zastave RS I Srbije jbg...tako i mi valjda mozemo odabrati nasu zastavu koju volimo...B o X je napisao/la:Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
FK SARAJEVO.
Meni lično nije smetala, ali ako ćemo baš da idemo iz krajnosti u krajnost spomenuo sam ovaj slučaj, meni je zaista smješno ne znanje delegata što se simbola tičemma_hz je napisao/la:stani sada malo...sve grupe imaju pravo da postavljaju i masu s tim zastavama naroda kojima pripadaju ...vi isto slabo masete zastavom BIH ..mislim na onu sa zvijezdama al hajde nbt sada to...hrvatski klubovi psotavljaju zastave Hrvatske i Herceg-bosne..i to je njihovo pravo,isto kao sto je vase pravo da postavljate zastave RS I Srbije jbg...tako i mi valjda mozemo odabrati nasu zastavu koju volimo...B o X je napisao/la:Realno, ovi momci nisu više mogli, mislio sam da nešto možemo uraditi više ali realnost je drugačija, ipak raduje me da imamo bar neki kvalitet što se Drine tiče i njenih mlađih fudbalera. S druge strane Sarajevo je igralo svoju igru i zasluženo su pobjedili, ma koliko to za nas bolno zvučalo, ljudi su bolji bili. Rezultat je možda iznenađenje za svakoga ko Drinu ne prati i ne poznaje dovoljno, onaj ko zna, onda zna da je sve ovo moglo i gore proći. Vukovi standardni, za nekoga je to mala grupa, ali za nas je ona svetinja pa makar nas bilo i 10, fina koreografija, samo malo nas je delegat zezno, čovjek traži da se skine krstaška zastava jer ga to navodno asocira na fašizam i kukasti krst, ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
B o X je napisao/la:
Meni lično nije smetala, ali mi je zaista smješno ne znanje delegata što se simbola tiče
" $,$ & та застава ? &," она ' ' у 89
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! gluplji transparent u zivotu nisam vidio !ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
zastava sa ljiljanima nema šta da vrijeđa. to je grb kotromanića, vladarske dinastije koja je vladala bosnom.B o X je napisao/la: ali naravno nije vidio s druge strane da gosti mašu zastavom tzv. R BiH od 1992 - 1998. godine, koja zasigurno vrijeđa mnoge Zvorničane, a među njima i one koji su izbjegli iz krajeva gdje je ta zastava bila zvanična ali nema veze, to je sve povezano sa politikom i to svi moramo shvatiti.
Stivi_Dzi je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! gluplji transparent u zivotu nisam vidio !ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
¥ ' " ? :Р![]()
![]()
FAIL !
' ??
-
padobranac1978
- Kontakt:
ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- kamiondzija
- Kontakt:
& " " " " "!
jesi ti ovaj gore djecak u vrhu sto mase ovom zastavom??ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.