RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 maj 2011, 17:19

Capital City je napisao/la:Ali veležova škola danas nije ona prijeratna tabela sve govori. ;)

Nije - to je tacno. Upravo zato Tanovic i smeta. Jer on hoce da bude za 3-5 godina ono sto je bila. A to se moze lagano uraditi - jer za skolu je najteze naci ucitelje i iskusne sportske radnike - a toga Velez ima. Glupost je reci da Velezova skola fudbala nema buducnosti "jer nema sredstava"...

Razlog: Jer su sredstva za 1 sezonu omladinske skole PUNO MANJA - nego jedna placena utakmica od 50,000 maraka da bi se klub odrzao u ligi zasnivenoj na prevarama.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 21 maj 2011, 01:55

SRETO je napisao/la:Postujem tvoje razloge za Tanovica ali ne odustajem od svoga misljenja ni milimetra! Poznajem dosta igraca Veleza,vrlo cesto me potraze kada dodju u Sarajevoi znam da je vecina protiv Tanovica. Tvrditi nesto posebno ovdje i to dokazivati niti je mjesto niti vrijeme! Siguran sam da Tanovic radi iskljucivo u licnom interesu a ako te dovoljno sjecanje sluzi nemoj zaboraviti da je poslije nekih svojih poteza bio izvrgnut lincu navijaca ! Nemoj zaboraviti neke utakmice u kojimaje njegovo ime dominiralo a u najmanju ruku bile su "cudne"!

Potpis!

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 maj 2011, 15:50

Postujem svacije misljenje ali mislim da mi iz Mostara najbolje znamo sta se desava u Velezu i ko je najbolji covijek za direktora ili ko je dobra osoba za te pozicije nego navijaci Veleza u Sarajevu i u drugim gradovima i mislim da smo bolje upuceni u stanje Veleza nego navijaci iz drugih gradova

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 maj 2011, 20:10

cunami je napisao/la:Postujem svacije misljenje ali mislim da mi iz Mostara najbolje znamo sta se desava u Velezu i ko je najbolji covijek za direktora ili ko je dobra osoba za te pozicije nego navijaci Veleza u Sarajevu i u drugim gradovima i mislim da smo bolje upuceni u stanje Veleza nego navijaci iz drugih gradova
tako je !! potpuno se slazem !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 maj 2011, 01:21

E znači danas nam dolazi Slavija i očekujem normala utakmicu s 3 boda koja ostaju u Mostaru. Red je da se oproste pred rajom kako treba, s pobjedom jer ako nisu baš svi zaslužili, jesu oni koji su bili tu i kad se dobio Zrinjski i kad se izgubilo od Leotara, koji su bili tu bez obzira na sve.
Who dares, wins !

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 22 maj 2011, 12:32

a sto se stadiona tice prica se da se spremaju radovi na tribini iza gola-produzice se!
natkrivanje centralne tribine,izgradnja zenskih wc-a,izgradnja kabina za komentatore,kao i jos neka finiranja.
spominju se i reflektori

Je li navedeno stvarno u planu, može li neko potvrditi?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 13:43

Ako može da postavi slike Vrapičića, trenutno kako izgleda. I da, imate li pomoćne terene ?

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 maj 2011, 15:27

insegnante je napisao/la:a sto se stadiona tice prica se da se spremaju radovi na tribini iza gola-produzice se!
natkrivanje centralne tribine,izgradnja zenskih wc-a,izgradnja kabina za komentatore,kao i jos neka finiranja.
spominju se i reflektori

Je li navedeno stvarno u planu, može li neko potvrditi?
Muške kao imamo ? :)

Ma teško ali eto.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2011, 17:23

1:0 Riki, to legendoooooooooooooooo, naprijed rođeni
@NeToBola jesi li primio moju pp?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 17:48

Vodimo, hvala Bogu.
Nadam se da ce uspjeti zadrzati vodstvo ako vec ne povecati i sa pobjedom se pozdraviti s ovom sezonom.
Zna li iko koja je postava istrcala danas ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2011, 17:49

Titova-Juga je napisao/la:Vodimo, hvala Bogu.
Nadam se da ce uspjeti zadrzati vodstvo ako vec ne povecati i sa pobjedom se pozdraviti s ovom sezonom.
Nije Bise ništa rekao u prvom poluvremenu, valjda će početkom drugog navesti postave....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 17:52

AlemC85 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Vodimo, hvala Bogu.
Nije Bise ništa rekao u prvom poluvremenu, valjda će početkom drugog navesti postave....

Aha, ma dobro, svejedno, bitno je da vodimo.
Slavija nije ekipa za odbaciti, dali su cini mi se 15 golova u gostima ove sezone sto je za ovakvu ligu kao sto je nasa uspjeh !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2011, 17:57

Ma uzima Velež danas, dosta smo bodova prosuli, nego hoće li se nastaviti radovi na stadionu, imaš li pouzdane informacije, pošto se bliži kraj sezone?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 18:02

AlemC85 je napisao/la:Ma uzima Velež danas, dosta smo bodova prosuli, nego hoće li se nastaviti radovi na stadionu, imaš li pouzdane informacije, pošto se bliži kraj sezone?

Nemam nazalost, svasta se prica, rekla kazala, znas kako ti je kod nas, ali takve stvari odnosno gluposti ne iznosim na forum, ne zalijecem se. Ako budem saznao sta konkretno budi siguran da cu napisati ovdje.
Moje misljenje i predpostavka je da ce se vjerovatno nastaviti radovi na ljeto, stvari sigurno idu usporenim tokom jer je manjak para. Ja bi licno vise volio da malo obezbijedimo ovim mladima da imaju gdje trenirati itd, da se malo osvrsnemo na njihovu buducnost jer su oni buducnost kluba.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2011, 18:19

Nego hoće li RED ARMY doći u subotu na koševo, i da li ćeš i ti doći s njima?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 18:23

AlemC85 je napisao/la:Nego hoće li RED ARMY doći u subotu na koševo, i da li ćeš i ti doći s njima?

Za sada se jos ne prica o tome a i da znam ne bih ti to rekao ovako preko foruma, o tome se nikada ne prica preko foruma javno :).
Sto se mene licno tice, s obzirom da sam za sebe odgovaram za sve lose ili dobro sto napisem :lol: , ja sam 90% siguran da cu doci.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2011, 18:28

Ok, shvaćam te, i ja ću 100% biti na tekmi, moram nešto raditi na kovačima, pa ću odmah usput do satdiona, ide mi se da pogledam, nadam se dobru tekmu, naravno da ne izgubimo...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 18:29

AlemC85 je napisao/la:Ok, shvaćam te, i ja ću 100% biti na tekmi, moram nešto raditi na kovačima, pa ću odmah usput do satdiona, ide mi se da pogledam, nadam se dobru tekmu, naravno da ne izgubimo...

Bude uvijek zanimljiva tekma izmedju ova dva tima na Kosevu, nadam se tome i sljedeci put.
Ma samo muski odigrati pa sta bude, ne treba nikome olako bodove davati.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 maj 2011, 18:33

Naravno, to je prilika, da struka vidi na koga može računati na jesen, a na koga ne...i da vidi da li smo konkurentni jačim ekipama...

85 minuta Ševko Okić 2:0, 10 gol u sezoni, to ševko, nećeš ti u Čelik.........

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 maj 2011, 18:46

Pobjedu ovjerio Okić. 8-) 8-) 8-)

Bravo Rođeni !
Who dares, wins !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.