FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zabi ga i Dzeksooooooon 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Megamon
- Kontakt:
Gdje mislis da ce ostati Skoro u meksiku ili da ce produziti odmor u Saraj'vu i igrati za nas sljedece sezone.ZLi je napisao/la:Ja sam cuo da ce Skoro ostati a Hare navodno ide u PSV....Ako ovaj sugavi seljo izgubi mi dobijemo Velez drugi smo...Bordostrik je napisao/la:Bez Kalosevica sve svjetlijea za
Handzica sve pohvale, nema sta decko odusevljava iz igre u igru... Jos da nam Skoro ostane, pa gdje bi nam kraj bio
A neka i Hareta samo da je dovesti Husrefa ili Jovica
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Bordostrik
Bilo bi steta da ne budemo drugi s obzirom na novonastalu atmosferu... A ja bih volio da Hare ostane iducu sezonu, momak je fantastican, pa onda brate neka ide, ali ako plate bezobrazno, e onda

Neka frka, a?!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos da nam je trener da valja
S ovom ekipom komotno mozemo u el samo da se sve poslozi kako treba.
Ma doci ce Sir Dragan Jovic!Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da nam je trener da valjaS ovom ekipom komotno mozemo u el samo da se sve poslozi kako treba.
- Bordostrik
Ja koliko sam upucen, Skoro je izjavio za medije da razmislja o ostanku u Sarajevu, link: http://www.vijesti.at/tekst/bih/sport/a ... iko/916939 prema tome...Megamon je napisao/la:Gdje mislis da ce ostati Skoro u meksiku ili da ce produziti odmor u Saraj'vu i igrati za nas sljedece sezone.ZLi je napisao/la:Ja sam cuo da ce Skoro ostati a Hare navodno ide u PSV....Ako ovaj sugavi seljo izgubi mi dobijemo Velez drugi smo...Bordostrik je napisao/la:Bez Kalosevica sve svjetlijea za
Handzica sve pohvale, nema sta decko odusevljava iz igre u igru... Jos da nam Skoro ostane, pa gdje bi nam kraj bio
![]()
A neka i Hareta samo da je dovesti Husrefa ili Jovica
Neka frka, a?!
- Giallorossi
- Kontakt:
Vi potopiste Zvornik, ali Drina i dalje teče kako teče, ha, ha...
endem_ je napisao/la:GIVE ME FIVE!

nemoj sad da ne uzmete drugo mjesto! malo salalal ovo ono 
- Giallorossi
- Kontakt:
Igra Damir Hadzic! 
dobra parola lesinara "cestitamo viceSampioni" ide nam na ruku da borac dobije... 
- Giallorossi
- Kontakt:
Hadzija majstoreBegAx je napisao/la:Igra Damir Hadzic!
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Najaci smo mame mi... Eki pet komada....Deremo sve redom..SVAKA CAST MOMCI!!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Ovo su nama uputili parolupastore je napisao/la:dobra parola lesinara "cestitamo viceSampioni" ide nam na ruku da borac dobije...
Rud Van Cipelic siluje opet ko nekad,jos da se Alen vrati i dar mar gore ima da rade,pobjeda za Damira Hadzica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cestitam komsije na 2 mjestu i visokoj pobjedi i da nas fino predstavljate u evropi.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ljudi meni zao drine

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Google [Bot], PingoFTW i 39 gostiju.