Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
vrati se stranicu unazadrogeRF je napisao/la:daj, imal neko da postavi gol sto je edo dao, ja poceo gledat od 70. min. Molim vas ako neko ima link da postavi, ili video..
Mogo sam al hocu slikovitije,Za_raju je napisao/la:Mogao si napistai i bez ovog "u"...![]()
Pa Dzeko je iskusniji i pametniji to je sigurno a sad klasa hm....
Pa postavio covjek davno.no rules je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja sam poprilicno siguran da je ono Barry bio, a ne Silva, iako Silva cesto igra na onoj poziciji, prevelik je ono covjek da bi bio SilvaGoalgetter je napisao/la:Silva ubacio prema Dzeki, izmedju jedan igrac uklizne i nezgodno odskoci lopta, Dzeko iz okreta zabija sa nekih 6-7 metaraMegamon je napisao/la:Cime je dao,kako daj opisite ne mogu na sve strane stici
tako je brate!miralem444 je napisao/la:to je ono sto aj citavo vrijeme govorim...ENGLESKA SLEDECE SEZONE UPOZNAJE UBICU NAD UBICAMA....
Ni jedan ni drugi vec treci, Johnson.guber90 je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da je ono Barry bio, a ne Silva, iako Silva cesto igra na onoj poziciji, prevelik je ono covjek da bi bio SilvaGoalgetter je napisao/la:Silva ubacio prema Dzeki, izmedju jedan igrac uklizne i nezgodno odskoci lopta, Dzeko iz okreta zabija sa nekih 6-7 metaraMegamon je napisao/la:Cime je dao,kako daj opisite ne mogu na sve strane stici.
Englezi bi rekli: ''Haters will hate.''skevo2 je napisao/la:a jakog gola jos je prvi put promasio loptu pa mu se sretno odbila i onda na prazan gol
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.