Ti zaista pricas samo ono kako tebi pase a za cinjenice ne maris...harishp je napisao/la:Kad si tako siguran,da nam onda usput pojasnis kako to da je Mravac pozivan i imao mjesta u repci kod jos dva ili ono bjese tri selektora.Imas neke teze,koje sto je najgore i sam znas da nisu tacne.A pokusavas posto-potom da prodas muda za bubrege.Za_raju je napisao/la:Umrijecu a nece mi biti jasno ko je na vecem gubitku Rumuni sto im ode Chivu ili mi koji dobismo Mravca????![]()
Siguran sam da nije Sead braco od selektora Mravac nebi imao sta traziti u jeseni svoje jadne karijere u dresu jedne repke ...
Neznam koji ga djavo nama donese? Izgleda slican onom koji je doveo Lovrena Lyonu ...
P.S Baho baksuz prenosi :roll:Trebao bi Mamica u studio da dovede.
E kako je bio pozvan i prije pitas,isto kao i svi potencionalni kandidati isprobaju se i ako ima stofa zovu se ponovo a ako nema magla...
Znaci zbog procjena "pajde" Jahic,Nadarevic,Begovic,Papac nisu za repke a Mravac koji se dokazao kao cuka od stopera i igrac zbog kojeg sad imamo samo bod iz Tirane igra u prvih 11 de nam objasni kako i zasto ali samo cinjenicama a ne tvojim emocijama...
PS.izgleda da Razvan Rat nece igrati protiv nas tako sad vele na "Digi Sport-u"...