BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Za_raju
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Za_raju » 22 maj 2011, 18:05

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Umrijecu a nece mi biti jasno ko je na vecem gubitku Rumuni sto im ode Chivu ili mi koji dobismo Mravca???? :|
Siguran sam da nije Sead braco od selektora Mravac nebi imao sta traziti u jeseni svoje jadne karijere u dresu jedne repke ...
Neznam koji ga djavo nama donese? Izgleda slican onom koji je doveo Lovrena Lyonu ... :lol:
Kad si tako siguran,da nam onda usput pojasnis kako to da je Mravac pozivan i imao mjesta u repci kod jos dva ili ono bjese tri selektora.Imas neke teze,koje sto je najgore i sam znas da nisu tacne.A pokusavas posto-potom da prodas muda za bubrege.
P.S Baho baksuz prenosi :roll:Trebao bi Mamica u studio da dovede. :lol:
Ti zaista pricas samo ono kako tebi pase a za cinjenice ne maris...
E kako je bio pozvan i prije pitas,isto kao i svi potencionalni kandidati isprobaju se i ako ima stofa zovu se ponovo a ako nema magla...
Znaci zbog procjena "pajde" Jahic,Nadarevic,Begovic,Papac nisu za repke a Mravac koji se dokazao kao cuka od stopera i igrac zbog kojeg sad imamo samo bod iz Tirane igra u prvih 11 de nam objasni kako i zasto ali samo cinjenicama a ne tvojim emocijama...

PS.izgleda da Razvan Rat nece igrati protiv nas tako sad vele na "Digi Sport-u"...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 22 maj 2011, 19:12

teko rumunima. dzeku ce cuvati dvojica, a to ostavlja prostor lulicu, misimovicu i pjanicu. ali opet mislim da ce dzeko zabiti. treba iskoristiti ove lose stvari koje se desavaju rumunima. imam neki osjecaj da bi rumuni mogli proci k'o i belgija, kad smo ih dobili 2-4. ;)
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 maj 2011, 19:35

kivi je napisao/la:teko rumunima. dzeku ce cuvati dvojica, a to ostavlja prostor lulicu, misimovicu i pjanicu. ali opet mislim da ce dzeko zabiti. treba iskoristiti ove lose stvari koje se desavaju rumunima. imam neki osjecaj da bi rumuni mogli proci k'o i belgija, kad smo ih dobili 2-4. ;)
iz tvojih usta u bozije usi.....DZEKU JE NEMOGUCE CUVATI,TAKO DA UBIJEDJEN SAM DA CE IH UNISTIT
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 maj 2011, 20:21

miralem444 je napisao/la:
kivi je napisao/la:teko rumunima. dzeku ce cuvati dvojica, a to ostavlja prostor lulicu, misimovicu i pjanicu. ali opet mislim da ce dzeko zabiti. treba iskoristiti ove lose stvari koje se desavaju rumunima. imam neki osjecaj da bi rumuni mogli proci k'o i belgija, kad smo ih dobili 2-4. ;)
iz tvojih usta u bozije usi.....DZEKU JE NEMOGUCE CUVATI,TAKO DA UBIJEDJEN SAM DA CE IH UNISTIT
Imam isaret da ce Salihovic na ovoj tekmi biti "glavni" igrac,covjek se zazelio igre a pogotovo u repki...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 21:04

Abd da se ukine suspenzija, ima da unistimo Rumune. Inace uvijek sam pesimista pred utakmice reprezentacije, ali stvarno imam nekakav osjecaj da cemo ih otresti ko slinu :D .

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 21:05

Goalgetter je napisao/la:Abd da se ukine suspenzija, ima da unistimo Rumune. Inace uvijek sam pesimista pred utakmice reprezentacije, ali stvarno imam nekakav osjecaj da cemo ih otresti ko slinu :D .
aBd
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 22 maj 2011, 23:39

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Umrijecu a nece mi biti jasno ko je na vecem gubitku Rumuni sto im ode Chivu ili mi koji dobismo Mravca???? :|
Siguran sam da nije Sead braco od selektora Mravac nebi imao sta traziti u jeseni svoje jadne karijere u dresu jedne repke ...
Neznam koji ga djavo nama donese? Izgleda slican onom koji je doveo Lovrena Lyonu ... :lol:
Kad si tako siguran,da nam onda usput pojasnis kako to da je Mravac pozivan i imao mjesta u repci kod jos dva ili ono bjese tri selektora.Imas neke teze,koje sto je najgore i sam znas da nisu tacne.A pokusavas posto-potom da prodas muda za bubrege.
P.S Baho baksuz prenosi :roll:Trebao bi Mamica u studio da dovede. :lol:
Ti zaista pricas samo ono kako tebi pase a za cinjenice ne maris...
E kako je bio pozvan i prije pitas,isto kao i svi potencionalni kandidati isprobaju se i ako ima stofa zovu se ponovo a ako nema magla...
Znaci zbog procjena "pajde" Jahic,Nadarevic,Begovic,Papac nisu za repke a Mravac koji se dokazao kao cuka od stopera i igrac zbog kojeg sad imamo samo bod iz Tirane igra u prvih 11 de nam objasni kako i zasto ali samo cinjenicama a ne tvojim emocijama...

PS.izgleda da Razvan Rat nece igrati protiv nas tako sad vele na "Digi Sport-u"...
Ti si jako brezobrazan, jedan od prva dva po tom pitanju na ovom forumu. Vrijedjas igrace koji PO TVOM MISLJENJU nisu za reprezentacije jer eto TI IMAS NEKI DRUGI PRIJEDLOG. U ovo dva posta gore nasrao si toliko o Mravcu da ce ti trebati prilicno vremena da to polizes, a jos imas obraze reci nekomo da prica sto njemu pase, ne mareci za cinjenice...Cinjenica je da je Mravac starndardni reprezentativac, da igra vrlo dobro u reprezentaciji i u svom klubu, da je mladic za primjer. "Igro rukom protiv Rumunije"...pa dokle cete vise hajvani jedni o tome. Igro pa sta...igro je van sesnaesterca...Vidic je u stilu golmana na SP pravio penale...pa eno ga najbolji igrac, najace lige na svijetu. Stvarno mi se gadis kad pocnes da lajes na reprezentativce u stilu: "bijedni igrac", "bijedna karijera"..."ko nam ga dovede" "koliko smo dobili neigranjem Civua, toliko smo oslabljeni igranjem Mravca"....sram te bili bijedo od covjeka.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 maj 2011, 23:49

PS.izgleda da Razvan Rat nece igrati protiv nas tako sad vele na "Digi Sport-u"...[/quote]
Saban je napisao/la:Ti si jako brezobrazan, jedan od prva dva po tom pitanju na ovom forumu. Vrijedjas igrace koji PO TVOM MISLJENJU nisu za reprezentacije jer eto TI IMAS NEKI DRUGI PRIJEDLOG. U ovo dva posta gore nasrao si toliko o Mravcu da ce ti trebati prilicno vremena da to polizes, a jos imas obraze reci nekomo da prica sto njemu pase, ne mareci za cinjenice...Cinjenica je da je Mravac starndardni reprezentativac, da igra vrlo dobro u reprezentaciji i u svom klubu, da je mladic za primjer. "Igro rukom protiv Rumunije"...pa dokle cete vise hajvani jedni o tome. Igro pa sta...igro je van sesnaesterca...Vidic je u stilu golmana na SP pravio penale...pa eno ga najbolji igrac, najace lige na svijetu. Stvarno mi se gadis kad pocnes da lajes na reprezentativce u stilu: "bijedni igrac", "bijedna karijera"..."ko nam ga dovede" "koliko smo dobili neigranjem Civua, toliko smo oslabljeni igranjem Mravca"....sram te bili bijedo od covjeka.
Molim administraciju da provjeri jeli "saban" isto sto i "harishp"?
Sabane ne mozes bolan oprati nesto sto su svi vec uvidjeli u vezi Mravca i pajde ...
Kad sam ja pristrasan i 99 % foruma u vezi Mravca zasto niko ne pljuje po Spahicu????

I na cemu si/ste nije zar i protiv Rumuna odigrao rukom "prebogata duso" :lol: :lol:
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 maj 2011, 23:58

Definitivno sto god je igrac vece djubre i sto god se vise sprda sa repkom ''takvi njaki pojedinci''ih vise gotive.
Razlog kontriranje i stil mimo svjeta,nista vise.
Zato mi nekad bude ispod casti i replicirati na neke koji manje vise izgube svaki smisao napisanog.
@za raju i ti se pod hitno moras provjeriti na kakvoj psihijatriji.O cemu ti uopste pises. :roll: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 23 maj 2011, 00:06

Sto pricate gluposti kada pojma nemate... MRAVAC je igrac Anđelka Jurkića ( medju ostalim Mujdza ,Ibricic itd.) a sto vise ako tebi smeta sto ima igraca Seada Susica u reprezentaciji onda ni Lulic nebi trebao biti u timu . Jer njegov menadzer je Sead Susic... A sta sad kazes??? Malo se informisi pa nesto ovdje pisi...
>>No body likes us but we dont care<<

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 maj 2011, 00:18

Pa nemogu vjerovati kakvi samo bukvalci tipkaju...Kako neko moze biti protiv Lulicevog igranja kada covjek igra kao zvrk a isto tako kako neko moze biti za Mravca kad nas covjek kopa redovno (evo sad i Klub ukopao)..
Posto vidim da vam kontanje nije jaca strana dao sam vam do znananja da me boli ona stvar ko je kome menadjer ako taj igra dobro za repku...

PS.harishp citaj sa razumjevanjem (mada ti to nemas) pa ce ti sve biti jasnije...
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2011, 00:29

@za raju nemoj samo ti o razumjevanju duse ti.
Poceo si bas biti opasan po okolinu.Prvo covjeku natucas da nije bio na tekmi ,iako je i budali jasno da jeste.
Onda lupas o nekim informacijama koje uopste nisu tacne.
Sad neke tvoje nebuloze o provjeravanju ko je ko.
Uostalom ko si ti koji klinac.Provjeri kod admina a poslije toga odhjebi u trokoracima. :evil: :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 23 maj 2011, 00:33

Ne Lulic je definitvno zasluzio igranje u Reprezentaciji... Al govori da mravca forsira Susic sto nije istina , da ima neko bolje rjesenja valjda bi taj neko igrao. Ovo je 100% tacna informacija zato se i krije ko je Lulicev menadzer da nebi mediji napravili hajku kako je on tek poceo igrati kako je Susic dosao...
>>No body likes us but we dont care<<

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 maj 2011, 08:54

Za_raju je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:
Imam isaret da ce Salihovic na ovoj tekmi biti "glavni" igrac,covjek se zazelio igre a pogotovo u repki...
hehe...ma nije bitno samo da mi pobjedimo...i naravno ocekujem igru kao protiv slovaka,mexica,rumuna kuci...zaista u te tri tekme su me fascinirali u potpunosti...jednostavno primjeti se kolko imamo kompaktn repku,kako je to vec jedna jaka cjelina...igraci koji se vec dovoljno poznaju da nemal zavezanih ociju mogu igrat...ja vam govorim po meni smo 3 puta sad jaci nego sot smo bili prije pola godine...dobili smo DZEKU koji je napredovo fizicki napredovao da je to za nepovjerovat...pogledajte sadacnjeg dzeku i dzeku prije pola godine i sve ce vam bit jasno....evo miske se ustalio u dinamu,ibro kako kad u lokomotivu,al ibro zabi golcinu prije nekoliko kola znaci ide ide...pjanke se ustalio u lyonu,iako sam misljenja da ce prec u neki veci klub od lyona sad..spaha konacno igra nakon onih gluposti sto je radio,lulic evo na pragu lazia,salihovic nebrinem ja za seju to je bosanska masina,nemora igrat 2 godine nikako al kad dodje da igra za repku ima da jede...znaci svi kljucni igraci su po meni u formi...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 maj 2011, 11:17

Ovako bi ja igrao u Bukureštu :mrgreen:

slika
Čelik Zenica 1945

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2011, 11:20

Nimla_RZ je napisao/la:Ovako bi ja igrao u Bukureštu :mrgreen:

slika
Ja bi Ibru stavio i Ibisevica !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 maj 2011, 11:21

Mislim da neće ići sa dva špica sigurno!
Čelik Zenica 1945

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 23 maj 2011, 11:24

evo da i ja predlozim idealni sastav za rumune :D :D

Hasagic
Mujdza, Mravac, Spahic, Salihovic
Rahimic, Medunjanin
Pjanic, Misimovic, Lulic
Dzeko

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 maj 2011, 11:26

hordas_Bec je napisao/la:evo da i ja predlozim idealni sastav za rumune :D :D

Hasagic
Rahimic, Medunjanin
Pjanic, Misimovic, Lulic
Dzeko
Pa tako nešto će i biti. Džeko sam u napadu i onda možda u drugom poluvremenu ulazak Ibiševića i igra sa 2 špica.
Čelik Zenica 1945

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 23 maj 2011, 11:37

Nimla_RZ je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:evo da i ja predlozim idealni sastav za rumune :D :D

Hasagic
Rahimic, Medunjanin
Pjanic, Misimovic, Lulic
Dzeko
Pa tako nešto će i biti. Džeko sam u napadu i onda možda u drugom poluvremenu ulazak Ibiševića i igra sa 2 špica.
i mozda Ibricica jos za nekog ubaci (najvjerovatnije Medunjanina), no sve ce ovisiti o rezultatu .. nadam se najboljem hehehe ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.