Miky je pokaz'o svu raskoš svog talenta. Inače, ovim mečom pokazujemo da ne postoje prljave igre kada je naša ekipa u pitanju, već da i na ovu utakmicu gledamo kao na "must win" match. Šteta što se ove sezone nismo takmičili u 1. ligi; osvojili bismo je prije 3 kola.King Kenny je napisao/la:@miky se raspucao, bravo kapitenu, Travari ce izgleda s pobjedom i zavrsiti ovu sezonu...
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svaka čast,odlično urađeno !defender je napisao/la:Evo zavrsen je LIVE prenos za danas
Rezultate, strijelce i trenutno stanje na tabeli imate ovdje : http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=4853
Nadam se da ce sutra biti puno bolje za domacine
FK Pjetlovi
Bosco je napisao/la:Nema dogovoranja i zakulisnih igara. Mi smo fair play ekipa i sada zbog tog plaćamo neulaskom u viši rang.Devil je napisao/la:A mogli smo lepo da se dogovorimo za vasu pobedu,no niste hteli i dosle su vam dve cestitke.Bosco je napisao/la:E moj Edine zavio si nas u crno. A ja mislio ti moj drug.
Dragons' game is fair play !
Evo sta nam je potrebno da Dragonsi budu 4. na kraju:
1. Da mi dobijemo Dragonse 3 razlike i da Pivopije dobiju Premier 3 razlike, a da Bilder dobije Signoru.
2. Da mi dobijemo Dragonse bilo kojom razlikom, a da Premier izvuce bod protiv Pivopija, i da Bilder dobije Signoru!
To su te dvije opcije u kojima bi Dragonsi ostali i bez baraza.
ps: Strah me i pomislit sta cemo Stefko i ja dogodine radit i naravno kapiten, koji vise voli asistirat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
..prva opcija nije losa za Pivopije hehehEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
Pa jesam ti drug, vidis, ostajemo skupa i u dobru i u zlu u drajti, pa cuj da te pustim samog u cvajtu
![]()
![]()
![]()
Evo sta nam je potrebno da Dragonsi budu 4. na kraju:
1. Da mi dobijemo Dragonse 3 razlike i da Pivopije dobiju Premier 3 razlike, a da Bilder dobije Signoru.
2. Da mi dobijemo Dragonse bilo kojom razlikom, a da Premier izvuce bod protiv Pivopija, i da Bilder dobije Signoru!
To su te dvije opcije u kojima bi Dragonsi ostali i bez baraza.![]()
ps: Strah me i pomislit sta cemo Stefko i ja dogodine radit i naravno kapiten, koji vise voli asistirat![]()
..mada bi nama najvise odgovaralo jos kad bi Bilder kiksao kod Signore ( i remi moze proc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jos nije gotovo, nemojte otpisati Zmajeve. 
Kad bi ovako ostalo, ako Bog da, Klošari idu u baraž ! Da li je velika senzacija na pomolu i da li će nam sreća biti saveznik ? 
Still learning...
..ojj,nedo Bog da Chelsea zabije sad

..ne smije sada ni Stoke zabitimuhovic je napisao/la:..ojj,nedo Bog da Chelsea zabije sad![]()
Za sada nam svi rezultati idu na ruku, nek budu iznenađenja i u Italiji, pa da ostane ovako (uh, kako bi to dobro bilo za nas).
Pa mirno u baraž, treba izdržati još malo. 
Still learning...
Nista izgleda od titule iako mislim da imamo jos sanse ako veceras pogodimo Milan ali pod uslovom da protivnici ne pogode Juventus-Napoli... 
Stvarno nam je sreca okrenula ledja.adnan24 je napisao/la:Nista izgleda od titule iako mislim da imamo jos sanse ako veceras pogodimo Milan ali pod uslovom da protivnici ne pogode Juventus-Napoli...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sada nema teoretske sanse da Dragonsi budu 4.
Nadamo se da ce Bilder izdrzat i da ce ostati 3.! I onda ispasti kroz baraz!!
BIHfan je napisao/la:Stvarno nam je sreca okrenula ledja.adnan24 je napisao/la:Nista izgleda od titule iako mislim da imamo jos sanse ako veceras pogodimo Milan ali pod uslovom da protivnici ne pogode Juventus-Napoli...
Rekoh ja tebi da ces mi ispehirati
Danas Wolvesi se nisu mogli pogoditi ali jucer smo morali dati bar jedan gol...hajd mozda nam se veceras posreci
- neutralan__
- Kontakt:
Jbg bas mi je zao sto vi necete osvojiti.BIHfan je napisao/la:Stvarno nam je sreca okrenula ledja.adnan24 je napisao/la:Nista izgleda od titule iako mislim da imamo jos sanse ako veceras pogodimo Milan ali pod uslovom da protivnici ne pogode Juventus-Napoli...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
..sve manje i manje sanse za Pivopije da se proguraju u baraz
..zbog Legendinog pogotka,sada samo nam odgovara da Juve dobije 3:2,tj.da Signora izjednaci,te da ostane isti rezultat na nasoj tekmi ( eventualno da povedemo 0:3,ako Megamon pogodi Milana 1:1
)
Nije mogu da ce BH Fanaticosi u cvajtu
do prije nekoliko kola borba za titulu,sad u cvajtu idemo.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Nas samo mogu spasiti Signori ,jer ja ne očekujem ništa kroz baraž (zamisli kaki će to parovi bitiEdin TM87 je napisao/la:Sada nema teoretske sanse da Dragonsi budu 4.![]()
Opet sam pogodio al štaš kad su mi suigrači da bog mili sačuva
Edine hajmo ja i ti osnovati novi tim ti budi kapiten ja igrač i još jednog ćemo naći ,harali bi majke mi ,kad su nam suigrači antitalenti i s njim ne možemo nigdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
..hajmo Juve dobij 3:2 !!!
..i da Milan ne zavrsi 0:1,1:2 ili 2:2
..i da Milan ne zavrsi 0:1,1:2 ili 2:2
Pa nema veze, imate 50%-50% sanse kroz baraz, isti su parovi ja mislim svimalegenda reala je napisao/la:Nas samo mogu spasiti Signori ,jer ja ne očekujem ništa kroz baraž (zamisli kaki će to parovi bitiEdin TM87 je napisao/la:Sada nema teoretske sanse da Dragonsi budu 4.![]()
Nadamo se da ce Bilder izdrzat i da ce ostati 3.! I onda ispasti kroz baraz!!)znači ako ne izjednačimo i ne uđemo direktno ja ne želim u baraž ,jer tamo nemamo šanse
Opet sam pogodio al štaš kad su mi suigrači da bog mili sačuva![]()
![]()
Edine hajmo ja i ti osnovati novi tim ti budi kapiten ja igrač i još jednog ćemo naći ,harali bi majke mi ,kad su nam suigrači antitalenti i s njim ne možemo nigdje![]()
![]()
Haahha, nije losa ideja, pitaj ove iz saveza
- legenda reala
- Kontakt:
i ja se slažem sa tobom ,mi bi onda bili drugi jeldemuhovic je napisao/la:..hajmo Juve dobij 3:2 !!!![]()
..i da Milan ne zavrsi 0:1,1:2 ili 2:2![]()
Samo da Milan dođe 1:0 ili 3:2
ma nema veze što su isti ba parovi ,kad će biti ludi francuzi i naša liga samo u ponudi i haj ti šta pogodi
a za ideju razgovaraću na kraju sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.