FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 » 22 maj 2011, 19:40

namjesteno, i to ofirno namjesteno. nije borac dobar, nego smo mi losi ;)

prvo poluvrijeme = najgorih 45 minuta mog zivota!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 22 maj 2011, 19:42

1921 je napisao/la:namjesteno, i to ofirno namjesteno. nije borac dobar, nego smo mi losi ;)

Lahko je pisat po forumu,a kad teba ici na utkamice da se podrzi zeljo tu te nema.. :evil:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2011, 19:44

tm84 je napisao/la:sta odma panicite :D

losa utakmica pa sta?! :roll:

borac zasluzeno uzeo i svaka im cast!

nama preostaje trofje kupa bih-a i nadat se drugo mjesto...

ovde odma neke apokalipticne prognoze navijaca zelje... **** to... meni je drago sto smo zijanili... barem znao gdje skripi... ;)
Ma ništa ba, život ide dalje. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 22 maj 2011, 19:46

1921 je napisao/la:namjesteno, i to ofirno namjesteno. nije borac dobar, nego smo mi losi ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KAKO SI JADAN [youtube][/youtube]

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 22 maj 2011, 19:46

Da nam nema Amara mi ne bi bili u konkurenciji za Top 10 a ne za titulu jer iako i on zna usrat ipak nas dobro vodi i vuce maksimum iz ovih balerina koji da se umjesto bore s loptom bore sa vjetrom na Dolini cupova i nakon 2 dodira s loptom padaju i traze faul jer im je mrsko trcat(il ih boli stomak od Sarajevske i cevapa kod Zelje).
FK Željezničar
Chelsea FC

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 maj 2011, 19:47

Mr.Casual je napisao/la:

Lahko je pisat po forumu,a kad teba ici na utkamice da se podrzi zeljo tu te nema.. :evil:
a kad se trebalo ici u skolu gdje si ti bio ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 19:48

[youtube][/youtube]

Plavo oko plakalo jeeeeee,mnogo snova nestalo jeeeee,samo suze kapi kiseeee,i nista viseeeeeee :( :( :( :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 maj 2011, 19:50

1921 je napisao/la:
Mr.Casual je napisao/la:

a kad se trebalo ici u skolu gdje si ti bio ?

bio na utakmici i bodrio zelju

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2011, 19:52

@jubitubi

onaj ko je tuzan zbog ove sezone radi zelje, ili je instant navijac ili nema veze o fudbalu...

vama svaka cast! ali sada misliti da ces normalne ljude izprovocirati tamo nekim pjesmama je na nivou djeteta od 10 godina... :roll:

ja sam zadovoljan sezonom.. moglo je bolje al jbg... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 maj 2011, 19:54

Borac zasluzeno titulu osvojio, a mi molit Boga da ne popusimo ovo drugo mjesto i kup. U EL sa ovakvom ekipom necemo moci ni prdnut.
NO PYRO NO PARTY

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 19:55

A jbmu misa,pa moram malo peckati,ipak smo vas pobjedili u gostima.Nemoj se odmah ljutiti. ;) A ne radim ja to zbog tebe,ti si korektan,kao i vecina,ali ima ona manjina sto je bila bas glasna,u pljuvanju Borca,u prognozama,neko su demoliranje spominjali na Grbavici,pa bih volio da mi se oni jave,da ih cujem malo,da vidimo "dje je ba zapelo". :mrgreen:

Da bog da se i do godine opet ganjali.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 22 maj 2011, 19:55

barem ste dostojanstveno podnijeli poraz i ispratili bolju ekipu aplauzom a ne kao gospoda iz BL,kad dodjemo dole mislim na HZ proslu tekmu kamenuju nas 90 minuta sa svoje tribine a ovdje glume fol neke navijace a mi nesmijemo da vratimo kamen od njihove murije,nedaj boze na Kosevu il na Grbavici da neki nas drot vidi da njih gadjamo odma bi se taj mogao sa burezima pozdraviti,al nek vidi papanijada da smo ipak iznad njih vise srece drugi put ;)
Fina Gradska sarajevska raja

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 22 maj 2011, 19:56

Bosco je napisao/la:Bogami ako ovako budete igrali u Zenici ko danas ne gine vam trica.Gledao sam utakmicu i čak ni sad mi nije jasno kako ste ovakvu utakmicu ovako loše odigrali. Mislio sam da je Željo bolji od ovog, ali prevarih se. Mada u srijedu je Kup utakmica, mi ganjamo rezultat, ništa se ne zna. Sretno i nek sve bude fair play.
A vi ste kao ekipa, slazete trice... propala Drina vas uzela... kakva ba trica, uzet mozda i mozete, osvojit kup isto mozete... al tri da nam date a mi ni jedan... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 22 maj 2011, 19:57

adoni je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:A sto se tice nase ekipe ovo je cirkus, samo mi jedno nije jasno sta je Amar uradio dovodjenjem Perice najavio momka kao veliko pojacanje i sada mu ne da minute jadan momak sada sebi mu.da jede sto je dosao u ovaj otpad :D :D :D
Drug pa Stanceski je suspendovan..zato ga danas nije bilo...a nazalost nece ga ni u Prijedoru biti.
Ok znam da je suspendovan zbog onog protiv Celika al Amar mu nije dao nikakvu sansu tokom sezone!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 19:57

Uzeti kup i sačuvati drugu poziciju i onda korjenite promjene u ekipi...iako nikad nisam za tako velike promjene. Zahvaliti se Jamaku, Saviću, Čoliću, Popoviću, Mešiću ali i silnim napadačima koje smo sa strane doveli. Bolje naše igrače gurati umjesto njih. Ono što primijetim jeste da nema borbenosti i konstantnosti tokom čitave sezone. Trebaju nam jaki i ofanzivni bekovi, koji su jednako dobri i u defanzivi. Također da isti ti mogu izdržati tempo od 90 minuta trke. Krila :roll: , ne znam šta bi rekao za njih. Bešlija bi bio savršen džoker. Višća je loš ove sezone, biće valjda bolji sljedeće. Čolić i nije igrao puno, a i ono što je igrao, bilo je slabo. Stanić je solidan, ali opet nije to to. Playmaker. Eh, Zeba Zeba - izuzetno kvalitetan, najučinkovitiji igrač u ovoj sezoni, ali pravi potez viška, uvijek se želi probiti po sredini, što je u većini slučajeva nemoguća misija. Onda mi se ne sviđa izvođenje kornera naše ekipe. Pa nemoj na prvu stativu -.-' . Štoperi, hm. Kerla bio odličan, ali otišao na pola sezone. Bogy imao gadnu povredu, ne vjerujem da će igrati više na tom nivou. Mešić prošle sezone najbolji štoper, ove katastrofa. Gančeva i nismo vidjeli puno na djelu. Vasilić mi djeluje nesigurno. Gerhardt je odigrao malo utakmica, ali u svakoj briljirao. Takvi igrači nam trebaju. E sad, bekovi -.-' . Marković je solidan, ali nije toliko ofanzivan. Radovanović često povrijeđen. Stanić ne može igrati beka, a B.Čolić je još mlad, mada mi se i ne čini kao neki naročito dobar bek, ali ćemo još da vidimo. Zadnji vezni : Ćulum dobro odigrao sezonu, takav igrač nam treba za ovakvu ligu. Svraka solidan, dosta trči. Savić usporava naše napade, nije za zadnjeg veznog, ja bi ga u napad ubacio :D . Jamaka ne želim komentarisati, ne znam zašto smo ga dovodili. Stančeski malo igrao, ali nadam se da će on biti dobar. Može igrati i zadnjeg veznog i ofanzivnog. Napadači : Lazar Popović definitivno katastrofalan učinak ima ove sezone. Šta mogu reći za njega - definitivno najborbeniji igrač pored Ćuluma, ali ne zabija golove, a to mu je glavni zadatak. Prošle sezone je bio dobar. Nisam pametan, da li ga zadržati ili šta. Koga bi onda doveli ? Amar sigurno neće igrati s dva napadača, neće mijenjati formaciju. Trebalo bi dovesti klasu, ali ja ne znam nikoga u našoj ligi, a da ga mi možemo priuštiti. Nikolić, Baljić i Pehilj mi se i ne čine kao neki talenti koji će postati odlični napadači, za razliku od malog Ramića kojeg smo doveli. Njega treba forsirati sljedeće sezone. Golman - Ibrahim Šehić . Definitivno izrastao u golmansku klasu. Besprijekorno brani, ima još mana, ali je fantastičan. Ne znam, možda i ode na ljeto, pa bi onda trebali probati dovesti Avdukića, dok mali Kjosevski se još ne razvije, mada bi već sada mogao početi braniti, kao što je i Šehić svojevremeno. Ovo nije loše, ali me najviše nervira nezalaganje i gomilanje nekvalitetnih igrača, posebno na pojedinim pozicijama. Pa bolje da dovedemo istinsko pojačanje nego 3-4 kvazi-pojačanja. Nisam pametan, igra je loša, mada se neću zamarati. Ne treba se buniti, samo se sjetite šta je bilo prije 3-4 godine. Sa Dialibom, Štilom, Cocalićem i ostalim nismo meda mogli, a svi znate kakvi su to igrači sada. Klase.
Koga dovesti ? Treba nam lijevi bek, treba nam krilo, zadnji vezni i napadač. Znači, remont čitave ekipe. Pa možda čak i još jedan štoper. Iz naše lige ja mislim da bi mogli dovesti Purića, treba vidjeti i ovog Halilovića iz Budućnosti, ne znam koju tačno poziciju igra u vezi. Napadač u našoj ligi, a da valja ? Pa i nema ga baš. Mirza Džafić iz Rudara, ne znam, čini se kao solidan, ali kako bi se snašao u Želji ? Ne bi baš najbolje, bar mislim tako. Eh, kad bi Lendrića doveli :lol: . Lijevi bek ? Treba nekoga naći, vidjet ćemo.

Dug je post, ko hoće da čita, bujrum, ko neće, ne mora :D

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 22 maj 2011, 19:58

zubizareta je napisao/la:barem ste dostojanstveno podnijeli poraz i ispratili bolju ekipu aplauzom a ne kao gospoda iz BL,kad dodjemo dole mislim na HZ proslu tekmu kamenuju nas 90 minuta sa svoje tribine a ovdje glume fol neke navijace a mi nesmijemo da vratimo kamen od njihove murije,nedaj boze na Kosevu il na Grbavici da neki nas drot vidi da njih gadjamo odma bi se taj mogao sa burezima pozdraviti,al nek vidi papanijada da smo ipak iznad njih vise srece drugi put ;)
Da, naše navijače, igrače i stručni štab gađaju karanfilima :roll:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 19:58

tm84 je napisao/la:sta odma panicite :D

losa utakmica pa sta?! :roll:

borac zasluzeno uzeo i svaka im cast!

nama preostaje trofje kupa bih-a i nadat se drugo mjesto...

ovde odma neke apokalipticne prognoze navijaca zelje... **** to... meni je drago sto smo zijanili... barem znao gdje skripi... ;)
nije prva losa, u tome i jeste problem, sa ovom igrom daBogda da kup osvojimo i drugo mjesto zadrzimo
Za zivot cijeli!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 maj 2011, 19:59

Ako ne pobjedimo Rudara i ne osvojimo kup, treba ih sve šutnut natrag u Srbiju... Onaj Popović ne zna i to je svima jasno, nije samo da gubimo kad ne igra.. Nek se forsiraju neki polovnjaci iz srbije i hrvatske, dok npr. neko odavde kao Bajro ne moze ni na klupi biti, kao danas :(
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 22 maj 2011, 20:00

JEB*M JA MAMU SVAKOM KO KRITIKUJE SAD AMARA , to su upravo oni koji želju prate od osvajanja titule pa im sad nista ne valja , jestel vi svjesni da AMARA nema nebi ni mi bili u top 5 ekipa PLBIH , želju pratim godinama i ovo je veliki uspjeh , utakmica je bila jako losa , mozemo bolje MORAMO !!!! brine me najvise to sto nismo napadali nakon gola al mozda su mislima vec u zenici . i jos jednom za amara covjek je izvukao maximum nemojte bit glupi :roll: :roll:
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 20:01

miki 90 je napisao/la:JEB*M JA MAMU SVAKOM KO KRITIKUJE SAD AMARA , to su upravo oni koji želju prate od osvajanja titule pa im sad nista ne valja , jestel vi svjesni da AMARA nema nebi ni mi bili u top 5 ekipa PLBIH , želju pratim godinama i ovo je veliki uspjeh , utakmica je bila jako losa , mozemo bolje MORAMO !!!! brine me najvise to sto nismo napadali nakon gola al mozda su mislima vec u zenici . i jos jednom za amara covjek je izvukao maximum nemojte bit glupi :roll: :roll:
lutko moja slatka ne kritikuje niko amara, nego igrace, koji ne znaju igrati ovu famoznu igru zvanu nogomet ili ti ga fudbal, jasnije ?
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []