Jedino bih zamolio navijace ostalih srpskih klubova iz BiH da malo smanje slanje postova sa cestitkama da se ne bi srusio server od ovolike njihove navale
izvinjenje onom momku iz Zvornika.
Moderator/ica: vlakanje
', ', $ & " " $ ' ". ' " ".Igrali smo protiv ekipe za koju smo znali da će biti prvak, jer u našem prvenstvu nema iznenađenja u posljednjem kolu"
On kao da zaboravlja da je i Borac gubio bodove kuci...Kakva mu je to izvlakusa.Rezultatski smo izgubili titulu kada smo kod kuće prosuli šest bodova
Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh.
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o![]()
Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!
Ako te bas zanima vidovit sam,gledam u grah i karte
I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.
LEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
Esii TM87 je napisao/la:Dogovoreno.Samo nemoj da se sam banujes tamo u aprilu ili majuLEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
?, $ се $ - " $ ", & се " ова " о " " & %...drinin vuk je napisao/la:& " на ?,на $ " ? ?.
" " ? на ".
% " ? сте " " трофеј,? " не % га узет у ? " $ $ ? $ " ? & " % " & " $ " &.
Juve-TZ je napisao/la:eto sad cete skinut suspenziju...jedini razlog sto je bilo ovako je taj

Samo da ne dobijete Maccabi, očito mi nemamo sreće sa Izraelskim timovimapacovi_tu_ima je napisao/la:Mogući protivnici Borca u drugom pretkolu lige prvaka:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.