FK Drina Zvornik
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
Kako nas poklopise ljudi nevjerovatno
cuj bruka gostujucih navijaca

- Megamon
- Kontakt:
@drinin vuk
U pitanju je Asmir Suljic.Prodoran je samo ga ebe masa.U duelima je los al' valjda nadodje.Jel' vam to nekog igraca osramotio,inace to mu je specijalnost da protivnickim igracima lomi kicme
U pitanju je Asmir Suljic.Prodoran je samo ga ebe masa.U duelima je los al' valjda nadodje.Jel' vam to nekog igraca osramotio,inace to mu je specijalnost da protivnickim igracima lomi kicme
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 22 maj 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- drinin vuk
- Kontakt:
Аха,' $ $ готов рат на " "Megamon je napisao/la:@drinin vuk
& $ је $ се,$ &," пуно " зато ",/ ' $ је % $. " је пар $ ¥ ? га не " & & ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Е $ &...$ ја не " ? $,$ не "...$ & " " $...
& прво,Сарајево ? $,' говора ...
$,$ су ? ' $...
" ' ? $ у ' ?,а $ " овај пут ' се $ ? ? " $ на ?..." су ?," $ свега....
Е $ % се " " " " ","? &" је стојао $ 1 " на $,а $ га $ " у 89-',? ' везе...% " & ? $ ' ? транс "$ "" ?....
? о ' -....Све у ',? је " / са % стране....? $,$ $...$ су ' $ 5 $ ?,? ' везе...% $...
" $ $," $ ' " је потпуно $...
" " " нас " ? нас не ?,? % -,& " ? '," нас,' " " на нас ," % ? & " $ $...
& "," "....
& прво,Сарајево ? $,' говора ...
$,$ су ? ' $...
" ' ? $ у ' ?,а $ " овај пут ' се $ ? ? " $ на ?..." су ?," $ свега....
Е $ % се " " " " ","? &" је стојао $ 1 " на $,а $ га $ " у 89-',? ' везе...% " & ? $ ' ? транс "$ "" ?....
? о ' -....Све у ',? је " / са % стране....? $,$ $...$ су ' $ 5 $ ?,? ' везе...% $...
" $ $," $ ' " је потпуно $...
" " " нас " ? нас не ?,? % -,& " ? '," нас,' " " на нас ," % ? & " $ $...
& "," "....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Asmir "Sejtan" Suljic, nije dijete FKS, mislim da je cak bio na probi kod nas, ali nije prosao. Koliko znam igrao je u nekom od prigradskih klubova, Butmir, Famos ili tako nesto.
Kao sto megamon rece, zna ponesto s loptom, al' malo jaci vjetar bi ga odnio, preporucujem da natrpa kamenje u dzepove kad je vjetrovito.
Kao sto megamon rece, zna ponesto s loptom, al' malo jaci vjetar bi ga odnio, preporucujem da natrpa kamenje u dzepove kad je vjetrovito.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ajko može neko iz ZV nek mi odgovori na pitanje. Ovaj vaš vođa, je li to ovaj dečko kod slova K ili ovaj lijevo od njega?ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
¥ ' " ? :Р
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
E zini da ti kažem, uglavnom nije taj što ti misliš da jesteprigoda je napisao/la:Ajko može neko iz ZV nek mi odgovori na pitanje. Ovaj vaš vođa, je li to ovaj dečko kod slova K ili ovaj lijevo od njega?ComyZV je napisao/la:Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom![]()
![]()
,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
¥ ' " ? :Р
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- Megamon
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Asmir "Sejtan" Suljic, nije dijete FKS, mislim da je cak bio na probi kod nas, ali nije prosao. Koliko znam igrao je u nekom od prigradskih klubova, Butmir, Famos ili tako nesto.
Iz Butmira je ove sezone dos'o u Saraj'vo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zao mi je samo sto necu vise citat ovako "zanimljive" postove forumasa iz zvornika,niko kao vi
njih ni 20 na tribini i kao pokazali ste vi nama samo da mi je znati sta, druga stvar koji ste vi mentalni sklop ljudi tj,djeca govori samo to da vama i dan danas ime bivse grupe savim normalno i ok ono bas ultra navijacki a i keltski znak zna se sta predstavlja al ne to je vama normalno i onda se cudite sta pise avaz

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
insegnante
- Kontakt:
Ništa, časno su se oprostili od državne lige 
- drinin vuk
- Kontakt:
$ " " Аваз " $ се,? на % " не " ?,јер на % " на $ " вјерују авазу $ & на ? геј &.adnanhz je napisao/la:Zao mi je samo sto necu vise citat ovako "zanimljive" postove forumasa iz zvornika,niko kao vinjih ni 20 na tribini i kao pokazali ste vi nama samo da mi je znati sta, druga stvar koji ste vi mentalni sklop ljudi tj,djeca govori samo to da vama i dan danas ime bivse grupe savim normalno i ok ono bas ultra navijacki a i keltski znak zna se sta predstavlja al ne to je vama normalno i onda se cudite sta pise avaz
![]()
![]()
О ? ? -," ? % " о ' " & & је ' ",јер ? $ " " " " " " " " " " " $ " $ терен,а " је у " " ? ??!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
' & $,пуно тога је ? " нас " овај пораз је ? & стања. Не & & по ' " пуно овој $ & су $ ? ",управо % $ су $ " ?,? ? се. $ " у " ? $ ? " се & $ ? не " ? у аут " " ? $ се " ? у %,' је " & " " $. & % - & ¥ о ? не & " "," ? $ - ово $ " ? ? " $ - " $ у " ? је.ComyZV je napisao/la:",$ се опет " $
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Prvo ovo mi prvi nik odkad sam na ovom forumu, drugo djecace mozda vam je danas avaz kriv sto ste peticu popili al hajd sta se bunite ipak idete u ligu koji volite i zelite da igrate svi sretni zar nedrinin vuk je napisao/la:$ " " Аваз " $ се,? на % " не " ?,јер на % " на $ " вјерују авазу $ & на ? геј &.adnanhz je napisao/la:Zao mi je samo sto necu vise citat ovako "zanimljive" postove forumasa iz zvornika,niko kao vinjih ni 20 na tribini i kao pokazali ste vi nama samo da mi je znati sta, druga stvar koji ste vi mentalni sklop ljudi tj,djeca govori samo to da vama i dan danas ime bivse grupe savim normalno i ok ono bas ultra navijacki a i keltski znak zna se sta predstavlja al ne to je vama normalno i onda se cudite sta pise avaz
![]()
![]()
О ? ? -," ? % " о ' " & & је ' ",јер ? $ " " " " " " " " " " " $ " $ терен,а " је у " " ? ??!
Mi se ne furamo mi smo furka.
Pozdrav za sve vukove i neka se zavuku u svoju drugoligašku jazbinu, a ja ću i dalje pratiti vaš lik i djelo
kakve institucije od navijača

- drinin vuk
- Kontakt:
" $Prvo ovo mi prvi nik odkad sam na ovom forumu, drugo djecace mozda vam je danas avaz kriv sto ste peticu popili al hajd sta se bunite ipak idete u ligu koji volite i zelite da igrate svi sretni zar ne
Ја ' " отворено & % " се не " $ % ? " с те стране ' " &. " " " & ",& " & $ " " " $ " свог ?,$ оно & ? $ у " " " за & " на ',' " ' - $ " је & ? ? сестра с " " на ' а " " ? ' " % се $.
Наравно % се тог $ " $ у ? & се $,& %.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- neutralan__
- Kontakt:
Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi.
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi.
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 22 maj 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- drinin vuk
- Kontakt:
? "," се $ & ? посту," " ' $," ' вас & за ".neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi.![]()
¥ & $ " $ су ' $,а " " ? се не ' " ",& ?,$ се по / све $.
% $ ? на " ",уз наравно / $ ",јер ' на тај " " се " ? $ '.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- neutralan__
- Kontakt:
Potpis za ovo boldirano.Istina je sve to sto si rekao.drinin vuk je napisao/la:? "," се $ & ? посту," " ' $," ' вас & за ".neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi.![]()
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.![]()
![]()
¥ & $ " $ су ' $,а " " ? се не ' " ",& ?,$ се по / све $.
% $ ? на " ",уз наравно / $ ",јер ' на тај " " се " ? $ '.
Shvatam da zelis da izgubimo i ja tako zelim da i vi izgubite,ipak i to je dio sporta.
Najgore od svega bi bilo da klubovi kao Travnik i dalje igraju u najvisem rangu BH-a fudbala.Ne moramo mi ostati neka udje ekipa iz Prve lige FBiH ili RS,ali da se vec jednom tome stane u kraj,a kada se to ucini tek tada cemo koracati naprijed,pa cemo imati klubove koji mogu napraviti nesto i u Evropi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.