alfarouqaminu je napisao/la:ajmo novace po rolan garos
samo se bojim meca sa del potrom
U kakvoj je trenutnoj formi,ja se ne bojim ni meča sa Čak Norisom

Šalu na stranu,biće ovo zahtjevan turnir....ali vjerujemo u našeg Noleta.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
alfarouqaminu je napisao/la:ajmo novace po rolan garos
Nole će gazit još dugo,al puno dugo. Svakoj seriji naravno dodje kraj,al bogami prateći ga ove godine počeo sam sumnjat da će ovoj njegovoj doć kraj u toku ove sezone,možda na nekokj egzibiciji dodje kraj.jeremija je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ajmo novace po rolan garos
U kakvoj je trenutnoj formi,ja se ne bojim ni meča sa Čak Norisom![]()
![]()
![]()
Šalu na stranu,biće ovo zahtjevan turnir....ali vjerujemo u našeg Noleta.
Taman hocu da napisem,ne znam kako se niko ranije nije.harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan Novaku Djokovicu !
?!Novak se nije puno zadržavao na terenu protiv De Bakera, svega 92 minuta. Glatka pobeda, 6:2, 6:1, 6:3 za drugo kolo Rolan Garosa. Mirno i bez puno zamaranja "Silni" razoružao Holanđanina. Čeka boljeg iz duela Haneskua i domaćeg igrača Perea.
Dupli brejk za Novaka rešio je prvi set. Igrao je sigurno, videlo se ogromno samopouzdanje, nije napravio veliki broj vinera, ali je 15 grešaka manje od De Bakera presudilo
Imao je dve šanse za brejk u prvom setu, obe iskoristio, prvi deo igre je trajao pola sata.
Novak je prepustio rivalu svega četiri poena na svoj servis.
U drugom setu - tajfun.
Za tili čas je bilo 5:0, onda je Holanđanin održao servis, čak je imao i jednu brejk loptu, ali Nole nema milosti, 6:1.
Drugi set je trajao još manje od prvog, svega 26 minuta. I onda u trećem, ponovo brejk na startu, kasnije je rutinski priveo posao kraju, 6:2, 6:1, 6:3, pravi recept za pobedu, Novak je u drugom kolu.
Tokom popodneva saznaće ime drugog rivala, čeka boljeg iz duela Perea i iskusnog Rumuna Haneskua.
Na teren će uskoro Tipsarević, očekujemo het - trik Srba, s obzirom da je i Troicki danas lako preko Rojštera stigao do druge runde.
tako je melanholicaru,Nole zakonmelanholicar je napisao/la:Volim gledat Novaka,ali od tenisera mi je najomiljeniji od ovih današnjih Soderling.
Razloga je puno možda što smo sušta suprotnost,možda i zbog toga što smo obojica ružni,doduše čuo sam da mu je smisao za humor nešto bolji nego moj. Otkud znam možda i iz sažaljenja volim Robina jer koliko čujem ni skim se ne druži od ATP profi igrača.
Moj Alfarito moraš pazit na jeziku,jbg što kaže ne brže od pameti.alfarouqaminu je napisao/la:tako je melanholicaru,Nole zakonmelanholicar je napisao/la:Volim gledat Novaka,ali od tenisera mi je najomiljeniji od ovih današnjih Soderling.
Razloga je puno možda što smo sušta suprotnost,možda i zbog toga što smo obojica ružni,doduše čuo sam da mu je smisao za humor nešto bolji nego moj. Otkud znam možda i iz sažaljenja volim Robina jer koliko čujem ni skim se ne druži od ATP profi igrača.![]()
svi ga volimo gledati
Okanite se priče 'lako ću'. Ne može to biti opravdanje za svaki set koji je Novak ove godine izgubio.jedan_je_nole je napisao/la:nakon vrlo lako dobijenog prvog seta pomislio,ma lako ću.
Naravno da to nije opravdanje,ali je jedan od razloga,psiha je čudo. Uostalom to se desilo i protiv Murraya jednostavno ma koliko se trudio da nastaviš istom igrom,a prethodno ispod očekivanja dobiješ set teško je. Naravno što se gubljenja ostalih tiče,slabija igra i odlična defanziva protivnika su donijele i gubitak seta.Virtu4l je napisao/la:Okanite se priče 'lako ću'. Ne može to biti opravdanje za svaki set koji je Novak ove godine izgubio.jedan_je_nole je napisao/la:nakon vrlo lako dobijenog prvog seta pomislio,ma lako ću.
P.S. Mislim da u postu iznad nije bio cilj pokazati drvo, već panj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.