FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

edinedin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edinedin » 22 maj 2011, 20:24

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:HAJMO ONO SADA UPRAVA NAPOLJE AMARE ODLAZI :D :D :D :D
Halooooooooo ložač ti svršavaš kad vidiš Amara :lol: :lol: :lol: :lol:
Jer si JEDAN JEDINI...........

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2011, 20:29

Omar500 je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:ČESTITKE VICEŠAPIONI, pardon trećeplasirani!
Nemoj slutiti, a nismo još trećeplasirani, još bi nam samo to falilo :lol:
Realno, potrošićete se previše u kupu pa onda u PD a SA dobija kući.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 maj 2011, 20:30

Kao prvo cestitke Borcu na zasluzeno osvojenoj tituli. Sto se nas tice nemam komentara, i uprava i Amar Osim moraju shvatiti da moraju kupovati kvalitetne igrace a ne dovoditi "otpad" koji trenutno nema kluba inace nam se naredne sezone crno pise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2011, 20:32

Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh :lol: .
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o :mrgreen:

Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!

Ako te bas zanima vidovit sam,gledam u grah i karte :mrgreen:

I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.
LEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
Esii TM87 je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
Dogovoreno.Samo nemoj da se sam banujes tamo u aprilu ili maju :mrgreen:

Neka mi se javi vaš kolega kojem trebam izdiktirati potpis i dati novi avatar. Majstore sve je spremno samo se javi! :lol: :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 maj 2011, 20:32

Ozenio se covjek. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 maj 2011, 20:37

Jedino što zamjeram igračima je nedostatak volje i želje, večeras motivacija 0, i oni izgleda čekaju samo srijedu isto kao svi mi što je krivica stručnog štaba, koji ih nije uspio motivisati, jedina stvar koju zamjeram Amaru za ovu sezonu...Ne znam jeste li primjetili, ali čitavu utakmicu je on presjedio na klupi, isto kao da i njega samog libo racku...

Jednog igrača su samo spomenuti to je Srđan Stanić, on je duplo brži i od Maletića, ali je zato 5 puta gluplji...Pretrči 70 metara i kad podigne glavu izgubi loptu...Užas, ne zna gdje se nalazi...

Ali nije to samo do Srđana, već svi redom, svi do jednog, Marković, Vasilić...Haotično, jednostavno haotično, ništa više...

Jedina utjeha nam je što ovu polusezonu igramo bolje na strani nego na Grbaavici zato će aBd Kup biti naš...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2011, 20:38

Na polusezoni dovedeni Jamak i Stancevski.Ko ih dovede i zasto.Katastrofa.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 20:39

Alipasino je napisao/la:Na polusezoni dovedeni Jamak i Stancevski.Ko ih dovede i zasto.Katastrofa.
Stančeski ja mislim i nije toliko loš, ali Jamak....

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 22 maj 2011, 20:39

Alipasino je napisao/la:Na polusezoni dovedeni Jamak i Stancevski.Ko ih dovede i zasto.Katastrofa.
Stančevski je više bio povrijeđen nego što je igrao. A Jamak je odron.
FEDERER= KLOC

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 22 maj 2011, 20:40

Najmanje 5 novih i dobrih igraca treba dovesti, za evrope a i naredne sezone.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 20:41

Kavo je to pitanje,bas onako zvuce sexy..!! :D

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 20:41

ma nista trebaju igraci odigrat jos ove 2 utakmice sto je moguce vise profesionalno i ostaviti srce na teren,a poslije sve fino sjest i skontat ima dosta vremena za razmisljanje i trazenje gresaka :)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2011, 20:42

stanceski ce se tek pokazati u novoj sezoni... momak nije odigrao 4 utakmice u nizu sto zbog povreda sto zbog kartona... strpite se ljudi... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 maj 2011, 20:43

Kad se spominje igra Borca treba reci da su oni na Grbavicu dosli da ne izgube i tako su se i postavili. Na kraju su pobjedili i to zasluzeno pa neka prica ko sta hoce. Tehnicki potkovanija i fizicki jaca ekipa je dobila danas i zasluzeno uzela titulu. U drugo poluvrijeme, umjesto da mi krenemo sa igrom, koju nismo imali u prvom ljudi nas napadnu od prve minute. Uz presing na nasoj polovini i uz onakve jablane u odbrani mi ne bi gola dali da se igralo jos 270 minuta. Sve u svemu FUJ! Da Siroki nije imao onaj krizni period mi bi se, realno, borili za trece mjesto zajedno sa komsijama. Sami smo sebe doveli u situaciju da se borimo za drugu poziciju koju smo imali svo vrijeme. Ja ne vjerujem da cemo zavrsiti drugi jer sa ovom igrom tesko da cemo Rudara dobiti. O kupu necu nista govoriti jer poslije danasnje utakmice je upitno hocemo li ga osvojiti.
Ovoj ekipi Zelje POD HITNO treba REMONT. Treba se zahvaliti najmanje 5-6 igraca a dovesti novih 5 jer sa ovom ekipom sljedece godine mi nemamo sta traziti u prvenstvu a o Evropi da ne pricam.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 22 maj 2011, 20:49

hocete kup hahahha
razocara me likce po ko zna koji put .....al

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2011, 20:51

bilinopolje je napisao/la:hocete kup hahahha
trofej je ono sto vi niste vidjeli vec 14 godina... znate li uopste kako izgleda trofej prvaka drzave ili pobjednika kupa? 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 20:52

bilinopolje je napisao/la:hocete kup hahahha
DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukama :D
Za zivot cijeli!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 22 maj 2011, 20:58

Od mogucih 18 bodova s ekipama koje izlaze u Evropu(Borac,Sarajevo,Siroki B.)mi smo osvojili vjerovali ili ne citavih 2 boda :o :o
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 21:00

adoni je napisao/la:Od mogucih 18 bodova s ekipama koje izlaze u Evropu(Borac,Sarajevo,Siroki B.)mi smo osvojili vjerovali ili ne citavih 2 boda :o :o
bravo za nas i to 2 u derbiju sa mrtvom igrom
Za zivot cijeli!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 maj 2011, 21:01

Čestitam na vrlo lošoj igri. Sa onom igrom će te u Zenici popiti tricu !
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []