FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Mogući protivnici Borca u drugom pretkolu lige prvaka:

Samo da ne dobijete Maccabi, očito mi nemamo sreće sa Izraelskim timovimapacovi_tu_ima je napisao/la:Mogući protivnici Borca u drugom pretkolu lige prvaka:

Edit : Pardon, ovo je Maccabi Haifa, a ne Tel Aviv
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 22 maj 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
mozda bude kakva frka ako drina ne ostane pa se slucajno malo ne naljutite kao ljubomorna tinejdzerkaLEŠINAR je napisao/la:Juve-TZ je napisao/la:eto sad cete skinut suspenziju...jedini razlog sto je bilo ovako je taj![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi smješan pravo. Da je bilo do nas davno bi bile skinute ovako 3/4 u skupštini-![]()
![]()
na tvoju žalost!

ja sam ovo znao da ce biti ovako kad je pocela sezona...
asmir otjelovljenje ljudske gluposti
Breza was spared major destruction during the War. posjeti asmire nekad rodno ti mjesto i pogledaj taj natpis na majici
- Бањалучанин
- Kontakt:
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
pobijedili su villareal, i još dosta bodova su uzeli u evropskoj ligi, za razliku od partizana koji nije niti jedan bod osvojio u grupnoj fazi.? je napisao/la:& $ " " " $ ", а " ? ??
$...
?, " % & $ $ $..
-
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj tituli idu iz Banovica. Puno srece u Evropi i da osvjetlate obraz bosanskohercegovackog fudbala...
volio bi da izvucete viktoriju plzen taman da gledam jedan nas tim ovde 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
kako vam se ovaj kapiten zove ?
Cestitam, zasluzeno. Niste ni vi dobri koliko smo mi losi...
Sretno u Europi, osvjetlajte obraz BiH fudbala.
Sretno u Europi, osvjetlajte obraz BiH fudbala.
RaspudićaS_Roma je napisao/la:kako vam se ovaj kapiten zove ?
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ja bih volio kad bi izvukli mozda Maribor.Mislim da se s njima moze igrati,a i blizu je zbog nas navijaca,gostovanje.
- slavko njegus
- Kontakt:
Cestitke na tituli sampiona jedine nam domovine BOSNE I HERCEGOVINE. Nadam se da cete dostojno reprezentirati fudbal JEDINE NAM DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE, i na taj nacin doprinjeti njegovom razvoju. Jos jednom - cestitka svim Lesinarima - Bosancima i Hercegovcima i igracima FK Borac, takodjer Bosancima i Hercegovcima.
Cestitke na tituli
Dobro covjece,dobro shvatili smo.slavko njegus je napisao/la:Cestitke na tituli sampiona jedine nam domovine BOSNE I HERCEGOVINE. Nadam se da cete dostojno reprezentirati fudbal JEDINE NAM DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE, i na taj nacin doprinjeti njegovom razvoju. Jos jednom - cestitka svim Lesinarima - Bosancima i Hercegovcima i igracima FK Borac, takodjer Bosancima i Hercegovcima.

Ukratko receno, cestitam Borcu na titulu...zasluženo ste slavili,zatvorili sve u odbrani ,šuknuli ga momacki iz kontre i zasluženo šampioni države...najbolja ekipa ove sezone.
Vi sa ovakvom igrom da vam bilo ko dodje necete moci ni prismridti im golu to i sami znate, treba vama jos pojacanjajubitubi je napisao/la:Ja bih volio kad bi izvukli mozda Maribor.Mislim da se s njima moze igrati,a i blizu je zbog nas navijaca,gostovanje.
NO PYRO NO PARTY
Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
ako izvucete viktoriju ili wislu idem da vas gledam i naravno da navijam za nas tim!!! 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Sad sam te izgubio malo,koji je sad to nas tim,ne shvatam?tm84 je napisao/la:ako izvucete viktoriju ili wislu idem da vas gledam i naravno da navijam za nas tim!!!

pa wisla il viktorijajubitubi je napisao/la:Sad sam te izgubio malo,koji je sad to nas tim,ne shvatam?tm84 je napisao/la:ako izvucete viktoriju ili wislu idem da vas gledam i naravno da navijam za nas tim!!!

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.