Oklahoma City Thunder
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Oklahoma City Thunder
Vidim 15 skokova od Chandlera _)-----i jedno 7,8 napadackih!!
oc Rivers, trener Boston Celticsa, se nakon ispadanja svoje momčadi iz doigravanja osvrnuo i na ključnu točku njegove momčadi u ovoj sezoni. A to je odlazak Kendricka Perkinsa.
“Pogriješili smo što smo poslali Perkinsa u Oklahomu”, rekao je Rivers i dodao: “Da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno ne bih napravio takvu razmjenu.” Perkins je naime u zadnjim minutama ovogodišnjeg prijelaznog roka šokantno, iznenađujuće napustio redove Bostona koji je do tada igrao vjerojatno i najbolju košarku u ligi. Drugim smjerom su došli Jeff Green i Nenad Krstić.
“Jeff Green je dobar košarkaš i može postati prvak, dok Nenad Krstić može biti od veliki pomoći. Međutim uvjeren sam kako smo pogriješili odrekavši se usluge Perkinsa, i sve to u krivo vrijeme”, zaključio je Doc Rivers.
Isto tako dodajmo kako je srpski košarkaš Nenad Krstić nedavno izjavio kako bi volio ostati u keltskom ponosu i dalje, ali sudeći prema toj izjavi Rivers ne nudi previše poštovanja i vjere u njegove mogućnosti.
evo malo za box score strucnjake i nisam ja rekao vec Rivers ma da ni on nema pojma a to sto vi ne citate ni ESPN ni NBA vasa stvar,tu noc na trade svi su novinari na espn rekli da je ovo glup trade i da su s njim otvorli vrata Heatu za finale.[/quote]
Doc i njegovi izgovori:)...ima 2 oneila...treba reci stari smo da igramo sa mladima ,kao i spurci i lakersi!!
“Pogriješili smo što smo poslali Perkinsa u Oklahomu”, rekao je Rivers i dodao: “Da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno ne bih napravio takvu razmjenu.” Perkins je naime u zadnjim minutama ovogodišnjeg prijelaznog roka šokantno, iznenađujuće napustio redove Bostona koji je do tada igrao vjerojatno i najbolju košarku u ligi. Drugim smjerom su došli Jeff Green i Nenad Krstić.
“Jeff Green je dobar košarkaš i može postati prvak, dok Nenad Krstić može biti od veliki pomoći. Međutim uvjeren sam kako smo pogriješili odrekavši se usluge Perkinsa, i sve to u krivo vrijeme”, zaključio je Doc Rivers.
Isto tako dodajmo kako je srpski košarkaš Nenad Krstić nedavno izjavio kako bi volio ostati u keltskom ponosu i dalje, ali sudeći prema toj izjavi Rivers ne nudi previše poštovanja i vjere u njegove mogućnosti.
evo malo za box score strucnjake i nisam ja rekao vec Rivers ma da ni on nema pojma a to sto vi ne citate ni ESPN ni NBA vasa stvar,tu noc na trade svi su novinari na espn rekli da je ovo glup trade i da su s njim otvorli vrata Heatu za finale.[/quote]
Doc i njegovi izgovori:)...ima 2 oneila...treba reci stari smo da igramo sa mladima ,kao i spurci i lakersi!!
Imao je i Noah 15 skokova u prvoj utakmici pa je po tebi los.doe78 je napisao/la:Vidim 15 skokova od Chandlera _)-----i jedno 7,8 napadackih!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da fenomen,i u drugoj imao manje od jamesa:)---BIHfan je napisao/la:Imao je i Noah 15 skokova u prvoj utakmici pa je po tebi los.doe78 je napisao/la:Vidim 15 skokova od Chandlera _)-----i jedno 7,8 napadackih!!
za mene je kloc i ostat ce,a opet se veceras mozes uvjerit..
Za perkinsa nemam rijeci covjek redovno ima oko 5,6 a tyson pored njega pokupi svaku loptu!
Noah imao problema sa licnim pa nije se ni naigrao. Da da ja cu se opet veceras uvjerit kakav je to igracina.doe78 je napisao/la:Da fenomen,i u drugoj imao manje od jamesa:)---BIHfan je napisao/la:Imao je i Noah 15 skokova u prvoj utakmici pa je po tebi los.doe78 je napisao/la:Vidim 15 skokova od Chandlera _)-----i jedno 7,8 napadackih!!
za mene je kloc i ostat ce,a opet se veceras mozes uvjerit..
Za perkinsa nemam rijeci covjek redovno ima oko 5,6 a tyson pored njega pokupi svaku loptu!
U NBA nema nijedan centar, znaci nijedan koji uzme skok i prenese loptu sa svoje na protivnicku polovicu iz traznicije i dadne kos. I to u finalu konferencije! De mi nadji nekog centra koji to moze, koji djeli asistencije iza trice a ne da su povratne lopte. Koji to centar ima ovakav osjecaj za pas? Covjek igra sa tolikom energijom i skace ko lud. Cak je poceo i koristit ledjnu tehniku, ne fula slobodna bacanja kao mnogi centri. A ti sudi kosarkasa po njegovom izbacaju suta, to pokazuje kolko ti (ne) znas o kosarci. Vozdra!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
doe78 je napisao/la:oc Rivers, trener Boston Celticsa, se nakon ispadanja svoje momčadi iz doigravanja osvrnuo i na ključnu točku njegove momčadi u ovoj sezoni. A to je odlazak Kendricka Perkinsa.
evo malo za box score strucnjake i nisam ja rekao vec Rivers ma da ni on nema pojma a to sto vi ne citate ni ESPN ni NBA vasa stvar,tu noc na trade svi su novinari na espn rekli da je ovo glup trade i da su s njim otvorli vrata Heatu za finale.
Doc i njegovi izgovori:)...ima 2 oneila...treba reci stari smo da igramo sa mladima ,kao i spurci i lakersi!![/quote]
znaci objasnio ti je Doc da nisi u pravu,valjda se slazemo da zna vise od tebe
bih
kratko i jasno ´divi se noahu za mene je igrac koji ne zna sam napraviti nisti i gotovo,daj mu loptu pod kos on ce je vratiti!!nemam volje da diskusije kada ste kao djeca,odigra lose bog fulova kod derricka su povrede uvjek!!
kratko i jasno ´divi se noahu za mene je igrac koji ne zna sam napraviti nisti i gotovo,daj mu loptu pod kos on ce je vratiti!!nemam volje da diskusije kada ste kao djeca,odigra lose bog fulova kod derricka su povrede uvjek!!
dema,
Perkins je nula i to si opet sinoc mogao vidjeti...znapo si i prije meca sa heatom da ga nema ,pasi rekao da ce ih gaziti,kao i sada vi protiv heata..Kraj vam je dosao,posle dobre sezone..
Perkins je nula i to si opet sinoc mogao vidjeti...znapo si i prije meca sa heatom da ga nema ,pasi rekao da ce ih gaziti,kao i sada vi protiv heata..Kraj vam je dosao,posle dobre sezone..
Daj Bgt kad vec pricas, reci mi kolko si puta Noaha gledao ove sezone?doe78 je napisao/la:bih
Mi smo uvjek naglasili kad je Rose odigrao losu utakmicu, to mozes vidjet na nasoj temu ako pratis, al posto ti dosta toga ne pratis ostani na svojem misljenju kojeg samo troollovi (d1n0 ,alfa) podrzavaju.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
znas koliko me zanima tvoje misljenje,nimalo ti znas bolje od Doca od cijele NBA lige ,mi djeca i Doc dijete i Phil i Kobe sam ti pametan vidis box score i sve saznas,kraj moje diskusije s tobom.doe78 je napisao/la:dema,
Hahahaha kako je lud doe.... oca mi najluđi lik na forumu. za njega su i Rodman i B.Wallace dva najveće kloca koja su koračala NBA parketima.dema je napisao/la:znas koliko me zanima tvoje misljenje,nimalo ti znas bolje od Doca od cijele NBA lige ,mi djeca i Doc dijete i Phil i Kobe sam ti pametan vidis box score i sve saznas,kraj moje diskusije s tobom.doe78 je napisao/la:dema,

Allez
BIHfan je napisao/la:Daj Bgt kad vec pricas, reci mi kolko si puta Noaha gledao ove sezone?doe78 je napisao/la:bih
Mi smo uvjek naglasili kad je Rose odigrao losu utakmicu, to mozes vidjet na nasoj temu ako pratis, al posto ti dosta toga ne pratis ostani na svojem misljenju kojeg samo troollovi (d1n0 ,alfa) podrzavaju.
Jesi se uvjerio?????nemoj vise da pricas bolan o klocu jos ti najavim da gledas,pa pazis te smotane pokrete,to izgubljeno kretananje na terenu!!!Vozdra i ne obracaj mi se vise!!
Koju si ti utakmicu gledo, samo Bog zna.doe78 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Daj Bgt kad vec pricas, reci mi kolko si puta Noaha gledao ove sezone?doe78 je napisao/la:bih
Jesi se uvjerio?????nemoj vise da pricas bolan o klocu jos ti najavim da gledas,pa pazis te smotane pokrete,to izgubljeno kretananje na terenu!!!Vozdra i ne obracaj mi se vise!!
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Koju si ti utakmicu gledo, samo Bog zna.
Tjesi se stjesi..opet ste izgubili zbog njega!!
1 poen i 3,4 skoka heheh:)--odbrana nula!!!
Kurt treba da igra pod hitno,athony lijepi banane samo tako ,to je odbrana to cjenim...
u stavri sta ja pricam sa tobom kad nemas pojma!!
I rekao sam ako boozer dobije vise suteva bice bolji,i naravno bio je.!!
Tjesi se stjesi..opet ste izgubili zbog njega!!
1 poen i 3,4 skoka heheh:)--odbrana nula!!!
Kurt treba da igra pod hitno,athony lijepi banane samo tako ,to je odbrana to cjenim...
u stavri sta ja pricam sa tobom kad nemas pojma!!
I rekao sam ako boozer dobije vise suteva bice bolji,i naravno bio je.!!
Ove godine bicemo sampioni, Durantula i Westbrook ce silovati sve redom i to bez kondoma, nema stajanja, nema milosti samo kara*e do smrti...
Thunder FTW
Thunder FTW
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slazem se, jedini problem je sto mu je Oklahoma najveca zrtva.Indigo je napisao/la:Westbrook ce silovati sve redom i to bez kondoma, nema stajanja, nema milosti samo kara*e do smrti...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dvije velike pobjede protiv šampiona...
Oklahoma City 106 - Dallas 92
Dallas 83 - Oklahoma City 87

Oklahoma City 106 - Dallas 92
Dallas 83 - Oklahoma City 87

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šta je sa Sefoloshom?Piše mi da je povrijeđen na fantasyu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
O kako igraju ruzno i brutalno efikasno.
Durant po defaltu dobije loptu da usminka rezultat..
Durant po defaltu dobije loptu da usminka rezultat..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.