dobar igracLEŠINAR je napisao/la:RaspudićaS_Roma je napisao/la:kako vam se ovaj kapiten zove ?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
mozda bi mi i srce malo kucalo za vas kad bi sarajevo gostovalo ovde... ali naravno da podrzavam timove iz bihadnanhz je napisao/la:pa wisla il viktorijajubitubi je napisao/la:Sad sam te izgubio malo,koji je sad to nas tim,ne shvatam?tm84 je napisao/la:ako izvucete viktoriju ili wislu idem da vas gledam i naravno da navijam za nas tim!!!![]()
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mozel mi neko reci od kojeg pretkola startate te dali cete bi nosioci i koji su vasi moguci protivnici ?
ps. Iskrena cestitka na tituli
ps. Iskrena cestitka na tituli
-
padobranac1978
- Kontakt:
cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Male zamjerke organizatoru! NISTE ŠAMPIONA DOČEKALI KAO PROŠLI PUT!
[youtube][/youtube]
Ali dobro. Ko se o mljeko opeče i u jogurt duva!

[youtube][/youtube]
Ali dobro. Ko se o mljeko opeče i u jogurt duva!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Pa i nije bas,kad se uzme u obzir da je taj drugoligas usao sad u prvu ligu,i tako igrao sa klubom iz vrha te lige i demolirao ga.Igrao grupnu fazu LE,izbacio jednu moskovsku Lokomotivu.Odigrati 0:1 i 1:1 vjeruj mi nije sramota,cak naprotiv,ja se ponosim.padobranac1978 je napisao/la:cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
Uzivaj.
Taj drugoligaš je juče ušao u prvu ligu! Drugo, taj drugoligaš je učesnik Lige UEFA o kojoj vi možete samo da sanjate ove sezone. cccccccccccpadobranac1978 je napisao/la:cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čestitke na tituli!! Kod vašeg gostovanja u Gradačcu vidjelo se o kakvoj se ekipi radi, mogu reći baš u pravom smislu da ste prvaci, tako ste se ponašali, tako ste igrali i ovu titulu ste zaslužili. Sve najbolje.
Dragon Town
Iskrene cestitke na tituli........Bili ste najbolji ove sezone......Zelim vam puno srece u Evropi....... 
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Gdje su oni analitičari, sejo poznatiji kao štampač majica, Pile i ovaj Avlami, poznavaoci meteoroloških prilika i očekivanja plavog proljeća... hahahahahaha, jao pacijenata, kako velikan igra na ručno građenom stadionu, hahahahahaha
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
čestitike Borcu na zasluženoj tituli i da dogurate što dalje u Evropi kao i Sarajevu na pobjedi u Zvorniku
volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
aBd ispast cete u drugom pretkolu odmah, zdrao
-
padobranac1978
- Kontakt:
jubitubi je napisao/la:Pa i nije bas,kad se uzme u obzir da je taj drugoligas usao sad u prvu ligu,i tako igrao sa klubom iz vrha te lige i demolirao ga.Igrao grupnu fazu LE,izbacio jednu moskovsku Lokomotivu.Odigrati 0:1 i 1:1 vjeruj mi nije sramota,cak naprotiv,ja se ponosim.padobranac1978 je napisao/la:cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
Uzivaj.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Hvala i živiovideoton1 je napisao/la:volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
Mogli biste nešto i napraviti u LP u slučaju dobrog žrijeba.
Zestaponi, Maribor, Shamrock
Zestaponi, Maribor, Shamrock
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
videoton1 je napisao/la:volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
Vrbasom pehari plove jadničku, pa ti gledaj. Hvala na čestitkama!
Zadnja izmjena: LEŠINAR, dana/u 22 maj 2011, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke na tituli i da se pokažete na Euro sceni uz malo sreće nije nemoguće 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
to ti je definiitivno skroz glup i djetinjast post..LEŠINAR je napisao/la:videoton1 je napisao/la:volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
Vrbasom pehari plove svaki se Bosnom zove Seljo seljo seljooooo!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cestitke na zaluzenoj tituli.Vjerujem da cete dostojno predstavljati nasu zemlju.Uistinu,zasluzili ste titulu posteno,bili ste najbolji i sigurno kao takvi mozete napraviti nesto u Europi.Najbolja ste ekipa i zajedno sa Sarajevom igrali ste najljepsi fudbal.Uzivanje je vas i Sarajevo bilo gledati u Gradaccu.Ono je sve krkanluk zesci.Puno srece u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.