Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Dabre, glodaj drvo.Dabar je napisao/la:Šta ste se digli nakon jednog gola ba?
To je neki dan potvrdio i "chairman" City-ja, svi ciljevi za ovu sezonu su ispunjeni.Virtu4l je napisao/la:Na kraju City završio sa istim brojem bodova kao Chelsea. Mancini ostaje, to je sasvim sigurno, nema niti jedan razlog da bi ga najurili. Nekoliko puta je ove sezone pogodio sa izmjenama, direktan plasman u LP, primili su najmanje golova, osvojili kup... može se reći da je ovo bila fenomenalna sezona za njih...
Bogami 21 gola u svim takmičenjima,nije loše za nekog ko nije u fofmiKaka_Real je napisao/la:Dabre, glodaj drvo.Dabar je napisao/la:Šta ste se digli nakon jednog gola ba?
Džeko kralju!!!
21 golJuveSissoko je napisao/la:9 miliona godisnje, 17 golova ove sezone, joooj da je i meni tako propast![]()
17 ne racunajuci reprezentaciju.ZOI84 je napisao/la:21 golJuveSissoko je napisao/la:9 miliona godisnje, 17 golova ove sezone, joooj da je i meni tako propast![]()

Uzbuđen ba, ko dijete... koliko mu znači svaki golLucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
Vijest na vodecem hrvatskom portalu.Goalgetter je napisao/la:Gdje ovu sliku iskopa Chelsea_CBH![]()
![]()
![]()
![]()
Cak sta vise to je dva puta rekao, al sto kazes, kralj jeLucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
tom portalu nikad necu halaliti naslov "Jalovi Bosanac"tanzla je napisao/la:Vijest na vodecem hrvatskom portalu.Goalgetter je napisao/la:Gdje ovu sliku iskopa Chelsea_CBH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Džeko se isplatio golom za Ligu prvaka!!
Svidja mi se naslov.
Dzeko ce iduce sezone razvaliti, kad prodje kompletne pripreme, i City se pojaca jednim pravim kreativcem. Nije nuzno da Tevez ode. Sve ce se samo sloziti..
Lucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
Prijatelju znam i ja engleski kao i njemacki nego mi sipmaticno kako se izrazioDado je napisao/la:Lucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
Mjesa Njemacki i Engleski
ziel=goal, aim, target = cilj
buraz ziel=cilj, tor=golDado je napisao/la:Lucryler je napisao/la:hahhaha ja Dzeksona "That was our cilj" hahaha joj volim ga ba sto je bosanac pa kakav god da je jedinstven je! Dzeko Dijamantu samo naprijed !!!!
Mjesa Njemacki i Engleski
ziel=goal, aim, target = cilj
Virtu4l je napisao/la:Neka ga bolan, zamalo je ispao pametan
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, LukavacBHF, PrijedorCarsija i 74 gosta.