Uh, vi sad bas imate minimalne sansemuhovic je napisao/la:..hajmo Juve dobij 3:2 !!!![]()
..i da Milan ne zavrsi 0:1,1:2 ili 2:2![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
..da,onda bi Grizliji isli kao 1.,vi direktno kao 2.,a mi u barazlegenda reala je napisao/la:i ja se slažem sa tobom ,mi bi onda bili drugi jeldemuhovic je napisao/la:..hajmo Juve dobij 3:2 !!!![]()
..i da Milan ne zavrsi 0:1,1:2 ili 2:2![]()
![]()
Samo da Milan dođe 1:0 ili 3:2
@Edin:
- spielführer_21
- Kontakt:
Eto vas k'o Deportivoharry_90 je napisao/la:Nije mogu da ce BH Fanaticosi u cvajtudo prije nekoliko kola borba za titulu,sad u cvajtu idemo..
Kad će @defender s utakmice? Nije zanimljivo bez live-a...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
Evo Napoli vodi sad sve prognoze ponovo padaju u vodu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
evo me
izvinjavam se svima, za koji minut sredim sve rezultate i tabele 
..nije,dobro je sad ovo,sad ce golijadalegenda reala je napisao/la:Evo Napoli vodi sad sve prognoze ponovo padaju u vodu
Jbg-a, sad ja ispade kriv za neuspjeh.adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Stvarno nam je sreca okrenula ledja.adnan24 je napisao/la:Nista izgleda od titule iako mislim da imamo jos sanse ako veceras pogodimo Milan ali pod uslovom da protivnici ne pogode Juventus-Napoli...
Rekoh ja tebi da ces mi ispehirati...otkako si ti ono napisao ja nisam gola dao
![]()
Danas Wolvesi se nisu mogli pogoditi ali jucer smo morali dati bar jedan gol...hajd mozda nam se veceras posreci
Imali smo 3 para tako blizu, a nismo uspjeli pogodit.
Nesto ne vjerujem da cemo pogodit Milan, znaci Gonghasi osvajaju titulu, ali ovaj put korektno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tek sad vidim da je vecina na Juve tipovala
Oj al ste antitalenti, pa juve najslabiji ikad, Napoli ce ih poderat, dakle Dragonsi idu baraz, ja pao na kladari na 3 listica, al nea veze 
- legenda reala
- Kontakt:
smoto gledaš li utakmicu bolan nebio ,vidiš da Juve razvaljuje ovo će završiti 1:1 ili 2:1 za Juve (znaš ti talijane stare lopove )neki prelaz 2/1Edin TM87 je napisao/la:Tek sad vidim da je vecina na Juve tipovala![]()
![]()
Oj al ste antitalenti, pa juve najslabiji ikad, Napoli ce ih poderat, dakle Dragonsi idu baraz, ja pao na kladari na 3 listica, al nea veze
oba ova rezultata nas vode direktno ,daj jedan bar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
..ma 3:2 ovo Juve dobija !!legenda reala je napisao/la:smoto gledaš li utakmicu bolan nebio ,vidiš da Juve razvaljuje ovo će završiti 1:1 ili 2:1 za Juve (znaš ti talijane stare lopove )neki prelaz 2/1Edin TM87 je napisao/la:Tek sad vidim da je vecina na Juve tipovala![]()
![]()
![]()
oba ova rezultata nas vode direktno ,daj jedan bar
Za sada imamo gol zahvalujući Napoliju 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
opet oni vode imaju Milan 0:0LBJ MVP je napisao/la:Za sada imamo gol zahvalujući Napoliju
ma teško da će ostati 0:1 Napoli ,nema skoro nikakve šanse
A jbg i 1:2 nam odgovara iz 2 u 2 samo ja ni za Milan ne vjerujem da ostaje istolegenda reala je napisao/la:opet oni vode imaju Milan 0:0LBJ MVP je napisao/la:Za sada imamo gol zahvalujući Napoliju
ma teško da će ostati 0:1 Napoli ,nema skoro nikakve šanse
Žabario su to bagra samo mi nije jasno kako ja nisam računao na namještaljke prije nego što postavih prognozu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Eto 1:1 Juve sad mi imamo drugu ligu direktno 
A Milan ostaje budi siguran 0:0 ili 1:0(gledam meč i niko ništa ne pokušava odgovara im 0:0)
A Milan ostaje budi siguran 0:0 ili 1:0(gledam meč i niko ništa ne pokušava odgovara im 0:0)
..ovaj mi Juve mirise na 3:2 !

- spielführer_21
- Kontakt:
Sad ne odgovara Udinama, moraju pobjediti.. Mada će to opet biti 1:0, tako da mi gubimo. Uzdamo se u druge retultate..legenda reala je napisao/la:Eto 1:1 Juve sad mi imamo drugu ligu direktno
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- legenda reala
- Kontakt:
sumnajm da im treba ,jer bi krenuli u napad Lazio vodi ,ali oni samo drže loptu što dalje od svog golaspielführer_21 je napisao/la:Sad ne odgovara Udinama, moraju pobjediti.. Mada će to opet biti 1:0, tako da mi gubimo. Uzdamo se u druge retultate..legenda reala je napisao/la:Eto 1:1 Juve sad mi imamo drugu ligu direktno
ako se gleda gol razlika oni imaju +22 a Lazio +14 tako da bod im je dovoljan
..sad nesto malo trazih i ugledah i drugu varijantu
..ako Juve bude 2:1,a Milan 1:1 takodjer mozemo u baraz !! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.