Ja mislim da ima 18 asistencija,A ima jos i 6 asistencija u LpLos_Blanos2 je napisao/la:Koliko Ozil ima asistencija - La Liga
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- anonymousHD
- Kontakt:
Ozil ima 17 asistencija u Primeri, 2 u kupu i 6 u Ligi prvaka. Sve ukupno 25 asistencija. 
Da, osteceni za penal i crveni.. Odbrana je u najmanju ruku smijesna.. Valjda ce se bar malo popravit povratkom Carvajala..Los_Blanos2 je napisao/la:Koliko Ozil ima asistencija - La Liga
Ja sam to rekao, iDje onaj sto je rekao da je Castilla imala srece sa zdrijebomisto tako su svi mediji u Spaniji pisali tj. jer je ocito bilo ljudi su jedva izborili taj baraz..a eto uzeli, tekmu nazalost nisam gledao tako da nemam sud o tome, razultat je ocito negativan..
Igraci Torila su imali veliki broj prilika ali nije bio dan madridjana...Los de Toril gozaron de numerosas ocasiones de gol pero no era el día de los madridistas y se marcharon de vacío del feudo blanco, arbitro no señaló un claro penalti por mano de Paco Esteban.sudija isto nazalost nije svirao cist penal...tj. igranje rukom Paca Estebana.
- anonymousHD
- Kontakt:
A jesi ti konjanonymousHD je napisao/la:Lopta promenila pravac? Ronaldo ošuto u desni ugao, lopta otišla u levi? Šta tebi znači kad promeni pravac?Koji si ti lav!
![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Hvala na kompimentu, majmune. ( nisam rasista! )Madridism je napisao/la:A jesi ti konj
EDIT: Čitam sad Fabio Coentaro za 25 miliona u Real Madridu. Izgleda sve je dogovoreno.
Već sam jednom rekao i opet ću **** ih CoentraoanonymousHD je napisao/la:Hvala na kompimentu, majmune. ( nisam rasista! )Madridism je napisao/la:A jesi ti konj
EDIT: Čitam sad Fabio Coentaro za 25 miliona u Real Madridu. Izgleda sve je dogovoreno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jooooj kakav ti sad Coentrao
.Prosjek.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
ZastoanonymousHD je napisao/la:Hvala na kompimentu, majmune. ( nisam rasista! )Madridism je napisao/la:A jesi ti konj
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Bane Madridista
- Kontakt:
Marcelo za njega izmislio fudbal,a još je i mlađi.Samo jedan štoper i to je sveNail for Real je napisao/la:Jooooj kakav ti sad Coentrao.Prosjek.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
on izgleda ne moze izdrzat ljeta a da na potrosi 50 mil..ja bi najradije da se nista ne posluje
bolje da ne dovedu nikog nego da opet dovedu nova 3-4 igraca
sad stvarno imamo jaku i potencijalnu ekipu,koja,filozofski receno,ima puno mjesta na napredak
bezze,,marcelo najbolji na svijetu bek

on izgleda ne moze izdrzat ljeta a da na potrosi 50 mil..ja bi najradije da se nista ne posluje
sad stvarno imamo jaku i potencijalnu ekipu,koja,filozofski receno,ima puno mjesta na napredak
bezze,,marcelo najbolji na svijetu bek
Sretno zmajevi!!
Kolega moj, ne dipr , pored Dani Alvesa da bude najbolji bek :O :O :OMARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
bezze,,marcelo najbolji na svijetu bek![]()
![]()
![]()
![]()
btw: nije nikakva provokacija, poznajem @MARCELA , inace moj strucni kolega iz Medicinske Skole
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
A dobro mislio je lijevi,Alves je desniDushi_Rob je napisao/la:Kolega moj, ne dipr , pored Dani Alvesa da bude najbolji bek :O :O :OMARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
![]()
![]()
![]()
btw: nije nikakva provokacija, poznajem @MARCELA , inace moj strucni kolega iz Medicinske Skole
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta ba tiDushi_Rob je napisao/la:Kolega moj, ne dipr , pored Dani Alvesa da bude najbolji bek :O :O :OMARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
![]()
![]()
![]()
Ti si peederanonymousHD je napisao/la:Hvala na kompimentu, majmune. ( nisam rasista! )Madridism je napisao/la:A jesi ti konj
hule_barca je napisao/la:Ma ovo za izjavu Ronalda nisu neki izvori ne brinite:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... Barselonom
http://www.vesti.rs/Sport/Ronaldo-Da-ni ... lonom.html
http://www.rtvslobomir.com/component/co ... ?task=view
http://madridistaplanet.****/20 ... tajao.html
http://vesti.krstarica.com/?rubrika=spo ... 149754e143
http://www.portalanalitika.me/component ... lonom.html
http://realmadrid-mne.****/2011 ... tajao.html
mrsko mi traziti vise![]()
![]()
Ala pa svaka vijest kopirana sa jednog portala i svaka ista od pocetka do kraja
Ma mi se tako zezamo po skoli, skontat ce onL_blancos je napisao/la:Sta ba tiDushi_Rob je napisao/la:Kolega moj, ne dipr , pored Dani Alvesa da bude najbolji bek :O :O :OMARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
![]()
![]()
![]()
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
realan_coek
- Kontakt:
nije provokacija ali moze li mi neko reci zasto je adriano pozvan u repku a marcelo nije???(ako je tacno ovo)MARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
![]()
![]()
![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Koji si ti low, pa to sam samo tebi rekao. C c c, mislio sam da će to ostati između nas, između ****. Stvarno si iznenadio me.. Obrisati ću te sa msna.Madridism je napisao/la:Ti si peeder![]()
anonymousHD je napisao/la:Koji si ti low, pa to sam samo tebi rekao. C c c, mislio sam da će to ostati između nas, između ****. Stvarno si iznenadio me.. Obrisati ću te sa msna.Madridism je napisao/la:Ti si peeder![]()
![]()
pa ne znamo ni mi....selektor brazila ima tu glavnu rijecrealan_coek je napisao/la:nije provokacija ali moze li mi neko reci zasto je adriano pozvan u repku a marcelo nije???(ako je tacno ovo)MARCELO je napisao/la:ma to je sve perezovo sranje ,ja mislim
![]()
![]()
![]()
i ja nisam siguran ko je pozvan....
al ako je to tacno,,onda stvaarno..jos jedan dokaz da brazil nece nista postic na SP-u
al opet,ako neki covjek(homo sapiens) onakvog marcela(nije sto igra u realu,al stvarno je covjek ovu sezonu----ajmo rec dobar) ne pozove sebi u reprezentaciju,pa barem na klupu,onda njemu nisu svi kod kuce
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.