Jedna po sistemu KUP-aBosco je napisao/la:Ne brini legendo, od srijede idemo u karantin da se maximalno posvetimo utakmici baraža. Ubijeđen sam da možemo do pobjede, i imam jedno pitanje, je li se igra dvomeč ili samo jedna tekma ?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
a može jedan prijedlog ,haj vi ukinite baraž ,bogami je ovo glupost123456 je napisao/la:Jedna po sistemu KUP-aBosco je napisao/la:Ne brini legendo, od srijede idemo u karantin da se maximalno posvetimo utakmici baraža. Ubijeđen sam da možemo do pobjede, i imam jedno pitanje, je li se igra dvomeč ili samo jedna tekma ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pobjeda za kraj i promociju u prvu ligu, a tamo ce tek da osjetite moc topnika.
Klub osnovan prije dvije sezone, prvo takmicenje bio kup i odma osvojen, drugo takmicenje bila treca liga i odma promocija, sada prvi put u drugoj ligi i odma sve izdominirali
Babinho, Elegant, Admir dominiraju
Klub osnovan prije dvije sezone, prvo takmicenje bio kup i odma osvojen, drugo takmicenje bila treca liga i odma promocija, sada prvi put u drugoj ligi i odma sve izdominirali
Babinho, Elegant, Admir dominiraju
nema potpisa
Ko gubi ima pravo da se ljuti tako je u svim europejskim većim ligamalegenda reala je napisao/la:a može jedan prijedlog ,haj vi ukinite baraž ,bogami je ovo glupost123456 je napisao/la:Jedna po sistemu KUP-aBosco je napisao/la:Ne brini legendo, od srijede idemo u karantin da se maximalno posvetimo utakmici baraža. Ubijeđen sam da možemo do pobjede, i imam jedno pitanje, je li se igra dvomeč ili samo jedna tekma ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
FK Topnici zavrsili takmicenje kao drugoplasirani u drugoj ligi, i samim tim ostvarili direktan plasman u prvu ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa mozes dati i taj prijedlog u pauzi izmedju dvije sezone pa ce se vidjeti kako ce proci.legenda reala je napisao/la:a može jedan prijedlog ,haj vi ukinite baraž ,bogami je ovo glupost123456 je napisao/la:Jedna po sistemu KUP-aBosco je napisao/la:Ne brini legendo, od srijede idemo u karantin da se maximalno posvetimo utakmici baraža. Ubijeđen sam da možemo do pobjede, i imam jedno pitanje, je li se igra dvomeč ili samo jedna tekma ?
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Nije samo je u Njemačkoj tako i ono je glupost ,jer Bochum izbori 1 Ligu ,no oni moraju u baraž a sve pobjeđivali čitavu sezonu a u ligi opstane Gladbach koji je gubio čitavu sezonu ,to je nepravedno prema ovim slabijim timovimaLBJ MVP je napisao/la: Ko gubi ima pravo da se ljuti tako je u svim europejskim većim ligama
Zato to treba ukinuti od sljedeće sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da li ce se u skoro vrijeme praviti i cetvrta liga zbog velikog broja igraca koji cekaju? 
LIVE prenos je zavrsen
bilo je nekih tehnickih problema ali na kraju je sve dobro ispalo 
Cestike Gongashima na tituli !
Isto tako cestike za Joint_fc koji su osvojili drugu ligu i Topnicima za plasman u prvu ligu.
I na kraju kao clan saveza a i kao clan trece lige i kluba FC Premier da cestitam FK Bilder na zasluzenoj tituli i Grizzliesima na direktom plasmanu u drugu ligu
Sutra cu zavrsiti i postaviti zvanicne rezultate, tabele i liste strijelaca.
Isto tako cestike za Joint_fc koji su osvojili drugu ligu i Topnicima za plasman u prvu ligu.
I na kraju kao clan saveza a i kao clan trece lige i kluba FC Premier da cestitam FK Bilder na zasluzenoj tituli i Grizzliesima na direktom plasmanu u drugu ligu
Ja predlazem da se sve tri lige spoje !!!alacious je napisao/la:Da li ce se u skoro vrijeme praviti i cetvrta liga zbog velikog broja igraca koji cekaju?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
def nije smijesno, ja u ovoj 3.ligi vjecito...
alacious je napisao/la:Da li ce se u skoro vrijeme praviti i cetvrta liga zbog velikog broja igraca koji cekaju?
Nece
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ili bi možda bilo bolje da imamo dvije lige po dvadeset timova.
ee..jbg-a...ja sam se po-odavno prijavio na onoj temi...cekao i cekao...al' nikako da pocnem i ja igrati.. 
- legenda reala
- Kontakt:
kako zasluženoj ,mi ih pomeli 3:0 a oni prvaci ,ma ovo nema nigdjedefender je napisao/la:LIVE prenos je zavrsenbilo je nekih tehnickih problema ali na kraju je sve dobro ispalo
Meni se svidja sistem, svaka cast savezu, sve uradite da Dragonsi ne udju u cvajtu! 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- the scouser
- Kontakt:
Svaka ti cast na ovom live prenosu,a i generalno @123456, @Liedsonu i tebi za sav naporan rad ove sezone.defender je napisao/la:LIVE prenos je zavrsenbilo je nekih tehnickih problema ali na kraju je sve dobro ispalo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nazalos tu si sam kriv.Nije dovoljno samo se prijaviti i cekati.Malo prati ko izostaje kome fali igrac i kapitenu na pp malo dosadjivati da te primi.Vjerovatno ce biti u novoj sezoni mjesta ali moras biti tu u pravo vrijeme to jeste redovno pratiti izostanke.alacious je napisao/la:ee..jbg-a...ja sam se po-odavno prijavio na onoj temi...cekao i cekao...al' nikako da pocnem i ja igrati..
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- neutralan__
- Kontakt:
Mozel se ikako promijeniti grb?Posto Kljusinari imaju ubjedljivo najgori u ligi. 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Vitrine su popunjene sa novim cupovima
.
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=958
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1469
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=958
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1469
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.