Admiral_TM87 je napisao/la:Nema velike filozofije, da bi osvojio 3 boda i pobjedio moras zabiti go, da bi zabio go moras imati napadaca koji zabija golove, a ne pouzdat se u srecu da ga zabije neko iz odbrane ili veze(sto je puno teze) ili da nam se penal svira...
Kad svemu ovome dodamo i nerezonske odluke strucnog staba, od forsiranja igraca na neprirodnim mjestima(stanic, zeba, ponekad i visca), gomilanje ispodprosjecnih igraca(perak, colic, jamak, savic) nedavanje sanse mladjima nego guranje losih i neperspektivnih starijih igraca, nije lose ni ispalo, pogotovo ako se uzme kup, za koji ce nam po mom misljenju biti neophodan bar jedan pogodak... Ali netreba da se govori nije lose kup i drugo mjesto(?), i sjecate se kako je bilo proslih godine, nego treba da se postavi pitanje, zasto nije moglo bolje i zasto se nije iskoristila situacija od prosle godine i uzeta titula(ovde prije svega mislim na dovodjenje boljih igraca), jer bi sigurno sa boljim igracima i igra bila bolja i veca bi posjeta bila, pa bi uz bolju i atraktivniju igru i navijaci bili zadovoljniji i nebi bilo ovoliko kritika...
Od evrope ne ocekujem nista, ali se nadam boljoj sljedecoj sezoni sto se tice igre i rezultata, jer valjda je i amar skontao da nemoze vise ovako igrati, sa samo jednom formacijom koja je davno procitana i sa ovako truhlim igracima, kojih 70% pusi, o alkoholu da nepricam...
Dobar post , slazem se u vecino ovoga sto si napisao , ni meni nije jasno kako imamo toliku gomilu stranaca koji kada se sve sabere nemaju cak ni obraza da se potrude bar radi onih para koje svojom mrljavom igrom zarade dok neki nasi mladi igraci propadaju nedobijajuci sansu ni da pokazu sta znaju . Draze mi je ako cemo o tome , gledati neko nase dijete koje bar zna sta mi taj Zeljo znaci , nego svakakve Igracine koji dodju i plesu mi po zivcima . Oko alkohola i cigara nemam rijeci , i jos kaze igra PROFESIONALNO ali nije to samo kod nas tako da je neki balans , a to sto su oni idioti koji sebe limitiraju , sta ces ! Za ovaj ples po mojim zivcima ce da iskisu , samo dok se nakanim , makar da ih izvrijedjam , onako opustene dok cugaju ( znam tacno gdje budu ) , prema tome , hebo njih , samo polako .