FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nije provokacija,ali u subotu ako Sarajevo zalegne na drugo mjesto i da Zeljo osvoji KUP bice bruka za tim sa Grbavice.U godini hrenovki,srtruje,frizidera,gladi,suzpenzija, biti ispred Zelje i Dzekini miliona,bagera,Arena,prijateljski utakmica po najavi Zulje protiv Milana,Reala,Juveta i koga vec ne...Blekonja je ublehas, ali je mala maca za Brku,a posebno za Zulju.. Sretno Vam u Kup-u.!!

sve ce ti biti jasno u srijedu ako Bog da,vjeruj da niko se ne nada koliko ce nas fakat doci ali eto vidjet ce tebilinopolje je napisao/la:invazija kao u prvenstvu jeli ......twisttm87 je napisao/la:ljudi ne treba se crnjacit sad ovdje jest situacija losa,ali ja kako znam MANIJACI su uvijek bili uz ZELJU tako da to treba tako i da ostane,zato trebamo da u sto vecem broju odemo u zenicu i da podrzimo nase igrace,ma kakvi god oni bili oni igraju za naseg ZELJU a svi mi znamo sta za nas ZELJO znaci tako da BEZ RAZMISLJANJA SVI U ZENICU.. svi ovi igraci ce biti i proci,navijaci ce biti i proci ali ZELJO ostaje ZAUVIJEK!!!!!!!!!!
bravo pogotovo mi imamo veliki motiv tamo da odemo zbog desavanja koja su se desila tamo i radi Anera i radi svako covjeka koji je prosao kroz nasu GRBAVICU trebamo da se svi zajedno spremimo i krenemo putem zenice,ponavljam sve je prolazno ali ZELJO OSTAJE ZAUVIJEK!Cuspajz je napisao/la:**** igrace i njihove fudbalske NEkvalitete s tim se ne treba zamarati ,u srijedu svi u zenicu za klub ,ime ,historiju ,tradiciju ,za sve koji su navijali za klub prije nas ,za one koji ce navijati poslije nas ,nasa podrska nikad nije bila potrebnija zato svaki covjek je vazan i svaki glas je vazan .Svi su protiv nas ,ocekuju nas poraz ,drago im je kad lose odigramo ,gledajuci sitnice i traze nam mane ,nalaze zamjerke ali svi oni su iza nas po svemu jer mi smo navijaci najveceg klubu u bosni i svi bi zeljeli da su dio nase historije ,tradicije i svega vezanog za nas klub ,SVI U ZENICU VOLIM TE ZELJO
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 23 maj 2011, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
- bilinopolje
- Kontakt:
vjeruj ti jarane bogami bi volio da vas dodze 2milje al tesko doduse imate navijaca u brezi, ilijasu ,fojnici ,kiseljaku pa kad se to abere mozda vas i bude 1milja......al mozda i nebi bilo belaja da nam niste razbili 2busa u kupu a ovako ja negarantujem sigurnost jer ima oni balavaca vazda napuse se i odose razbijati busevetwisttm87 je napisao/la:sve ce ti biti jasno u srijedu ako Bog da,vjeruj da niko se ne nada koliko ce nas fakat doci ali eto vidjet ce tebilinopolje je napisao/la:invazija kao u prvenstvu jeli ......twisttm87 je napisao/la:ljudi ne treba se crnjacit sad ovdje jest situacija losa,ali ja kako znam MANIJACI su uvijek bili uz ZELJU tako da to treba tako i da ostane,zato trebamo da u sto vecem broju odemo u zenicu i da podrzimo nase igrace,ma kakvi god oni bili oni igraju za naseg ZELJU a svi mi znamo sta za nas ZELJO znaci tako da BEZ RAZMISLJANJA SVI U ZENICU.. svi ovi igraci ce biti i proci,navijaci ce biti i proci ali ZELJO ostaje ZAUVIJEK!!!!!!!!!!
razocara me likce po ko zna koji put .....al
"bilinopolje" brate vala toga ima u engleskoj da ne bude kod nas tu mozemo biti realni,ali vjeruj iako kod nas je kriza,da mnogo raje to jedva ceka i da ce nas doci bas veliki broj ako Bog da,a vala i vrijeme je da se napravi bas veliki spektakl i u ovoj nasoj drzavi 
- bilinopolje
- Kontakt:
s tim se slazem sto posto bio sam na grbavici prvoj tekmi i vjeruj da nece biti ni slicno kao u prvoj tekmi jer mi se bas nije ono dopalo malo gledalaca na tekmi ocekivao sam bar jos 5milja vise al hajde vidjecete sta je mala engleska kada dodzete u zenicu kako se puni stadion u vaznim tekmama i ako je ova suspenzija puno uticala na gledaoce vjeruj pogledaj broj gledalaca u predhodnim kolima do suspenzije i pogledaj sada ............................................................................................................................................................................ZENICA........................................................................................................ZENICA JE SPREMNA DA POKAZE ZASTO JE UZAVRELI GRAD OVO NECETE NIGDJE DOZIVITI KAO U ZENICI U SRIJEDU BICETE DIO SPEKTAKLA ROBIJASA NA POLUVREMENUtwisttm87 je napisao/la:"bilinopolje" brate vala toga ima u engleskoj da ne bude kod nas tu mozemo biti realni,ali vjeruj iako kod nas je kriza,da mnogo raje to jedva ceka i da ce nas doci bas veliki broj ako Bog da,a vala i vrijeme je da se napravi bas veliki spektakl i u ovoj nasoj drzavi
razocara me likce po ko zna koji put .....al
ma dobro to sve stoji ali eto vidjet cemo ako Bog da u srijedu sve,da samo sve prodje u dobroj atmosferi i sa dobrim navijanjem a da ko bude bolji i pobijedibilinopolje je napisao/la:s tim se slazem sto posto bio sam na grbavici prvoj tekmi i vjeruj da nece biti ni slicno kao u prvoj tekmi jer mi se bas nije ono dopalo malo gledalaca na tekmi ocekivao sam bar jos 5milja vise al hajde vidjecete sta je mala engleska kada dodzete u zenicu kako se puni stadion u vaznim tekmama i ako je ova suspenzija puno uticala na gledaoce vjeruj pogledaj broj gledalaca u predhodnim kolima do suspenzije i pogledaj sada ............................................................................................................................................................................ZENICA........................................................................................................ZENICA JE SPREMNA DA POKAZE ZASTO JE UZAVRELI GRAD OVO NECETE NIGDJE DOZIVITI KAO U ZENICI U SRIJEDU BICETE DIO SPEKTAKLA ROBIJASA NA POLUVREMENUtwisttm87 je napisao/la:"bilinopolje" brate vala toga ima u engleskoj da ne bude kod nas tu mozemo biti realni,ali vjeruj iako kod nas je kriza,da mnogo raje to jedva ceka i da ce nas doci bas veliki broj ako Bog da,a vala i vrijeme je da se napravi bas veliki spektakl i u ovoj nasoj drzavi
a sto se toga dole tice i mi cemo predstavu jednu da napravimo ali otom potom
A mozes li se ti pohvaliti vasom invazijom u prvenstvu..kolko vas je to bilo tad na Grbavicibilinopolje je napisao/la:invazija kao u prvenstvu jeli ......
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
ja bih pustio celiku kup samo da oni skutori iz sirokog ne idu u evropu
ima li neke sanse da nam ostane lazar iducu sezonu bilo bi steta prodati ga sada...
željo zauvijek
ima li neke sanse da nam ostane lazar iducu sezonu bilo bi steta prodati ga sada...
željo zauvijek
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 23 maj 2011, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Željo uz veliku podršku do trofeja Kup-a
Autor: FK Željezničar Datum: 23.05.2011.
Do uzvratnog susreta finala Kup-a BiH koji je na rasporedu u srijedu, ostalo je nešto više od 50 sati. Očekuje se pravi spektakl i prepuno ''Bilino polje''. Domaćin je u prodaju pustio 11.000 ulaznica ali se očekuje da će se na tribinama naći i više gledalaca. Posebno raduje izuzetna zainteresovanost ''plavih'' tifoza koji će bi u srijedu definitivno mogli imati svoj dan.
Naime, prema najavama, očekuje se preko 2.000 navijača Željezničara na stadionu u Zenici. Dolasci su najavljeni iz svih krajeva Bosne i Hercegovine a najveći broj navijača očekuje se naravno iz Sarajeva. Za navijače našeg kluba bit će rezervisana sjeverna tribina a ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10 KM.
Fudbalski klub Željezničara izražava nadu da će u srijedu svi ljubitelji fudbala moći uživati u dobroj fudbalskoj predstavi i istinskom spektaklu te da će sve proteći u fer i korektnom sportskom nadmetanju.
Autor: FK Željezničar Datum: 23.05.2011.
Do uzvratnog susreta finala Kup-a BiH koji je na rasporedu u srijedu, ostalo je nešto više od 50 sati. Očekuje se pravi spektakl i prepuno ''Bilino polje''. Domaćin je u prodaju pustio 11.000 ulaznica ali se očekuje da će se na tribinama naći i više gledalaca. Posebno raduje izuzetna zainteresovanost ''plavih'' tifoza koji će bi u srijedu definitivno mogli imati svoj dan.
Naime, prema najavama, očekuje se preko 2.000 navijača Željezničara na stadionu u Zenici. Dolasci su najavljeni iz svih krajeva Bosne i Hercegovine a najveći broj navijača očekuje se naravno iz Sarajeva. Za navijače našeg kluba bit će rezervisana sjeverna tribina a ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10 KM.
Fudbalski klub Željezničara izražava nadu da će u srijedu svi ljubitelji fudbala moći uživati u dobroj fudbalskoj predstavi i istinskom spektaklu te da će sve proteći u fer i korektnom sportskom nadmetanju.
-
Just do it.TM
- Kontakt:
e cuj otkotrljaj sa temeVasa Ladacki je napisao/la:Lopto, otkotrljaj se s teme Boga tilopta je napisao/la:evo i od mene koje pomoci za pjesmu, npr. znate zasto pjesma "a da me vidi babo" se ne pjeva na tribini jer mnogo ljudi nema oca, a steta da propadne jedna takva pjesma sa takvim ritmom i nije tesko promjenit samo tekst, pa grobari imaju na samo jednu melodiju 3 pjesme, pa sam ja nesto konto !
slusajte pjesmu i pjevajte ovo i vidjecete da je stvarno dobro,
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ( pa se ponovi lagano )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (I ONDA JAKOO)
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (pa se ponovi jako )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ...
nadam se da je dobro ! samo da se uhvati ritam i tekst !kakva crna pjesma "a da me vidi babo", kakve veze sto neko nema oca s tim ??? To se pjevalo radi zajebancije jednom i to je sve. Uozbiljite se malo, Boze sacuvaj !!
:)
da li neko mozda zna u kolko je polazak sa grbavice u zenicu i kolika cijena odloska?
u koliko se krece jos se tacno ne zna,a sve ukupno prevoz+karte iznosi 25 KmMirsad94 je napisao/la:da li neko mozda zna u kolko je polazak sa grbavice u zenicu i kolika cijena odloska?
Zahvaliti se ovim igračima:
- Čolić
Radovanović
Jamak
Savić
Spahić
Karić
Perak
Mešić
Popović
- Višću
- Baljića
- Marković
Bogičević
Zolotić
Zeba
Stanić
Šehić
Gerhardt
Ćulum
Benjamin Čolić
Vasilić
Bešlija
Svraka
Stančeski
Ramić
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemojte se laze rjesavati
Cak je u prosloj utakmica uputio jednu loptu prema avdukicu ! Sa Lazom do evropa lige !
Hajde Lazare
Hajde Lazare
Hajde Lazare
Što dalje iz Želje

Hajde Lazare
Hajde Lazare
Što dalje iz Želje
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Bjezi komsija stvarno ne znate cijeniti trud covjek je cak osutao u okvir gola !Avanes je napisao/la:Hajde Lazare
Hajde Lazare
Hajde Lazare
Što dalje iz Želje![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
djecace dosadan si pravoSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemojte se laze rjesavatiCak je u prosloj utakmica uputio jednu loptu prema avdukicu ! Sa Lazom do evropa lige !
Za zivot cijeli!
Dobro si ovo odradio, po meni Savića ostaviti ( dosta je važnih golova dao ove sezone), Bajru bih ostavio jer nije dobio pravu priliku. A ja bih Stanića otjerao jednostavno pogriješio sport , pa zar je moguće da od 100 ubačaja on 99 uputi u ruke golmana ili preko gola? Svraka me najviše nervira dvojicu prođe i onda umjesto da se oslobodi lopte on krene na trećeg i izgubi loptu.sladoled je napisao/la:Zahvaliti se ovim igračima:Pokušati prodati:
- Čolić
Radovanović
Jamak
Savić
Spahić
Karić
Perak
Mešić
PopovićNa posudbu poslati:
- Višću
Zadržati ove igrače:
- Baljića
Dovesti nekoliko novih igrača koji će odmah uletiti u prvi tim, ne dovoditi polovne igrače koji će sjediti na klupi, pogledati u omladinski pogon i vidjeti ima li neko kvalitetan, forsirati Zolotića.
- Marković
Bogičević
Zolotić
Zeba
Stanić
Šehić
Gerhardt
Ćulum
Benjamin Čolić
Vasilić
Bešlija
Svraka
Stančeski
Ramić
FEDERER= KLOC
- Capt_Billy
- Kontakt:
Prijatelju izvini, ali imam osjecaj da nisi pola utakmica pogledao!!! Jbg, lose je bilo, znam bijesna raja, dokurcilo vise. Ali evo neko moje mislljenje svega je da vidim problem u raji. Pa ne moze kume, prosle sezone 8.000 po tekmi, odmah zalet, borda, kost u kost, a ove sezone jedva 4.000, i kada pocne tekma navijanja pocinjenje za zakasnjem. Utakmica kao da se na groblju igra. Ja vidim tu problem, jer kada je Amar uspio sa ovakvom atmosferom koja je vladala na tribinama biti drugi i u finalu kupa, sa ekipom sastavljenih igraci, koji su dzaba bili, onda mora se stvarno reci da je uspijeh.sladoled je napisao/la:Zahvaliti se ovim igračima:Pokušati prodati:
- Čolić
Radovanović
Jamak
Savić
Spahić
Karić
Perak
Mešić
PopovićNa posudbu poslati:
- Višću
Zadržati ove igrače:
- Baljića
Dovesti nekoliko novih igrača koji će odmah uletiti u prvi tim, ne dovoditi polovne igrače koji će sjediti na klupi, pogledati u omladinski pogon i vidjeti ima li neko kvalitetan, forsirati Zolotića.
- Marković
Bogičević
Zolotić
Zeba
Stanić
Šehić
Gerhardt
Ćulum
Benjamin Čolić
Vasilić
Bešlija
Svraka
Stančeski
Ramić
Ima ovdje i igraca prijatelju koji su stvarno na prodaju, ali tu se postavlja pitanje, kome ih sada prodati?? Tko ce Lazu sada kupiti, u koga su ulozene para i pare!!! NITKO!! Ovo sto mi imalo dosta igraca je samo nama plus, ali jbg, sada se tu postalja drugo pitanja, jer sta ce nam ti igraci ako se ne mogu nametnuti, a dobijaju lovu? Treba nam jaka konkurencija. Ali jedno sigurno znam, mi u Zenici bunker ne smijemo igrati. Igrali smo na Kosevu, pa umalo da popusimo, igrali smo U Zenici u prvenstu pa je moglo biti 5:1!!! Mi moramo otvorenije igrati. Sto se tice evrope, treba tu makar tri, ne skupa, ali tri igraca koja ce biti radilice, mozda i cetiri. Treba jedan standardi napadac i njemu jaka konkurencija, treba nam jak i sa dosta iskustva centralni igrac. Tipa Muratovic, ali skoro nemoguce, ali ima Muratovica na hiljada. Po meni to je dovoljno za evropu.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!